Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar
Dün gece çok geç gelince bakmaya fırsatım olmadan kendimi yatağa zor attım

İnanılmaz keyifli bir akşamdı en azından benim açımdan

Amcamlar beni görünce hepsi böyle oldular

İltifat üzerine iltifat aldım

inanılmaz motivasyon oldu bana

Kesinlikle kaçamaksız geceyi bitirdim ama pek su içme şansım olmadı ( giderken su şişemi de götürürüm diyordum daha rahat olur diye ama unuttum aceleden

)
Uzun bir süre benim zayıflamam sohbet konusu oldu

Dedim daha yeni başladım devamıda gelecek inşallah Allahın izniyle
Kızkardeşim bu duruma biraz uyuz oldu açıkçası

gerçi oda verdi ama misafirlerden sonra geldiğim için ilk aldığı tepkiyi göremedim ( daha doğrusu alıp almadığını bile bilmiyorum

) ama ben geldiğimde aldığım tepki üzerine baya bir yüzü düştü
Eşim bir yarım saat gecikeceğini haber verince kızkardeşim beklemek yerine oturalım biz başlayalım dedi

açıkçası ben uyuz oldum o an sonuçta çocuk değiliz üstelik herkes çok az Annemin yaptığı börekten yemişlerdi ama bizimki gıcıklık yapacak ya ay ben çok acıktım diye herkesi sofraya oturttu

O an sadece metabolizmam etkilenmesin diye 1 kepçe çorba içtim ve sonrasında hem uyuz olduğumu anlasın diye hemde eşimle birlikte yerim diye yemeğimi yemedim

Resmende dedim ben eşimi bekleyeceğim adam tek başına mı yesin oturmaz öyle olunca sofraya diye

Anladı uyuz olduğumu ama yine umuru olmadı ( bir kere de bir mızırık çıkarmazsa olmaz ama bana göre bu gelen misafire saygısızlıktır sonuçta saat daha 18:00di )
Bu seferde ben gıcıklığına hiç yardıma kalkmadım ki normalde ben girer o mutfağını tertemiz yapmadan oturmazdım önceden

Eşimde Baldız çok ayıp etti biz asla ona öyle yapmadık bu güne kadar dedi bende aman boşver oda bana gelince bende aynısını yaparım ona dedim
Genel olarak çok güzel geçti tabi

bol bol sohbet ettik ve şekersiz çayımı içtim onlar aşureleri götürürken

Artık bugün de bol su ve listeme uygun beslenip haftaya bol eksilerle başlayacağım inşallah

Gece koltukları silmek hayal oldu tabi

bende birazdan girişirim ama önce bir kahvaltımı edeyim kendime gelip

Öğleden sonrada sarmalarla boğuşurum

birde son anda perdeleri de bir su yıkamaya karar verdim

evin havası değişir

artık onu da eşim 10 dakikada asar
kızlar merhaba ben buranın eski üyelerindenim.@oynakbasi34 banucuğum benim cep tel sıkıntı var.yeni bir telefon alana kadar watsaba takılamıyorum kızlara selam söyle pek faceyede giremiyorum işyerinde buraya takılırım.artık sizleri seviyorum.
yeni kiloları ve arkadaşları merak ediyorum.
öpüyorum sizleri
Emineciğim seni gördüğüme çok sevindim

Bende diyorum niye bunun sesi çıkmıyor yoğunda olsa arada yazardı diye

açıkçası rahatsız etmemek için bende aramadım seni

Bundan sonra daha sık görürüz inşallah seni yarından itibaren

Gülşen ve Gültende KKya döndüler şükür

bir Fatoş ve Hatice kaldı gerçi Hatice yoğunluktan giremeyebilir

Fatoşta bakalım pazartesi yuvaya döner inşallah

Ay ne güzel eski kadro dönüyor, harika bir yeni kadromuz da var süper kilolar verilecek inşallah yılbaşına kadar
Musmustlu haftasonu dilerim hepinize
Dün aksami yazamadım çünkü mevlute gitim 4.5 ta tabaklar dağıtıldı kiymali pide lahana sarması ayran aşure
Pideleri oğlum yedi ben 3 adet lahana sarması ayran ve 2 3 kaşık aşure yedim geri kalan aşureyi ziyan olmasın diye anneme verdim

Akşamda 7 de börülce salatası verdi komşum eksi eksi bir kase onu yedim suyumu yesil çayımı kahvemi de içtim günü tamamladım
Bugün kahvaltı da
2 bardak şekersiz cay
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim peynir domates salatalık
Yumurta yedim
2 tanede ceviz kırdım
Sonra temizlik yaptım
3 km yürüdüm komşum çağırdı indim kahve içtim
Yemeklerim pişiyor kiymali brokoli ve kiymali pırasa pancar haşlanıyor
Hepsinden 2 şer kaşık koyarım yoğurtla gotururum

Su içmeye devam ve 3 km daha yurucem günü bitiricem ins
Mevlüde rağmen günü çok güzel atlatmışsın canım tebrikler

Bu arada aklında bulunsun bir kereye mahsus aşure yemek istersen öğlen ana yemek yerine 1 kase yiyip akşamıda bol salata ve biraz beyaz peynir ile dengeleyebilirsin

daha bu cuma Diyetisyenim söyledi

gerçi ben yinede yemeyi düşünmüyorum şimdilik
Herkese iyi haftasonlari gectim eve sonunda bugun sabah kepek ekmegi sandvic oglen mervimek corbasi gittim aksama daannem
borek yapcakmiss :)))) simdi yemeden duramam da iki dilim yesem yaninda ayran birsey olmaz heralde :)
Tam erken yeseydin bari diyecektim ki Börek iptal

üzüldüm desem yalan olur çünkü sonra vicdan yapıyor insan

okadar emek veriyorsun varsın yeme şansın olmasın bir müddet daha

sonra nasılsa çok sık olmasa da yiyeceğiz
Herkese selamlar nasılsınız kızlar yoğunluktan yazamadım inanin cuma günü okulda asure etkinligimiz vardı maçına çıkışında erkeklere dağıttık bunun için 1110 tane asure paketledik öğleden sonra da bayan velileri okulda ağırladık 130 tane de onlar için paketledik bir kase de ben yedim ama çok güzel olmuştu: ) ama gün boyunca oturmadım desem yalan olmaz nobetciydim çünkü sonra da nasıl yorulduysam buraya yazamadım bile
Bir de 2 gündür yine babamız yok oğlumla basbasayiz :) bugünkü menümü yazayım hemen
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvaltı 4 5 çatal menemen dereotu maydanoz biraz peynir bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi ve iki tane gün kurusu kayısı 2 tane de üzüm
Öğle bir tabak mantarlı tavuk sote küçük bir kase cacık yarım dilim karışık tahilli ekmek
Ara bir kupa limonlu naneli yeşil çay bir paket elmalı tarcinli activia
Akşam bir kase mercimek çorbası bir tane kepekli galeta 2 3 çatal makarna
Birazdan da meyve yiyeceğiz oğlumla bir muz bir nektariyi paylasicaz :)
Sonra da yeşil cayimi içerim
Oyyy maşallah inanılmaz bir yoğunluk ve yinede güzel bir menü

Aynen devam canım ama suyunu ihmal etme sakın
İyi geceler kızlar temizlik ve misafir ağırlama Faslı bitti şükür bir kv kaldı oda evine gittimi p.tesi gene diyetime dönerim inşallah
Hadi gözün aydın sen atlatmışsın darısı yarın benim başıma

Bende bugün işlerimi bitireyimde Allahın izniyle yarını da atlatayım sonra inanılmaz rahatlayacağım

Gün parası geldiği gibi genelde eşime giderdi ama bu sefer en azından bana bir Filtre kahve makinesi almaya ikna ettim adamı

bari dedim bir kere ucundan banada bir şey düşsün

benimki bozuldu diye içemiyorum uzun zamandır hatta bak evdeki kahveler kurtlanacak dedim

nasıl gülüyor iyi akıl ettin diye
Rabbim utandırmadan atlatmayı nasip etsin ....Aminnn
Gelenlerden biriyle uzun zamandır konuşmuyorum ( ısrarla güne katılmak istemiş geçen sene katılmamıştı

eşimin amca gelini

) Eğer ben onu ve KVsini tanırsam kesin konusunu yapacaklar sen niye soğuksun konuşmuyorsun onunla diye ama kesin kararlıyım ben kendi evimde bunun tartışmasını istemiyorum heleki böyle bir günde madem benim tavır yaptığımı anladı benimle özel konuşabilir hiç birimiz çocuk değiliz velimizle ( KVler ) oturup bunun tartışmasını yapalım diyip konuyu kapatacağım

Sonuçta ev sahibiyim dört dörtlük hizmetimi yapar kibarca uğurlarım fazla muhattap olmadan

sonra hatun çok rahatsız oluyorsa bana arayıp neden konuşmadığımı bir sorsun da bende gereken cevabı ona vereyim

bakalım arkamdan konuşmasını nasıl izah edecek
Bugün ben karmakarisik yedim ölcülüde olsa..yediklerimi yazmim daha iyi..haftasonlari pek dikkat edemiyorum kötü örnek olmayim
Hadi bakalım bu seferlik öyle olsun canım

ama bak bugün itibaren bende dahil hepimiz listelerimizi paylaşalım ki en azından kaçamak riski olunca iki kere düşünürüz bak kızlara hesap vereceğim bunu yersem yazabilecekmiyim diye