• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün nasıl yorulduysam saat akşam 21:00de resmen baygın düştüm :KK57:
Aptallık ettim koltuk silme işini son gün bırakınca dün sabah koltukları bir güzel sildikten sonra rahat bir 3 saat sarmayla boğuştum ( maşallah ellim hiç aza gitmez :D hatta yine oturup saydım tam 165 adet sarma sarmışım :D )
Tabi öyle olunca akşam üzere ellerim avuç içlerine kadar sızladı :(
Eee erkenden de uyuyunca ilk kez bu saatte hortladım :D

Aslında biraz daha mı uyusam diye düşünüyorum :KK48: Daha sabahın 04:30u :KK57: 1 saatçik de olsa daha uyursam en azından akşam yine erkenden uykum gelmemiş olur ;) ama dayanamadım bir sizlere bakayım dedim ;)
Bütün işlerim bitti bir tek mutfakta bir kaç bir şey makineye dizilecek birde tabakları hazırlayıp salata yapacağım oda en fazla yarım saatlik iş o yüzden gönül rahatlığı ile 1 saatte olsa uyurum ;)

Kahvaltımı yaparken yine nasılsa bakarım sizlere ;)

Mutlu pazarlar :KK200:

Pazar günleri oğlanı yüzmeye babası götürüyor ben de kahve keyfi yapıyorum çok iyi oluyor. . :halay:

Banucum filtre kahveyi ben de çok sever ve her gun bir kupa içerim .gerek yok kahve makinasına para vermeye ben French press kullanıyorum ev de ve işyerinde fiyati 10 lira ila 25 lira arası değişiyor... Hatta bitki çayı demlemek için de kullaniiliyor çoğunlukla....

Ya oda geldi aklıma aslında da tam filtre kahve gibi olurmu bilmiyorum hiç denedim ;) aslında ilk önce ondan alayım dediğin gibi güzel olursa zaten makineye para vermeye gerek kalmaz olmadı onu bitkisel çaya kullanıp uygun bir şey alırım ;)

Merhaba arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum ancak girebildim siteden mi benden mi kaynaklı bilemedim neyse dün hastalandım yine hastaneye kaldırıldım serum taktı şimdi çok şükür iyiyim bu aralar çok sık hasta oluyorum bakalım hayırlısı
.
Çok çok geçmiş olsun canım ;) Rabbim bir daha yaşatmasın ......Aminnnnnnnnn

Merhaba kızlar sabah erken çıktık annem ve kızkardeşimle elbise almaya geldik Eminönüne çok şükür aldım ama şifon elbise balık model göbek olduğu için hiç denemedim bile

Yoldayız akşam resim atarım buraya yaşıma uygun mu bilemiyorum

Ohhh sefan olsun canım ;) ne güzel gezmişsin Eminönünü ;) Bu arada elbisenin rengine de modeline de bayıldım :KK68: RAbbim iyi günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin ....Aminnnn

Herkese iyi akşamlar hanımlar moralim bozuk baturalp yine alerji oldu galiba doğduğundan beri bu konuda sıkıntımız vardı zaten nisan ayında da doruk noktasını yaşadık alerjiden dolayı kas göçü yaşadı ve 3 gün yuruyemedi ama neye alerjimiz var tam belli değil birkaç şeyden supheleniyoruz sadece bugün de aynı o yuruyememe öncesinde yaşadıklarımızı yaşıyoruz sekerek yürümeye başladı bir ayağının üstüne tam basmıyor tek fark vücudunda herhangi bir kızarıklık falan yok ama ishal off yarın yine yataktan kalkamicak diye çok korkuyorum :KK43:

Oğluşuna çok geçmiş olsun canım ;) Allah yardımcınız olsun inşallah sebebini de çabucak öğrenirsiniz de ona göre beslenir yada alerji yapan şeyi hayatından çıkarırsınız ;)

Sağol canım 2 yasinda test yaptırdık tabii hem de kaç kere ama 2 yas altında cilt testi kesin sonuç vermiyormuş bir şey çıkmıyor yani polen alerjisi çıktı sadece ama benim en büyük şüphem susam bu nisan ayındaki alerji içindi insan sonra çok dikkat ettik findik fıstık ceviz badem susam çilek bunları vermiyoruz ama şimdi neye oldu bilmiyorum bakicimiz süt icerebilmis ben icirememistim yani ilk defa süt içti o mu acaba diyorum ama süt icmese de süt ürünlerini tüketiyor kısacası kafam çok karışık: (

Benim küçük kızda da kışın sıkıntı oluyor :( bizim petekleri yaktığımızda iyice boğazları kuruyor ne kadar havalandırsak da hatta üstüne grip olursa iyice nefes almakta zorlanıyor hatta doktor alerjik dedi ve kaç senedir hava makinemiz var evde :( artık kuzuda alıştı nefes alamaz gibi olunca kendi diyor Anneciğim hava makinesini çıkartırmısın diye ;)
Toza karşı olabilir dendi ama genelde sadece kışın oluyor o yüzden doktorda peteklerden kaynaklı olabilir demişti ;) çok dikkat etsekte her sene bir kere oluyor o nefes alamama durumu :(
Rabbim tüm evlatlarımıza şifa versin ....Aminnnnnn

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kızlar bugün düzenli beslenemedim balık ekmek simit fln yedim bugün Eminönü gidince olmazsa olmaz balık ekmek ama 18bin adım atmışım yakmisimdir diye ümit ediyorum

Kızımı uyutuyorum sonra yoğurt kürü yiyip uyurum bende
Banu abla nerelerde acaba gerçi yarın misafiri var telaş içindedir

Sorma canım valla Banu ablanın posası çıktı :D Bu günü de atlatayım uzun bir süre misafir istemem herhalde :D gerçi dayanamam ben insansız oturmaya :KK48: dün hatta sızmadan yine yakın arkadaşımla konuşurken bak yarın işin bitince sende atla gel akşamda eşler gelir Allah ne verdiyse yeriz dedim :KK48: daha ne kadar yorulacağımı bildiğim halde dayanamadım ama sağlık olsun dostlar yanımızda olsun da yorgunluk gider nasılsa ;)

Sende maşallah baya yürümüşsün yakmışsındır o balık ekmeği hiç kafana takma ;)

Kizlar iyi aksamlar hepinize,

kaptanim oynakbasi34 oynakbasi34 ben müsadenle söyle bi dokuz ay izine ayrilip geri gelicem kismetse :anneadayı:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: Yaşasınnnnnn
Şükür kesinleşti demekki :KK60: Hadi bakalım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh.....Aminnnnn
Cuma izne ayırıyorum tabiki hemen seni ama bak sohbete bekleriz kuzucuğu bizde seninle birlikte bekleriz :21:
Rabbim kuzuyla birlikte yuvanızdaki huzuru, mutluluğu ve sağlığı daim etsin ....Aminnnnnnn

Oymak başı nerdesin :)) yeni fotolarini koyda görek cano merak içindeyiz ciddi kilo verdin

Dur bakalım şu telaşımı bir atlatayım da ilk fırsatta yeni fotolar çekip atarım buradaki albümüme :21:
Cumartesi günü Ayşeyle Allahtan bir mani gelmezse 5.Takımdaki bir kaç hatunla buluşacağız :21: en geç o zaman çeker eklerim albüme :KK48: İlk zamanlar selfie çekilenlerle dalga geçerdim aman Pampiş resmi çekiliyorlar falan diye hatta biz ilk çekildiğimizde de hep hadi bizde bir Pampiş resmi çekilelim diye gülerdim valla kilo verdikçe hep fotoğraf çekilesim geliyor :D :D :D eskiden aman uzaktan sadece belden yukarısını al derdim ( gerçi yanımda biri varsa yine izmandut gibi çıkardı kilom aşırı olunca ) şimdi aman boydan al hee öncesi sonrası yapacağım ileride lazım olur diyorum :D

Şöyle güzel resimler çekileyim ilk fırsatta atarım canım ;)

Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Aminnn insallah

Şükür kesinleşti demekki :KK60: Hadi bakalım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh.....Aminnnnn
Cuma izne ayırıyorum tabiki hemen seni ama bak sohbete bekleriz kuzucuğu bizde seninle birlikte bekleriz :21:
Rabbim kuzuyla birlikte yuvanızdaki huzuru, mutluluğu

Aminnn
Evett bugün kan almaya gidicem iki hafta sonrada tekrar rutin kontrole. Rabbim nasip etti sonunda insallah saglikli hayirli bir evlat olarak kucagimiza almayi da nasip edecek.
Gelmezmiyim sohbet etmeyee bebisde haberler getirmeye merak etme

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün nasıl yorulduysam saat akşam 21:00de resmen baygın düştüm :KK57:
Aptallık ettim koltuk silme işini son gün bırakınca dün sabah koltukları bir güzel sildikten sonra rahat bir 3 saat sarmayla boğuştum ( maşallah ellim hiç aza gitmez :KK70: hatta yine oturup saydım tam 165 adet sarma sarmışım :KK70: )
Tabi öyle olunca akşam üzere ellerim avuç içlerine kadar sızladı :KK43:
Eee erkenden de uyuyunca ilk kez bu saatte hortladım :KK70:

Aslında biraz daha mı uyusam diye düşünüyorum :KK48: Daha sabahın 04:30u :KK57: 1 saatçik de olsa daha uyursam en azından akşam yine erkenden uykum gelmemiş olur :KK66: ama dayanamadım bir sizlere bakayım dedim :KK66:
Bütün işlerim bitti bir tek mutfakta bir kaç bir şey makineye dizilecek birde tabakları hazırlayıp salata yapacağım oda en fazla yarım saatlik iş o yüzden gönül rahatlığı ile 1 saatte olsa uyurum :KK66:

Kahvaltımı yaparken yine nasılsa bakarım sizlere :KK66:

Ya oda geldi aklıma aslında da tam filtre kahve gibi olurmu bilmiyorum hiç denedim :KK66: aslında ilk önce ondan alayım dediğin gibi güzel olursa zaten makineye para vermeye gerek kalmaz olmadı onu bitkisel çaya kullanıp uygun bir şey alırım :KK66:

.
Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: Rabbim bir daha yaşatmasın ......Aminnnnnnnnn

Ohhh sefan olsun canım :KK66: ne güzel gezmişsin Eminönünü :KK66: Bu arada elbisenin rengine de modeline de bayıldım :KK68: RAbbim iyi günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin ....Aminnnn

Oğluşuna çok geçmiş olsun canım :KK66: Allah yardımcınız olsun inşallah sebebini de çabucak öğrenirsiniz de ona göre beslenir yada alerji yapan şeyi hayatından çıkarırsınız :KK66:

Benim küçük kızda da kışın sıkıntı oluyor :KK43: bizim petekleri yaktığımızda iyice boğazları kuruyor ne kadar havalandırsak da hatta üstüne grip olursa iyice nefes almakta zorlanıyor hatta doktor alerjik dedi ve kaç senedir hava makinemiz var evde :KK43: artık kuzuda alıştı nefes alamaz gibi olunca kendi diyor Anneciğim hava makinesini çıkartırmısın diye :KK66:
Toza karşı olabilir dendi ama genelde sadece kışın oluyor o yüzden doktorda peteklerden kaynaklı olabilir demişti :KK66: çok dikkat etsekte her sene bir kere oluyor o nefes alamama durumu :KK43:
Rabbim tüm evlatlarımıza şifa versin ....Aminnnnnn

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Sorma canım valla Banu ablanın posası çıktı :KK70: Bu günü de atlatayım uzun bir süre misafir istemem herhalde :KK70: gerçi dayanamam ben insansız oturmaya :KK48: dün hatta sızmadan yine yakın arkadaşımla konuşurken bak yarın işin bitince sende atla gel akşamda eşler gelir Allah ne verdiyse yeriz dedim :KK48: daha ne kadar yorulacağımı bildiğim halde dayanamadım ama sağlık olsun dostlar yanımızda olsun da yorgunluk gider nasılsa :KK66:

Sende maşallah baya yürümüşsün yakmışsındır o balık ekmeği hiç kafana takma :KK66:

Rabbim kuzuyla birlikte yuvanızdaki huzuru, mutluluğu ve sağlığı daim etsin ....Aminnnnnnn

Dur bakalım şu telaşımı bir atlatayım da ilk fırsatta yeni fotolar çekip atarım buradaki albümüme :21:
Cumartesi günü Ayşeyle Allahtan bir mani gelmezse 5.Takımdaki bir kaç hatunla buluşacağız :21: en geç o zaman çeker eklerim albüme :KK48: İlk zamanlar selfie çekilenlerle dalga geçerdim aman Pampiş resmi çekiliyorlar falan diye hatta biz ilk çekildiğimizde de hep hadi bizde bir Pampiş resmi çekilelim diye gülerdim valla kilo verdikçe hep fotoğraf çekilesim geliyor :KK70: :KK70: :KK70: eskiden aman uzaktan sadece belden yukarısını al derdim ( gerçi yanımda biri varsa yine izmandut gibi çıkardı kilom aşırı olunca ) şimdi aman boydan al hee öncesi sonrası yapacağım ileride lazım olur diyorum :KK70:

Şöyle güzel resimler çekileyim ilk fırsatta atarım canım :KK66:
Sağol canım Allah razı olsun bugün de yine kontrolüm altında olacak yürümesi iyi gibi bakalım inşallah tekrar yaşatmaz bize o günleri Rabbim. Kizindaki o durum bende de var canım her sene en az bir kere nefes alamama durumunu yaşıyorum sivasa ataninca çıktı bende 5 yıldır yaşıyorum bunu yani biz de aldık buhar makinesi onun da soguk buhar üfleyen kısmını kullanmak gerekiyormuş canım Allah yardimciniz olsun sizin de canım
Bu arada inşallah bugün çok güzel geçer insan misafirleri mutlu ayrılınca o yorgunluk silinip gidiyor eminim senin misafirler de hem sana hem yemeklerine hayran gidecekler :)

Herkese günaydın inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur bol eksili:dua: hafta sonu menüleri yazamadım ama hiç kaçamak yok :halay:bir de bir program indirdim kalori hesabı yapan gunluk 1100 1200 kalori oluyormuş yediklerim boyuma kiloma göre günlük 1700 kalori veriyor kendileri ama o çok fazla :KK48:

Şükür işlerim bitti ;) bir tek iki çeşit salatamı yapacağım birazdan onlarda hazır olsun ;)
Tabaklarla çatallarıda hazır edeyim sonra oturup az dinlenirim ;)

Sağol canım Allah razı olsun bugün de yine kontrolüm altında olacak yürümesi iyi gibi bakalım inşallah tekrar yaşatmaz bize o günleri Rabbim. Kizindaki o durum bende de var canım her sene en az bir kere nefes alamama durumunu yaşıyorum sivasa ataninca çıktı bende 5 yıldır yaşıyorum bunu yani biz de aldık buhar makinesi onun da soguk buhar üfleyen kısmını kullanmak gerekiyormuş canım Allah yardimciniz olsun sizin de canım
Bu arada inşallah bugün çok güzel geçer insan misafirleri mutlu ayrılınca o yorgunluk silinip gidiyor eminim senin misafirler de hem sana hem yemeklerine hayran gidecekler :)

İnşallah canım ;) çoğunlukla çok beğeniyorlar genelde ;) Zaten Annemin böreğine bayılıyorlar hatta Annen sırf börek yapsın o bile yeter diyor eşimin halaları :D

Herkese günaydın inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur bol eksili:dua: hafta sonu menüleri yazamadım ama hiç kaçamak yok :halay:bir de bir program indirdim kalori hesabı yapan gunluk 1100 1200 kalori oluyormuş yediklerim boyuma kiloma göre günlük 1700 kalori veriyor kendileri ama o çok fazla :KK48:

İnşallah faydasını çok görürsün canım yeni programın ;) adı neymiş o programın merak ettim ;)

Nihayet 64.7 nin altına düştüm :KK73:

Süpersinnnn canım inşallah aynen devam eder eksilerin ;)

Şükür işlerim bitti :KK66: bir tek iki çeşit salatamı yapacağım birazdan onlarda hazır olsun :KK66:
Tabaklarla çatallarıda hazır edeyim sonra oturup az dinlenirim :KK66:

İnşallah canım :KK66: çoğunlukla çok beğeniyorlar genelde :KK66: Zaten Annemin böreğine bayılıyorlar hatta Annen sırf börek yapsın o bile yeter diyor eşimin halaları :KK70:

İnşallah faydasını çok görürsün canım yeni programın :KK66: adı neymiş o programın merak ettim :KK66:

Süpersinnnn canım inşallah aynen devam eder eksilerin :KK66:
Programın ismi fatsecret canım
Aynen böyle devam kacamaksiz sonra gelsin eksili rakamlar ;)

Bel kısmında transparan tül var korse belli oluyor Bir ay içinde üç kilo daha verebilsem abla ya
Nasıl sizce cokmu sade

Özellikle rengini çok beğendim.
Dediğin gibi 3 kilo verdikten sonra ve topuklu ayakkabiyla çok daha ince ve zarif olursun. Güzel bir topuz ve makyajla bir número :super:

Kizlar iyi aksamlar hepinize,

kaptanim oynakbasi34 oynakbasi34 ben müsadenle söyle bi dokuz ay izine ayrilip geri gelicem kismetse :anneadayı:

Hayırlı olsun canım. .
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inş. .

Söyledim canım vermiyor zaten bütün alerji hikayemizi anlattım ona gore davranıyor ishalin sebebi galiba disimiz çıkıyor inşallah sabah da düzgün yürür de içimiz rahat eder

Inşallah düzelir canım. . Çocuklar eriskinlerden daha güçlü..

oynakbasi34 oynakbasi34 kolay gelsin canım bende baya yufka aldım kalem böreği ve ıspanak lı börek yapıp buzluğa atıcam oğlana göndermelik patetesliyi de aynı gün yaparım güzel olmuyor buzluğa girince patetes birkaç bişey daha ayarlayıp daha sonra gönderirim inşallah

Back
X