• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Teşekkür ederim hosbulduk derya ben 23yasindayim evliyim calisiyorum ve özellikle evlendikten sonra asiri bir kilo artışı oldu. Suanda en son tartildigima gore 75 kiloydum gecen hafta bir diyetisyene basladim ama pek memnunda kalmadim pek uyamadimda kiloda veremedim sanirim nasil yaparim bilmiyorum. Özellikle bebek tedavisi icin kilo vermem gerekli
Canım bende 31yasindayim evliligimin 11yili kızım var 21aylik tüp Bebek 10yil tedavi gördüm sonunda rabbim nasıp etti

Hiç motivasyonunu düşürme pozitif düşün yasin küçük daha neden olmasın dimi önce kilolar gitsin
Önce gobusune sonra kucağına yuvana hayırlı bir evlat versin rabbim

Kaptanımız oynakbasi34 oynakbasi34 bugün misafiri vardı buraya girince yazar sana birlikte güzel kilolar vereceğiz

Tekrar hoşgeldin

Canım bende 31yasindayim evliligimin 11yili kızım var 21aylik tüp Bebek 10yil tedavi gördüm sonunda rabbim nasıp etti

Hiç motivasyonunu düşürme pozitif düşün yasin küçük daha neden olmasın dimi önce kilolar gitsin
Önce gobusune sonra kucağına yuvana hayırlı bir evlat versin rabbim

Kaptanımız oynakbasi34 oynakbasi34 bugün misafiri vardı buraya girince yazar sana birlikte güzel kilolar vereceğiz

Tekrar hoşgeldin
Masallah Allah bagislasin. Rabbim bizlerede nasip etsin insallah. Peki burda neler yapiyoruz onlarida anlatirmisiniz biraz

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür gün bitti ama bende bittim :D
İkramların hiç birinin tadına dahi bakmadım :21::21::21:
Misafirlerim gelmeden öğle yemeğimi yedim onlarda ikramları yerken ben yeşil çayımı ve bol su içtim ;) hatta herkese de dedim ben diyetimi bozmam yemeğimi yer gelirim yada erken gittiğimiz bir yer olursa da yanımda götürürüm diye ;)
Beni uzun zamandır görmemişlerdi ve hepsi çok güzel fark var diye beni acayip motive ettiler ;)

Artık yarından itibaren de yine kendime odaklanırım ve bol bol fırsat buldukça yürürüm ;)

Merhaba kızlar ben diyete devam ediyorum ama paylaşım yapamadim
Pazar günü alışveriş koca çocuk derken yorgunluktan giremerim
Bugün anneannemdeyim zayıflamışsın kuzum dedi herkes farketti artık
2 km yürüdüm eve gidince 3 km daha yurucem inş
Şimdilik yarım simitle yaptigim kahvaltiyla duruyorum kahve ictim
Akşam evde pirasa ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

Ne güzel senide motive etmişler artık bu gazla hepimiz cumaya kadar daha güzel ilerleriz ;)

Annenin böreği el açması dimi banucum nasıl yapıyor havada döndürerek mi acıyor tiyo ver bize

Yok canım Annem havada döndürmüyor ;) çarşaf üzerinde açıyor ve hakikaten herkes bayılıyor ;) Yağ çok fazla koymuyor hatta un tuz su ve çok çok az mayayla yapıyor hamuru ;) açarken yağlıyor biraz sonra elle çekerek büyütüp malzemeleri ekliyor sonrada yuvarlayıp tepsiye diziyor ;)

Valla bravo anne böreğini yememekte ayrı bir başarı

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon: Zafere giden yok börek yememekte :KK70:

Teşekkür ederim hosbulduk derya ben 23yasindayim evliyim calisiyorum ve özellikle evlendikten sonra asiri bir kilo artışı oldu. Suanda en son tartildigima gore 75 kiloydum gecen hafta bir diyetisyene basladim ama pek memnunda kalmadim pek uyamadimda kiloda veremedim sanirim nasil yaparim bilmiyorum. Özellikle bebek tedavisi icin kilo vermem gerekli

Aramıza hoş geldin canım ;) İnşallah sende daimi olursun da burada birlikte hedefimize varana kadar güzel sohbetler edip kilolarımızı veririz ;)
Bu arada ben takım Kaptanı Banu ;) 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim ;)
Rekor kilom 124.5 kgdu ve senelerce al ver durumları yaşadım ;) en son 6 ay evvel 118 kilo ile diyetisyene başladım ve şükür bu hafta kontrolümde 91.7 gördüm ( evde 91.2 dim )
İnanmaktan hiç vazgeçme eminim sende çok güzel kilolar veririrsin burada ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: Herkese Hayırlı akşamlar :KK68: Çok şükür gün bitti ama bende bittim :D İkramların hiç birinin tadına dahi bakmadım :21::21::21: Misafirlerim gelmeden öğle yemeğimi yedim onlarda ikramları yerken ben yeşil çayımı ve bol su içtim ;) hatta herkese de dedim ben diyetimi bozmam yemeğimi yer gelirim yada erken gittiğimiz bir yer olursa da yanımda götürürüm diye ;) Beni uzun zamandır görmemişlerdi ve hepsi çok güzel fark var diye beni acayip motive ettiler ;) Artık yarından itibaren de yine kendime odaklanırım ve bol bol fırsat buldukça yürürüm ;) Ne güzel senide motive etmişler artık bu gazla hepimiz cumaya kadar daha güzel ilerleriz ;) Yok canım Annem havada döndürmüyor ;) çarşaf üzerinde açıyor ve hakikaten herkes bayılıyor ;) Yağ çok fazla koymuyor hatta un tuz su ve çok çok az mayayla yapıyor hamuru ;) açarken yağlıyor biraz sonra elle çekerek büyütüp malzemeleri ekliyor sonrada yuvarlayıp tepsiye diziyor ;) :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon: Zafere giden yok börek yememekte :KK70: Aramıza hoş geldin canım ;) İnşallah sende daimi olursun da burada birlikte hedefimize varana kadar güzel sohbetler edip kilolarımızı veririz ;) Bu arada ben takım Kaptanı Banu ;) 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim ;) Rekor kilom 124.5 kgdu ve senelerce al ver durumları yaşadım ;) en son 6 ay evvel 118 kilo ile diyetisyene başladım ve şükür bu hafta kontrolümde 91.7 gördüm ( evde 91.2 dim ) İnanmaktan hiç vazgeçme eminim sende çok güzel kilolar veririrsin burada ;)
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: Herkese Hayırlı akşamlar :KK68: Çok şükür gün bitti ama bende bittim :D İkramların hiç birinin tadına dahi bakmadım :21::21::21: Misafirlerim gelmeden öğle yemeğimi yedim onlarda ikramları yerken ben yeşil çayımı ve bol su içtim ;) hatta herkese de dedim ben diyetimi bozmam yemeğimi yer gelirim yada erken gittiğimiz bir yer olursa da yanımda götürürüm diye ;) Beni uzun zamandır görmemişlerdi ve hepsi çok güzel fark var diye beni acayip motive ettiler ;) Artık yarından itibaren de yine kendime odaklanırım ve bol bol fırsat buldukça yürürüm ;) Ne güzel senide motive etmişler artık bu gazla hepimiz cumaya kadar daha güzel ilerleriz ;) Yok canım Annem havada döndürmüyor ;) çarşaf üzerinde açıyor ve hakikaten herkes bayılıyor ;) Yağ çok fazla koymuyor hatta un tuz su ve çok çok az mayayla yapıyor hamuru ;) açarken yağlıyor biraz sonra elle çekerek büyütüp malzemeleri ekliyor sonrada yuvarlayıp tepsiye diziyor ;) :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon: Zafere giden yok börek yememekte :KK70: Aramıza hoş geldin canım ;) İnşallah sende daimi olursun da burada birlikte hedefimize varana kadar güzel sohbetler edip kilolarımızı veririz ;) Bu arada ben takım Kaptanı Banu ;) 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim ;) Rekor kilom 124.5 kgdu ve senelerce al ver durumları yaşadım ;) en son 6 ay evvel 118 kilo ile diyetisyene başladım ve şükür bu hafta kontrolümde 91.7 gördüm ( evde 91.2 dim ) İnanmaktan hiç vazgeçme eminim sende çok güzel kilolar veririrsin burada ;)

Kızlarrrrrrrr albüme bugünki halim attım :21: Gerçi albümde karışık duruyor resimler nedense ama üzerimde gri uzun kollu olan son eklediğim ;)

Merhaba hanımlar birkaç gündür yazamadım DIYETİSYENE mi bıraktım kendi çapımda dikkat etmeye çalışıyorum. Mesela bugün dediklerimi söylemek gerekirse
Sabah
Bir yumurta
bir dilim peynir
domates salatalık
bir ceviz

Öğle
Bir kase aşure
1 mandalina

akşam
iki yemek kaşığı pirinç pilavı
100 gram kadar et
Bir kse yoğurt

yedim sizce nasıl bir menü böyle menüler bana kilo verdirir mi

Merhaba hanımlar birkaç gündür yazamadım DIYETİSYENE mi bıraktım kendi çapımda dikkat etmeye çalışıyorum. Mesela bugün dediklerimi söylemek gerekirse
Sabah
Bir yumurta
bir dilim peynir
domates salatalık
bir ceviz

Öğle
Bir kase aşure
1 mandalina

akşam
100 gram kadar et
Bir kse yoğurt

Kız geçen gün dedim ya ben sana Sibel aşure yersen öğlende ye akşamda sadece salata ve biraz peynir ye demişti diye :KK20:
Bari akşam karbonhidrat yemeseydin ;) yoksa güzel

Sabah
Bir yumurta
bir dilim peynir
domates salatalık
bir ceviz

Öğle
Bir kase aşure
1 mandalina

akşam
100 gram kadar et
Bir kse yoğurt

Pilav olmamış canım salata et yoğurt üçlüsü olsaydı keşke

menüm
kahvaltı : 5 tane susamlı çubuk kraker (vakit bulamadım ayakta yedim hemen sabah ) 42

öğlen : tavuk suyu çorba 170
nohut 285
bir kase yoğurt 80
arada çikolata almıilardı birileri çay yanına onu yemedim tabiki de nefsime sahip çıkıpp :KK52:
ara : iki lokma peynir ekmek 100
akşam : iki kepçe mercimek çorbası 137
iki tane kabak dolması 334
bir kase cacık 62
toplam kalori 1210
şimdi biraz pilates yapıcam kaslarım güçlensin :)

Back
X