• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Böyle diyeceğini tahmin etmiştim :)

Kızım nefis bu insanın canı hersey çekiyor ..
Misal iki gündür kendi narin ellerimle yaptığım ıspanaklı börek yiyorum. dipnot elimde cevirmeden:KK45:
Bakak görek neler olacak...:olamaz:
Ayrıca hiç kolay değil ışıl çok zor :KK43:
Canın çekmiyor ama optan sonra dimi?

Böyle diyeceğini tahmin etmiştim :)

Kızım nefis bu insanın canı hersey çekiyor ..
Misal iki gündür kendi narin ellerimle yaptığım ıspanaklı börek yiyorum. dipnot elimde cevirmeden:KK45:
Bakak görek neler olacak...:olamaz:
Ayrıca hiç kolay değil ışıl çok zor :KK43:
Narin ellerinle açtın ve yedin he bana diyene bak börek yiyor ben lafını edince suçlu oldum :63:

oynakbasi34 oynakbasi34 süper olmuşsun canım maşallah daha da devam edersin:nazar:

Yeni arkadaşlar hoş gelmiş
Bu günkü yediklerimi yazayım
2 kayısı
Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Öğlen
Az makarnayı bir kase yoğurt nane kırmızı biberle karıştırdım
Akşam
1 dilim çok tahıllı ekmek
Kızartmadan karnıyarık
Cacık

İkindi 2-3 çatal kek yemiştim:eek:

oynakbasi34 oynakbasi34 süper olmuşsun canım maşallah daha da devam edersin:nazar:

Yeni arkadaşlar hoş gelmiş
Bu günkü yediklerimi yazayım
2 kayısı
Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Öğlen
Az makarnayı bir kase yoğurt nane kırmızı biberle karıştırdım
Akşam
1 dilim çok tahıllı ekmek
Kızartmadan karnıyarık
Cacık

İkindi 2-3 çatal kek yemiştim:eek:
Ben beğendim afiyet olsun...

Canım istiyor artık.. ilk 3 ay canım istemiyordu ama artık herşey çekiyor canım...:KK43:
Oy canım benim büyük başarın var biliyor sun demi tv dekiler o kilolarda bile uymuyorlar listeye problem çıkıyor sen süpersin :KK19: ve az kaldı hedefe ennnn kötü ihtimal yılbaşı ne kaldı ki:KK9:

menüm
kahvaltı : 5 tane susamlı çubuk kraker (vakit bulamadım ayakta yedim hemen sabah ) 42

öğlen : tavuk suyu çorba 170
nohut 285
bir kase yoğurt 80
arada çikolata almıilardı birileri çay yanına onu yemedim tabiki de nefsime sahip çıkıpp :KK52:
ara : iki lokma peynir ekmek 100
akşam : iki kepçe mercimek çorbası 137
iki tane kabak dolması 334
bir kase cacık 62
toplam kalori 1210
şimdi biraz pilates yapıcam kaslarım güçlensin :)

KAhvaltını ihmal etme canım...Benim kız da öyle hemen alelacele çıkıyor evden...
her sabah daha erken uyanıp kahvaltı hazırlıyorum muhakak ki herkesten önce ben çıkıyorum evden :)
yine de çoğu zaman kahvaltı yapmadan çıkıyormuş evden..

Oy canım benim büyük başarın var biliyor sun demi tv dekiler o kilolarda bile uymuyorlar listeye problem çıkıyor sen süpersin :KK19: ve az kaldı hedefe ennnn kötü ihtimal yılbaşı ne kaldı ki:KK9:

İnşallah canım...:KK200: Allah utandırmasın,pişman etmesin hep öyle dua ediyorum...
1,5 yıl sonra dikkat edilmediğin de kilo alımı başlıyormuş artık.. benim iyice oturtmam,benimsemem gerek dengeli beslenmeyi...

Doğacım senin neden modun düşük kuzu.?
Özel değilse tabiii

Yazın içiyodum ama şimdi içemiyorum artık dün nerdeyse yarım litre içtim ayranla desteklemeye çalışıyorum ama olmuyor

Back
X