• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm
Sabah peynir zeytin yumurta bı dilim ekmek

Öğlen menemen bi dilim ekmek bir bardak chiali ayran

15:30 şekersiz Türk kahvesi beş fındık biraz kabak çekirdeği

17:00 iki ceviz Bir mor erik

19:00 Kuru fasulye iki kaşık pilav Bir kâse chiali cacık

Ara Bir mor erik

Birazdan yoğurt kürü yiyip uyurum

Spor Bir saat

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bugün de erkenden uyandım hatta kahvaltımı bile ettim ;)
Gerçi evde yumurtam kalmamıştı ama bende onun yerine fazladan 1 dilim daha peynir ekledim ;)
Canım pek bir şey istemeyince bende bol peynir ve salatalık yedim hem protein ağırlıklı gibi olmuş oldu spor öncesinde :KK48:

Bugün eşim işe gidecek mi bilmiyorum ( dün yine başım diye tutturdu ) ama ben Allahın izniyle sporumu yapmaya gideceğim ;) Eşim ben gitmezsem bile sen kızı bırakıp ordan arabayla git spor dedi ;) gerçi biraz erken oluyor ama yine oturup kitabımı okurum ;)

Bu arada kızlar bugün kesinlikle herkes çok sıkı tutuyor malum yarın cuma :21: şöyle çok güzel rakamlar görelim Allahın izniyle ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla ellerine sağlık yaa valla bende öyleyim açma poğaça kurabiye yapsam sayarim annem kızım takılma yettiği yere kadar der

ASlında ben yetip yetmeyecek diye saymıyorum sadece meraktan :D hani atıyorum iki saatte kaç tane sarmışım gibilerinden :D Çamaşırlarımı ayırırken de kaç parça ütülenecek onları sayarım hani 3 dakikadan ( abartarak hesaplıyorum tabi ) aşağı yukarı ütüler ne kadar sürede biter hesabı :D

Bugünkü menüm

Ara Bir mor erik

Spor Bir saat

Harika bir menü olmuş canım canı gönülden tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydın,mutlu perşembeler ..
:KK200::KK200::KK200::KK200:

Seninde Günün aydın olsun Yenacığım :KK68:
Kaldı bir gün bakalım neler göreceğiz neler tartılarda :21:
Gerçi benim tartı bir öyle bir böyle gösteriyor ama genelde hafta içi şaşırtsada cumaya güzel rakamlar görüyorum her defasında :KK48:
Haftaya da inşallah en geç 8li rakamları görmüş olacağım :KK71::KK71::KK71:

Kızlar bu arada sizlere bir şey danışmak istiyorum :KK48:

Sizde de aynı durum oldu mu merak ettim :KK53:
Ben oldum olası hiç üşümezdim ( bekarken Annem zorla atlet giydirirdi kışın ama ben okula gitmeden onu banyoda çıkarırdım okula gitmeden fenalık geliyor diye :KK70: )
Evlendikten sonra da asla atlet giymedim :KK48: yaz kış sadece ayakkabı içine çorap giyerdim :KK48: hatta ilk seneler eşime bile söylenirdim yahu fenalık gelmiyormu sana bari yazın atlet giyme yada çok soğuklarda içine içlik giyerdi diye söylenirdim ay bana fenalık geliyor şunu nasıl giyiyorsun diye :KK70:
Hele kiloları da alınca anammm kışın bile evin içinde kısa kollu gezerdim ama kilolar gittiğinden beri ben üşümeye başladım :KK70: :KK70: :KK70:

Şu anda resmen çetik giydim ayağıma ve içime atlet :KK70: hani resmen kıyamet alametleri diyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Yağlar eridikçe ben üşüyorum sanki :KK70:
sizde de öyle bir durum oldu mu yoksa cidden havalar okadar mı soğudu :KK70:

Aynen canım kışın bile kısa kolluylaydim ben. Gerçi izmir hala soğumadı gündüz kısa kollu giyilor ama aksamlari otururken hırka çorap giyiyor ve ciddi Üşüyorum.

Merhaba hanımlar menümü yazayım

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
1 ceviz
1 tatlı kaşığı Nutella

Öğle
2 küçük elma
1 mandalina

Akşam
1 bardak ayran
Kıymalı karnabahar 1 tabak

Ara
1 mandalina

2 lt su

Nutella dışında tam Karatay mönüsü gibi olmuş ve pek başarılı. ..
Afiyet olsun

Selam arkadaslar bugunki menum
Kahvalti
Cavdar ekmegine beyaz peynirli tost salatalik domates yesilcay
Oglen
Tarhana corbasi 2 adet tavuk incik izgarada
Aksam yogurt corbasi ve karnibahar haslama
Birde tatli krizlerim icin kendime yulafli sekersiz kurabiye yaptim

Çok güzel afiyet olsun

doga3 doga3 abla daha iyi olacaksın sen 7li rakamlarıda göreceksin ne güzel kendin için vücudun için mücadele veriyorsun etrafimdaki bazı insanlar aman bu yaştan sonra kilomu verilir diyen saçma sapan insanlar var

YENA YENA ablacığım seninde inş değerlerin normal çıkar bu arada senin resimleri hala göremiyorum henüz fotoğraf yuklemedi yazıyor

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla ellerine sağlık yaa valla bende öyleyim açma poğaça kurabiye yapsam sayarim annem kızım takılma yettiği yere kadar der

Duruyo album ben görüyorum ama bilemedimki. ..
Bugünkü menüm

Ara Bir mor erik

Spor Bir saat

Afiyet olsun canım. .

Seninde Günün aydın olsun Yenacığım :KK68:
Kaldı bir gün bakalım neler göreceğiz neler tartılarda :21:
Gerçi benim tartı bir öyle bir böyle gösteriyor ama genelde hafta içi şaşırtsada cumaya güzel rakamlar görüyorum her defasında :KK48:
Haftaya da inşallah en geç 8li rakamları görmüş olacağım :KK71::KK71::KK71:

Inşallah banucum göreceksin. .
Ve Harikasın masallah. .

Artık şu temizliğim bitse de rahatlasam. Yataktan zor çıkıyorum her yerim tutulmuş ..
Yarın da halılarım gelecek mis gibi...

Inşallah banucum göreceksin. .
Ve Harikasın masallah. .

:KK15::KK15::KK15::KK15: SEnsin o :KK48:
Sağ olasın canım o sizlerin güzel görüşlerinizden öyle geliyor ;) valla kilolar gittikçe her hafta daha bir heycanlanıyorum ;) şimdi 8lere heycan yaparım sonrada ay yılbaşına 79 olurmu diye :D hayatım adrenalin dermişim :D ama inan halimden fazlasıyla memnunum hatta etrafımdakiler de devamlı ya çok iyisin yok işte seneler sonra ilk kez bu kadar zayıf gördük seni dedikçe daha çok gaza geliyorum ;)
Tabi eskiden hep sudan gitmiş kasdan gitmiş demekki o yüzden aşırı belli olmuyordu şimdi millet baya baya fark var diye hatta yolda çevirenlerde oluyor beni mahalleden tanıyıp sadece geçerken selamlaştığım ama adını bilmediğim :D

Hep diyorum ya şu anda bile yürüyüşüm değişti artık 38 - 40 beden olunca uçarım sanırım :D

Artık şu temizliğim bitse de rahatlasam. Yataktan zor çıkıyorum her yerim tutulmuş ..
Yarın da halılarım gelecek mis gibi...

Allah yardımcın olsun ;) kız ben yaptım da ne oldu dün elimi sürmedim yine ufak ufak başladı dağılmaya :D heee umurumda mı deeel :D en azından bugünlük ;) nasılsa yarın sabah Sibele gitmeden bir toparlar toz alırım ;)

Benim doktorun asistanı mesaj attı salı günü 6.ay kontrolüm var. pek heyecanlandim bakalım kan değerlerim nasıl çıkıcak ..
3. Ay kontrolün de d vitamini ve B12 çok düşüktu takviyeler umarım ise yaramıştır. .
Benimde de d vitaminim çok düşük takviye alıyorum ama daha 20 gün falan oldu ilk ne zaman kontrol ettireyim ise yarayıp yaramadığını öğrenmek için çünkü Dr al 6 ay kullan dedi sadece

Gunaydiiinnn:rolleyes:
Bugün benim doğum günüm 30 luk oldum :KK9:
Hadi inş yeni yaşımda yeni kiloma kavuşurum 20 yaşıma girdiğim de de böyle diyet yapmıştım 70 den 51 kiloya düşüp evlenmiştim 3 ayda sağlıklı beslenerek spor yaparak erimistim valla ama şimdi yaş tiroid engelliyor neyse acelem yok 31 e kadar 12 ay var onumde:-)
Birazdan kahvaltı yapicam kahvaltıdan önce 1 bardak kaynamış suya 1 ceviz kabugu 1 kabuk tarçın atıyorum iliyinca taze zencefilli balla karıştırıp içiyorum bütün gün iştahımı kapatıyor tavsiye ederim benim gibi istahlilara :rapci:

Hadi inş yeni yaşımda yeni kiloma kavuşurum 20 yaşıma girdiğim de de böyle diyet yapmıştım 70 den 51 kiloya düşüp evlenmiştim 3 ayda sağlıklı beslenerek spor yaparak erimistim valla ama şimdi yaş tiroid engelliyor neyse acelem yok 31 e kadar 12 ay var onumde:-)
Birazdan kahvaltı yapicam kahvaltıdan önce 1 bardak kaynamış suya 1 ceviz kabugu 1 kabuk tarçın atıyorum iliyinca taze zencefilli balla karıştırıp içiyorum bütün gün iştahımı kapatıyor tavsiye ederim benim gibi istahlilara :rapci:
Doğum günün kutlu olsun o zaman nice nice güzel yılların yaşların olsun ve zayıf sağlıklı fit bir beden :)

Doğum günün kutlu olsun nice yıllara:KK74::KK9:

Nice mutlu sağlıklı yıllara canım doğum günün kutlu olsun ;)

Back
X