Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli sabahlar kizlar..bu hafta sonu kendimi salmicam cok dikkat edecegim...biraz gayret edelim en azinda ilk 3 de olalim hatta haftaya 1 ci olalim insallah..kahvaltiya bu sabah 1/ 2 pogoca yedim 170 kaloriymiş okadar kücük parca..:KK57:.akşam dengelerim artik

kızlar merhaba
dün tartı günüymüş ben listede değilim zaten ama haftaya bildirim yaparım ayrıca pazartesi günkü bildirimide yapacağım
ayrıca H Herseyguzelolacak38 benide o excel listene alsana canım yılbaşı hedef listene Allah nasip ederse bende şu anda 75,80 im yılbaşına kadar 70 olmayı hedefliyorum daha düşük olur diyordum ama olmaz sanırım önümüzdeki hafta diyetisyene gitmeyi planlıyorum.

Gulhan1 Gulhan1 canım merhaba benim telefon sıkıntılı habire watsbı güncelliyorum.Bu ara birazda maddi sıkıntı var iyi bir telefon alacağım yılbaşına kadar o zaman watsabı yükleyince görüşürüz.

öpüyorum sizleri....

kızlar bu arada 2 gündeür açlık otu çayı içiyorum.

bakalım 1 hafta deniyim etkili olacak mı...

kızlar merhaba
dün tartı günüymüş ben listede değilim zaten ama haftaya bildirim yaparım ayrıca pazartesi günkü bildirimide yapacağım
ayrıca H Herseyguzelolacak38 benide o excel listene alsana canım yılbaşı hedef listene Allah nasip ederse bende şu anda 75,80 im yılbaşına kadar 70 olmayı hedefliyorum daha düşük olur diyordum ama olmaz sanırım önümüzdeki hafta diyetisyene gitmeyi planlıyorum.

Gulhan1 Gulhan1 canım merhaba benim telefon sıkıntılı habire watsbı güncelliyorum.Bu ara birazda maddi sıkıntı var iyi bir telefon alacağım yılbaşına kadar o zaman watsabı yükleyince görüşürüz.

öpüyorum sizleri....
Aramiza cabuk dön canim birlikten güc dogar..ben yalniz kac ay denedim olmadi sende insallah en kisa zamanda katilirsin listeye :KK19:

Size haftasonu dikkat edeceğime söz vermiştim..ve bugünkü yediklerim

Kahvalti.:110:
1/2 poğaca
1/2 paprika
Bikac dilim Salatalk
Bikac parca beyaz peynir
1/2 tabak yumurta salatasi

Öyle yemeği:emir_bebek:
1 tabak yumurta salatasi
1 tabak karişik salata
1 bardak taze portakal suyu
1 muz
Akşam yemeği :anne:
1 tabak karişik salata
1 bardak chiali ayran
2 parca b3yaz peynir

Kacamak sadece 1/2 peynirli poğoca yedim onuda kahvaltida yedigim icin cok takmiyorum:bicak:

Selam arkadaşlar dunde yazamadim bugunde gezmelerden elim degmedi bugunki menum soyle
Sabah
Yulaf ezmeli yogurtlu meyveli bisey yaptim ondan yedim
Ogle
Karnibahar haslamasi ve salata 5 6 findik
Aksam
Patatesli yemek
Arada bir sade turk kahvesi
Az birazcikta kek yedim arkadasimda

Merhaba kızlar
Son zamanlarda kendime hiç vakit ayıramıyorum bu durum beni daraltıyor
Sanki boş kalan vaktimde de faydalı şeyler yapamıyor gibiyim
Sanırım iki ay yaz tatilinden sonra tekrar okula başlamak zor geldi bana
Hele bir de 1. Sınıfla acayip yoruyor

Neyse gelelim bugün ki yediklerime

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates

Öğle
Tavuklu salata

Ara
1 mandalina
2 tane bisküvi

Akşam
1 tabak yeşil fasülye
1 küçük kase yoğurt

Artık birşey yemeyi düşünmüyorum bol su içerim

Merhaba kızlar

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates

Öğle
Tavuklu salata

Ara
1 mandalina
2 tane bisküvi

Akşam
1 tabak yeşil fasülye
1 küçük kase yoğurt

Menün süper bence :KK66:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana :KK48: Aslında saat 20.00de eve gelmiştim ama sağ olsun eşim bir türlü Laptobu bana devredemedi :D
İnanılmaz keyifli bir gün geçirdim :21:
Sabah 09:30da eşimle evden çıktık ve ilk önce birlikte AVMye gittik :KK48: malum zayıfladıkça hiç bir şeyim olmuyor üzerime hatta havalar soğduğu için giyebileceğim hiç bir çeketim de yoktu :D eşimde uzun yola gidiyorsunuz havada kapalı yollarda hasta olma hesabı ille bir ceket bak kendine dedi ;)

Normalde almayı düşünmüyordum ama baktım hakikaten olacak gibi değil Ayşeyle buluşmadan hemen kendime ceket baktım ;)
Şansıma gönlüme göre güzel mevsimlik yağmurluk tarzı bir ceket buldum ;) hemde 44 beden :21:

Ayşeyle buluştuktan sonra kendimizi yollara vurduk ve Bostancıda sağ olsun 5. takımdan Ferah bizi karşılayıp buluşacağımız mekana kadar götürdü :KK68:
Hiç ilk kez bir aradaymışız gibi değildi aksine sanki senelerdir tanışıyormuşuz gibi oturup bir sürü şeyle ilgili sohbetimizi ettik ;) tabi bir yandan da güzelce yemeğimizi de yedik ;)
Kaçamak yapma niyetimiz vardı açıkçası ama kızlar tatlı yemeyelim sadece kahve içelim dedikleri için bizde Ayşeyle vazgeçtik :D gerçi bir ara dönüşte mi yesek bir yerde tatlı birşeyler dedik ama bir kere hayır dedik bari günü hasarsız tamamlayalım diye son anda ondan da vazgeçtik :D

Tabi geç gelince sadece 1 ayran içtim ve günü şükür hafif kapatmış oldum ;)
Yolda sıkıntı olmasın diye fazla su da içemedik ama yatana kadar onuda telafi ederim inşallah ;)

kızlar merhaba

öpüyorum sizleri....

Süper canım bende diyecektim acaba en azından Yılbaşı listesine girermisin diye ama telefon sıkıntı olur giremezsin diye demedim ;) hemen senide ekliyorum o zaman canım ;)

Size haftasonu dikkat edeceğime söz vermiştim..ve bugünkü yediklerim

Kahvalti.:110:
1/2 poğaca
1/2 paprika
Bikac dilim Salatalk
Bikac parca beyaz peynir
1/2 tabak yumurta salatasi

Öyle yemeği:emir_bebek:
1 tabak yumurta salatasi
1 tabak karişik salata
1 bardak taze portakal suyu
1 muz
Akşam yemeği :anne:
1 tabak karişik salata
1 bardak chiali ayran
2 parca b3yaz peynir

Kacamak sadece 1/2 peynirli poğoca yedim onuda kahvaltida yedigim icin cok takmiyorum:bicak:

Canım bence menün gerçekten süper ;) dediğin gibi o poğçaya takılma sonuçta akşama kadar fazlasıyla erimiştir o ;) Gelsin cuma günü yine bol bol eksiler

Selam arkadaşlar dunde yazamadim bugunde gezmelerden elim degmedi bugunki menum soyle
Sabah
Yulaf ezmeli yogurtlu meyveli bisey yaptim ondan yedim
Ogle
Karnibahar haslamasi ve salata 5 6 findik
Aksam
Patatesli yemek
Arada bir sade turk kahvesi
Az birazcikta kek yedim arkadasimda

Senin menün de bence harika canım ;) aynen devam ;)

Merhaba kızlar

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates

Öğle
Tavuklu salata

Ara
1 mandalina
2 tane bisküvi

Akşam
1 tabak yeşil fasülye
1 küçük kase yoğurt

Allah yardımcın olsun Gülşenciğim ;) gerçekten birinci sınıflar çok zor çocuklar oyun modundan çıkmaktan kurallara uymaya kadar bir çok şeyde zorlanabiliyor tabi buda sana yansır ;)
Bence yediklerin gerçekten çok iyi ;) inşallah haftaya sende harika sonuçlar alırsın tekrar ;)

Kizlar cok erken yemek yemistim cok aciktim ve cok gucsuz dustum bende az biraz salata findik ve yulafli kurabiyelerimden yedim yine kacirdim ama dayanamadm napiyimmm :(

Hazır aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca;
Bol su ( 500 ml kadar )
1 fincan şekersiz duble Türk kahvesi

Kahvaltı; 08:15de
1 yumurtadan Lorlu omlet
2 tatlı kaşığı kadar Lor
1 adet salatalık
5 - 6 dal Rokka
7 - 8 dal Maydanoz ( bol limonlu )
1 fincan Mısır Püsküllü çay

ara;
1/2 paket kepekli form grisini
1 bardak zero
( aslında normalde yemem pek grisini ama kahvaltıyı erken yiyince acıkır gibi oldum ve alabileceğim en masum şey o grisiniler ;)

Öğlen;
Mantarlı tavuk but pirzola ;)
6 - 7 ufak karebaharatlı fırın patates ;)
Çok az salata
( Tabakta pilavda geldi ama sağ olsun buluşmaya gelen arkadaşlardan birinin kızı ve oğlu var diye onlara hiç ellemeden aktardım ;)

1/2 bardak zero ( Ayşeyle paylaştık ;) )

ara;
1 fincan şekersiz Türk kahvesi ( yanındaki ikram olan minik lokum vardı onuda yedim :D )
Ayran içtim bir büyük bardak ve evde dünden kalan yarım paket kıtırunolardan almıştı ondan az çöplendim ;)

Bana liste diyince fena oluyorum :D bu arada bu günün yediklerimi yazarken resmen otururken içim geçmiş :D normaldır maşalah dünya yol yürüdük ;)
Neyse artık yatayım yoksa belim tutulur ;)

Kizlar cok erken yemek yemistim cok aciktim ve cok gucsuz dustum bende az biraz salata findik ve yulafli kurabiyelerimden yedim yine kacirdim ama dayanamadm napiyimmm :KK43:

Olan olmuş canım üzülmeyelim ;) en azından yarın kesinlikle mümkün olduğu kadar az Karbonhidrat kullan ki bütün vucududun yağları bir güzel yok eder ;) Gerçi ben el kol da yaptım yeterki dursun diye ;)
Bu arada kızlar fena uykum var cidden dayanamıyorum yatıyorum ;)

Olan olmuş canım üzülmeyelim :KK66: en azından yarın kesinlikle mümkün olduğu kadar az Karbonhidrat kullan ki bütün vucududun yağları bir güzel yok eder :KK66: Gerçi ben el kol da yaptım yeterki dursun diye :KK66:
Bu arada kızlar fena uykum var cidden dayanamıyorum yatıyorum :KK66:
Tamam abla oyle yapicam artik. İyi uykularr

Slm kızlar azminize hayran oldum. Ben 1.62 böyle ve 60 kiloyum daha doğrusu 64 iken 3 ay öncesine kadar şimdi 60 kiloyum ve inşallah 55 ı görmek istiyorum. Banada yol arkadaşlığı yaparsanız çok sevinirim:KK69:

Selamın Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Pazarlar :KK68:

Dün erkenden baygın düşünce sabah uykumu almış bir şekilde uyandım çok şükür :KK71:
Birazdan da kendime gelmek için güzelce şekersiz Türk kahvemi yapıp içerim :KK68:
Benim ufaklık dün saatlerce benden ayrı kalınca tabi doğal olarak geldiğimde yapıştı seni çok özledim diye :KK48: hatta gece bizimle yatmak istedi hadi yat bari dedim ;)
Büyük cimcime de kuzenler bir araya gelelim diye tutturunca gece Halasına yatıya gidince yalnız kaldı birazda ondan istedi belki bizimle yatmayı ;)
Eee bugün de artık az evimde oturayım :KK48: çamaşır falan yıkarım ( büyük kız sağ olsun dün ben yokken salonu temizlemiş geldiğimde hiç dağınıklık yoktu :KK68: )

Slm kızlar azminize hayran oldum. Ben 1.62 böyle ve 60 kiloyum daha doğrusu 64 iken 3 ay öncesine kadar şimdi 60 kiloyum ve inşallah 55 ı görmek istiyorum. Banada yol arkadaşlığı yaparsanız çok sevinirim:KK69:

Aramıza hoş geldin o zaman ;)
Bu arada ben Takım Kaptanınız Banu :KK52: 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ;)
Maalesef benim ömrüm kilo derdiyle geçti desem yeridir hatta rekorum 124.5 kgdu :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Senelerce al ver debelendim durdum :KK57: en sonunda 6 ay evvel diyetisyene başladım ve 118 kgdan 90.5 kg düştüm şükür :21: Daha yolum uzun ama Allahın izniyle burada hepimiz birbirimize destek olup çoook güzel kilolar vereceğiz :KK68:

Senin kilon maşallah çok değil hatta sanırım ben o kilolarda olsam hiç diyet düşünmezdim :D Neyse onuda Rabbim nasip eder inşallah bana ...Aminnn

Hemen kısaca kuralları hatırlatayım;

Günlük en az 5 mesaj beklentimiz var herkesten ( hee tabiki yoğun olduğumuz günlerde birbirimizi idare ediyoruz )
Yediklerimizi günlük olarak paylaşıyoruz ki birbirimizi yanlış gördüğümüz şeylerde uyaralım diye ;)
Her cuma bildirim günü yani öğlene kadar herkes kilosunu bir önceki haftanın kilosuyla bildiriyor ;)
Takım listesine yeni üyeler ancak 3.cü cuma bildiriminde girebiliyor ( maalesef bu kuralı esnetme şansım yok çünkü istikrarlı ve azimli olan arkadaşlarımız listede olsunlar isteniyor ;) )
Olurda bir kaç gün girememe durumu olunca da birbirimize önceden haber veriyoruz ki merak edilmesin ;)
Listeye giren arkadaşların senede 2 izin hakkı var ;) ama izne ayrılınca 2 hafta en az bu süre ;) tabi sınır yok o ayrı ;)

Umarım sende bizimle kalıcı olursun ve 3.cü cuma sende dahil olursun listemize ;)

Kızlar Ben kahvaltımı yaptım keyif çayımı içiyorum sizler Pazar keyfi yapıyorsunuz sanırım ;) gerçi şu an bende yatsam uyurum herhalde :KK48:

Eşim aslında bugün mobilya işleme üzerine bir fuar var ona gidelim diyordu ama bakalım henüz uyuyor ;) gece bir ara gitsek gitmesek diye tereddütteydi ama gidelim derse çocuklarıda alır gideriz hem banada yine yürüyüş olur ;)

Back
X