- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramiza cabuk dön canim birlikten güc dogar..ben yalniz kac ay denedim olmadi sende insallah en kisa zamanda katilirsin listeyekızlar merhaba
dün tartı günüymüş ben listede değilim zaten ama haftaya bildirim yaparım ayrıca pazartesi günkü bildirimide yapacağım
ayrıca H Herseyguzelolacak38 benide o excel listene alsana canım yılbaşı hedef listene Allah nasip ederse bende şu anda 75,80 im yılbaşına kadar 70 olmayı hedefliyorum daha düşük olur diyordum ama olmaz sanırım önümüzdeki hafta diyetisyene gitmeyi planlıyorum.
Gulhan1 canım merhaba benim telefon sıkıntılı habire watsbı güncelliyorum.Bu ara birazda maddi sıkıntı var iyi bir telefon alacağım yılbaşına kadar o zaman watsabı yükleyince görüşürüz.
öpüyorum sizleri....
Menün süper benceMerhaba kızlar
Son zamanlarda kendime hiç vakit ayıramıyorum bu durum beni daraltıyor
Sanki boş kalan vaktimde de faydalı şeyler yapamıyor gibiyim
Sanırım iki ay yaz tatilinden sonra tekrar okula başlamak zor geldi bana
Hele bir de 1. Sınıfla acayip yoruyor
Neyse gelelim bugün ki yediklerime
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates
Öğle
Tavuklu salata
Ara
1 mandalina
2 tane bisküvi
Akşam
1 tabak yeşil fasülye
1 küçük kase yoğurt
Artık birşey yemeyi düşünmüyorum bol su içerim
kızlar merhaba
dün tartı günüymüş ben listede değilim zaten ama haftaya bildirim yaparım ayrıca pazartesi günkü bildirimide yapacağım
ayrıca H Herseyguzelolacak38 benide o excel listene alsana canım yılbaşı hedef listene Allah nasip ederse bende şu anda 75,80 im yılbaşına kadar 70 olmayı hedefliyorum daha düşük olur diyordum ama olmaz sanırım önümüzdeki hafta diyetisyene gitmeyi planlıyorum.
Gulhan1 canım merhaba benim telefon sıkıntılı habire watsbı güncelliyorum.Bu ara birazda maddi sıkıntı var iyi bir telefon alacağım yılbaşına kadar o zaman watsabı yükleyince görüşürüz.
öpüyorum sizleri....
kızlar bu arada 2 gündeür açlık otu çayı içiyorum.
bakalım 1 hafta deniyim etkili olacak mı...
Size haftasonu dikkat edeceğime söz vermiştim..ve bugünkü yediklerim
Kahvalti.
1/2 poğaca
1/2 paprika
Bikac dilim Salatalk
Bikac parca beyaz peynir
1/2 tabak yumurta salatasi
Öyle yemeği
1 tabak yumurta salatasi
1 tabak karişik salata
1 bardak taze portakal suyu
1 muz
Akşam yemeği
1 tabak karişik salata
1 bardak chiali ayran
2 parca b3yaz peynir
Kacamak sadece 1/2 peynirli poğoca yedim onuda kahvaltida yedigim icin cok takmiyorum![]()
Selam arkadaşlar dunde yazamadim bugunde gezmelerden elim degmedi bugunki menum soyle
Sabah
Yulaf ezmeli yogurtlu meyveli bisey yaptim ondan yedim
Ogle
Karnibahar haslamasi ve salata 5 6 findik
Aksam
Patatesli yemek
Arada bir sade turk kahvesi
Az birazcikta kek yedim arkadasimda
Merhaba kızlar
Son zamanlarda kendime hiç vakit ayıramıyorum bu durum beni daraltıyor
Sanki boş kalan vaktimde de faydalı şeyler yapamıyor gibiyim
Sanırım iki ay yaz tatilinden sonra tekrar okula başlamak zor geldi bana
Hele bir de 1. Sınıfla acayip yoruyor
Neyse gelelim bugün ki yediklerime
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates
Öğle
Tavuklu salata
Ara
1 mandalina
2 tane bisküvi
Akşam
1 tabak yeşil fasülye
1 küçük kase yoğurt
Artık birşey yemeyi düşünmüyorum bol su içerim
Kizlar cok erken yemek yemistim cok aciktim ve cok gucsuz dustum bende az biraz salata findik ve yulafli kurabiyelerimden yedim yine kacirdim ama dayanamadm napiyimmm![]()
Tamam abla oyle yapicam artik. İyi uykularrOlan olmuş canım üzülmeyelimen azından yarın kesinlikle mümkün olduğu kadar az Karbonhidrat kullan ki bütün vucududun yağları bir güzel yok eder
Gerçi ben el kol da yaptım yeterki dursun diye
Bu arada kızlar fena uykum var cidden dayanamıyorum yatıyorum![]()
Slm kızlar azminize hayran oldum. Ben 1.62 böyle ve 60 kiloyum daha doğrusu 64 iken 3 ay öncesine kadar şimdi 60 kiloyum ve inşallah 55 ı görmek istiyorum. Banada yol arkadaşlığı yaparsanız çok sevinirim![]()