Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de erkenden uyandım

Küçük kuzumla kahvaltımızı yaptık şimdide okula hazırlayıp eşimle göndereceğim ( gerçi adam işe gitmeyecekmiş bugün ama inşallah kıvırıpda sen götür demez

)
Bu aralar yine kendini pek iyi hissetmiyor

Nöroloji doktorumuza randevu almam şart oldu yine beyin felci öncesindeki semtomları yaşıyormuş hatta gece kalk gidelim dedim acile ama onada yanaşmadı
Bir iki gün dinlensin o arada bende randevu işini hallederim inşallah
Öğleden sonra da kv Antepe uçacakmış onuda havaalanına bırakmam lazım

Hastanede çalışan arkadaşa da mesaj attım şimdi eğer gelin hemen araya sıkıştırırız derse hastaneye de gideriz belki
Kısa bir aradan sonra herkese hayırlı akşamlar
Diyeti bozacak hiçbir şey yapmadım ama oğlumun hastalığından burayı ihmal ettim şimdilik biraz daha iyi sesi kisilmişti biraz geldi keyfi yerinde çok şükür geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara da teşekkür ederim
Aman kuzu iyileşsin de canım nasılsa yine dönersin aramıza ama cuma bildirimi unutma yeter
Iyi aksamlar herkese bugun baya yogundu dersler ondan ugrayamadim menumu yazayim
Sabah : kepek ekmekli sandvic
Oglen : yarim muz
Iki si bir arada nescafe
Eti formun su yuvarlak cikilatali dislerinden iki tane
Aksam : tavuk sote
4 kasik bulgur pilavi
Bir kase yogurt
Ara : kalan iki cikilatali diski yedim
Bu yk ihtimal kaliriyi asmamisimdir o diskler disinda gozume batan pek birsey yok suan onlar da toplam 240 kaloriydi hafta basliyor daha dikkatli olnam lazim :))
Bencede abartılı bir menü değil canım

cumaya kadar yine güzel eksiler görürsün
Sonunda 65 li bir kilo gormustum bu hafta ki hedef de 64 ile baskayan bir deger gormek insAllah :)) iki haftaya zaten yine adet sisligi gelince yerimde sayiyorum ben o yuzden bu zamanlari iyu degerlendirmek lazim :)
Suyu ihmal etme canım

eminim 64leri de göreceksin bu cuma
Selam arkadaslar bugun ev islerinden elim degip yazamadim
O zaman menumu yazayim
Sabah
1 kasik kavurma
2 kucuk dilim kepek ekmegi
Az peynir zeytin salatalik domates
Öğlen
Tavuklu salata ve findik 3 4 adet
Ara
Sade turk kahves yaninda 2 hurmA
Aksam
Tavuklu salata yulafli yogurt
Harika bir menü canım

bol eksi olarak döner inşallah
İyi geceler kızlar hafta sonu yoğun geçti erkek kardeşimin düğünü yaklaştığı için artık böyle devam eder
Menüm
Sabah iki dilim salam, kaşar peyniri zeytin iki dilim ekmek
Öğlen (misafir vardı )
Bi kâse bol yeşillikli kısır bir dilimde kek yedim
Şekersiz çay
(Anneme geldim aşure çorbası yapmıştı)
Bı küçük kâse çorba 16:00 gibi
19:00 da cislardan yemedim annemlerde Bir tavuk bageti yedim Bir lokma ekmekle
21:00 4findik
22:30da yoğurt kürü
Spor hiç oturmadim bugün çok yoruldum hafta içinin iki kat fazla hareketli gün oldu
Bence güzel bir menü olmuş

yine cumayı bana iple çektiriyorsunuz
oynakbasi34
Banu abla bizde bayramda gitmiştik akvaryuma Floryadakine ama gerçekten okadar paraya değdi fln demedim hiç ama iyi geldi kızım köpek balığı ve diğer büyük balıklardan çok korkup ağladı bide hayvanları çok sever
Gezmek candır ben çok severim gezmeyi
Floryadakine bende çok istiyordum ama maşallah her iki tarafın fiyatları da uçmuş

ilk açıldığında Forum istanbulda giriş ücreti 18 liraydı bugün 50 lira

Allahtan alışveriş fazla yapınca çocuk bileti hediye etmişlerdi tabi cimcime görünce tutturdu gidelim ama bilet ancak büyük bilet alınca geçerli
Eeee büyük kızıda ayırmak istemedim kıskançlık olmasın diye
Akvaryum çok güzeldi ama eminim Floryadaki çok daha büyük ve güzeldir

heee o fiyata dersen bencede fazla

Kuzum hiç korkmadı buradakinden ama diğerinden ben bile tedirgin olabilirim
Herkese günaydın kızlar umarım hepimiz için güzel bir hafta olur öncelikle güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım hala kayserideyiz bugün öğleden sonra dersim olduğu için 9 buçuk 10 gibi çıkarız inşallah batur da biraz hasta ateşi var hafta sonu diyet miyet kalmadı anne yanında diyet yapılmıyor inşallah bugünden itibaren çok sıkı tutup bu 2 günü dengeleyecegim herkese kolay gelsin: )
Kuzucuğuna çok geçmiş olsun aman toparlansın da sende hemen dönersin sistemine

Eskiden benim annemde diyetimi bozmaya çalışırdı ay boğazımdan geçmez falan diye ama şimdi hiç ses etmiyor aksine soruyor bu hafta ne var listende ona göre yapayım birşeyler diye