Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah,
1 köfte
Zeytin
Bir kaç lokma ekmek

Ara,
2 kaşık Cornflakes,
1 çay bardağı süt

Ara,
1 halley
2 ceviz
Kahve

Aksam,
Mercimek çorba
Zeytinyağlı pırasa

Ara,
Üzüm

70 dk. Aerobik + plates

Selam hanimlar bugünkü menüm şöyle
Sabah
2dilim ekmege az yagli peynirli tost
Domates salatalik 2 zeytin
Ara
1 yeşil elma
Ayran
Öğle
Mercimek çorbasi
Kuru fasulye 1 dilim ekmek
Ara
2 hurma 5 6 fındık
Aksam
Patates yemegi etli dilimden biraz buyuk tam bugday ekmegi sogan ve domates

Merhaba hanımlar kızım hemen hastalanmaya başladı yine ona üzülüyorum ama elimden de geleni yapmaya çalışıyorum sizin öksürük be balgama iyi gelecek formülleriniz var mı özellikle geceleri dakika başı öksürüyor

Menümü de yazayım girmişken

Sabah
2 dilim peynir
Domates
Salatalık

Öğle
1 ince dilim yaş pasta
1 elma 1 mandalina

Akşam
1 tabak et sote
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Ara
2 ceviz

Merhaba hanımlar kızım hemen hastalanmaya başladı yine ona üzülüyorum ama elimden de geleni yapmaya çalışıyorum sizin öksürük be balgama iyi gelecek formülleriniz var mı özellikle geceleri dakika başı öksürüyor

Sabah
2 dilim peynir
Domates
Salatalık

Öğle
1 ince dilim yaş pasta
1 elma 1 mandalina

Akşam
1 tabak et sote
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Ara
2 ceviz
Geçmiş olsun canım ben ıhlamur iciriyordum

Sabah
2 dilim peynir
Domates
Salatalık

Öğle
1 ince dilim yaş pasta
1 elma 1 mandalina

Akşam
1 tabak et sote
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Ara
2 ceviz

ben kış ayların da keçi boynuzu özü içiriyorum... Organik olanından...
Bir de zencefil zerdeçal tarçın toz halin de balla karıştırıp yedirdim bu kez hastalandığın da.. ileriemeden atlattı..
İlk defa denedim. O mu fayda etti henüz test edemedim...

Bu arada geçmiş olsun...

Sabah
Ara
1 yeşil elma
Ayran
Öğle
Mercimek çorbasi
Ara
2 hurma 5 6 fındık
Aksam

afiyet olsun...Güzel beslenmişsin..

Menüm
Sabah sucuklu yumurta
Peynir iki dilim ekmek iki zeytin yeşil çay

Ara 5 fındık

Öğlen
Dört köfte minik acı biber turşusu üç tane
Bir tabak bol limonlu salata

Ara Bir avuç kuruyemiş

Akşam
Kara lahana kavurması Bulgurlu bol acılı
Bir bardak chiali ayran

Son olarak mandalina

23:30 yoğurt kürü

Bir saat spor

Menüm
Sabah sucuklu yumurta

Ara 5 fındık

Öğlen

Ara Bir avuç kuruyemiş

Akşam
Bir bardak chiali ayran

Son olarak mandalina

Bir saat spor
Super menuuu

Menüm
Sabah sucuklu yumurta

Ara 5 fındık

Öğlen

Ara Bir avuç kuruyemiş

Akşam
Bir bardak chiali ayran

Son olarak mandalina

Bir saat spor

Afiyet olsun canım. Çok beğendm...
kara lahana kavurması nasıl oluyor anlatırmısın.?

Sabah,
1 köfte
Zeytin
Bir kaç lokma ekmek

Ara,
2 kaşık Cornflakes,
1 çay bardağı süt

Ara,
1 halley
2 ceviz
Kahve

Aksam,
Mercimek çorba
Zeytinyağlı pırasa

Ara,
Üzüm

70 dk. Aerobik + plates
Menun seninde çok güzel abla
Afiyet olsun canım. Çok beğendm...
kara lahana kavurması nasıl oluyor anlatırmısın.?
Abla Karadeniz bölgesinde bilen vardır eminim Tokatliyim ben
Kara lahanayi İnce İnce doğraniyor beyaz lahana da aynı şekilde kaynamış suya biraz bulgur atıp beş dakika sonra da yıkanmış suyu süzülmüş lahanalari suya ekliyorum

Göz kararı tuz atıyorum lahana yumuşayınca süzgeçe bosaltiyorum soğuyunca elimle sıkıp suyunu cikariyorum

Tencereye doğranmış iki soğanı ve yağını ekliyorum soğanlar pembeleşince acı pul biber ekliyorum eğer lahana tuzu az olmuşsa tuz ekliyorum

Sonra lahanayı ekleyip güzelce kavuruyorum çok güzel oluyor çok severim

Menun seninde çok güzel abla

Abla Karadeniz bölgesinde bilen vardır eminim Tokatliyim ben
Kara lahanayi İnce İnce doğraniyor beyaz lahana da aynı şekilde kaynamış suya biraz bulgur atıp beş dakika sonra da yıkanmış suyu süzülmüş lahanalari suya ekliyorum

Göz kararı tuz atıyorum lahana yumuşayınca süzgeçe bosaltiyorum soğuyunca elimle sıkıp suyunu cikariyorum

Tencereye doğranmış iki soğanı ve yağını ekliyorum soğanlar pembeleşince acı pul biber ekliyorum eğer lahana tuzu az olmuşsa tuz ekliyorum

Sonra lahanayı ekleyip güzelce kavuruyorum çok güzel oluyor çok severim

Beyaz lahanayı çok severim. Her türlüsünü... ama kara lahanayı hiç yemedim çorbasını denemek istiyorum bir ara..
Sağol tarif için bulguru da haşlayıp ekliyorsun dimi öyle anladım.

Banuya mesaj attım geri dönmedi . Merak ettim valla. Inşallah hersey yolundadir...

Beyaz lahanayı çok severim. Her türlüsünü... ama kara lahanayı hiç yemedim çorbasını denemek istiyorum bir ara..
Sağol tarif için bulguru da haşlayıp ekliyorsun dimi öyle anladım.
Bulguru lahanayı koymadan beş dakika önce ekliyorum kaynamış suya

Bende merak ettim Banu ablayi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Kusura bakmayın sizleri de merakta bıraktım ama dün cidden okadar yoğun ve yorucu geçti ki benim için :KK57: resmen saat 21:00de sızmışım koltukta hatta eşim bir ara git yatağa yat dedi ama inanın ne ara yatağa gittim onu bile hatırlamıyorum :KK53:

Dün sabah eşimin çalıştığı şirketin deposu teslim edilmesi gerekiyordu tabi Anahtarda eşimde olunca hadi ben seninle gideyim dedim sırf aklım onda kalmasın diye ;)
Dönüşü bir yarım saat kadar bizim buranın pazarına uğradık ( tabi bir yandan da şu hastanede çalışan arkadaşa mesaj attım randevu alamıyoruz hani bir araya sıkışma şansımız var mı diye ama oda şansa izinliymiş :KK53: )
Eve gelince de ancak 10 dakika oturabildim sonra büyük kızı bir arkadaşıyla önce kırtasiyeye sonrada okula bıraktım ;)
Yine evde bir yarım saat kadar durabildim ( o ara çok acıkınca hemen evde çorba vardı onu salatayla götürdüm ) sonra tekrar bu seferde KVyi havaalanına bırakmak için çıktım evden ;)
( Hatun Gaziantepe gezmeye gitti bir kaç günlüğüne :KK53: damadı ve kızı 2 gün önce gittiler onların yanına uçtu )
Tabi havaalanında beni son ana kadar yalnız bırakma götürebileceğin yere kadar götür diyince 2 saatte havaalanında onunla beklemek zorunda kaldım o_O bir yandan da eşimi ara ara aradım iyimi diye o_O

Sırada beklerken adamın biri KVm olduğunu anladı sanırım tam KVyi bırakacaktım ( oda eşiyle hemen KVm arkasında duruyordu ) adam gülümseyerek gittiğine emin ol demezmi :D beni bir gülme aldı anlatamam size ;)

Hemen alel acele yine arabaya atladım eve döndüm :KK53: tabi acele dediğim eve geldiğimde saat 18:00di ve Annem bile merak etmiş beni o ara kızıda ondan bir türlü almaya gelmeyince trafikte bir şey mi oldu diye ;)
Eve gelincede yok kızın ödevi yok eşimin yemeği derken en son koltuğa tam oturdum ohhh dedim büyük kız geldi :KK53: :KK53:

Bilgisayarı zaten okula götürmüştü çizim dersleri var diye hatta şimdi alıp kullanabilirsin dedi ama benim gözler o ara kaykılmaya başlamıştı bile :KK48:

Aslında bedenen değilde beynen yoruldum sanırım ;) tabi okadar erken yatıncada sabahın 5inde yine hortladım :D

Sabah,
1 köfte
Zeytin
Bir kaç lokma ekmek

Ara,
2 kaşık Cornflakes,
1 çay bardağı süt

Ara,
1 halley
2 ceviz
Kahve

Aksam,
Mercimek çorba
Zeytinyağlı pırasa

Ara,
Üzüm

70 dk. Aerobik + plates

Harika bir menü canım ;) Bende öğlenlik hazır olsun diye sabahın 5inde mutfağa girip pırasa pişirdim :D valla bir gün apartmandan şikayet edecekler sabah sabah ne bu diye :D genelde sırf kahve ve kahvaltı için mutfağa girerim ama bu sabah spordan gelince hazır olsun diye pırasayıda yapayım dedim ;)

Banucum esin nasıl. Doktora gittinizmi. ?

Gidemedik bakalım belki hastanede çalışan arkadaş bugün öğlen atlayın gelin derse hemen gideriz çünkü nasıl bir şeyse internette randevu var ama sistemde hata var vermiyor :(

Sabah
Ara
1 yeşil elma
Ayran
Öğle
Mercimek çorbasi
Ara
2 hurma 5 6 fındık
Aksam

Seninde menün çok güzel canım ;) Bol eksi olarak döner inşallahhhhh :KK68:

Sabah
2 dilim peynir
Domates
Salatalık

Öğle
1 ince dilim yaş pasta
1 elma 1 mandalina

Akşam
1 tabak et sote
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Ara
2 ceviz

Canım Diloşa çok geçmiş olsun ;) inşallah çabucak toparlanır ;) bol bol limonlu ıhlamur içirmeye çalış yada ballı sıcak limonlu su ;) en azından mikrobu daha çabuk atar ;)
Menü güzel ( o öğlendeki pastayı görmüyorum :olamaz: gerçi onuda fazlasıyla yakmışsındır ;) birde akşamları ekmek yerine salatayla tıka kendini canım ;) eminim daha çok faydasını görürsün ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla inş herşey yolundadır

Ya yorulmadığı sürece iyi ama az yorulduğu an hemen yine teller sanki birbirine değiyormuş gibi oluyor şimşekler çakıyor beynimde diyor :( Bakalım bir kaç gün işe gitmeyecek ( gerçi patron şimdilik ses etmiyor ama artık adamcağız okadar bıktı ki bu durumdan keşke beni kovsa diyor :KK48: en azından tazminatımı alır kendime ufak bir dükkan açar daha rahat olurum diyor ;) )

Menüm
Sabah sucuklu yumurta

Ara 5 fındık

Öğlen

Ara Bir avuç kuruyemiş

Akşam
Bir bardak chiali ayran

Son olarak mandalina

Bir saat spor

Harika bir menü canım ;) tebrikler ;)

Banuya mesaj attım geri dönmedi . Merak ettim valla. Inşallah hersey yolundadir...

Yenacığım facede mi sıkıntı var diye düşündüm ama sanırım benim eşşek evlatlar ben uyuyunca bakmış ama akıl edipte bir cevap yazmamışlar abla Annem uyuyor diye :sinirli:

Belki çok yorulduysa yada misafiri gelip gittiyse uyumustur erken uyuyup erken kalkıyor Banu abla

Hemde ne yorulmak beynim su kaynatacak yakında :D Neyse adamcağız iyi olsun da ben yorulmaya razıyım ( yine hastaneden çıktığımız zamanlara döndük sanki :( adamcağız boş boş oturuyor kendini biraz rahatlatmaya çalışıyor ve ben her yere koşturuyorum :KK53: )

Kızlar kahvaltımı da ettim hatta hazırlarken halimi görmeniz gerekirdi :D kendi kendime ne güldüm o an :D
Nasıl bir kafayla uyandıysam kahvaltı hazırlarken birden kendi kendime oynamaya başladım birde kendi kendime diyorum ki anam popişte ufaldı ya daha güzel kırıtabiliyorum diye :D :D :D
Kızlar şu halimi görselerdi ne gülerlerdi diyorum :D

Back
X