Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ah Banu iyisiniz şükür. Çok merak ettim inan. .
Görüp cevap verilmemesine mesajin. dedim Eyvah. . Hemen kötü senaryada üstüme yoktur çok şükür :)

Düzelir yakın da durumu canım şimdi o korkuyordur doğal olarak..

Allah kimseyi darda bırakmasın...

ben kış ayların da keçi boynuzu özü içiriyorum... Organik olanından...
Bir de zencefil zerdeçal tarçın toz halin de balla karıştırıp yedirdim bu kez hastalandığın da.. ileriemeden atlattı..
İlk defa denedim. O mu fayda etti henüz test edemedim...

Bu arada geçmiş olsun...
Bende yaptım senin bu karışımı yemedi küçük kızı ben yedim :))

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler ;)

Spor salonunda bir güzel depiştim geldim :D
Şimdilik toplam 7.074 adım oldu ama eminim akşama kadar 10i geçer :21::21::21::21:
Gelir gelmez duşumu aldım keyif kahvemi içtim biraz sonrada bir güzel Öğle yemeğimi yer kuzuyu okuldan almaya giderim ;) ordan bir saatçik Anneme uğrayıp yüzme salona geçerim :KK68:

Bu arada bugün tam spor salonuna bir bayanın bisikletten inip bana sıra gelmesini beklerken hatun bir dakika bir şey söyleyebilirmiyim dedi :KK53: Bende hayırdır diye düşünürken bana; Ya ben geçen hafta gelmedim ama önceki hafta geldiğimde dikkatimi çektin ve bu hafta acayip fark var 2 hafta öncesine göre ;) valla helal olsun azmine hayran kaldım darısı benim başıma dedi :KK71::KK71::KK71::KK71:
Bayan benden çok çok kiloluydu belki benim en kilolu halim okadardı bir zamanlar ;) Tabi inanılmaz mutlu oldum ve onuda motive etmek için hepimiz pes etmeden devam edelim eminim sizde çok güzel kilolar verirsiniz dedim ;) Azmimle hepimiz devam edip hedeflerimize ulaşırız diyince nasıl içten Aminnnn diyordu bayan :KK68:
RAbbim arzulayan herkese nasip eder inşallah....Aminnnnnn

Ah Banu iyisiniz şükür. Çok merak ettim inan. .
Görüp cevap verilmemesine mesajin. dedim Eyvah. . Hemen kötü senaryada üstüme yoktur çok şükür :)

Düzelir yakın da durumu canım şimdi o korkuyordur doğal olarak..

Allah kimseyi darda bırakmasın...

Aminnnn canım ;)
Demin büyük kızla eşime dedim hanginiz bakıpta yazmadınız len diye :D eşim valla ben hatırlamıyorum belkide ben yapmışımdır dedi :KK53: dedim bari öyle bir durumda büyük kız kısada olsa bir cevap versin biz aile gibi olduk birbirmizi merak ediyoruz diye ;)

Bakalım hastanede başka bir hemşire vardı ( diğer okuduğu halde cevap vermedi ya yoğun yada bir tarafları kalktı :D ) Randevu alırken hata verdi alabildim mi alamadım mı bir bak sisteme dedim sağ olsun anında baktı da cuma sabahına randevu alabilmişim ;) gerçi gece olurda biraz daha kötü hissedersede artık hemen acile gideriz istediği kadar dirensin ;)

Günaydın kızlar
oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla iyi olmanıza sevindim
Kızım uyuyor hâlâ kahvaltı yapmadım daha yataktan kalkasim gelmiyor bu sabah

Şükür canım adam evde yatınca fena değil ama oturunca bile şalterler deyiyor sanki diyor :( Demin dedim kızı aldıktan sonra bir kahve içelim sende gel Annemlere diye onu bile yapamam valla beynim bir tuhaf diyip durdu o_O sanki beynimde şimşekler çakıyor diyor :KK64: Bana kalsa bugün yüzmeye kızı götürmem de adam ısrarla sen git ya ben uzanırım baktım kötüleşiyorum hemen ararım seni diyor o_O şu an daha iyiyim diyor ;)
Rabbime emanet edip 2 saatte olsa gideceğim mecbur

Herkese selamlar giremedim dunden bu yana hic yogundu baya . Bugun markete gidip stok yapmam lazum yine diyette kullandigim yiyeceklerim bitmis balik badem falan alayim da acikinca onlardan yiyodum ne guzl :)

Herkese selamlar giremedim dunden bu yana hic yogundu baya . Bugun markete gidip stok yapmam lazum yine diyette kullandigim yiyeceklerim bitmis balik badem falan alayim da acikinca onlardan yiyodum ne guzl :)

Ohhh ne güzel diyetten şaşmadan devam ;) al al kuzum evde bulunsun ;) sana kolay gelsin ;) bende her çıktığımda ay buda lazım diyip duruyorum :D
Bende yemeğimi yiyeyim de kuzuya ancak yetişirim ;)
Akşam damlarım nasılsa yine ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler :KK66:

Spor salonunda bir güzel depiştim geldim :KK70:
Şimdilik toplam 7.074 adım oldu ama eminim akşama kadar 10i geçer :21::21::21::21:
Gelir gelmez duşumu aldım keyif kahvemi içtim biraz sonrada bir güzel Öğle yemeğimi yer kuzuyu okuldan almaya giderim :KK66: ordan bir saatçik Anneme uğrayıp yüzme salona geçerim :KK68:

Bu arada bugün tam spor salonuna bir bayanın bisikletten inip bana sıra gelmesini beklerken hatun bir dakika bir şey söyleyebilirmiyim dedi :KK53: Bende hayırdır diye düşünürken bana; Ya ben geçen hafta gelmedim ama önceki hafta geldiğimde dikkatimi çektin ve bu hafta acayip fark var 2 hafta öncesine göre :KK66: valla helal olsun azmine hayran kaldım darısı benim başıma dedi :KK71::KK71::KK71::KK71:
Bayan benden çok çok kiloluydu belki benim en kilolu halim okadardı bir zamanlar :KK66: Tabi inanılmaz mutlu oldum ve onuda motive etmek için hepimiz pes etmeden devam edelim eminim sizde çok güzel kilolar verirsiniz dedim :KK66: Azmimle hepimiz devam edip hedeflerimize ulaşırız diyince nasıl içten Aminnnn diyordu bayan :KK68:
RAbbim arzulayan herkese nasip eder inşallah....Aminnnnnn

Aminnnn canım :KK66:
Demin büyük kızla eşime dedim hanginiz bakıpta yazmadınız len diye :KK70: eşim valla ben hatırlamıyorum belkide ben yapmışımdır dedi :KK53: dedim bari öyle bir durumda büyük kız kısada olsa bir cevap versin biz aile gibi olduk birbirmizi merak ediyoruz diye :KK66:

Bakalım hastanede başka bir hemşire vardı ( diğer okuduğu halde cevap vermedi ya yoğun yada bir tarafları kalktı :KK70: ) Randevu alırken hata verdi alabildim mi alamadım mı bir bak sisteme dedim sağ olsun anında baktı da cuma sabahına randevu alabilmişim :KK66: gerçi gece olurda biraz daha kötü hissedersede artık hemen acile gideriz istediği kadar dirensin :KK66:

Şükür canım adam evde yatınca fena değil ama oturunca bile şalterler deyiyor sanki diyor :KK43: Demin dedim kızı aldıktan sonra bir kahve içelim sende gel Annemlere diye onu bile yapamam valla beynim bir tuhaf diyip durdu o_O sanki beynimde şimşekler çakıyor diyor :KK64: Bana kalsa bugün yüzmeye kızı götürmem de adam ısrarla sen git ya ben uzanırım baktım kötüleşiyorum hemen ararım seni diyor o_O şu an daha iyiyim diyor :KK66:
Rabbime emanet edip 2 saatte olsa gideceğim mecbur
Eşini bu ara sıkı takip et banucum Allah korktuğunuzu yaşatmasin aminn

Bu arada bende bugun is yerinde kaza gecirdim merdivenler kayip kalcamin ustune cok sert bi sekilde dustum Allahtan kirik catlak yok ama baya bi agridi dr. İlac verdi anca o sekilde gecti agrisi dustugum yerde mosmor olmus

Bende haftasonu turşu malzemesi aldım dün de yaptığım 4 tane 10 litrelik kavanoz öğleden sonrada aşure yaptım ayıp söylemesi güzel olmuş:oops:yedim:KK22:

Kızlar bugün güzel geçti menüm de iki küçük dilim kek kacamagim var oglendi

Telafi için akşamı chiali ayranla bitirdim sonra belki mandalina yerim

Eşini bu ara sıkı takip et banucum Allah korktuğunuzu yaşatmasin aminn

Bakalım cumaya randevu aldım ama bu gece olmadı acile götüreceğim ne olur ne olmaz ;) büyük kız gelir birazdan sonra çıkarız sanırım ;) baştan direndi etti ama sanırım çaktırmasada gün içinden daha bir tuhaf ki kabul etti gitmeyi ;)

Back
X