- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinHerkese selamlarinsallah herkes iyidir batur dun cok hastaydi Ben okuldan izin aldim esim de kaymakamdan sivasa hastaneye gittik bogaz enfeksiyonu olmus antibiyotik kulkanacagiz
yogunluktan giremedim insallah su 2gunu hafif atlatip hafta sonunu dengeleyecegim
![]()
Sagol canim Allah razi olsunGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Herkese selamlarinsallah herkes iyidir batur dun cok hastaydi Ben okuldan izin aldim esim de kaymakamdan sivasa hastaneye gittik bogaz enfeksiyonu olmus antibiyotik kulkanacagiz
yogunluktan giremedim insallah su 2gunu hafif atlatip hafta sonunu dengeleyecegim
![]()
Sagol canim Allah razi olsun evet ozellikle geceleri atesleniyorGeçmiş olsun canım. Boğaz enfeksiyonu çokta ateş yapar.
Kalcamdan dolayi pek hareket edemedigimdeb spor yapamiyorum. Bu hafta pek verimli gecmedi malesef arkadaslar
Canim gecmis olsunKalcamdan dolayi pek hareket edemedigimdeb spor yapamiyorum. Bu hafta pek verimli gecmedi malesef arkadaslar
etİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah peynirli yumurta iki dilim tb ekmeği iki zeytin
Ara beş fındık
Öğlen yağsız tost (iki dilim tb ekmeğinden)
yedim canım bişey istemedi
(Kızımla parka gittik erimismistir)
Ara şekersiz Türk kahvesi kayısı 10findik
Akşam tantuni bol yeşil salata iki kepçe çorba Bir dilim ekmek
(Bugün ekmek çok oldu gibi gerçi yemek sonrası nevresim takımını değiştirdim hem kendimizin hem kızımın mutfağı topla fln umarım yakmisimdir)
Spor Bir saat
Birazdan 50mekik cekecegim
Maşallah sana canım..
Sibelin haftalık listesini burda da paylaşırmısın rica etsem..
Kizcem aşure zamanı cuma günü bitti diye biliyorum yada bu cuma son, sen bir bak
Herkese selamlarinsallah herkes iyidir batur dun cok hastaydi Ben okuldan izin aldim esim de kaymakamdan sivasa hastaneye gittik bogaz enfeksiyonu olmus antibiyotik kulkanacagiz
![]()
oynakbasi34 Banu abla nerelerdesin sesin çıkmadı bugün hiç
Uyumussundur sen ohhh missskacinci ruyadasin kimbilir
Benim kiz yeni uyudu dizim bitsin bende uyuyacağım hemen![]()