Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu haftaki diyetisyen listem;

Sabah uyanınca ; bol su

Kahvaltı;
1 dilim tuzsuz etimek
2 dilim yarım yağlı beyaz peynir
Bol yeşillik
Sınırsız domates ve salatalık
1 fincan bitkisel çay

ara;
1 fincan yeşil çay
1 adet hurma

Öğlen;
Bol salata
4 yk kadar sebze yemeği
1 kase yoğurt ( içine 1 tatlı kaşığı kadar çörek otu )

ara;
1 şekersiz Türk kahvesi

ara;
2 kaşık kadar yoğurt yada 1 bardak ayran
1 tatlı kaşığı kadar çörekotuyla

Akşam;
2 kepçe çorba yada 4 yk kadar etli sebze yemeği yada 200 gr kadar ızgara balık ( buğlamada olur ve haftada 2 gün en fazla )
Bol salata
Balık olmadığı zamanlarda 1 kase yoğurt

ara;
2 dilim ananas + 1 fincan sıcak su

oynakbasi34 oynakbasi34 kuzum çok geçmiş olsun..
Ciddi kilolar verince kaslar da ağrı olabiliyor. En çokta sırt ağrısı... o yüzden protein ağırlıklı beslenmek şart. .
Umarım bir daha yaşamazsin. .:KK200:

Aminnnn canım inşallah ;) daha dikkatli olurum gerçi her öğünde yoğurt yada başka bir protein tarzı vardı ama olmazsa Sibele durumu izah ederim biraz daha takviye yapar ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 çok geçmiş olsun canım :KK200:
Günaydınlar

Çok teşekkür ederim canım ;)

Hazırlanayım da kızı okula bırakıp birde dışarı işlerimi halledeyim damlarım nasılsa bir iki saatte yine ;)
Hadi kendinize iyi bakın ve bugünü sıkı tutun malum yarın cuma ;)

Bu gün biraz dinlenebilsen keşke

İyiyim şükür ;) eşimi bugün doktora götüreceğim ;) aslında yarına randevumuz var ama bir doktora daha gösterelim eski emarlarını ve tahlillerini dedik ;) tekrar emarı da bugünki doktora çektiririz diğeri çünkü 2 hafta sonraya ancak gün verir ;)
Hem fikir almış oluruz ;)

Gunaydin herkese oynakbasi34 oynakbasi34 sanada cok gecmis olsun banu abla

Allah razı olsun iyiyim şükür şu anda ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün acil eşime niyet bana kısmet oldu :KK70:
Öğleden sonra biraz koltuğa uzanıp eşimin laptobun başından kalkmasını beklerken birden sırtımın sol tarafına felaket bir ağrı girdi :KK57: ha şimdi geçer ha şimdi geçer derken bir türlü geçmek bilmedi ve nefes aldıkça bıçak saplanıyormuş gibi oldu o_O
Bengay falanda sürdü eşim ama yok :KK12: En sonunda büyük kızda ısrar edince akşam acile gittik o_O
Tabi kalabalık olunca yok sıra bekle yok kan ver sonucu bekle röntgen derken saat oldu 21:00 :KK53: Doktor kas sıkışması olmuş olabilir ama ne olur ne olmaz 23:00e kadar bekle tekrar kan tahlili yapalım dedi :KK66: Sanırım kalpten de şüphelendi ( ekg falanda çekildi birde tansiyonum gittiğimde 13/4dü ufağı düşük yani :KK53:
Hareket ettikçe ağrı nefesimi kesiyordu hatta eşim doktora hatun 25 kgya yakın kilo verdi dedi hani acaba onla alakalı mı diye :KK66:
En son kan tahlili çıktığında da tamam kalple ilgili herşey temiz çıktı kas sıkışmasıymış dedi ( hatta öncesinde birde kas gevşetici iğne yapıldı )
Tabi eve gelmemiz 00:15i bulunca da gelir gelmez zorda olsa yatıp uyudum :KK66:

Şükür Rabbime ki bugün ağrı çok çok hafifledi en azından rahat nefes alıyorum :KK66:
Eşim diyor aklım gitti acaba yoğunluk ve yorgunluk kalbine mi vurdu diye :KK53: dedim daha çok uğraşacaksın benle :KK48:

Canım dün göremedim kusura bakma ama birazdan paylaşırım geçen haftanın listesini :KK66:

Anam sorma salladım durdum gerçi normal zamanda aşure yapılmaz günah diye bir şey yok :KK70: bugün olmadı alıp yarın yaparım öğleden sonra :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66:
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnn

Yok anam o saatlerde daha hastaneden dönmek üzereydim :KK53: Şükür şu anda çok çok daha iyiyim ve eminim yarına birşeycik kalmayacaktır :KK66:
banumm,2 gün okumadım forumu neler olmuş:KK57:çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok koşturuyorsun her şey sana bakıyor yorma o kadar kendini sağlığımız hiçbir şeyden daha önemli değil:KK60:

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla geçmiş olsun gerçekten çok yoruluyorsun rabbim şifa versin

Bizde sabahtan kızkardeşimle anneme geçtik annem çalışıyor evini temizledik yeni girdim eve kızımı uyutup evi topluycam

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Şükür eve gelebildim yine ;)
Yine yoğun bir gündü ;) bugün eşimi başka bir nöroloji doktoruna götürdüm ;) hem eski filmlerimizi falan da götürdüm bize bir yol göstersin diye ;)
Sağ olsun okadar güzel ilgilendi ki keşke gitseydik ona dedi eşim :KK68: ( aslında eşim beyin felci geçirmeden önce büyük kızımı daha önce ona götürmüştüm ama işte insanın aklı duruyor böyle durumlarda Allahtan arkadaşım beni o konuda bilgilendirirken aynı doktor olduğunu fark ettik ;) )
Kadıncağız eşimin durumun birazda belirsizlikten devam ettiğini söyledi çünkü önceki doktor ağrıları geçmediği için başka tekkik yapacağına psikolojik diyip her defasında gönderdi ama kadın bize başka sebeplerinde aynı ayrılara neden olabileceğini söyledi ;) Cumartesi gece ayrıntılı bir emar çekelim belki de kireçlenme vardır omuzlarınızda oda baş ağrısına halsizliğe sebep olabilir dedi, hatta tüm sırtınızın beyinle birlikte emarını çekelim ki omurgada bile kaslarda bir sıkıntı varsa sebep olabilir dedi ;)

Tam teşhisi koyalım ki sizde rahatlayın öbür türlü insanın beyni daha çok zorlar insanı dedi ;)
Uzun uzun eşimle ayrıntılı görüştü ve normalde emara para fark ücreti alınması gerekirken ben notu düştüm sizden kuruş para almayacaklar dedi sağ olsun :confused:
Gerçi ücret sıkıntı değil gözden çıkarmıştık ama maddiyat peşinde olmaması bile bizi çok rahatlattı ;)

Bakalım cumartesi gecesi emarı bir çektirsin ona göre gerekirse ilaçlarını değiştiriz dedi ( kullandığı antidepresanın hiç bir fayda etmeyeceğini söyledi ki eşimde diyordu hiç beş para etmiyor diye )

banumm,2 gün okumadım forumu neler olmuş:KK57:çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok koşturuyorsun her şey sana bakıyor yorma o kadar kendini sağlığımız hiçbir şeyden daha önemli değil:KK60:

Sorma Ayşem valla gitti gidiyor oldum resmen :D bakma şimdi gülüyorum ama inan o an en ufak harekette nefesim kesiliyordu :KK57: Bugün çok şükür ağrı yok denecek kadar hafifledi ;) hatta eşime diyorum makarasına ulen en kilolu dönemimde olmadı demekki yağlar beni koruyormuş diye :D

Valla bende farkındayım hatta eşimde diyor Aşkım benim yüzümden sende çok yoruluyorsun diye ama boşuna mı dedik iyi günde kötü günde diye ;) o iyi olsun da ben koşturayım sıkıntı yok ;) hee tabi benimde kendimi kollamam lazım sonuçta herşey dediğin gibi bana bakıyor ;)

Bugün sabah ağrım çok azdı ama yinede spora gitmedim ne olur ne olmaz diye ;) sonuçta o sıcağıyla kendimi daha çok sakatlamıyayım dimi ama ;)
Tabi dünden beri beslenme sağlıklı olsada suyumu ihmal ettim bugün onu telafi etmeye çalışıyorum ;)

Banucum çok geçmiş olsun canım çok koşturuyor Sun ben olsam pert olmuştum maşallah sana

Allah razı olsun canım ;) valla eskiden hep senin kadar yesek açlıktan bayılırdık derdi millet şimdide koştursak bayılırdık diyorlar :D Şükür günümüze ;) Rabbim güç kuvvet versin de ben koşturmaya razıyım ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla geçmiş olsun gerçekten çok yoruluyorsun rabbim şifa versin

Bizde sabahtan kızkardeşimle anneme geçtik annem çalışıyor evini temizledik yeni girdim eve kızımı uyutup evi topluycam

Sağ olasın canım Allah senden de razı olsun ;) Ailem sağlıklı yanımda olsun da yorgunluk akşam dinlenince geçiyor nasılsa ;) Sanırım bir anlık ters hareket sebep oldu ama geçti gitti diyebilirim ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 cok gecmis olsunn iyi obemli birsey cikmamis bari

Allah senden de razı olsun canım ;) Çok şükür canım valla bende baya korktum açıkçası ya Kalp çıkarsa diye ama ekgde röntgende de sıkıntı çıkmadı ;) Her şerde bir hayır var derler ya o bahaneyle hepsi yapıldı ;)

Selam kizlar...banucum gecmiş olsun sanada....neyseki agrin gecmiş uzun sürmemiş..hayirlisiylan sikintisiz bi istedigin hedef kilona inseydin rahatlardin

Benimde bugün menüm bol yogurt yemekle gecti..bana göre pek uygun yemek yoktu...

Sabah kahvaltim..:110:
2 yumurta ile chiali peynirli omlet
7 zeytin

Öyle yemegi:110:
1 tabak yogurt ile 1 yemek kaşik cilek recel

Ara...:110:
2 catal yumuttali makarna

Aksam yemegi...:110:
1 tabak yogurt ile recel
1 adet wasa ekmek

Toplam kalori 829 :KK52:

Gecen haftaki kilom 69.3 idi...yarin insallah düz 68 kiloyu görürüm tartida

Birde yoğurt cok ekşiydi o yüzden recelli yedim...hem cok yavsn olmasindan daha iyi

Son düzenleme:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün acil eşime niyet bana kısmet oldu :KK70:
Öğleden sonra biraz koltuğa uzanıp eşimin laptobun başından kalkmasını beklerken birden sırtımın sol tarafına felaket bir ağrı girdi :KK57: ha şimdi geçer ha şimdi geçer derken bir türlü geçmek bilmedi ve nefes aldıkça bıçak saplanıyormuş gibi oldu o_O
Bengay falanda sürdü eşim ama yok :KK12: En sonunda büyük kızda ısrar edince akşam acile gittik o_O
Tabi kalabalık olunca yok sıra bekle yok kan ver sonucu bekle röntgen derken saat oldu 21:00 :KK53: Doktor kas sıkışması olmuş olabilir ama ne olur ne olmaz 23:00e kadar bekle tekrar kan tahlili yapalım dedi :KK66: Sanırım kalpten de şüphelendi ( ekg falanda çekildi birde tansiyonum gittiğimde 13/4dü ufağı düşük yani :KK53:
Hareket ettikçe ağrı nefesimi kesiyordu hatta eşim doktora hatun 25 kgya yakın kilo verdi dedi hani acaba onla alakalı mı diye :KK66:
En son kan tahlili çıktığında da tamam kalple ilgili herşey temiz çıktı kas sıkışmasıymış dedi ( hatta öncesinde birde kas gevşetici iğne yapıldı )
Tabi eve gelmemiz 00:15i bulunca da gelir gelmez zorda olsa yatıp uyudum :KK66:

Şükür Rabbime ki bugün ağrı çok çok hafifledi en azından rahat nefes alıyorum :KK66:
Eşim diyor aklım gitti acaba yoğunluk ve yorgunluk kalbine mi vurdu diye :KK53: dedim daha çok uğraşacaksın benle :KK48:

Canım dün göremedim kusura bakma ama birazdan paylaşırım geçen haftanın listesini :KK66:

Anam sorma salladım durdum gerçi normal zamanda aşure yapılmaz günah diye bir şey yok :KK70: bugün olmadı alıp yarın yaparım öğleden sonra :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66:
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnn

Yok anam o saatlerde daha hastaneden dönmek üzereydim :KK53: Şükür şu anda çok çok daha iyiyim ve eminim yarına birşeycik kalmayacaktır :KK66:
Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine

Bugunku menum soyle
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti yarim domates yarim salatalik biraz maydanoz ve dereotu azicik peynir bir dilim cavdar ekmegi bir bardak cay
Ara bir kupa sekersiz nescafe
Ogle bir kase ezogelin corbasi bir dilim ekmek kucuk bir kase yogurt
Ara bir kupa gojiberyyli bitki Cayi saat dort gibi de bakicimiz Sagolsun yine birseyler hazirlamis cok guzel olmustu 5tane mercimek kofte yedim marulla
Bir Lokma da koy ekmegi
Aksam bir kase sebzeli sehriyeli tavuk corbasi
Yesil cayimi icerim birazdan da

Selam kizlar...banucum gecmiş olsun sanada....neyseki agrin gecmiş uzun sürmemiş..hayirlisiylan sikintisiz bi istedigin hedef kilona inseydin rahatlardin

İnşallah canım acelem yok sağlıklı olsun da gerisi teferruat ;)
Allah razı olsun güzel dileklerin için ;)

Benimde bugün menüm bol yogurt yemekle gecti..bana göre pek uygun yemek yoktu...

Sabah kahvaltim..:110:
2 yumurta ile chiali peynirli omlet
7 zeytin

Öyle yemegi:110:
1 tabak yogurt ile 1 yemek kaşik cilek recel

Ara...:110:
2 catal yumuttali makarna

Aksam yemegi...:110:
1 tabak yogurt ile recel
1 adet wasa ekmek

Toplam kalori 829 :KK52:

Gecen haftaki kilom 69.3 idi...yarin insallah düz 68 kiloyu görürüm tartida

Birde yoğurt cok ekşiydi o yüzden recelli yedim...hem cok yavsn olmasindan daha iyi

Süper ötesi bir menü olmuş canım ;) helal sana bakalım yarın ne göreceğiz ;)

Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine

Allah razı olsun canım ;) şükür şu anda çok daha iyiyim ;)

Bugunku menum soyle
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti yarim domates yarim salatalik biraz maydanoz ve dereotu azicik peynir bir dilim cavdar ekmegi bir bardak cay
Ara bir kupa sekersiz nescafe
Ogle bir kase ezogelin corbasi bir dilim ekmek kucuk bir kase yogurt
Ara bir kupa gojiberyyli bitki Cayi saat dort gibi de bakicimiz Sagolsun yine birseyler hazirlamis cok guzel olmustu 5tane mercimek kofte yedim marulla
Bir Lokma da koy ekmegi
Aksam bir kase sebzeli sehriyeli tavuk corbasi
Yesil cayimi icerim birazdan da

Harika bir menü canım ;) bende mısırpüsküllü çay içtim ödem varsa atarım diye ;) şimdide bir yeşil çay içip garantiye alayım :D

Back
X