- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123

Ciddi kilolar verince kaslar da ağrı olabiliyor. En çokta sırt ağrısı... o yüzden protein ağırlıklı beslenmek şart. .
Umarım bir daha yaşamazsin. .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oynakbasi34 kuzum çok geçmiş olsun..
Ciddi kilolar verince kaslar da ağrı olabiliyor. En çokta sırt ağrısı... o yüzden protein ağırlıklı beslenmek şart. .
Umarım bir daha yaşamazsin. .![]()
Bu gün biraz dinlenebilsen keşkeHazırlanayım da kızı okula bırakıp birde dışarı işlerimi halledeyim damlarım nasılsa bir iki saatte yine
Hadi kendinize iyi bakın ve bugünü sıkı tutun malum yarın cuma![]()
Bu gün biraz dinlenebilsen keşke
Gunaydin herkeseoynakbasi34 sanada cok gecmis olsun banu abla
banumm,2 gün okumadım forumu neler olmuşSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün acil eşime niyet bana kısmet oldu
Öğleden sonra biraz koltuğa uzanıp eşimin laptobun başından kalkmasını beklerken birden sırtımın sol tarafına felaket bir ağrı girdiha şimdi geçer ha şimdi geçer derken bir türlü geçmek bilmedi ve nefes aldıkça bıçak saplanıyormuş gibi oldu
Bengay falanda sürdü eşim ama yokEn sonunda büyük kızda ısrar edince akşam acile gittik
Tabi kalabalık olunca yok sıra bekle yok kan ver sonucu bekle röntgen derken saat oldu 21:00Doktor kas sıkışması olmuş olabilir ama ne olur ne olmaz 23:00e kadar bekle tekrar kan tahlili yapalım dedi
Sanırım kalpten de şüphelendi ( ekg falanda çekildi birde tansiyonum gittiğimde 13/4dü ufağı düşük yani
Hareket ettikçe ağrı nefesimi kesiyordu hatta eşim doktora hatun 25 kgya yakın kilo verdi dedi hani acaba onla alakalı mı diye
En son kan tahlili çıktığında da tamam kalple ilgili herşey temiz çıktı kas sıkışmasıymış dedi ( hatta öncesinde birde kas gevşetici iğne yapıldı )
Tabi eve gelmemiz 00:15i bulunca da gelir gelmez zorda olsa yatıp uyudum
Şükür Rabbime ki bugün ağrı çok çok hafifledi en azından rahat nefes alıyorum
Eşim diyor aklım gitti acaba yoğunluk ve yorgunluk kalbine mi vurdu diyededim daha çok uğraşacaksın benle
Canım dün göremedim kusura bakma ama birazdan paylaşırım geçen haftanın listesini
Anam sorma salladım durdum gerçi normal zamanda aşure yapılmaz günah diye bir şey yokbugün olmadı alıp yarın yaparım öğleden sonra
Çok çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnn
Yok anam o saatlerde daha hastaneden dönmek üzereydimŞükür şu anda çok çok daha iyiyim ve eminim yarına birşeycik kalmayacaktır
![]()
banumm,2 gün okumadım forumu neler olmuşçok geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok koşturuyorsun her şey sana bakıyor yorma o kadar kendini sağlığımız hiçbir şeyden daha önemli değil
![]()
Banucum çok geçmiş olsun canım çok koşturuyor Sun ben olsam pert olmuştum maşallah sana
oynakbasi34 Banu abla geçmiş olsun gerçekten çok yoruluyorsun rabbim şifa versin
Bizde sabahtan kızkardeşimle anneme geçtik annem çalışıyor evini temizledik yeni girdim eve kızımı uyutup evi topluycam
oynakbasi34 cok gecmis olsunn iyi obemli birsey cikmamis bari
Cok gecmis olsun canım dikkat et kendineSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün acil eşime niyet bana kısmet oldu
Öğleden sonra biraz koltuğa uzanıp eşimin laptobun başından kalkmasını beklerken birden sırtımın sol tarafına felaket bir ağrı girdiha şimdi geçer ha şimdi geçer derken bir türlü geçmek bilmedi ve nefes aldıkça bıçak saplanıyormuş gibi oldu
Bengay falanda sürdü eşim ama yokEn sonunda büyük kızda ısrar edince akşam acile gittik
Tabi kalabalık olunca yok sıra bekle yok kan ver sonucu bekle röntgen derken saat oldu 21:00Doktor kas sıkışması olmuş olabilir ama ne olur ne olmaz 23:00e kadar bekle tekrar kan tahlili yapalım dedi
Sanırım kalpten de şüphelendi ( ekg falanda çekildi birde tansiyonum gittiğimde 13/4dü ufağı düşük yani
Hareket ettikçe ağrı nefesimi kesiyordu hatta eşim doktora hatun 25 kgya yakın kilo verdi dedi hani acaba onla alakalı mı diye
En son kan tahlili çıktığında da tamam kalple ilgili herşey temiz çıktı kas sıkışmasıymış dedi ( hatta öncesinde birde kas gevşetici iğne yapıldı )
Tabi eve gelmemiz 00:15i bulunca da gelir gelmez zorda olsa yatıp uyudum
Şükür Rabbime ki bugün ağrı çok çok hafifledi en azından rahat nefes alıyorum
Eşim diyor aklım gitti acaba yoğunluk ve yorgunluk kalbine mi vurdu diyededim daha çok uğraşacaksın benle
Canım dün göremedim kusura bakma ama birazdan paylaşırım geçen haftanın listesini
Anam sorma salladım durdum gerçi normal zamanda aşure yapılmaz günah diye bir şey yokbugün olmadı alıp yarın yaparım öğleden sonra
Çok çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnn
Yok anam o saatlerde daha hastaneden dönmek üzereydimŞükür şu anda çok çok daha iyiyim ve eminim yarına birşeycik kalmayacaktır
![]()
Selam kizlar...banucum gecmiş olsun sanada....neyseki agrin gecmiş uzun sürmemiş..hayirlisiylan sikintisiz bi istedigin hedef kilona inseydin rahatlardin
Benimde bugün menüm bol yogurt yemekle gecti..bana göre pek uygun yemek yoktu...
Sabah kahvaltim..
2 yumurta ile chiali peynirli omlet
7 zeytin
Öyle yemegi
1 tabak yogurt ile 1 yemek kaşik cilek recel
Ara...
2 catal yumuttali makarna
Aksam yemegi...
1 tabak yogurt ile recel
1 adet wasa ekmek
Toplam kalori 829
Gecen haftaki kilom 69.3 idi...yarin insallah düz 68 kiloyu görürüm tartida
Birde yoğurt cok ekşiydi o yüzden recelli yedim...hem cok yavsn olmasindan daha iyi
Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine
Bugunku menum soyle
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti yarim domates yarim salatalik biraz maydanoz ve dereotu azicik peynir bir dilim cavdar ekmegi bir bardak cay
Ara bir kupa sekersiz nescafe
Ogle bir kase ezogelin corbasi bir dilim ekmek kucuk bir kase yogurt
Ara bir kupa gojiberyyli bitki Cayi saat dort gibi de bakicimiz Sagolsun yine birseyler hazirlamis cok guzel olmustu 5tane mercimek kofte yedim marulla
Bir Lokma da koy ekmegi
Aksam bir kase sebzeli sehriyeli tavuk corbasi
Yesil cayimi icerim birazdan da