Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Birinci besinci olmaktan ziyade burdaki muhabbet ve birbirimize destek olmak cok guzel bazen Ben kilo veremicem galiba pes ediyorum diyorum sonra buraya karsi hesap vermem gerekiyor diye dusunup vazgeciyorum iki aydir iki bucuk kilo verebilmisim ama olsun en azindan bu konudaki azmim devam ediyor sayenizde iyi ki burayi kesfetmisim iyi ki 8.takima gelmisim ve iyi ki tanimisim sizleri:KK200::KK200:
Ben de aynı pes edesim geldiğinde diyorum olmaz öyle takımda devam etmek lazım öyle olunca düşe kalkada olsa hedefe varıyo insan

Menüm
Kahvaltı : kaşarlı menemen
Kepekli ekmek
Öğle : 7 yk taze fasülye
Bir kase yoğurt chialı
Ara : yarım çay bardağı kabak çekirdeği
222 110 86 140 560 227
Akşam : bir çay bardağı yer fıstığı
Toplam :1200

Yarım çay bardağı kabak çekirdeğine 500 kalo dedi emin olamadım ama ortalama böyle bir kalori almışım

Çok faydalıymış kabak çekirdeği..Bana özellikle haftada bir kaç kez yarım avuç kabak çekirdeği tüketmemi söyledi doktorum..
Bence o kadar değildir 500 kcal çok fazla..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Gerçi bu saatte hepiniz kesin uyuyorsunuz ama yinede bir bakayım dedim ;)
Dün Diyetisyenden sonra eve gelince biraz dinleneyim yok ağda yapayım derken akşamı yaptım :KK53: sonrada küçük kuzum biraz halsizim diyince onunla ilgilendim ;) maalesef aklımıza gelen başımıza geldi kuşum gece ateşlendi :(
Biraz önce artık istifrağ edince biraz rahatladı tabi bizde uyku diye bir şey kalmayınca kendime şekersiz Türk kahvemi yaptım bari biraz kendime geleyim diye ;)

Bugün öğlende de eşimin Amca torununun bebek mevlüdü var :( gitmesem olmuyor ama kuzu böyleyken nasıl olacak bilemiyorum :KK53: Daha geçenlerde Yengesiyle büyük gelini yüzünden uzun uzun konuşmuştum şimdi küçük gelinin mevlüdüne gitmesem o konuşmadan sonra tavır yaptı olur o yüzden 1 saatte olsa mecbur uğramam lazım o_O
Artık küçük kuzumun durumuna göre karar veririm ;) iyi olsun da gerisi önemli değil ;)

Çok faydalıymış kabak çekirdeği..Bana özellikle haftada bir kaç kez yarım avuç kabak çekirdeği tüketmemi söyledi doktorum..
Bence o kadar değildir 500 kcal çok fazla..
Aynen çok faydalı hele demir içeriği bakımından ciğerden hemen sonra geliyo
Kuru yemişlerde sağlıklı yağlar olduğu için haftada 1-2 tüketmek lazım tabi abartmadan kalorileri beklenenden yüksek oluyo genelde :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Gerçi bu saatte hepiniz kesin uyuyorsunuz ama yinede bir bakayım dedim :KK66:
Dün Diyetisyenden sonra eve gelince biraz dinleneyim yok ağda yapayım derken akşamı yaptım :KK53: sonrada küçük kuzum biraz halsizim diyince onunla ilgilendim :KK66: maalesef aklımıza gelen başımıza geldi kuşum gece ateşlendi :KK43:
Biraz önce artık istifrağ edince biraz rahatladı tabi bizde uyku diye bir şey kalmayınca kendime şekersiz Türk kahvemi yaptım bari biraz kendime geleyim diye :KK66:

Bugün öğlende de eşimin Amca torununun bebek mevlüdü var :KK43: gitmesem olmuyor ama kuzu böyleyken nasıl olacak bilemiyorum :KK53: Daha geçenlerde Yengesiyle büyük gelini yüzünden uzun uzun konuşmuştum şimdi küçük gelinin mevlüdüne gitmesem o konuşmadan sonra tavır yaptı olur o yüzden 1 saatte olsa mecbur uğramam lazım o_O
Artık küçük kuzumun durumuna göre karar veririm :KK66: iyi olsun da gerisi önemli değil :KK66:
Ben de dün ağda işine giriştim :D

Ben de dün ağda işine giriştim :KK70:

Dün özellikle sallamak istemedim çünkü belki bilirsin dolunaya göre ağda yapıldığında azalma oluyormuş ;) hemde geç çıkıyor ;) bir ara ne güzel dolunaya göre yapıyordum baya fark oldu üstelik daha az acı çekiyor insan ;) hatta bundan sonra kesinlikle ona göre yapacağım ;)
Bir tanıdığım 2 sene boyunca dolayana göre yapmış hatun hiç kalmadı neredeyse diyor :D

Bir ara elma krom mudur ne karın ağrısıdır ondan aldım dünya para verip neymiş uyuşturup hiç ağrısız alabiliyormuşsun ama dün paketi bir elime aldım ki boş :D benim büyük cadı hepsini kullanmış kutuyu bırakmış :D eşşek evlat paketi ne bırakıyorsun diye kendi kendime söylendim o sinirle anlamadım pek ağrısını :D

Geçmiş olsun bu aylar çocuklar için salgın ayları sırayla hasta olup geliyolar mühim bişey olmasın da diğerlerinin tedavisi var çok şükür :)

Şükür Rabbim dediğin gibi dermansız dert vermesin ...Aminnn
Biz karı koca Allahtan çok panik değiliz o konuda ;) Kızkardeşim tam tersine 37.8i ateşi gördüğü an hastaneye koşar aman havale geçirmesin diye ama benim bildiğim 40a kadar yolu var ( Allah esirgesin..Aminn )
Biraz evvel ölçtüğümde 38.6dı ateşi :KK53: sabah 5de ateş düşürücü verdim az daha takip edip olmadı 1 saat sonra tekrar ateş düşürücü veririm ;)
Şimdi hastaneye götürsem daha beter olur sonuçta bir sürü hasta var orda üstelik onlarda ateş düşürücü verip takip ediyorlar en kötü ılık kompres yapıyorlar eee onu evde de yaparız ;) olmadı ılık bir duş aldırırım birazdan uyandırıp ;) gerçi kıyameti koparır kesin yine sağ olsun zaten kibarcık hastalanınca iyice huysuz oluyor :D
Aman iyi olsunda nazını çekeriz artık ;)

Sabah tartıldım geçen haftaki kiloma göre eksiydim aslında niyeyse hep cuma günleri şii oluyorum tartı günü diye mi anlamadım :)

Genelde öyle oluyor stresden mi artık nedense ;) Olsun demekki haftaya bol eksi göreceğiz senden :21:

Bu arada bu saatte öğle yemeğimi pişirdim :KK70: daha doğrusu nerden estiyse bir kaç gündür canım karnabahar haşlaması istiyordu sarımsaklı yoğurtlu :KK48: hatta brokolide olsaydı süper olurdu ama böylede idare ederim :KK66:
Kuzumu bir iki saatte olsa mecbur eşime emanet edip öğlen mevlüde gitmeden yerim bol salatayla :KK66:

Birde biraz daha vakit geçsin de şu benim tesisatçıyı bir arayıp temiz fırça atacağım :sinirli: artık yeter kaç haftadır sallayıp durdu kuşum hasta oldu :KK43: aslında gündüz ev gayet güzel ama akşam olunca ev serin oluyor özelliklede çocukların odası ( apartmanın duvarı açıkta ve mantolaması yapılmadığı için onların odası daha bir soğuk hatta büyük kızım hep dalga geçer valla ölen olsa kışın bu odada asla kokmaz diye :KK70: )
Şöyle bir güzel fırçayı atayım da isterse ondan sonra gelmesin :KK66: Hayır inatla adamı beklememin sebebi de boruları kendi döşedi nerden geçtiğini biliyor yoksa başkasını çağırsam boşuna fazla yer kıracak :KK43:

[QUOTE="YENA, post: 53202274, member: 135166''] Günaydın
Mutlu haftasonları[/QUOTE]

Sanada Günaydın canım :KK60:

Son düzenleme:
Anammm listeye baktım da şimdi öğlenlik çorba yada tavuk sote yazıyormuş :D neyse bugün de böyle olsun sonuçta yiyeceğim şeyde sağlıklı sıkıntı olmaz nasılsa ;)

Anammm listeye baktım da şimdi öğlenlik çorba yada tavuk sote yazıyormuş :KK70: neyse bugün de böyle olsun sonuçta yiyeceğim şeyde sağlıklı sıkıntı olmaz nasılsa :KK66:

Mm çok severim karnabahar . Benim de var dolapta yemeğini yapıcam haftaiçi. .

Kız Banu Mevlid e gidecen ya sarımsaklı yeme.:KK48:

Mm çok severim karnabahar . Benim de var dolapta yemeğini yapıcam haftaiçi. .

Kız Banu Mevlid e gidecen ya sarımsaklı yeme.:KK48:

Boşverrrrrrrrr bayılsınlar :D şaka bir yana da zaten dişlerimi fırçalayacağım birde gitmeden naneli sakızımda hazırda bekliyor çantamda ;)
Menüde ne var bilmiyorum ama ne çıkarsa çıksın zaten yemeyeceğim için sıkıntı yok ;)
Baştan demiştim ben zaten günde kimsenin evinde yemek yemeyeceğim evde yiyip geleceğim ancak ara öğünümü yaparım diye ;)

Boşverrrrrrrrr bayılsınlar :KK70: şaka bir yana da zaten dişlerimi fırçalayacağım birde gitmeden naneli sakızımda hazırda bekliyor çantamda :KK66:
Menüde ne var bilmiyorum ama ne çıkarsa çıksın zaten yemeyeceğim için sıkıntı yok :KK66:
Baştan demiştim ben zaten günde kimsenin evinde yemek yemeyeceğim evde yiyip geleceğim ancak ara öğünümü yaparım diye :KK66:

:KK45::KK45::KK45:

Back
X