Canim cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz trafikte Ben de Boyle seylerden cok korkuyorum
Sorma valla aklım çıktı o an

hatta dün kendi Anneme bugünde eşimi Annesine de şikayet ettim

dedim deli dumrul ya kendi başına bir şey getirecek yada benim

Yarın akşam uğrayacağız gelsin ben ona soracağım iki gündür aklım çıktı olayı duyunca dedi

yarın kesin çok pis fırça yiyecek

ama oh olsun iki çocuk varken bu kadar rahat davranamaz davranmamalı
Kizlar hafta sonundan beri O kadar yogunum ki Pazartesi Sali misafirim vardi hafta sonundan basladı hazirliklarim tabi aksama kadar okul kosa kosa eve geldim buraya giremedim bile bu hafta duzenli beslenenedim acikcasi sabit ciksam sevinicem O durumdayim
Eminim o koşuşturmada artı falan olmamıştır

dediğin gibi sabit olsan yeterli olur ama bellide olmaz bence az da olsa eksi görebilirsin
Banu abla tşk ederim takım için seve seve yardımcı olurum

tabiki öncelik
@YENA ablada olsun bende telefondan giriyorum taşıma işini nasıl yapılır bilmiyorum bile
Canım sınır yok nasılsa

Yenada tamam derse ikinizi de bu cuma o zaman bildiriyorum kaptan yarpdımcısı diye

Sen Resepsiyon olursun takımın

karşılama ve hoş geldin ekibi gibi

Yenada listeyi ben yetişemezsem taşıyor sağ olsun nasılsa oda artık hotel mdüürü

oynakbasi34
Banu abla spor yarışmasına ve rakip olmaya ben varım çok iyi gelir valla

Aynen güzel motivasyon olacak bize
Ben de yardimci olmak isterdim ama cok yogunum kaptancigim yarin Sabah olculeri yazarim
Tamamdır canım

ölçülerimizi de şimdilik ben not edeyim ama gözüme birini kestirdim bile liste tutacak
Merhaba herkese
Yaklaşık 1 haftadır yoğunluktan ve bazı sorunlardan yazamadım
Bu süre zarfında pek sağlıklı beslenemedim ama az yedim iştahım azaldı üzüntünün bana verdiği tek armağan iştahımın bu süte içinde biraz azalması
Yarın sabah bakalım tartılacağım umarım biraz vermiş olurum ilk hedefim 62 ye inip takıma yeniden dahil olmak istiyorum
Hoş geldin kaçak

Çoook sevindim seninde yuvaya dönmene canım

Valla daha bugün ölçü muhabbeti olunca direk sen geldin aklıma

keşke gelse diye içimden geçirdim

Allahtan başka şey dileseydim olacakmış

Tamamdır yarın itibaren sende bir daha uzak kalmamak şartıyla ( zorla değil tabi ama seni burada görmeyi çok istiyorum ) aramıza katıl
Tartı ne gösterirse göstersin her gün buradasın bak Gültende burda

birde Fatoş, Hatice ve Emineyide aramıza alırsak tam süper olur

Bu arada Ölçü listesini sen üstlenirmisin

çok iş yok sadece not edip 1 ay sonra tekrar güncellenecekmiş
bugünkü menüm:
sabah
Patatesli yumurta
5 zeytin
Bir dilim peynir
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 yaprak marul
ara:kimyonlu rezene çayı
Bir tane yaş incir
öğle
Bi tabak nohut
4 yemek kaşığı yogurt
ara
Hazır çay (süt yapıcı)
Bir tane mandalina
akşam
Bi tabak nohut
Bi tabak bulgur pilavı
ara
Kimyonlu rezene çayı
Bir tane gofret
içilen su:2lt
yapılan spor dakikası:50 dk
Toplam kalori 1650
Menü aslında fena değil ama Serenaların da dediği gibi pilav az fazla kaçmış diyecektim ki son ara öğününde gofreti gördüm

canım o tür ufak ödüller ekleyeceksen en azından erken saatlerde tüketmeye çalış en azından yakması daha kolay olur
Herşey çok güzel menüde ama akşam bı tabak pilav çok olmuş en fazla akşam dört kaşık ideali
Ama nazar boncuğu olsun arada insanın canı çekiyor dimi
Dediğin gibi bu seferlik nazar boncuğu

eminim bundan sonra ölçüye daha çok dikkat edecektir
Benim menü karışık oldu toplam kalori 1500 spor Yok bu hafta iyi geçmedi gibi inş cuma tartida artı görmem regl haftasındayim şişkinlik var sanki
Ama ben tüm gücümle cumaya eksi göreceğime inanıyorum
Ümitsizliğe kapılmıyoruz canım önümüzde 1 gün daha var ve bol suyla güzel bir beslenmeyle az da olsa eksi görürsün bence