Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah dinç uyandım aslında ama boğazlarımdaki ağrı daha beter olmuş

Şükür halsizliğim yok

en azından sporuma gidip bir güzel ter atarım

eve gelince de güzel sıcak bir duş alırım da kendime gelirim diye düşünüyorum
Bol bol limonlu su içmem lazım ki daha çabuk mikrobu atabileyim

Dün büyük kıza dedim senden beklerken ben yamuldum diye nasıl gülüyor vayyyy benim hasta olmamı mı bekliyordun kız sen diye
Canım aslında hiç bir şey istemiyor ama birazdan zorlada olsa kahvaltımı yaparım

gerçi sadece bir kupa az ballı süt mü içsem diye düşünüyorum ama Sibelin listesinden çıkmak da istemiyorum
oynakbasi34
olur ölçüleri ben kaydederim ama laptop başına falan geçemediğim için elle yazıp saklarım problem olmazsa
O zaman herkes
Göğüs
Bel
Göbek
Kalça
Şeklinde ölçülerini yarın yazarlarsa iyi olur arkadaşlar
1 ay sonraya yani kasım sonuma karşılaştırırız inşallah
Canım biz ölçüleri alırken
Göğüs
Bel
Basen
kol
Bacak olarak almıştık ama göbişleri de ölçelim olmadı

Nasıl not tuttuğun önemli değil canım

yeterki not etmiş olalım da aradaki farkı görebilelim 1 ay sonra
Ay hadi inşallah canım şifa olsun ikisine de çok teşekkür ediyorum sanada
Rica ederim canım inşallah o kremin faydasını görürsünüz

eşim gece yatmadan bir daha sürdü ve deliksiz bir uyku çekti çok uzun zaman aradan sonra
Banucum trafikteki tartışma içinde çok geçmiş olsun herşey bir anlık verilmiş sadakaniz varmış benim babamla esimde böyle, ya karşı tarafta silah olsa bıçak olsa bi bırakın bosverin diyorum yürü hadi diye diye bazen çok geriliyorum sayelerinde şu erkeklerin siniri beni benden alıyor
Sorma valla ben hep diken üzerindeyim

iki gündür ama burnundan getirdim

Ne Annem kaldı şikayet etmedik ne Annesi

bu akşam gittiğimizde artık Annesi de canına okur
Bakalım şu yeni haplar inşallah biraz sakinleştirirde bende rahatlarım

Allah için normalde hep pamuk gibidir ama direksiyon başına geçince adamın içinden sanki başka biri çıkıyor haksızlığa gelemiyor hele birde Ana avrat küfür etmeye başladıkları an adam kendindi kaybediyor

Allah korusun dediğin gibi insanlar artık boş dolaşmıyor onada dedim sen ölür gidersin olan bize olur 2 çocukla bunu bize yaşatmaya hakkın yok bunun kaderle ecelle alakası yok diye