- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nice mutlu senelere Banu abla rabbim murvetini görmeyi de nasıp etsin inşallahSelamın aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı günler
Hasta olmama rağmen fitnessde 1 saat sporumu güzelce yaptımaslında daha evvel yazacaktım da sağ olsun eşim bilgisayar başından kalkmayınca fırsat olmadı
Duşumu alıp biraz dinlendim sonra öğleye yemeğimide yedim şimdide hazırlandım kuzuyu almaya gidiyorum
Ordan yüzmeye götüreceğim artık ancak akşam üzere biraz uğrayabilirim
Gecede kv ye gideceğiz büyük kızıma sürpriz yapmak içindün baya bozuldu kutlama olmadı diye artık bu gece çok sevinir
Hadi bakalım kaçmaksız devam( ben akşam pasta yemeyeceğim ama olmadı 1 dilim alırım yarın sibelden dönünce yerim
)
bence çok güzelKızlar böyle istedim rengini
Bu senmisin ? benim sacimda bu renk :))
Yok canım ben değilim netten buldum bu resmiBu senmisin ? benim sacimda bu renk :))
Firtina öncesi sesizlikKızlar nerdesiniz yaa
Dimi canım kesin bugün tartıda herkes artı gördü saldım çayıra diye dolabı parçalıyorFirtina öncesi sesizlik![]()
kış ayı geldi c vitamini Alman lazım dikkat et bence hasta olabilirsin mandalina yada limonlu su iç en azındaniyi geceler herkese
bugünkü menüm :
kahvaltı 9:00 : kepek ekmğine beyaz peynirli tost
yeşil çay
öğlen : 14,30 : urfa kebap porsiiyon
bir kaç dilim lavaş
patlıcan ezmesi
akşam : sütlü şekersiz kahve
su : 2lt
spor : 20 dk pilates yapar yatarım yine
Nice mutlu senelere Banu abla rabbim murvetini görmeyi de nasıp etsin inşallah
8takimin zarif hatunlari nerelerdesiniz uyumadan mutlaka yazarım yediklerimi kızım kucağımdan inmiyor yaaa bide uykuda fln alt dudağını emiyor
Memeden kestim üç ay olacak önce emzik diye tutturdu bı kaç kez verdim alışır diye sonra vermedim şimdide bunu çıkardı üzülüyorum
iyi geceler herkese
bugünkü menüm :
kahvaltı 9:00 : kepek ekmğine beyaz peynirli tost
yeşil çay
öğlen : 14,30 : urfa kebap porsiiyon
bir kaç dilim lavaş
patlıcan ezmesi
akşam : sütlü şekersiz kahve
su : 2lt
spor : 20 dk pilates yapar yatarım yine
Sabah
Yumurta
Beş zeytin
Bir dilim peynir
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
Bir dilim kepek ekmeği
Kimyonlu rezene çayı
Ara
2 tane yaş incir
Süt yapıcı bitki çayı
Öğlen
Yarım tabak nohut
5 yemem kaşığı pilav
Bir bardak ayran
Ara
Bir kuru incir
Akşam
Balık
Salata
3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği
Yatmadan önce :birer bardak
Süt yapan bitki çayı
Kimyonlu rezene çayı
Spor : 40 dk
Not: sütüm çok az olduğu için bebeğe yetmiyor bulgur pilavı bende süt yapıyor o yüzden her öğünde var
Ben hala olcemedim kızım saolsun hiç durmuyor inşallah olcebilirim bide suyu en az 2 lt iç az içmişsin suyuMerhaba kızlar kimse ölçüsünü atmamış olmadı şöyle yapalım direk benim özelime mesaj olarak atın ölçüleri
Menüme gelince
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Zeytin
Öğle
1/2 muz
1 büyük elma
Akşam
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
Kahve yanı küçük çikolata
1 tl su
Merhaba kızlar kimse ölçüsünü atmamış olmadı şöyle yapalım direk benim özelime mesaj olarak atın ölçüleri
Menüme gelince
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Zeytin
Öğle
1/2 muz
1 büyük elma
Akşam
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
Kahve yanı küçük çikolata
1 tl su
Ben hala olcemedim kızım saolsun hiç durmuyor inşallah olcebilirim bide suyu en az 2 lt iç az içmişsin suyu