Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menüm
sabah 9.00 : iki dilim kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost
yeşil çay
öğlen 13.00 : mercimek çorbası
patlıcan musakka
yoğurt 200 ml
akşam : tavuk döner
ayran 300 ml
ara : bir muz
toplam : 1244 kalori
su : 2 lt yatana kadar artar
spor :35 dk pilates yapıcam şimdi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Maalesef bugün akşam üzere aksilikler oldu ve şarjım tam bitmek üzereydi YENA YENA çığım sağ olsun son anda imdada yetişmiş :KK66: Çok ters bir günde Kadıköye gitmek zorunda kaldım ve inanın daha yeni girebildim evime :KK43:

Diyetisyende evdekinden fazla çıktım hatta yağdan almış göründüm :KK43: ama Diyetisyenin ölçümünü yapan bayan haftayı anlatınca valla o zaman az bile artı görmüşsün dedi :KK70:
Neyse bu hafta hepimiz nazara geldik diyelim ve bir sonraki haftaya sıkı bir şekilde odaklanalım :KK66: İlk 3e girmek farz oldu ona göre bu hafta bende dahil bir Allahın kulu kaçamak yapmamaya kararlı olsun :KK66:

Bu arada bugün Ayşeyle de konuştum ve Allah nasip kısmet ederse Avrasya Maratonuna katılacağız :KK71: tabi koşucuların arasında değil :KK70: halk koşusu kısmına :21: Buluşup birlikte köprüden yürüyerek geçeceğiz bir aksilik olmazsa ( 8 km yol yürünecek :KK66: )

Bütün geçmişi okudum ama alıntılarda sıkıntı oldu ilk etapta bende aklımda kalanları yazayım :KK66:

kittenlove kittenlove Önerilerini kesinlikle bende çok tuttum hatta en geç yarın herkes bir sonraki cuma için hedef belirlesin atıyorum en az 500 gr vereceğim gibilerinden :KK66: ve o hedefe ulaşmak için elinden geleni yapsın :KK66:
Bende kendi adıma kesinlikle menülerimi paylaşacağım ne olursa olsun :KK66:
Spor bakımından bende karar verdim spor salonuna gittiğim günlerin haricinde de eşim sabah işe giderken beni bizim mahalledeki parka bırakacak ki bende en azından orda 1 saat kadar yürür dönüşte de eksik birşeyim varsa onları alır dönerim evime :KK66:

@pptya87 En son biraz sağlıkla ilgili sıkıntılar vardı inşallah çok önemli bir durum yoktur :KK66: Bildirim yapmadığın için bir sonraki hafta senin yüzden 2ye bölünecek bu durumda ricam çok daha sıkı tutman :KK66:

D Derya000 Canım bu hafta senden ses çıkmayınca eklemedim ama eğer hafta içi düzenli paylaşımın olursa önümüzdeki hafta eksi bildirimin olursa senide listeye dahil ederim :KK66:

@perihan00 sorma valla takımca nazara geldik :KK70: ama kesinlikle hepimiz haftaya çoook daha güzel bildirimlerde bulunacağız :KK66:

kızlar merhaba biliyorum ben listede yokum ama yine de bildirmek istiyorum.@oynakbasi34

geçen hafta 76.20
bu hafta 74.40

opuyorum sizi

@adayaren38 e ölçü alma işini nasıl yapacağım acaba sanki ben sana verdim diye hatırlıyorum gülşenciğim.

Emineciğim ne demek aksine çok memnun olurum seni daha sık burada görebilirsek :KK66:
Bu arada tebrik ederim harika kilo vermişsin :KK9::KK9::KK9::KK9:
Maşallah diyelim :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar bugün diyetisyenim közlenmiş yada buharda pişmiş hatta haşlanmış sebzeyi gönül rahatlığı ile sınırsız yiyebileceğimizi söyledi :21::21::21::21: Ben mesela patlıycan salatasını çok severim açıkçası sebze yemeği hakkımı ona kullanmak istemediğim için öteliyordum ama yarın ilk işim kendime güzel bir patlıycan salatası yapmak olacak akşamlık :KK66:

Yarından itibaren de kesinlikle su hatırlatmam öttükçe içeceğim suyumu ki 3.5 litrenin altına düşmeyeyim ;)

Kızlar bugün diyetisyenim közlenmiş yada buharda pişmiş hatta haşlanmış sebzeyi gönül rahatlığı ile sınırsız yiyebileceğimizi söyledi :21::21::21::21: Ben mesela patlıycan salatasını çok severim açıkçası sebze yemeği hakkımı ona kullanmak istemediğim için öteliyordum ama yarın ilk işim kendime güzel bir patlıycan salatası yapmak olacak akşamlık :KK66:

Yarından itibaren de kesinlikle su hatırlatmam öttükçe içeceğim suyumu ki 3.5 litrenin altına düşmeyeyim :KK66:

Kozlenmis patlican ve biber ben de çok severim. Hele kırmızı biber.
Benim de var dolabım da dur ben de közlim yarın :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün baya yorulmuşum tabi birazda sanırım nezle grip karışımı hastalanmanın etkilerinden olsa gerek bu saatte ancak uyandım ( her zamankinden 1 saat geç :KK48: )
Hemen koca bir şişe suyumu da içtim ve kendime Türk kahvemi yaptım :KK68:
Bu hafta kesinlikle çoook sıkı tutacağım ve ne olursa olsun bu sefer Sibel de de o 8leri göreceğim ( malum onda hep biraz fazla çıktığım için hala 9ların ucundayım :KK48: )

Eskiden olsa çok takardım ama artık rakamlara da takılmıyorum sonuçta her gören bariz fark var diyor ;)
Hatta dün bir ara diyetisyende hatunlarla sohbet ederken bir tanesi başlangıç kilomu duyunca inanamadı ve keşke resim olsaydı dedi :D hemen çıkarıp gösterdim hatun şok :D İnanılmaz fark var valla helal olsun dedi :21:Tabi oda bana baya bir gaz verdi ;)

kızlar hayırlı sabahlar :KK54:
bugün yogundum giremedim siteye.:oops:
Ben de kilo bildirimi yapmak istiyorum.
Baslangıc 118 kg cuma günü tartıldıgımda 117.1 kg yaklasık -1 kg diyebiliriz görünce cok mutlu oldum :halay:
spora ve saglıklı yasama devam :spor::cool::KK6:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Tebrikler canım eminim haftaya daha da güzel eksiler göreceksin ;) sakın pes etme aynen devam ;)

Dün ayağı yanmış kedi modunda olunca Yılbaşı hedef listesini de güncelleyemedim onu yapayım birazdan bari ;)
Bu arada ölçülerini bildirmeyenler varsa onlarda bugün yarın o işi halletsinler ki hepbirlikte motive olalım ;)

Kızlar listeyi düzenledim :21:
upload_2017-10-28_8-13-0.webp

doga3 doga3 erkenciyse biz de erkenciyiz :KK66:
Merhaba kızlar inşallah beni de aranıza alırsınız. Şimdi tartılıp geliyorum :)

Tabiki :KK9: Ne demişler erken kalkan yol alır :KK9:

Aramıza hoş geldin canım ;)
Biraz kendini takıma tanıtırmısın ;) daha evvel yarıştın mı hedefin kaç ve kimsin kimlerdensin :KK48:
Bu arada bendeniz Banu :KK52: Takımın kaptanlığını uzun zamandır üstlenmiş bulunuyorum ;)
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ;) maalesef rekorum 124.5 kgdu ama şükürler olsun al verler yaşadıktan sonra 6 ay evvel 118le diyetisyene başlayıp 89.4ü görebildim :KK71: :KK71::KK71:Allahın izniylede 69a kadar yolu var ama tabi acele etmiyorum sonuçta bir günde almadık bu kiloları ;)

Tamam canim yarisalim:)
Vayy hadi bakalım:spor:
önerileri
1. herkes her gün menü paylaşımı yapsın istisnasız
2. herkesin programında günlük spor olsun 15 dk bile olsa.
3.yemek programına uyulmadığı zaman seçeneklerden en sağlıklısı yenilsin
4. sağlıklı seçenek yoksa az miktarda var olandan yenilsin
5 . her hafta için gerçekçi hedefler konulsun uçuk hedefler başarılamadığında insanın hevesini kırıp daha çok yemeye sevk eder
6. az yiyorum veremiyorum diyenleri sağlık ocağına şeker kontrolüne gitmeyi şiddetle tavsiye ediyorum .
Aynen :KK20:
Kızlar menüleri ve sporl

Ablacığım inş haftaya daha iyi ve gümbür gümbür girmeliyiz sonuç listelerine çok üzüldüm nota aldık
Bu hafta derece yapıp silmeliyiz notayı:KK20:

Eveeet tartıldım cuma bildirim günü başlasaymışım keşke. Neyse artık cumartesi sabahı açılışı yapıyorum.:KK76: Boyum 1.73 ve 83.6 kiloyum. Amacım 60 kiloya düşmek. 6 ay önce doğum yaptım. İkiz erkek doğurdum :emir_bebek::emir_bebek:Hamilelikte 10 kilo aldım ama sonrasında çok aldım. Tatlılara dayanamadım 6 ay boyunca. Artık sütüm çok azaldı. Ek gıda başladı. Ve aranızdayım.

Back
X