Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eveeet tartıldım cuma bildirim günü başlasaymışım keşke. Neyse artık cumartesi sabahı açılışı yapıyorum.:KK76: Boyum 1.73 ve 83.6 kiloyum. Amacım 60 kiloya düşmek. 6 ay önce doğum yaptım. İkiz erkek doğurdum :emir_bebek::emir_bebek:Hamilelikte 10 kilo aldım ama sonrasında çok aldım. Tatlılara dayanamadım 6 ay boyunca. Artık sütüm çok azaldı. Ek gıda başladı. Ve aranızdayım.
Güle güle büyüt bebişleri :anne:emzirdiğin için daha kolay kilo verirsin yaza tamamsın yani:KK76:

Kızlar haftalık hedef koyalım ben 94 görmek istiyorum .99 da olsa:KK61:
Dünkü sporunu yazmayan varmı ?

Ben ben :KK3::KK3::KK3:

Dün tam 1 saat 12 dakika yürümüşüm :D 8.070 adım ;) tabi sen dakika olarak not et adıma da girersek olay karışır :D

Eveeet tartıldım cuma bildirim günü başlasaymışım keşke. Neyse artık cumartesi sabahı açılışı yapıyorum.:KK76: Boyum 1.73 ve 83.6 kiloyum. Amacım 60 kiloya düşmek. 6 ay önce doğum yaptım. İkiz erkek doğurdum :emir_bebek::emir_bebek:Hamilelikte 10 kilo aldım ama sonrasında çok aldım. Tatlılara dayanamadım 6 ay boyunca. Artık sütüm çok azaldı. Ek gıda başladı. Ve aranızdayım.

Canım kesinlikle yaza kadar çooook rahat vermiş olursun ;) yılbaşına kadar bir 5 - 6 kg gitse o bile süper olur ;)
Bu arada Rabbim kuzularını Analı babalı büyütsün ...Aminnnnnnnnnn

Anammm dalmışım daha kahvaltı edeceğim :D
Bana az müsaade hemen damlarım yine ;)
Eşim şimdilik uyuyor ama kalkınca Eminönüne diye tutturabilir ki işime gelir az da olsa yürümüş olurum o bahaneyle ;) tabi hali olmazsa arabayla bir kaç yere uğrayıp döneriz ama ben yürümek için bir bahane uydururum :D şu lazım bu lazım :D hatta gitmişken tazecik kahvemi de alayım ;)

Dün tam 1 saat 12 dakika yürümüşüm :KK70: 8.070 adım :KK66: tabi sen dakika olarak not et adıma da girersek olay karışır :KK70:

Canım kesinlikle yaza kadar çooook rahat vermiş olursun :KK66: yılbaşına kadar bir 5 - 6 kg gitse o bile süper olur :KK66:
Dakika olarak yazıyorum canım :mapus:

Anammm dalmışım daha kahvaltı edeceğim :KK70:
Bana az müsaade hemen damlarım yine :KK66:
Eşim şimdilik uyuyor ama kalkınca Eminönüne diye tutturabilir ki işime gelir az da olsa yürümüş olurum o bahaneyle :KK66: tabi hali olmazsa arabayla bir kaç yere uğrayıp döneriz ama ben yürümek için bir bahane uydururum :KK70: şu lazım bu lazım :KK70: hatta gitmişken tazecik kahvemi de alayım :KK66:
Afiyet olsun bende kayısımı yiyeyim bari :kk77:

Kızlarrrrrrrrrrrr bu arada Allah nasip kısmet ederse bu sene yine Avrasya Maratonu Halk koşusuna kayıt oluyorum :21::21::21::21::21:

Hatta bir aksilik olmazsa moni moni Ayşemle birlikte katılacağız :KK71:
Ben en son 2 sene önce eşimle katılmıştım ve 8 kmlik parkuru tamamlayıp hatıra madalyalarımızı ve Tshirtlerimizi almıştık :KK68: Tabi bol bol da resim çekiliriz artık :21:

İstanbulda olupta katılmak isteyenlere duyrulur :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

http://www.spor.istanbul/basin-odas...maratonu-halk-yuruyusu-kayitlari-basladi.aspx

Günaydın kızlar

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla bende sonradan fark ettim sorma çok güldüm kendime kahvaltı sonrası ölçüp yazarım ayyy hâlâ yataktayim

Kızlara yazdım spor ve ölçü yapıldığında doga3 doga3 ve @adayaren38 arkadaşları etiketleyin diye ama unutulmuş galiba

mavimli mavimli canım hoşgeldin aramıza :KK66:

Dün tam 1 saat 12 dakika yürümüşüm :KK70: 8.070 adım :KK66: tabi sen dakika olarak not et adıma da girersek olay karışır :KK70:

Canım kesinlikle yaza kadar çooook rahat vermiş olursun :KK66: yılbaşına kadar bir 5 - 6 kg gitse o bile süper olur :KK66:
Sağolasın canım :KK66: evet öncelikli hedefim yılbaşına 70 li rakamlara inmek :cool:

Kahvaltı hazırladım sadece yeşil cayim olacak kızımı uyandircam çok tatlı uyuyor prensesim

Gecede 23 24 arasında Zor uyuyor

Bende kahvaltımı ettim şimdi yeşil çayımı yudumluyorum ;)
Kuzular tatlı uyuyor ama daha çok uyursa gece yatmak bilmez ;)

Bizde eşimle Eminönüne inmek istiyoruz ya benim küçük kuzum ille bende sizinle geleyim diye yırtıyor kendini yarım saattir :D hayır okadar tatlı yalvarıyor ki sanırım onuda yanımızda götüreceğiz :D yine baş başa kalmak hayal olacak sanırım :D

Bizde eşimle Eminönüne inmek istiyoruz ya benim küçük kuzum ille bende sizinle geleyim diye yırtıyor kendini yarım saattir :KK70: hayır okadar tatlı yalvarıyor ki sanırım onuda yanımızda götüreceğiz :KK70: yine baş başa kalmak hayal olacak sanırım :KK70:
Götürün Yazık ya kıyamam :))) benimkide buyuyecekmi acaba :))

Herkese günaydın bol kalori harcamali günler dilerim :)) herkesin bebisi uyur bizimki uyumaz :KK43:( bide canım relgden dolayı sanırım aşırı çikolata tatlı şeyler istiyor inşallah nefsime yenilip yemem bi şeyler
Canım bizimkide yeni yeni uyumuya başladı memeden kestikten sonra Bir aydır güzel uyuyor maşallah
Büyür canım bende öyle diyordum 22aylik olacak kasimda ne çabuk geçti anlamadım

doga3 doga3 erkenciyse biz de erkenciyiz :KK66:
Merhaba kızlar inşallah beni de aranıza alırsınız. Şimdi tartılıp geliyorum :)

Hoşgeldin aramıza. .
Bebeşlerini sağlıkla buyuturken birlikte zayıflama yolun da keyifle ilerleriz inşallah. .
Kızlar haftalık hedef koyalım ben 94 görmek istiyorum .99 da olsa:KK61:
Dünkü sporunu yazmayan varmı ?

1 haftadır spor neyin yapmıyorum,yapamiyorum kuzum...
Olsa dukkan senin.:KK68:

Güle güle büyüt bebişleri :anne:emzirdiğin için daha kolay kilo verirsin yaza tamamsın yani:KK76:

Valla ben emzirme donemin de 20 kg.almıştım. :oha:

Kızlarrrrrrrrrrrr bu arada Allah nasip kısmet ederse bu sene yine Avrasya Maratonu Halk koşusuna kayıt oluyorum :21::21::21::21::21:

Hatta bir aksilik olmazsa moni moni Ayşemle birlikte katılacağız :KK71:
Ben en son 2 sene önce eşimle katılmıştım ve 8 kmlik parkuru tamamlayıp hatıra madalyalarımızı ve Tshirtlerimizi almıştık :KK68: Tabi bol bol da resim çekiliriz artık :21:

İstanbulda olupta katılmak isteyenlere duyrulur :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

http://www.spor.istanbul/basin-odas...maratonu-halk-yuruyusu-kayitlari-basladi.aspx

Kesin gelirdim orda yasasaydim. .

Ben de doğa yürüyüşü düşünüyorum söyle bir fırsat bulsam.

Kahvaltı hazırladım sadece yeşil cayim olacak kızımı uyandircam çok tatlı uyuyor prensesim

Gecede 23 24 arasında Zor uyuyor

Afiyet olsun analı kızlı size.

Herkese günaydın bol kalori harcamali günler dilerim :)) herkesin bebisi uyur bizimki uyumaz :KK43:( bide canım relgden dolayı sanırım aşırı çikolata tatlı şeyler istiyor inşallah nefsime yenilip yemem bi şeyler

Günaydın. ..
Hurma veya günkurusunu kakaoya batırıp batırıp yemen çikolata etkisi yaratıyor az bişey. Deneyebilirsin. .

Back
X