Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler:KK68:

Eşim ve kuzumla birlikte bir güzel Eminönüne gidip gezdik bol bol :21::21::21::21:
Bir kaç bir şey aldım kuşuma ve kendime :KK66:
İyi oldu en azından yürüşümde aradan çıktı ;)

Dönmeden tazecik kahvemi de aldım :KK68: Birde eşim ve kuzuyla bir Esnaf Lokantasında öğle yemeğimi de yedim :kk77:
Hem listeme uygun beslendim hemde çok uyguna bir güzel karnımızı doyurduk :KK48:

Şimdi de güzel bir şekersiz kahve faslı yapalım sonra kuşumu yıkayıp hava makinesine bağlarım ( öksürüyor hala ) o arada da mutfağımı temizleyip birde süpürge açarım ;) Öğleden sonra arkadaşımın uğrama ihtimali var ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 canım yenanın hedefini değiştirecektin çünkü eski hedefi geçti sorun olmasın ? Bişeyler okudum karar defterinde bi bak istersen

Aaaa evet haftaya kesin ekleyip düzeltme talep ederim ;) hedefi geçmiş olmasında bir sıkıntı yok zaten ama daha hoş olur tabi ;)

Hay ağzını yidigim :)
Ben de hep diyim banu ya unutuyorum.
65 e revize edecekti hedef kilomu...

Tamamdır canım ;) zaten sanada 65 yakışır :KK60:

Eve geldik kurstan. Basım ağrıyor. Kahve suyu koydum ocağa.
Sanırım yanına kuru incir ve ceviz yiyeceğim. :)
Haha kendi soylediginden ağzı sulanan insan evladı,işte benim o...:KK53:
Afiyet olsun abla bende kayısı ve fındıkla şekersiz Türk kahvemi içtim ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler:KK68:

Eşim ve kuzumla birlikte bir güzel Eminönüne gidip gezdik bol bol :21::21::21::21:
Bir kaç bir şey aldım kuşuma ve kendime :KK66:
İyi oldu en azından yürüşümde aradan çıktı :KK66:

Dönmeden tazecik kahvemi de aldım :KK68: Birde eşim ve kuzuyla bir Esnaf Lokantasında öğle yemeğimi de yedim :kk77:
Hem listeme uygun beslendim hemde çok uyguna bir güzel karnımızı doyurduk :KK48:

Şimdi de güzel bir şekersiz kahve faslı yapalım sonra kuşumu yıkayıp hava makinesine bağlarım ( öksürüyor hala ) o arada da mutfağımı temizleyip birde süpürge açarım :KK66: Öğleden sonra arkadaşımın uğrama ihtimali var :KK66:

Aaaa evet haftaya kesin ekleyip düzeltme talep ederim :KK66: hedefi geçmiş olmasında bir sıkıntı yok zaten ama daha hoş olur tabi :KK66:

Tamamdır canım :KK66: zaten sanada 65 yakışır :KK60:
Ohh gezmeler de yapılmış yürüyüş aradan çıkmış bizde yarın kizceme kına gecesi ve düğün için birşeyler alcaz

Spor için kızımın uyumasi lazım 15:00 gibi uyur inş

Neyse bana müsaade ;) kızım kahvemi yaptı sırf pc başından kalkayımda çizimlerini yapabilsin diye salonun öbür ucuna koydu eşşek :D

Akşam yine damlarım nasılsa ;)
Allaha emanet olun

Şimdi evin neresinden başlasam bilemedim. Kahvemide içtim . Kuru incir cevizimide yedim bahane kalmadı. Ama ben de hala is yapma gücü ve modu yok. :KK43:
Neyse bi yerden başlıycaz artık...:temizlik::temizlik:

Ohh gezmeler de yapılmış yürüyüş aradan çıkmış bizde yarın kizceme kına gecesi ve düğün için birşeyler alcaz

Ayy ne sevimli olur o kıyafetlerle.
Nazarlik tak dua oku bol bol düğün de prensese..

Şimdi evin neresinden başlasam bilemedim. Kahvemide içtim . Kuru incir cevizimide yedim bahane kalmadı. Ama ben de hala is yapma gücü ve modu yok. :KK43:
Neyse bi yerden başlıycaz artık...:temizlik::temizlik:
Kolay gelsin abla müzik iyi geliyor aç temizliğine başlayabilirsin motive eder
Bende dışardan gelince hiç bir şey yapasim gelmez

Haftaya nikah var ve giyecek bişeyim yok eskileri(dar gelenler)bi karıştırayım yarın bişeyler çıkabilir inşallah

Eveeet tartıldım cuma bildirim günü başlasaymışım keşke. Neyse artık cumartesi sabahı açılışı yapıyorum.:KK76: Boyum 1.73 ve 83.6 kiloyum. Amacım 60 kiloya düşmek. 6 ay önce doğum yaptım. İkiz erkek doğurdum :emir_bebek::emir_bebek:Hamilelikte 10 kilo aldım ama sonrasında çok aldım. Tatlılara dayanamadım 6 ay boyunca. Artık sütüm çok azaldı. Ek gıda başladı. Ve aranızdayım.
Masallah Sana :nazar: Ikiz Annesi olmak cok guzeldir eminim Ben de benim oglan alti aylikken diyete baslamistim zamaninda emzirirken daha kolay gidiyor kilolar tabii dikkat edildigi muddetce eminim Sen de cok guzel kilo vereceksin :)

Merhaba kızlar bende bugün başlıyorum 85kg ile 20kg vercem inş öğrenciyken katılmıştım 62kg görmüştüm inş gne görrüm.
Yeni doğum yaptım 3ay oldu doğumda 10kg gtti lakin 17kg almıştım emziriyorum inş diyet yaparken sütüm kesilmez bebeğime mama vermiyorum çünkü tek korkum sütümun azalması ☺️

Merhaba kızlar bende bugün başlıyorum 85kg ile 20kg vercem inş öğrenciyken katılmıştım 62kg görmüştüm inş gne görrüm.
Yeni doğum yaptım 3ay oldu doğumda 10kg gtti lakin 17kg almıştım emziriyorum inş diyet yaparken sütüm kesilmez bebeğime mama vermiyorum çünkü tek korkum sütümun azalması ☺️
Aramiza hosgeldin canim :) rezene Cayi icebilirsin süt için bir de Kahvaltida bol bol dereotu ye insallah sutune bisey olmaz kilolar da birer ikiser gider :)

Aramiza hosgeldin canim :) rezene Cayi icebilirsin süt için bir de Kahvaltida bol bol dereotu ye insallah sutune bisey olmaz kilolar da birer ikiser gider :)
Hoşbulduk canım inşallah sütüm azalmaz tek takıntım o yoksa baya hevesliyim
Başlangıç 85.4kg
Boy 168
Hedef 65kg

Seninki benimkilerden de ufak Allah bağışlasın maşallah minişe. Kız mı erkek mi? Emziriyor musun peki?
Emziriyorum minik Tam anlamıyla cadı bi kızım var:))

Merhaba hoş geldin aramiza benimde 3 -3.5 aylık kızım var.
Bende çok korkuyorum humananin Kimyonlu rezene çayı ve Still tee çayını kullanıyorum şimdilik işe yarıyor incir tüketiyorum hurmada bol süt yapıyormuş bakalım zaman ne gösterecek :)))

Back
X