Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
Azıcık peynir
Patates

Ara
Sütlü irmik (misafir vardı yedim bende ince dilim) yemeseydim iyidi

Akşam
1kase Tavuk suyu çorbası
3 YK Tavuklu mantar sote

Ara
Türk kahvesi

Gece acıkınca su içiyorum bol bol
Seninde menun gayet güzel canım irmikte eminim eritmissindir listeye girmeye yakın daha dikkatli olursun

İyi akşamlar kızlar bugün misafir geldi cheesecake aldı eşim bir dilim yedim önden onu söyleyeyim :KK43:
Kahvaltı yağda iki yumurta, bir ceviz, bir zeytin, iki dilim çavdar ekmek, az petek balı.
Ara filtre kahve, limonlu cheesecake.
Öğlen/Akşam bir tabak tulum peynirli makarna, 3 kaşık yoğurt.
Ara bir tabak patlamış mısır ve çay.
Makarna olmamış kekten sonra canim

Kızlar dünki menümü paylaşmayı unuttum ;

Uyanınca; bol su ve şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı;
1 adet yumurta ( haşlama )
1 dilim beyaz peynir
1 adet salatalık
1 fincan limonlu yeşil çay

ara;
1 ufak şişe ayran
1 şekersiz çay

Öğlen;
1 porsiyon Mantarlı tavuk sote
1 ufak kase mevsim salata

ara;
1 şekersiz Türk kahvesi
1 adet hurma

Akşam;
4 - 5 kaşık kadar menemen
3 kaşık kadar Patlıycan Salatası
1 tabak marul salatası

ara;
1 adet Sahlep

yarım saat sonrası

1 adet Thylol Hot

Gün içinde 2.5 litre suyu geçtim
Banu abla menun gayet güzel valla o artilar hep gidecek bu hafta eminim bol eksili Bir cuma olacak

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
Azıcık peynir
Patates

Ara
Sütlü irmik (misafir vardı yedim bende ince dilim) yemeseydim iyidi

Akşam
1kase Tavuk suyu çorbası
3 YK Tavuklu mantar sote

Ara
Türk kahvesi

Gece acıkınca su içiyorum bol bol

Hoşgeldin aramıza. .

Sorma abla yaa annemle yürüyerek aramız 15dk gitmesem teyzemler gelmedi diyecekti
Son iki hafta düğüne kızımın alışveriş tamamlandı eşim takım elbisesi kaldı

Kızkardeşim düğünü olduğunda kızım iki aylikti
Şimdi erkek kardeşimin düğünü olacak Bir evdik dört ev olduk çok yoruluyor insan
Çok şükür tatlı telaslar

Evet canım tatlı ve yorucu telaşlar. .
Kolaylıklar diliyorum.

kittenlove kittenlove canım 40 dk bisiklet çeviriyorum 30 dk icindede
100ziplama,100mekik,100kol hareketi,100sirt çalışıyorum son dakikalarda dans ediyorum valla bu 100 yaptığım hareketleri 50ser yapıyorum sırayla sonra tamamliyorum 100
Bide 40sn plank yapıyorum ;)

Sabah: 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Bi dilim peynir

Ara: Bir armut
Süt yapıcı çay

Öğlen:2lahmacun
2 bardak ayran
Salata

Akşam:1 lahmacun
Kimyonlu rezene çayı

Su:2lt
Spor:reglden dolayı yapamıyorum bu hafta yapamayacağım sanırım :((

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Çalışkan Marangoz Oynakbaşı geldiiiiiii :KK70:
Öğleden sonra eşimle dükkana gittim ona yardımcı olmak için ;) Baştan iki saat çalışır döneriz diyordu ama ben nasıl bir gaza geldiysem hadi biraz daha hadi biraz daha diye diye bütün siparişleri eşimle bitirdim :21::21::21::21:
Bol bol sohbet ettik bir yandan müzik dinledik ve baş başa güzel vakit geçirdik ;)
Büyük kızım sağ olsun kardeşini yıkayıp yatırmış şimdide yarın ki sınavı için ders çalışıyor ;)

Birazdan duş alır bende yatarım ;) felaket yoruldum
Suyum yeterli gelmezse diye 1 şişe daha suyumu da içeyim öncede ;)

Hemen aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca; Bol su ve şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı;
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 adet salatalık
1 kupa yaseminli yeşil çay

ara;
1 bardak sıcak su
3 adet gün kurusu ( koyu renk olan kayısılardan )

Öğlen;
4 yk kadar taze fasulye
2 kaşık kadar patlıycan salatası
1 kase yoğurt

ara;
1 fincan şekersiz Türk Kahvesi
1 adet hurma

ara;
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
2 adet gün kurusu

ara;
1 adet şekersiz Nescafe

Akşam;
Ekmeksiz Tavuk döner ( kaşık hesabı yapamadım ama yarısını eşime verdim bitiremeyince 1 porsiyonu )
1 ufak kase bol soğanlı marul ( salata sayılmaz söğüştü ve gram soz yoktu ;) )

ara;
1 bardak Zero ( eve gelince içim yanmıştı içtim valla :D gerçi Sibel çok sık olmazsa içebileceğimizi söylemişti 1 bardak da olsa )

Gün içinde 2 litre su içtim yatana kadar 1 litreye yakın daha içerim ;)

Bu sabah çok erken uyandım dinleniyorum şu an. Sırtımin ağrısı hafifledi. Demekki yorgunluktanmis. Yaşlandık bee...

Bir iki saat sonra çalışma masası ve çalışma koltuğu almak için dışarı cikicaz. .
Evde ki çok yıprandı daha kapsamlı bişey düşünüyoruz ..
Sonra da yemek yeriz ve bi haftasonu daha biter böylece. ..

Sizce de öylemi nasıl hızla geçiyor zaman. Bir bakıyorsun haftaiçi bir bakıyorsun haftasonu..

Bir makalede okumuştum. Depremler tsunamiler doğal felaketlerden kaynaklı zaman hızla akiyormuş. Doğruluk payı varmı acaba...o_O

Valla aynı şeyi bende geçenlerde düşündüm :( bir bakmışım haftasonu gelmiş bile ;)
Tamam bende her gün mutlaka birşeylere koşturuyorum ama bu ara hafta çok daha çabuk akıp geçiyor ve yetişemiyorum sanki kendi hayatıma :KK53:

Banu abla menun gayet güzel valla o artilar hep gidecek bu hafta eminim bol eksili Bir cuma olacak

İnşallah canım ;) elimden geleni yapacağım kesinlikle ;)
Gelirken büyük kız çikolata falan istedi hatta eşim biraz evvel Annemin gönderdiği kabak tatlısını yedi ama ben gram tadına dahi bakmadım hiç birinin :21:

Kızlar iyi geceler yarın sınav var bana dua edin lütfen yarın akşam girerim buraya şimdi derse döneyim son gece çok önemli tabi :)

Rabbim zihin açıklığı versin canım ;) İnşallah sende benim kızımda çoook güzel bir not alırsınız :KK68:
Sınava girmeden sende besmele çekip dua etmeyi unutma :KK60:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün artık nasıl yorulduysak karı koca resmen baygın düşmüşüz :KK48: saat 07:15de zorla yataktan çıktım ;) hatta eşim hala direniyor 5 dakika daha diye :D
Bugün evdeyim biraz temizlik yapacağı;m birde Pazar günü Bileciğe gidilecek Kuzenin Bebek mevlüdü için o güne kadar Mevlüt için yaptığım Buzdolabı Mıknatıslarını süslemem lazım ;)
Dün sağ olsun eşimin diğer halası malzemeleri verdi artık oturduğum yerde yaparım ufak ufak ;)

Büyük kızın çizim dersi de varmış o yüzden öğleden sonra bende Bilgisayar yok ama cepten idare ederim nasılsa ;)
Gerçi yatak odam baya dağılmış orayı toparlıyayım diyorum ( kızlar sağ olsun benim odada soyunmuşlar biz yokken duş almak için falan kıyafetlerini atmışlar ortalığa :KK53: birde ütüleneceklerde var :KK53: gözüme çok dağınık göründü :KK53: Onlarıda aradan çıkartırım bugün nasılsa diğer taraflar toplu bir sil süpür yeterli ;)

Tombiklerin zevkleride aynı desene benimde aynen :))

Anammm benimde en sevdiğim şey Cheessecake ve Tiramisu :D :D :D hee triliçeyide severim ama onlar favorim :D tabi uzun zamandır aramızdaki aşka ara verdik o ayrı :D

Ben de yapmadım henüz.
Bugün geciktim. . Ayarliycam şimdi birseyler.
Sen nasıl oldun daha iyisindir umarım.

Çok şükür sanırım çalışmakta iyi geldi :D gerçi halimi görmeniz lazımdı talaşın tozundan paso hapşırdım ve burnumu silip durdum sanıırm o arada mikrobu daha çabuk göndermeye başladım :D

Günaydın kızlar bende yeni kalktım tartildim
73.5 çıktım

Süpersin canım
Cumaya göre daha şimdiden 500 gr eksiksin ;) ohhh demekki bomba gibi bir bildirim olacak seninki ;)

Kızlar benim büyük kız çizim yapacakmış bilgisayarda ;) bende az iş yapayım o arada gerçi öğleden sonra da laptobu götürecek ama o arada cebimi şarj edeyimde sizlere rahat yazarım ;)

Çok şükür sanırım çalışmakta iyi geldi :KK70: gerçi halimi görmeniz lazımdı talaşın tozundan paso hapşırdım ve burnumu silip durdum sanıırm o arada mikrobu daha çabuk göndermeye başladım :KK70:

Süpersin canım
Cumaya göre daha şimdiden 500 gr eksiksin :KK66: ohhh demekki bomba gibi bir bildirim olacak seninki :KK66:
İnş Banu abla 72leri ucundan görürüm dün regl olmam gerekiyordu olmadım daha belki olsam daha fazla ekside olurum

Back
X