Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar benim büyük kız çizim yapacakmış bilgisayarda :KK66: bende az iş yapayım o arada gerçi öğleden sonra da laptobu götürecek ama o arada cebimi şarj edeyimde sizlere rahat yazarım :KK66:
Kolay gelsin Banu abla bende kızıma çorba için tavuk koydum haslaniyor
Kizimi yıkayıp bende ev işlerine başlarım ;)

Ay bugün spordan çok tirsiyorum yaa:KK17::KK17:

Öncesin de bi kaş biyık işini halletmeliyim.
Bugün isim çokmuş baya.
Işte sıkıntılı azıcık yoğun stresli. Bugünü hele bi atlataydım. :işsiz:

Ay bugün spordan çok tirsiyorum yaa:KK17::KK17:

Öncesin de bi kaş biyık işini halletmeliyim.
Bugün isim çokmuş baya.
Işte sıkıntılı azıcık yoğun stresli. Bugünü hele bi atlataydım. :işsiz:
türk kahvesi diyordu Banu içsene ağrı olmuyormuş :kahve: Cumartesi gidicem bende beyazları kapattırıcam :işsiz:bi de Kaş bıyık

türk kahvesi diyordu Banu içsene ağrı olmuyormuş :kahve: Cumartesi gidicem bende beyazları kapattırıcam :işsiz:bi de Kaş bıyık

Türk Kahvesi öncesinde de içiyorum enerji veriyor. Hoca da onayladı doğru didi bana didi :KK53:
Sonrasinda oluşan kas ağrısı için kolonya ile ovalamak iyi gelir dedi..
Ben hani ara verince hamlasiyo ya insan o an çok zor gelicek diye korkuyorum. .

Türk Kahvesi öncesinde de içiyorum enerji veriyor. Hoca da onayladı doğru didi bana didi :KK53:
Sonrasinda oluşan kas ağrısı için kolonya ile ovalamak iyi gelir dedi..
Ben hani ara verince hamlasiyo ya insan o an çok zor gelicek diye korkuyorum. .
Kas için ağrı kesici varsa ondan içseno_O

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün artık nasıl yorulduysak karı koca resmen baygın düşmüşüz :KK48: saat 07:15de zorla yataktan çıktım :KK66: hatta eşim hala direniyor 5 dakika daha diye :KK70:
Bugün evdeyim biraz temizlik yapacağı;m birde Pazar günü Bileciğe gidilecek Kuzenin Bebek mevlüdü için o güne kadar Mevlüt için yaptığım Buzdolabı Mıknatıslarını süslemem lazım :KK66:
Dün sağ olsun eşimin diğer halası malzemeleri verdi artık oturduğum yerde yaparım ufak ufak :KK66:

Büyük kızın çizim dersi de varmış o yüzden öğleden sonra bende Bilgisayar yok ama cepten idare ederim nasılsa :KK66:
Gerçi yatak odam baya dağılmış orayı toparlıyayım diyorum ( kızlar sağ olsun benim odada soyunmuşlar biz yokken duş almak için falan kıyafetlerini atmışlar ortalığa :KK53: birde ütüleneceklerde var :KK53: gözüme çok dağınık göründü :KK53: Onlarıda aradan çıkartırım bugün nasılsa diğer taraflar toplu bir sil süpür yeterli :KK66:

Anammm benimde en sevdiğim şey Cheessecake ve Tiramisu :KK70: :KK70: :KK70: hee triliçeyide severim ama onlar favorim :KK70: tabi uzun zamandır aramızdaki aşka ara verdik o ayrı :KK70:
Trilicede çok hafif ve güzel :KK70:oda olabilüü

Trilicede çok hafif ve güzel :KK70:oda olabilüü

Bence de olabilüü
Hepimiz gurmeyiz mübarek :))

Benim saç zor uzuyor 2 ay idare ediyor .röfle istiyorum bundan sonra yaptırırım belki onda beyazlar fazla belli olmuyor:KK48:

Hadi bakalım yakışır bence. Beyaz tenlisin dimi sen. Fotolarda öyle görünüyor.

Bana da hep yap diyorlar da esmerim ben. Tepecikli sabayat gibi olurum sonra.:KK53::KK53:

Bence de olabilüü
Hepimiz gurmeyiz mübarek :))

Hadi bakalım yakışır bence. Beyaz tenlisin dimi sen. Fotolarda öyle görünüyor.

Bana da hep yap diyorlar da esmerim ben. Tepecikli sabayat gibi olurum sonra.:KK53::KK53:
Buğday tenliyim emme yakışıyoo diyolla :KK45:bir ara hep sarıydım bi kaç senedir karardım :)

Ara öğünümu yaptım yeşil çay ve fındıkla

Öğlen yemeğimi yaptım hem kızımın hem kendimin yanına chiali ayran süper olur

merhaba arkadaşlar

hafta sonum berbat geçti cuma gunu gunum vardı cumartesi gunum vardı ama günlerde herkesten az yedim.
Cuma günü ayrıca spora gittim ( 1 saat) pazar günüde koltuklarımı sild,m.

çok terledim.Su olayımı düzene sokmalıyım.

ayrıca regl durumarım var cumaya güzel bir rakam bekliyorum inşallah.

Menü paylaşımı mı bir önceki gün yapsam olur mu ayrıca beden ölçülerimi de alacağım değil mi... bu gün beden ölçülerimi alayım.yarın bildiririm.

öpüyorum sizleri benim çalışmam lazım.

Back
X