Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Hala koşturmaca halindeyim

Eşimle Eminönünde 1 saat kadar baya koşturur gibi yürüdük

yağmurunda etkisi vardı tabi

Tabi baya iyi geldi hem bana spor oldu hemde çabucak eksiklerimi alıp eve döndüm
Geldiğimizde saat 1e yaklaşmıştı

Biraz dinlendikten sonra aldığım Loğsa şerbet bardaklarını süslemeye başladım

çok sevimli olacak
Biraz öncede Bebiş için yapacağım kurabiyelerin hamurunu yoğurdum
İnşallah oda güzel olur

Tarifte hamuru en az 1 saat buzdolabında bekletin diye yazınca bende o arada mutfağı toparlıyayım dedim ama dayanamadım o arada ara verip sizlere bakayım dedim
Ufak bir yanlış anlama olmuş sanırım

ama eminim zaten herkes bir diğerinin kötü niyetle söylemediğinin farkındadır
Sonuçta biz bir takımdan çok aile gibi olduk ve insan kardeşinin en ufak lafına takılmamalı
Eminim tatlıya bağlarsınız hatta bağlamışsınızdır

Kırgınlıklara hiç gerek yok şu fani dünyada
Bu arada bu yarişmanin bir kuralini hatirlatmak istiyorum..
3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...
Belki gözden kacmiş veya unutulmuş olabilir....mücadele veren arkadaslarin yüzdesi haksiz yere bölünüyo buda takima zarar veriyo.. ..
Canım haklısın öyle bir kural var ama eğer o kuralı gerçekleştirseydik ben aylaaaarrr önce takımdan aforoz edilmiş olurdum

Evet haklısın mücadele veren arkadaşlarımıza haksizlik yapmamak adına daha dikkatli olmak gerekiyor

Bak bu hafta Pptya87 arkadaşımızı üzülerek de olsa diskalifiye ettim çünkü hiç bir şekilde takıma uğramayı geç haber dahi vermedi

Doğanın durumu farklı o fırsatı oldukça zaten uğruyor ama mazeretini de daha önceden bildirdi ve ben kendisini idare edeceğimi söyledim zaten

yani tamamen geçici bir durum
Benden bahsediyorsun galiba sağol süper moral oldun, banucum beni izinli yazarmısın takımı daha fazla etkilemek istemem
Kuzu yok öyle hemen izine ayır beni demek

Perihan00 emin ol senin moralini bozmak adına söylemedi

sadece o bahaneyle belki biraz daha gaza gelinebilir diye söylemiş olabilir yoksa inan senelerdir tanıyorum ve çok yüreği güzel bir insan

Sen zaten daha önceden belirtmiştin yoğunluğunu

heee dediğim gibi haberimiz olmasaydı belki bende sitem edebilirdim ama durum ortada

ve eminim bir iki haftaya çok daha güzel paylaşımların olacaktır
Bizede iyi moral olmuyor yüzdeler bölününce ..sadece hatirlatmak istedim..ben koymuyorum sonucta kurallari..1.sayfada yaziyor..
Canım senin iyi niyetinden şüphem yok zaten

emin ol o 1.sayfadaki kuralların hepsini hiç bir takım uygulamıyor ama tabiki öncekinden daha dikkatli olacağız hepimiz
Ne alaka canım. Sen geçen hafta kilo vermedinmi.
Böyle olmaz mücadeleye devam..
Bu durum seni daha hirslandirmali
Kesinlikle bende inanıyorum Doğa dahada dikkatli olacak ve herkese gerekeni kilolarına veda edecek gösterecektir

yeterki şu yoğunluğu az daha gitsin
Merhaba kızlar akşam tüm aile annemlerdeyiz teyzeleri halalar amcalar börek açtım pişirdim kızım uyanınca gideceğiz
Bu aksamida az hasarla atlatabilsen çok iyi olacak
Yarını hafif geciririm
Kolay gelsin canım sanada
Bende artık yatana kadar ancak bitiririm işleri

büyük kız yine arkadaşlarıyla dışarı çıktı hatta Sinemaya gidecekmiş

sen bırak bardakları ben gelince süslerim dedi ama ona güvenip iş yapmam sonra sabahlamak zorunda kalırım
Bugün yine çok ağrım var.

Sali günü USG sonuclarini gorse doktorum da ameliyat görünüyor yine.
Çok çok geçmiş olsun canım

inşallah bir an önce ağrılarının sonu gelir artık ne gerekiyorsa yapılacak mecbur