Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünki menüm..

Kahvaltim..:kk77:
1 dilim ekmek
7 zeytin
2 parca beyaz peynir
2 kaşik yoğurt
2 domates

Öylen...:kk77:
2 kepce kirmizi mercimek çorbasi
1 dilim ekmek
1 kücük käze havuc salatasi
10 badem

Ara .:kahve:
1 fincan sade Türk kahvesi
2 lokma recelli ekmek:sinirli:

Akşam..:kk77:
10 badem

Toplam kalori 800..:KK6:

IMG-20171129-WA0037.webp

İyi akşamlar herkese
Bugünkü menümü paylaşayım.
Ispanaklı yumurta, 2 ceviz, bir parmak petek balı, az beyaz peynir, filtre kahve.
Ara iki parça cevizli sucuk, bir muz
Geç öğlen yemeği olarak mercimek çorbası, nohutlu kereviz yemeği ve salata.
Sucuklu ceviz ay dayanamadım gene bir minik parça çikolata

Bugünki menüm..

Kahvaltim..:kk77:
1 dilim ekmek
7 zeytin
2 parca beyaz peynir
2 kaşik yoğurt
2 domates

Öylen...:kk77:
1 dilim ekmek
1 kücük käze havuc salatasi
10 badem

Ara .:kahve:
1 fincan sade Türk kahvesi
2 lokma recelli ekmek:sinirli:

Akşam..:kk77:
10 badem

Toplam kalori 800..:KK6:
Senin iki katın kalori alıyorum sütüm olsun diye :mad:

Senin iki katın kalori alıyorum sütüm olsun diye :mad:
Bebek emzirince cok zor kilo vermek ...olsun yavaş verirsin sende acelen yok nasil olsa...sütüm olsun diye sagliksiz beslenip fazla kilo almiyorsun en azindan ...kk da özel topik varmi aceba emziren anneler icin diyet gurubu veya özel beslenme falan...

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptan çok güzel birilerinin farketmesi benide gören ayy ne olmuşsun çok kilo almışsın diyolar vermeden önceki halimi görseler ne olurdu neler söylerlerdi Allah bilir :KK43:((
Bana da öyle diyorlar :( hamileyken bile böyle değildim :( birileri bana ne zaman aaa ne güzel zayıflamışsın der acaba? 70 falan olmam gerekiyor en azından.

Bebek emzirince cok zor kilo vermek ...olsun yavaş verirsin sende acelen yok nasil olsa...sütüm olsun diye sagliksiz beslenip fazla kilo almiyorsun en azindan ...kk da özel topik varmi aceba emziren anneler icin diyet gurubu veya özel beslenme falan...
Evet var günlük 2000 kalori altına dusmuyorlar genelde :)) orayı çok takip edemiyorum

Bana da öyle diyorlar :KK43: hamileyken bile böyle değildim :KK43: birileri bana ne zaman aaa ne güzel zayıflamışsın der acaba? 70 falan olmam gerekiyor en azından.
Insallah yaza ideal kilomuza döneceğiz :))

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Cumaya bir kala inşallah hepimiz için bol eksili bir gün olur bugün ;)
Dün malum Kandil sebebiyle yine ziyaretlerimizi yapalım derken gece çok geç geldik eve :KK53: biraz oturup direk kendimi yatağa attım çok yorulunca :KK53:
Yine her özel günde yaptıkları gibi yine KV ve kızları beni deli ettiler :sinirli: Kızkardeşimde tabiki :sinirli:
Öğlen Anneme gitmiştim nasılsa akşam yemeğe ordayız bari kadıncağıza şu halimle de olsa yardımcı olurum iyice hazıra konmayayım diye ;) Hesapta kızkardeşimde yardıma gelecekti ( Mantı yapılacak diye )
Bekle babam bekle hatun yok meydanda Annemede çocukları alır gelirim demiş :KK53:
Ağrılarıma rağman kadıncağıza yardım edeyim dedim sonuçta az değil 10 kişiye yapacak en az ;) Kadıncağız kızım sen otur ben yaparım ağrın var diyip durdu bende sırf o daha az yorulsun diye yok ağrım dedim ( aslında felaket ağrım vardı )
Neyse Hanımefendi lütfetti saat 17:45de geldi o_Obirde iş olsun diye yarım ağızla ay beni bekleseydiniz demezmi :mad: dedim aman Hanımım siz ellerinizi bulaştırmayın :KK53: Anında kenara çekildi az kaldı nasılsa diye :KK67:
Sıpaları zaten yine her zamanki gibi gelir gelmez evi alt üst etmeye başladılar :KK57:
Eşim Yemek pişene kadar Teyzeme gidelim dedi ;)
Sohbet esnasında birde demezmi eşimin Teyzesi KVn küçük kızında diye o_O hatta kardeşine demiş yemeğini ye evine git bak oğlun gelir falan diye ama hatun gidemem evime demiş ( kızıyla çapraz sokaklarda oturuyor ve görümcemin apartmanı asansörsüz 5.ci kat :KK57: kendi girişte oturuyor )
Zaten canım yanıyor birde 5 kat merdiven çıkmak zorunda kaladım :KK57: Gitmeden önce tabi eşimin teyzesinin yanında bile söylendim :KK48: Eşimde sinir oldu çünkü ben küçük görümcemin ayağına heleki şu halde gitmek zorunda değilim üstelik 20 günden fazladır ben bu şekildeyken bir gün gelipte beni dolaşmadılar :KK67:
Gittiğimizde eşim Annesine bize niye gelmiyorsun diyince kadın demezmi ay gelsem ne yapacak bu kız iyileşsin öyle geleceğim diye :rolleyes: Neymiş hastaneye gidiyormuşum o yüzden engel olmak istemezmiş :rolleyes: Eşimde ne var gelipte sen en azından kıza biraz yardımcı olsan bak kalıp gibi hatun :KK53: Engelin yok bir şey yok gelip bir hayrın dokunsun hesabı :KK70:
Bizimki tabi uyuz oldu ama ısrarla iyileşsin öyle gelirim dedi :63: sanki ben kabul edecekmişim gibi :KK20:

Eşimin büyük ablasıda çocuklarını bırakıp kocasıyla bir kaç gün tatile çıkmış o_O Dedim geçmişte biz niyetine girdiğimizi söylediğimizde bile bize ağızlarına geleni sayıyorlardı yok işte Müslüman değilmisiniz yok efendim bayramlarda kandillerde tatile gidilirmi falan diye :KK20: Hatta sıkıyorsa KPnin evine gitme :rolleyes: değil ayağına çağırmak :KK57:
Küçük damatlada benimki geçenlerde tartışmış dün teyzesindeyken itiraf etti :KK53: tabi biz oradayken oda gelince adamda bir sevimsiz yalakalıklar o_O bizimki yüzüne bile bakmadı tabiki :KK66: Birde hımbıl eve girer girmez bize görünmeden gidip yatak odasında pijamalarını da giyip gelmişmi :mad: cin ifrit oldum resmn o_O gelen misafire saygısızlıktır o bana göre :olamaz: Hee git düzgün bir eşortman altı giy sıkıntı yok ama af edersin kıçı başı meydana çıkan gece yatarken giyilen ağzı burnu kaymış incecik pijama giyilirmi :KK43:
Eşimde çok sinir oldu ve dönüşte artık yeter bu konuyu en kısa zamanda Annemle konuşacağım dedi :KK53: Neymiş kızkardeşine söylerse kesin kavga edermiş çünkü kızkardeşi de edepsizdir :KK48:

Bakalım neler olacak ilerleyen günlerde :KK48:

Ne yalan söyleyeyim zaten hiç pişman olmamıştım hatta içimden kilomu olumsuz etkilemeyecek demiştim sabah bir tartıldım yarım kilo vermişim :KK76:

:KK9::KK9::KK9: Evetttttttttt tezim doğrulanmış oldu bu sayede :D tabi çok sık yapılmaması kaydıyla ;)

Hiç sorma regl donemindeyim ayyy Deli olacağım çikolata tatlı diye irademin son anlarını yaşıyorum sanki :KK43:((

Aman canım lütfen özellikle bugün sakın kaçamak yapma yarın süper sonuçlar göreceğiz ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptan çok güzel birilerinin farketmesi benide gören ayy ne olmuşsun çok kilo almışsın diyolar vermeden önceki halimi görseler ne olurdu neler söylerlerdi Allah bilir :KK43:((

Biraz ilginç ama tadını alınca minik bir parçada kalmam şu anki durum için imkansız gibi geliyor :))) En iyisi hiç almayayım kendimden emin değilim :))

Back
X