Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tünaydın kızlar bu hafta evdeki çikolata ve sucuklu ceviz yüzünden çok da veremedim sanırım ha bir de yeni pilin azizliği var. Bahane çooook :rapci:
Yarın gerçekler yüzüme çaaat diye çarpacak :KK57::KK59:

Merhabalar yoğunum giremiyorum şu Cuma'yı da atlatırsam yarına misafirlerim var :hamarat:şimdide diş randevusuna gidiyorum kanal tedavisi yapılacak gelip kaldığım yerden hazırlık vs yapıcam:temizlik: yarın görüşürüz :KK24:

Tünaydın kızlar bu hafta evdeki çikolata ve sucuklu ceviz yüzünden çok da veremedim sanırım ha bir de yeni pilin azizliği var. Bahane çooook :rapci:
Yarın gerçekler yüzüme çaaat diye çarpacak :KK57::KK59:
cevizli sucugu süt olmasi icinmi yiyordun...

Hadi inşallah :)) bende istiyorum ya bide benden çok gitmiyor 300 400 gram giden kilo ile haftayı zar zor bitiriyorum :))
Normal sen emziriyorsun. Ben o sıralar vermek yerine kiloları alıyordum :)) haftada 300, 400 çok iyi bence. Bir de senin çok kilon yok verecek benim 20 kilo dile kolay ;)

Kızlar iyi akşamlar herkes nerde? Yarın tartı günü diye kaçıp saklandınız mı :KK48:
cook yoruldum...kac gündür cok yogundum bugünde öyle...hatta uykum var..cocuklar daha uyumadi..burda saat 20.35....neyse bugün toplam kalori 1240...genelde 1000 kaloriyi aşmamaya dikkat ediyorum ama bugün cok stresdeydim..yarin umarim güzel bir eksi görürüm tartida:uykucu:

Son düzenleme:
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Kızlar malum bu gece MR için gece 2ye kadar uyuyamayacağım için akşam üzere biraz uzanıp uyuyayım dedim :KK53: Gündüzde çok az da olsa ev işi yaptım ;)
Yarın malum cuma ;) Normalde Diyetisyene gidiyordum ama 2 hafta kadar ara vereceğim ;) Bugün eşimle konuştuk da hem şu doktor işlerini o arada bitireyim ( dahiliyeye de gidip kan tahlillerimi o arada yaptırayım diyorum ) Birde önümüzdeki Cuma küçük kızın Öğretmeni ev ziyaretine gelecek ve saatler çakışıyor zaten gidemeyeceğim bari kontrol süresi de geçmemiş olsun dedik ;)

Gerçi ilk etapta biraz çekindim ya sapıtırsam diye ama Arkadaşımla bugün telefonda konuşurken bence senin için daha güzel bir süreç çünkü insan o arada daha güzel kilo vermek için daha çok çaba harcıyor dedi ;) önceki listelerimden devam ederim o arada ;) Kesinlikle çok sıkı tutup bir sonraki gidişimde harika bir sonuç göreceğime eminim ;)

Allahım sen bizi nefsimize uymaktan tatlıların şekerlerin çikolataların gofetlerin şerrinden koru AMINNNNN

Çok Aminnnnnnnnnnn :KK48:

Kızlar iyi akşamlar herkes nerde? Yarın tartı günü diye kaçıp saklandınız mı :KK48:

Kız benim kalıp geniş nereye saklanacağım :D gerçi eşim başladı bu ara yine fındık kurduna dönüyorsun ufaldın diyip diyip durmaya :D

Geçen hafta 73.8
Güncel 73.5
Fark 0.3
Yüzde 0.40

Bu ne istikrar arkadaş Gece gündüz spor yapsamda 300-400 gramdan fazlası gitmiyor :((((

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnn

Gece 2ye kadar MR için oturunca tabi benim çekimden sonra eve gelip yatmam saat 04:00dü buldu :KK53:
Bakalım Pazartesi doktor ne diyecek :KK66:
Daha yeni kahvaltı edeceğim :kk77:

İnşallah herkes bol eksili çıkar tartılarda :KK66:

**** 8. Takım 546.Etap****

Yena ( 70 / / / % )
doga3 ( 92,5 / 91,4/ 1,1/ 1,19 % )
kittenlove ( 64 / 64 / / % ) Sabit
perihan00 ( 65,4 / / / % )
anlem ( 73,8 / 73,5 / 0,3 / 0,41 % )
mavimli ( 80,6 / 81 / +0,4 / - 0,50 % )
adayaren38 ( 62 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %