Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevizli sucugu süt olmasi icinmi yiyordun...Tünaydın kızlar bu hafta evdeki çikolata ve sucuklu ceviz yüzünden çok da veremedim sanırım ha bir de yeni pilin azizliği var. Bahane çooook
Yarın gerçekler yüzüme çaaat diye çarpacak![]()
Hadi inşallah :)) bende istiyorum ya bide benden çok gitmiyor 300 400 gram giden kilo ile haftayı zar zor bitiriyorum :))Ay inşallah bebişlerimin doğum gününde yani Mayısta eski kilomla fotoğraf çektirmek istiyorum mümkünse![]()
Normal sen emziriyorsun. Ben o sıralar vermek yerine kiloları alıyordum :)) haftada 300, 400 çok iyi bence. Bir de senin çok kilon yok verecek benim 20 kilo dile kolayHadi inşallah :)) bende istiyorum ya bide benden çok gitmiyor 300 400 gram giden kilo ile haftayı zar zor bitiriyorum :))
Yok canım çok sevdiğim için :)cevizli sucugu süt olmasi icinmi yiyordun...
İnşallah pes etmeden devam ederiz yirmi ne ki iste yeterki veririz hep birlikteNormal sen emziriyorsun. Ben o sıralar vermek yerine kiloları alıyordum :)) haftada 300, 400 çok iyi bence. Bir de senin çok kilon yok verecek benim 20 kilo dile kolay![]()
cook yoruldum...kac gündür cok yogundum bugünde öyle...hatta uykum var..cocuklar daha uyumadi..burda saat 20.35....neyse bugün toplam kalori 1240...genelde 1000 kaloriyi aşmamaya dikkat ediyorum ama bugün cok stresdeydim..yarin umarim güzel bir eksi görürüm tartidaKızlar iyi akşamlar herkes nerde? Yarın tartı günü diye kaçıp saklandınız mı![]()
Allahım sen bizi nefsimize uymaktan tatlıların şekerlerin çikolataların gofetlerin şerrinden koru AMINNNNN
Kızlar iyi akşamlar herkes nerde? Yarın tartı günü diye kaçıp saklandınız mı![]()