Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menümü paylaşayım.
Kahvaltı karnıbaharlı yumurta, beyaz peynir, bir çatal süt kaymağı ve petek balı
Dışarıda ciğer 4 küçük şiş ve ayran
Akşam bir tane cevizli sucuk neyseki evdeki sonuncuydu ve çay

Bizim evdede yüzmeyi bi tek kız öğrendi:KK45:büyük oğlana dedim sende git diye utanırmış eee zaten bilmeyen gider kursa:KK66: küçük de sevmez bende ııhh eşimde batar batar çıkar dalıyorum diye:KK70:baharda yazılıcam bende soğukdan tırstım biraz:KK23:

Kesinlikle git canım ;) inan yüzmenin zevkini alınca sudan çıkmak istemeyeceksin ;)
Ben yaza doğru yazılacağım haftanın iki günü en azından biraz serbest yüzerim ;) hem vücut sıkılaşır hemde çok rahatlatıyor insanı suda süzülebilmek ;)

Büyük kız Babannesine gidecek Kuzenler toplanacaklarmış ( büyük görümce yok diye orda toplanacaklarmış ;) )
Bizde ufak kuzuyla arkadaşa çaya gidiyoruz ;) gelince damlarım yine veeee kesinlikle kaçamaksız devam ;)

Benim bugünki menüm..

Kahvalti..:kk77:
1 adet kizarmiş biber domates soslu
Birkac dilim salatalik
Birkac dilim kirmizi paprika
3 parca beyaz peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
1 mandalina

Öylen ...:kk77:
1 dilim ekmek
50 gr körili humus
3 parca beyaz peynir
1 adet kizarmiş biber

Akşam ...:kk77:
1 adet pirzola
2 kaşik tereyağli pirinc pilav
1 büyük kaze karişik salata

Toplam kalori 1072..:KK51:

Mutlu pazarlar arkadaslar..bende şimdi pazar keyfi yapiyorum...1 fincan Türk kahvesi ictim yaninda 1/2 dilim Lebkuchen ..Türkcesi zencefilli kekmiş.o_O.noel zamanlarinda oluyor sadece...1 tanede hazir waffel yedim...haftada 1 kere kacamak hakkim bitti böylelikle...bundan sonrasi dikkat etmeliyim.ve nefsime hakim olmaliyim cumaya kadar:KK5:

Son düzenleme:
Gulhan1 Gulhan1
Bi ben bi sen varız hep takım da :KK45:
Nolucak böyle bilmiyorum:KK12:

@serenalar iyi katılım da bulunuyordu ama gitti.:KK43:
Kuzum uğra arada özledik valla...
yeni gelen arkadaşlardanda ses seda yok.:duduk:.....demirsevgi..hellopini..berraq..senaaa..ve unuttuğum yeni arkadaşlar.nerdesiniz...katilimda bulunmazsaniz bu şekilde listeye giremezsiniz...:KK54:

Bugünki menümü erkenden yazmak istedim ..çünkü bugün biraz fazla yediğim icin akşam sadece kefir iceceğim dengelemek için...:110:

Kahvalti..:kk77:
1 porsiyon ispanakli yumurta
3 parça beyaz peynir
1 dilim ekmek

Ara..:kahve:
1/2 Lebkuchen.(baharatli cikolatali kek)
1 kücük hazir waffel
1 fincan Türk kahvesi

Öylen..:KK72:
1 muz
10 findik

Ikindi ...:kk77:
1 kücük kaze kirmizi pancar salatasi
1 tabak kiymali kapuska
1/2 tabak tereyaģli pirinc

Akşam...:KK50:
1 bardak Kefir

Toplam kalori ...1192...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı pazarlar
Hayırlı akşamlar :KK68:

Dün gece saat 01:00de geldik arkadaştan :KK48:
Okadar yüreği güzel biri ki gündüz sokakta daha yeni doğmuş Kedi yavrusu bulmuş :KK61: Başka kediler tarafından büyük ihtimalle saldırıya uğramış o_O Zorlada olsa süt içirmeye çalışmış eve alıp sonrada Veterineri arayıp durumu izah edip eve çağırmış ;) Onunda çok yoğunluğu var diye geç saatte gelebilirim ancak demiş ;)
Biz oradayken geldi bütün gereken aşılarını muayenesini falan yaptı ve bundan sonra yapılacak tek şey 24 saat nöbet tutmak dedi :KK66: Yavrum minicik bedeniyle ağır bir travma geçirmiş ama şükür bir yerinde bir şey yokmuş ;)
Tabi Veteriner gidene kadar bizde kalkamadık iyi haberlerini alalım diye ;)

Büyük malum Babannesindeki kuzen buluşmasındaydı ( ufakları istemiyor eşşekler :D ) bizde eve gelince nasılsa ufaklıkta sızar bizde az da olsa baş başa sohbet eder kahve içeriz diye düşünürken bir baktık gece 2de üçümüz yatakta yatıyoruz :D :D :D hanımefendi bin tane bahane uydurdu uyumamak için ( yok çok sıcak, yok ablamın yorganı çok terletiyor dedi git onun yatağında yat dediğimizde ;) )
Sabah tabi geç uyandık ;)
Büyük kız öğlen bir araya gelince ne yaptınız dediğinde anlatınca nasıl gülüyor o çok fettan diye :D

Neyse eksiklerimizi alalım dedik kendimizi Markete attık ;) sonrada hadi öğle yemeği yok alınanları yerleştirme derken şimdide akşam yemeğimizi yiyeceğiz ;)
Sonra damlar hemen yediklerimi de yazarım ;)

Gulhan1 Gulhan1
Bi ben bi sen varız hep takım da :KK45:
Nolucak böyle bilmiyorum:KK12:

@serenalar iyi katılım da bulunuyordu ama gitti.:KK43:
Kuzum uğra arada özledik valla...

Canım Serenaların malum düğün telaşı vardı şimdi sonrasında ancak toparlayıp dönecek ;) Bende dürteyim arada da arayı fazla açmasın ;)

Mutlu pazarlar arkadaslar..bende şimdi pazar keyfi yapiyorum...1 fincan Türk kahvesi ictim yaninda 1/2 dilim Lebkuchen ..Türkcesi zencefilli kekmiş.o_O.noel zamanlarinda oluyor sadece...1 tanede hazir waffel yedim...haftada 1 kere kacamak hakkim bitti böylelikle...bundan sonrasi dikkat etmeliyim.ve nefsime hakim olmaliyim cumaya kadar:KK5:

Anammmm en sevdiğim Lebkuchen :rolleyes: Geçen eşim bir markette gördü alayım sana dedi aman sakın haa dedim :cool: sonuçta seneye fıstık gibi olunca bir dene de olsa keyifle yerim ama şu anda yersem devamı gelir diye korkuyorum ;) şu dirençi bir kırayım da devamı gelecek nasılsa ;)

yeni gelen arkadaşlardanda ses seda yok.:duduk:.....demirsevgi..hellopini..berraq..senaaa..ve unuttuğum yeni arkadaşlar.nerdesiniz...katilimda bulunmazsaniz bu şekilde listeye giremezsiniz...:KK54:

O yeni gelenleri en sonunda fırıncı küreği ile kovalayacağım :D :D :D :D
Bİr heves geldiler çok sevindim yine canlanacak burası taze kan geldi diye ama şimdi kan kaybından gideceğiz :D
Neyse bizim kapımız herkese açık nasılsa ;)

Menümü paylaşayım kızlar. Pazar günü olmasına rağmen çok bir kaçamak yapmadım. Bu hafta 80in altına inecegim bitecek bu seksen olayı kararlıyım :KK59:
Kahvaltı pastırmalı kaşarlı omlet, çok az kaymak petek balı, iki yeşil zeytin, iki çeşit peynir, az pide.
Ara yarım muz,üç küçük parça çikolata ve latte
Akşam yemeği 3 adet pirzola, salata
Çay ve bir hurma, yarım portakal

Hesapta yemekten hemen sonra damlayacaktım ama sağ olsun eşim benden önce kaptı Laptobu :D
Neyseki şimdi bana devretti ;)

Çok şükür beslenme bugün harika gitti ;) gerçi sabah kahvaltı edemedim geç uyanınca ama ona rağmen sapıtmadım :21:
Hemen günün özetini geçeyim ;)

Sabah ( daha doğrusu saat 10.00da uyandım :KK48: normal saatlerime göre öğlen sayılır :D )
1 fincan Mısır Püsküllü çay

Öğlen; 13:40da
4 kaşık zeytinyağlı Pırasa ( gram tuz eklememişim pişirirken :D kasten değil unutmuşum bende çok az yerken ekledim )
1 kase yoğurt

ara; 14:15de
1 fincan şekersiz Nescafe

ara; 16:00da
1 fincan Yeşil çay
2 adet hurma

Akşam; 18:15de
6 adet ufak köfte
Bol yağsız marul salatası ( çok çok az nar eksişi ve bol limon ekledim ;) tuzda çok çok az )

son ara; 20:15de
2 dilim Ananas bol tarçınlı
1 fincan Naneli Limonlu Yeşil Çay

Şimdide kızçem bana duble sade kahvemi yapıyor :21::21:

Gün içinde 2 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o ;)
Kendimi sanki çok daha hafif hissediyorum :KK71::KK71::KK71:
Dayanabilirsem cumaya kadar tartılmayayım diyorum ama dayanamam sanırım :D

Banucum kismet olursa yeni sene buzamlar yersin istediğini....kimbilir o vakite kadar 60 kiloda olursun.inşallah.:KK19:

Ayyy ağzın bal yesin de sakın kilo alma emiiii :KK60:
Aminnnn inşallah canım inan çok istiyorum ;) Gerçi 65 hatta 68 bile olsam razıyım :KK71:
Bu sene niyetlenemedim ama eğer yaza kadar bir 20 kg daha giderse Allahın izniyle kışa doğru Ümreye gitmek için işlemlere başlamak istiyorum :KK68: gerçi büyük kızımda bizimle gelmek istiyor ve bende zayıflayayım da öyle gidelim diyor :KK48: Rabbim nasip kısmet ederse de dönüşte bir daha açılmamak üzere Ana kız Kapanmak istiyoruz :KK68::KK68::KK68::KK68:
Rabbim inşallah nasip ederde gidebiliriz ;)

İyi akşamlar biraz işimiz vardı hallettik çam.makinası bozuldu tamirci bakalım dedik kapalıydı sonra gezmeye gittik :işsiz:makinam yapılsaydı ya:KK12:

Allah yardımcın olsun canım bulaşık makinesi bir derece ama çamaşır makinesi çok daha zor ;)
Benim bulaşık makinesi bozukken bile deli olmuştum ( gerçi geçmişte elde yıkardık da işte rahata alışmışız :D )
Umarım fazla masraf çıkarmaz da hemen yarın tamir ettirebilirsiniz ;)

Menümü paylaşayım kızlar. Pazar günü olmasına rağmen çok bir kaçamak yapmadım. Bu hafta 80in altına inecegim bitecek bu seksen olayı kararlıyım :KK59:
Kahvaltı pastırmalı kaşarlı omlet, çok az kaymak petek balı, iki yeşil zeytin, iki çeşit peynir, az pide.
Ara yarım muz,üç küçük parça çikolata ve latte
Akşam yemeği 3 adet pirzola, salata
Çay ve bir hurma, yarım portakal

Harikasın canım ;) kesinlikle kararlı olursak hedeflerimize ulaşabiliriz ;)
Suyunu ihmal etme canım birde yeşil çay ;)
Akşam yemeğinden sonrada meyve yemek istiyorsa canın ya kivi yada Ananas tercih et yağ yakımına çok faydası varmış ;)

Dün elmamlı kurabiye yapmıştım ya akşam arkadaşa çaya giderken eli boş gitmeyeyim diye hepsini alıp ona götürdüm :KK48: sağ olsun bana gelirken kızlara bir sürü atıştırmalık alıp geldiği yetmiyormuş gibi birde kendi birşeyler yapıp getirir :KK68:
Tabi bizimkiler atıştırmalık birşeyler arandıkları için öğlen eve geldikten sonra tekrar yarım tarif yaptım eşimde çayın yanına ille birşeyler istediği için amaaaa tadına dahi bakmadım :KK52:

Evde uzun zamandır 3 - 4 tane Ayva var ( ben pek yemiyorum Sibele danışmadığım için yoksa bende severim )
Kızlar zaten ağzına sürmez :KK53:
Bende eşime sürpriz olsun diye yarın doktordan gelince Ayva tatlısı yapayım diyorum :KK48:
Sizlerden daha evvel yapan var mı :KK64:
İnternette tarifi var ama şekeri az olur mu yapanlardan tecrübelerini alayım dedim ;) 2 - 3 tanesini yapayım diyorum ;) yarım yarım 6 parça yapar bizimkine 3 - 4 gün gider nasılsa :KK48: Ben tatlısını sevmediğim için riskte yok :D

Back
X