Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 YENA YENA cuma günü kadın doğum bölümüne de randevu aldım bütün tahlilerim yapılsın ikinci bebiş için çünkü Bir senedir istiyoruz olmuyor

Endokrinoloji Dr emzirmeseydin insülin direnci için ilaç verecektim dedi bakalım kadın doğum Dr soyluyecegim inş yazar hem zayiflamaya hem yumurtalıklara iyi geliyor

Cumadan itibaren yazmaya başlarim tekrar bugün misafirim vardı hiç hamurisi yemedim kalanida onlara verdim götürdüler

Bugünki menüm...

Kahvalti..:kk77:
1 dilim ekmek
2 ince dilim kaşar peynir
1 kabuğu soyulmuş domates
1 salatalik
7 zeytin
1/2 muz

Öylen....:kk77:
1 tabak kirmizi pancar salatasi
1 kabuğu soyulmuş elma
2 kaşik labne peynir ( Quark )
10 badem
1 kücük mandalina
1 bardak kefir

Akşam..:kk77:
3 kaşik labne peynir
1 salatalik

Toplam kalori ..947...:süslü:

Bugün yemek yapacak vaktim yoktu yine cok işlerim vardi..o yüzden kahvalti türü oldu akşam ve öğlen yediklerim..

:elamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana :KK48: Büyük kız aslında 1 saat önce geldi ama ben yok son ara öğünü yapayım dur mutfakta 1 fincan dahi olsada kalmasın derken ancak yazabildim ;)
Bugün beslenmem harika gitti :21: bol suyla devam tabiki yatana kadar ;)
Hatta hemen aklımdayken yediklerimi de yazayım;

Uyanınca bol bol su

Kahvaltı; 09:15de
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
5 - 6 dal Maydanoz
1 fincan Naneli Yeşil çay

ara; 10:30
1 bardak ayran

Öğlen 14:30
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 tabak bol limonlu yağsız marul salatası
1 adet salatalık doğradım içine ;)

ara; 15:30
1 fincan yeşil çay

ara; 16:45
1 şekersiz Türk kahvesi

Akşam; 18:15de
2 kepçe Tarhana çorbası
1 büyük kase Marul salatası ( yine yağsız bol limonlu birde salatalık ekledim )

ara; 20:45
2 dilim bol tarçınlı Ananas
1 fincan Naneli Limonlu Yeşil çay ;)

Gün içinde 2 litre de su içildi rahat tabi yatana kadar 1 litre daha olur o bence ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 YENA YENA cuma günü kadın doğum bölümüne de randevu aldım bütün tahlilerim yapılsın ikinci bebiş için çünkü Bir senedir istiyoruz olmuyor

Endokrinoloji Dr emzirmeseydin insülin direnci için ilaç verecektim dedi bakalım kadın doğum Dr soyluyecegim inş yazar hem zayiflamaya hem yumurtalıklara iyi geliyor

Cumadan itibaren yazmaya başlarim tekrar bugün misafirim vardı hiç hamurisi yemedim kalanida onlara verdim götürdüler

Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım ;) Sağlıklı beslenerek çok fazla kilo almadan hatta vererek de hamileliği sürdürebilirsin canım dert etme ;)

iyi akşamlar kızlaar nasıl gidiyor ben kendimi biraz daha topladım pskolojk olarak çok şükür . hatta şimdi spor videolarına bakıyorum ne yapsam diye hala seçemedim ama :)

:KK9::KK9::KK9::KK9: Süpersin canım ;) aynen devam ;)
Bu arada istersen zumba tarzı videolar dene :21: hem enerjini yükseltir hemde çok ter attırır ;) hatta karar veremezsen de aç müziği dilediğin gibi dans et ;)

Bu arada kızlar eve gelikten sonra dayanamadım ufak ufak kızların odasını da temizledim :21: Bir tek yatak odamda az işim kaldı onuda yarın öbür gün kızla birlikte bitiririz nasılsa ;)
Her misafir gelişinde kendi kendime aman ya yetişmezse rezil olmayayım diyorum ama şükür her zaman çok rahat yetişiyor :D boşuna panik yapıyorsun diyor her zaman eşim ama elimde değil çünkü bana göre gelen misafire saygıdır o ;)

Büyük kızım eve gelince tabi odasını görünce hemen yanıma gelip;Sen ne yaptın bakayım bugün diye gülümseyerek sarılıp öptü :KK68:Kendisine daha geçen gün demiştim bak cumaya kadar o odan toplanacak sıkmıyorum seni ama kaçarın yok demiştim yine kıyamadım kendim yaptım :KK48: Bu ara baya çizimleri var geç saatlere kadar uğraşıyor birde onla uğraşmasın dedim ;) bir güzel de süpürüp sildim :21: gerçi şu anda hafif ağrım arttı ama yarına bir şey kalmaz Allahın izniyle ;)

İyi geceler kızlar
Menümü paylaşayım
Kahvaltı bir hurma, kibrit kutusu beyaz peynir, minik bir parça pide, iki çay kaşığı tahin pekmez, iki yeşil zeytin, 2 ceviz.
Ara bir muz, iki kare çikolata
Öğlen bir bardak kefir
Annem bulgur pilavı yaptı çok güzel oldu koca bir tabak yedim yanında da biraz kereviz yemeği ☺ akşam yemeği niyetine saat 3te.
Latte ile günü kapattım.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bugün sabah 6da uyanabildim uzun bir aradan sonra :21:
Tam kahvemi yapar keyifle güne başlarım derken bir baktım benim cadılarda uyandı :KK48: Onlar kakaolu sütlerini içerken bende kahvemi içtim tabi bol suyla güne başladıktan sonra ;)
Sanırım bir iki güne regl olacağım :KK53:

Bu arada dün gece eşim eve gelince benim şu Ayva tatlımı denedi veeee sonradan gurme kocam bayıldııııııı :D :D :D
Geç saatte bir tane yeter dedim ama adam ikinci parçayıda götürdü :D

Bugün kızkardeşim Anneme geliyor tabi bu durumda Annemde sağ olsun ille sende gel dedi :KK48:
Hesapta büyük kızla yatak odasını da aradan çıkaracaktık ama artık öğleden sonra küçük kızı aldıktan sonra ufak ufak yaparım ;) kalanı da çarşamba sabahı hallederim ;)

Şimdide kendim için kahvaltı hazırlıklarına başlarım ( ufaklık atıştırdı sabah birşeyler büyükde kakaolu süt tıkadı istemiyorum diye tutturuyor :KK48: ) Yumurtam haşlansın da ;)

Mutfağımıda toparladım şimdi ara öğün yapıyorum ;)
Şansa sular kesildi :) iyi oldu en azından Anneme gidince vicdanen rahat olurum :D gidip bir kahve içer kuzuyu aldıktan sonra da eve dönerim ;)

Kacamaksiz ve bol suyla devam inşallah ;)

Kendinize iyi bakin
Allaha emanet olun ;)

Olur inşallah sen tedavine bak canım sürende dolunca gel izin iyi olmuyor

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Kuzumu okuldan alıp direk kendimi eve attım ;)
Bugün kuzumun sınavı varmış ve bizimkinin stresden karnı ağrımış :KK53: sınav arkalı önlü iki sayfaymış ama bizimki o an karın ağrısından ağlamaya başlamış :confused: Öğretmen sınavı yapamıyorsun diye mi ağlıyorsun yoksa diyince daha da üzülmüş kuşum :KK61:Dedim önemli değil niye üzülüyorsun ama karnım ağrıyordu sınavıda bitiremedim sadece karnım ağrıdı diye ağladım ama diye söylendi durdu :KK48: Canı sağ olsun ne diyelim artık ;)

Biraz dinlenelim de sonra kuşumu bir güzel yıkıyayım da biraz rahatlasın ;)
Akşam üzere eşimin halasına gideceğiz Bilecikten kuzen geldi özledim hem bebişini görmüş oluruz :KK68:

oynakbasi34 oynakbasi34 olsun canım yarına alırsın sonucu bir şey çıkmaz inşallah

İnşallah canım bakalım yarın artık netleşecek herşey ;)

Merhaba kızlar döndüm aranıza,
8 gün boyunca dikkat etmeye çalıştım ama arada kaçamaklar oldu :) cumaya durum ne olur göreceğiz.

Ahanda bir kaçak geri dönmüş :KK48: Şaka bir yana ama bundan sonra lütfen daha düzenli aramızda ol hem motivasyonun da daim olur hemde birlikte çok daha zevkli kilo vermek ;)

Hayirli akşamlar ..:KK54:
Bugün uğrayamadim buraya yine yoğun gecti günüm..yemeğimde geciktiği icin öylen yemeği yine kahvalti gibi gecti..neyse menümü yazayim...

Kahvaltim..:kk77:
1 dilim tost makinasinda kizarmiş ekmek
1 kabuğu soyulmuş domates
1 kaki
1 parca beyaz peynir
1 avuc kadar maydanoz
1 salatalik

Öylen...:kk77:
3 mandalin
50 gr humus
1 küçük kaze lor peynir-körniger frischkäse
10 badem
1 salatalik

Ara..
Taze zencefilli limonlu çay

Akşam ...:kk77:
1 tabak brüksel lahana yemeģi.
3 kaşik yoğurt..

Toplam kalori...930..

İyi akşamlar kızlar
Menüm gelsin.
Kahvaltı iki rafadan yumurta, bir ceviz, bir parmak petek balı, tereyağı ve miniş ekmek.
Öğlen bir adet rafadan yumurta, az bulgur, az yeşil fasulye, az turşu.
Akşam yarım muz.

Back
X