Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayyy ne güzel :KK68:
Benim Şubat 28 :KK53: 1 gün geç doğsaymışım 29unda doğacakmışım :KK70: :KK70: :KK70: sonra 4 senede bir deng gelecekmiş :KK70:
Büyük kızım 25 ekim ( keşke 3 gün geç doğsaymışım dediği oluyor :KK48: )
Küçük kızımda daha şanslıydım doktor suni sanci olacak yine dediğinde ertesi gün 30 ağustos diye ( ssk geçmez o gün o yüzden gece 12den önce hastaneye yatış yapılması gerek diye de uyarınca hadi o zaman onu 30 ağustosda doğurayım dedim :KK70: )
Şimdi her sene çok şanslıyım Zafer Bayramında doğdum sanki tüm Türkiye benim doğum günümü kutluyor diye seviniyor kuzu :KK48:
çok iyiymiş :KK70::KK70:

Menüm
Sabah yumurta peynir iki dilim ekmek

Ara Bir portakal

Öğlen tavuk sote dört kaşık Bir kâse yoğurt Bir tatlı kaşığı çörek otu

Ara bı küçük muz

18:30 Bir kâse çorba Bir tabak salata bı dilim ekmek

20:30 Bir bardak kadar patlamış mısır

Spor 40dk

Menüm
Sabah yumurta peynir iki dilim ekmek

Ara Bir portakal

Öğlen tavuk sote dört kaşık Bir kâse yoğurt Bir tatlı kaşığı çörek otu

Ara bı küçük muz

18:30 Bir kâse çorba Bir tabak salata bı dilim ekmek

20:30 Bir bardak kadar patlamış mısır

Spor 40dk
Vay çok az yemişsin! Aferin ;) Off benim eşim şimdi çay yaptı bu saatte kabuklu fıstık ve çekirdek yedim :( kendime sinir oldum.

Vay çok az yemişsin! Aferin :KK66: Off benim eşim şimdi çay yaptı bu saatte kabuklu fıstık ve çekirdek yedim :KK43: kendime sinir oldum.
Çok açtım bugün ya acligim aklıma gelmesin diye elime örgü aldım bilmiyorum da YouTube açtım video baka baka tığ işi patik basladim bitince atarım resim buraya

Keşke bu saatte yemeseydin

Çok açtım bugün ya acligim aklıma gelmesin diye elime örgü aldım bilmiyorum da YouTube açtım video baka baka tığ işi patik basladim bitince atarım resim buraya

Evet ya bir avuç yedim :( nefsime hakim olmam gerekiyor. Hala tam oturmadı düzenim. Gece uyuyamamak beni hem stresli hem yorgun yapıyor. Doğal olarak yemeğe eğilim artıyor.

Patik iyi fikir ;) ben de kendimi resme vereyim diyorum ama ona da zaman bulamıyorum :( yok kesin başlayacağım haftaya dönünce resme.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün çok şükür daha iyi hissediyorum ;) şişliğim sanki hafif inermiş gibi ama hala tam regl başlamadı :KK53:
Şöyle güzel bir keyif kahvesiyle güne başlıyayım diye düşünürken bir baktım kahvem bitmiş :işsiz:Neyse kendime bir fıncan su kaynatıp bol limon sıktım içine ;) hem ödemlerim için de faydası olur ;)

Bol suyla devam ederim gün içinde ;) biraz keyif yaptıktan sonra artık güzel bir kahvaltı ile güne başlarım ;)

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-24#post-54135310

Kızlar üstteki linkte Performans Uygulamasının sonuçları var ve şükür hiç sarı kart veya notamız yok :KK71: Başarılı bir etap olmuş :KK71:
Herkesi canı gönülden tebrik ediyorum :KK15::KK15::KK15:

Yaşasın .. çok sevindim..

Patik iyi fikir :KK66: ben de kendimi resme vereyim diyorum ama ona da zaman bulamıyorum :KK43: yok kesin başlayacağım haftaya dönünce resme.

Şahane fikir.. çok iyi stres giderme araciymis resim yapmak..
Ben çok yeteneksizim o konuda..

Yaşasın .. çok sevindim..

Şahane fikir.. çok iyi stres giderme araciymis resim yapmak..
Ben çok yeteneksizim o konuda..

Al benden de okadar :D eskiden TRTde Bob Ross çıktığında hemen başlardım eşime Aşkım bende Şövalye istiyorum Resim yapacağım diye tutturmaya :D ama hiç alıpta denemedim ;)

Hadi yine iyisiniz :)
Takıma Kahveler benden. :KK50::KK50:
Sormadım ama hepimiz sade içiyoruz dimi ? :rolleyes:

Oyyy ellerine sağlık canım pek bir iyi geldi :KK68:

Öğlenlik yemeğimi de ateşe koydum :21:
Şu saatte kadar 1.5 litre suyumu da içtim :21:
Harika gidiyor maşallah aynen devam inşallah cumaya kadar :KK66:

Merhaba kızlar dünkü menümü girmeyi unuttum sabah öylesine bi tartılayım derken aklıma geldi. uzun zamandır yoğun çalışıyorum diye ne evde ne de salonda spor yapamıyordum. Bu hafta final haftası benim de yoğunluğum azalıyor yeniden spora başlıyorum bugün. Tüm malzemelerimi yanıma aldım akşam iş çıkışı direk spora gidicem. orada bir de ölçü aldırayım diyorum. Şu an 68.4 kiloyum hedefim 60. Dün bir hocamla karşılaştım çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun dedi demek ki 3-4 kilo vermek bile iyi işe yarıyor :)
yalnız bir sorum var size spora akşam gideceğim için tartılma ölçü vs de akşam alınacak. Onların tartısı benimkinden güzel değişik bir tartı genişçe üstüne bir basamak merdivenle çıkılıyor ona daha mı güvenmeliyim? Akşam ile sabah tartılma arasındaki ne kadarlık bir fark güvenilir olur?

Bu arada hemen dünkü menümü paylaşayım;
Sabah: limonlu su ve kahve
Öğle: mantalı kaşarlı pide, salata ve ayran
Akşam: iki tane haşlanmış yumurtanın beyazı, bir dilim keçi peyniri, iki dilim salam ve yarım domates. yanında 3 dilim çok tahıllı ekmek yedim malesef :(
Akşam atıştırması olarak çayın yanında iki tane bisküvi yedim.

Merhaba kızlar dünkü menümü girmeyi unuttum sabah öylesine bi tartılayım derken aklıma geldi. uzun zamandır yoğun çalışıyorum diye ne evde ne de salonda spor yapamıyordum. Bu hafta final haftası benim de yoğunluğum azalıyor yeniden spora başlıyorum bugün. Tüm malzemelerimi yanıma aldım akşam iş çıkışı direk spora gidicem. orada bir de ölçü aldırayım diyorum. Şu an 68.4 kiloyum hedefim 60. Dün bir hocamla karşılaştım çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun dedi demek ki 3-4 kilo vermek bile iyi işe yarıyor :)
yalnız bir sorum var size spora akşam gideceğim için tartılma ölçü vs de akşam alınacak. Onların tartısı benimkinden güzel değişik bir tartı genişçe üstüne bir basamak merdivenle çıkılıyor ona daha mı güvenmeliyim? Akşam ile sabah tartılma arasındaki ne kadarlık bir fark güvenilir olur?

Bu arada hemen dünkü menümü paylaşayım;
Sabah: limonlu su ve kahve
Öğle: mantalı kaşarlı pide, salata ve ayran
Akşam: iki tane haşlanmış yumurtanın beyazı, bir dilim keçi peyniri, iki dilim salam ve yarım domates. yanında 3 dilim çok tahıllı ekmek yedim malesef :KK43:
Akşam atıştırması olarak çayın yanında iki tane bisküvi yedim.

illa salon tartı sonucunu bildirmek istiyorsan perşembe günü bildirirsin buraya..
Ben evdeki tartımı baz alıyorum genelde ..
Pek fark yok zaten salon ve kendi tartım arasın da...

Back
X