Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Kuzuyu okuldan alıp marketimi de yaptım geldim ;) şimdide ara öğünüm olan Sade Türk Kahvemi içiyorum :KK68:
Sabah içemedim bitmiş diye valla aklımdaydı :KK48: iyi geldi ;)

Öğle yemeğimi yemeden duşumu da almıştım hazır regl iyice başlamadan ;) baya iyi geldi sıcak su ;)
Biraz dinlenip hemen kendimi mutfağa atacağım Akşamlık yemeğimi de yapmak için ;)

Merhaba kızlar dünkü menümü girmeyi unuttum sabah öylesine bi tartılayım derken aklıma geldi. uzun zamandır yoğun çalışıyorum diye ne evde ne de salonda spor yapamıyordum. Bu hafta final haftası benim de yoğunluğum azalıyor yeniden spora başlıyorum bugün. Tüm malzemelerimi yanıma aldım akşam iş çıkışı direk spora gidicem. orada bir de ölçü aldırayım diyorum. Şu an 68.4 kiloyum hedefim 60. Dün bir hocamla karşılaştım çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun dedi demek ki 3-4 kilo vermek bile iyi işe yarıyor :)
yalnız bir sorum var size spora akşam gideceğim için tartılma ölçü vs de akşam alınacak. Onların tartısı benimkinden güzel değişik bir tartı genişçe üstüne bir basamak merdivenle çıkılıyor ona daha mı güvenmeliyim? Akşam ile sabah tartılma arasındaki ne kadarlık bir fark güvenilir olur?

Bu arada hemen dünkü menümü paylaşayım;
Sabah: limonlu su ve kahve
Öğle: mantalı kaşarlı pide, salata ve ayran
Akşam: iki tane haşlanmış yumurtanın beyazı, bir dilim keçi peyniri, iki dilim salam ve yarım domates. yanında 3 dilim çok tahıllı ekmek yedim malesef :KK43:
Akşam atıştırması olarak çayın yanında iki tane bisküvi yedim.

Canım benim bildiğim akşamları vücut biraz daha şiş oluyor o yüzden rakama takılma ;) Nilüferin dediği gibi perşembe akşamından tartılıp bildirebilirsin yada sabah tartıldıysan akşamda tartılıp aradaki farkıda göz önünde bulundurabilirsin ;)
Demekki yağdan vermişsin ki görenler baya fark görüyor ne mutlu sana :KK68:

Ohh afiyet olsun canım.
Ben öğlen yine sarma yedim :)
Aksam da kapuska yiyecegim

İnanmayacaksın ama bende bugün kapuska yapacağım :KK48: hemde kıymalı :KK48:
Akşamları için bu hafta kıymalı sebze vermişti Sibel benimde direk kapuska geldi aklıma :21: çok severim üstelim zayıflama sürecinde lahana her zaman tercih edilir ;)

Banucum kapuskayi kendim için yapıyorum evin diğer elemanları ağızlarına komazlar. .
Mis gibi aslında..

Dünden yeşil mercimek var . Akşam kapuska yaptım kendim için. bugün gidince soslu makarna yapıciim yesinler
Yarına Allah Kerim.. bulurum bişeyler.

Son düzenleme:
Kızlar bende kabuska yaptım ama sulu değil kavurma şeklinde su sadece yarım çay bardağı atıyorum çok lezzetli olmuştu bı tabak yedim yoğurtla kızımda seviyor oda yedi

Banucum kapuskayi kendim için yapıyorum evin diğer elemanları ağızlarına komazlar. .
Mis gibi aslında..

Dünden yeşil mercimek var . Akşam kapuska yaptım kendim için. bugün gidince soslu makarna yapıciim yesinler
Yarına Allah Kerim.. bulurum bişeyler.

Benim büyük kız sevmez ama eşim ve küçük kız yiyorlar hatta çokda severler ;)
Dün bende evdekilere bulgur pilavı yapmıştım yarısı kaldı bu akşamda kapuska yemeğene bulgur yanında tavukla kakalarım :D

Kızlar bende kabuska yaptım ama sulu değil kavurma şeklinde su sadece yarım çay bardağı atıyorum çok lezzetli olmuştu bı tabak yedim yoğurtla kızımda seviyor oda yedi

Ohhh afiyet olsun canım ;) yarasın kuzuya da ;)
Bende çok sulu yapmam öyle daha çok hoşuma gidiyor ;) birde bol acıyı ekledim mi misss ;)

Aynen ben de çok sulu yapmam..

Banunun dediği gibi aciyida bol bol dokuyorum wc isinide görüyor :)

Birazdan akşam yemeğim için kendime kocaman birde salata hazırlar erkenden akşam yemeğimi de yerim saat 18:00de ;)
Su olarak şu saatte kadar 2.5 litre su içtim sayılır :KK66:

Deminde kendime bir yeşil çay yaptım reglden ödem oluşmasın diye ;)

Regl oldum ama hala göbeğimin maşallahı var :halay:

Sabah
muz ve süt
Öğle
Allah affetsin hatay usulü tavuk dürüm ayran:KK70:
Akşamı da sahanda yumurtayla bitirmeyi planlıyorum :KK45:

Spor yapmıyorum tam spora yazılmaya niyetlendim kiiii iş buldum hayırlısıyla cuma cumartesi başlıyorum:kahve:

Market işinde çok yorulurum bütün gün ayakta.. O da spor sayılır mı:KK48:

İyi akşamlar kızlar
Menüm şöyle:
Kahvaltı sucuklu yumurta, iki yeşil zeytin, çok az fıstık ezmesi ve petek balı
Bütün öğlen dışarıdaydım eşim yemeğe götürdü. Şatobiryan yedim bir büyük porsiyon üzerine de bir sütlaç geldi.
Akşam çay ve iki hurma ile günü bitirdim.

Regl oldum ama hala göbeğimin maşallahı var :halay:

Sabah
muz ve süt
Öğle
Allah affetsin hatay usulü tavuk dürüm ayran:KK70:
Akşamı da sahanda yumurtayla bitirmeyi planlıyorum :KK45:

Spor yapmıyorum tam spora yazılmaya niyetlendim kiiii iş buldum hayırlısıyla cuma cumartesi başlıyorum:kahve:

Market işinde çok yorulurum bütün gün ayakta.. O da spor sayılır mı:KK48:
Hem de nasıl sayılır :spor: kolay gelsin yeni işin hayırlı olsun.

Benim menü....

Kahvalti...:kk77:
1 dilim cavdar ekmek
Biraz yeşillik
1 parça beyaz peynir
1 kücük porsiyon kirmizi pancar salatasi
1 az haşlanmiş yumurta
1 çay bardaği kadar muzlu süt
1 kup sütlü kahve

Öylen..:kk77:
1 tabak tane mercimek çorbasi
1 bardak kefir