Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Takımların ortalaması 0.30%un altında olunca uyarı alıyor yani sarı kart :KK53: 3 tane peş peşe sarı kart alan takıma 1 Nota veriliyor ( yani uyarının uyarısı :KK48: toparlanın artık der gibi :KK48: ) 3.Notada Takım yarış dışı kalıyor ama şükür şimdiye kadar hiç öyle bir durum olmadı takımlarda :KK66:
Zaten sıralamada ilk 3e girince o sarı kart yada Nota siliniyor :KK66:
Bİraz karışık gibi ama sıkıntı yok şükür takımımızın sarı kartı bile yok :KK66:

Listeyi yarın zaten ben düzenleyince göreceksin :KK66: Takımın tüm üyelerinden onu hazırlamasını bilinsin diye istenir hani olurda takım kaptanı yani bendeniz :KK48: olmazsam Liste paylaşım alanına taşınabilsin vaktinde diye ( cuma günleri en geç 20.00de bildirilmiş olması gerekiyor 1 dakika bile geçerse o hafta yarış dışı kalıyor takım ve sonraki hafta yüzdeleri ceza olarak 2ye bölünüyor :KK53: ama oda şükür olmadı bu güne kadar daha doğrusu uzun zamandır :KK48: )

Bu arada Kaptan Yardımcılarımız YENA YENA ve @serenalar arkadaşlarımız :KK66: hatta bu hafta Gulhan1 Gulhan1 arkadaşımızı da yardımcı olarak ekletiyorum :KK66: sağ olsun onlar çoğu zaman benden bile daha sık buralarda oluyorlar :KK48: hani kafana takılan bir şey olursa onlarda seve seve yardımcı olur :KK66: gerçi kaptan yardımcılığı olsun olmasın bütün kızlar seve seve yardımcı oluyorlar :KK66:

Tamam canım sanırım zaten bu 3 hafta içinde öğrenirim ben de neyin ne oldugunu
Teşekkür ederim valla uzun uzun acıklıyorsun ugrastırıyorum seni de

2.5 aylik canım

oyy minicikmiş daha Allah bağışlasın...

Ooo yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler :KK66:
oynakbasi34 oynakbasi34 @anlem ayrıldı mı gerçekten? Çok üzüldüm ya ne güzel benim kategorimde biri diye motive oluyordum çok, bebekli diye.

maviş bizi beğenmiyonmu yoksa.:KK45:
İlla bebeklimi olucaz.. 40 ından sonra patlatayım madem bitane daha..:KK53::skandal:

Günaydın herkese
Takımlardan umutluyum forumda bircok kişi bu sekilde zayıfladıgını söyledi inşallah ben de istediğim kiloya inebilcem.
Şok diyet düşünmüyorum porsiyon azaltma ve sağlıksız besinleri en aza indirerek kilo vermek istiyorum
Ama salam sosis gibi seyleri de cok seviyorum nasıl yapcam bakalım
28 yasındayım
Evliyim cocugum yok, kedilerim var
Bu sabah itibariyle 56.7 kiloyum
Boyum kısa oldugu için(157) kilomu 50nin altına düşürmek hedefim
Ancak hipotiroid ve insülin direncim var zor kilo veriyorum.
Tiroid hapı kullanıyorum insülin direnci için olan hapıma da ayın 15inde baslicam cunku sınavlarım var ve hap cırcır yapıyor:KK70:
Ay cok uzun anlattım işte böyle
İfşaladım kendimi inşallah tanıdık biri görmez:KK70:

hoşgeldin o vakit aramıza

Son düzenleme:
Anlamıyorum ya çalışırken bu kadar yoğun değildim :deli:haftaya da spor başlıyor hiç eve girmem bu gidişle o_O

ÇAlışırken daha planlıydın çünkü.. Bugünün işini yarına bırakmıyordun ..
Şimdi bol vaktin var savurup duruyosun dimi..
Benim de az kaldı emekliliğe...

ÇAlışırken daha planlıydın çünkü.. Bugünün işini yarına bırakmıyordun ..
Şimdi bol vaktin var savurup duruyosun dimi..
Benim de az kaldı emekliliğe...
Sabah kızdan sonra tekrar yatıyorum 10 da kalk kahvaltı çay keyfi derken öğleni buluyorum:ruh:aman yıllarca bu günleri bekledim uyurum:KK45:napam

Sabah kızdan sonra tekrar yatıyorum 10 da kalk kahvaltı çay keyfi derken öğleni buluyorum:ruh:aman yıllarca bu günleri bekledim uyurum:KK45:napam

ÇAlışınca insanın nasıl basit hayalleri oluyor dimi :)

Yaprak haşlıyorum akşama sararım yemekten sonra , kızın yüzme kursu da bağlıyor beni 4 gün gidiyoruz 2 ay sonrada bende istiyorum biraz soğuklar geçsin de

Yılbaşın da sardık kızımla hala bitmedi... Demekki gerçekten bütün yemekleri ben yiyormuşum..
Allah cezamı verecek :)

Öyle yemeğimi yeni yedim...
Akşamda ne yiyeceğim belli oldugu icin ilk menü benden gelsin....

Kahvalti..:kk77:
1 dilim tam tahilli ekmek
1 porsiyon krem peynir
1 parca beyaz peynir
1 az haşlanmiş yumurta
Biraz yeşillik

Öylen...:kk77:
1 tabak kirmizi mercimek Çorbasi
2 dilim tavuk salam
2 dilim tam tahilli ekmek

Akşam..:kk77:
1 tabak kirmizi mercimek çorbasi

Toplam kalori...1103

Öyle yemeğinde canim tavuk salam cekti 2 dilim yedim..akşam öğününü o yüzden biraz daha hafif gecireceğim:KK66:

İlk menümm
Kahvaltıyı gec yaptıgım için öğle yemeği yemedim.

Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Yarım salatalık
Yarım domates
2 kıl biber
3 zeytin
Şekersiz çay

Ara1
1 elma(üzeri tarcınlı)
1 bardak süt

Ara2
Birkaç tane fındık
Şekersiz sütlü kahve

Akşam
1 kase tel sehriye corbası
1 tabak haşlanmış brokoli(üzerine limon ve zeytinyağı gezdirdim)
Yeşillik(roka, kuzu kulağı)
Yoğurt
1 şişe soda

Su: Şu ana kadar 1 litre
Spor: Yok

Yaa corbadan 1 kase daha içmemek için zor tutuyorum kendimi. En sevdiğim iki corbadan biri.
Aslında 8bucukta bir ara daha yapmayı planlıyordum ama corba olmaz demi ara yerine:D
Ben en iyisi yemim baska

Back
X