Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ya bu regl öncesi sizde de tatlı yeme isteği oluyor mu cok?
Normalde çikolata hiç sevmem gofret mofret işim olmaz
Dün akşam ayy kokusu burnuma burnuma geliyor:KK70:
Hemen aldırdım kocaya yedim, akşam yemeğimden oldum onun yuzunden aç yattım
Olmaz mıı ben de pek tatlıcı değilimdir ama bazen çikolata için kuduruyorum sonra takvime bi bakıyorum bir kaç gün kalmış hastalığıma

Canim sakin moralini bozma ben hafta sonu senden daha cok yedim ama kaptanin diyet listesiyle dengelemeye calişiyorum azda olsa cuma günü eksi göreyim diye..hepimizin zaman zaman stressli anlari oluyo..bende regl olmanin acizligine ugradim zaten ..hafta sonu ne yedigimi bilemedim..tatli krizi bendede oluyo regl öncesi ve regl zamaninda...bazen nefsime hakim oldugum günler oluyo ama buseferde başaģrisi yapiyo.....kabak tarifine gelince..yoğurtlu kabak yapabilirsin...yogurdu rendeleyip maydanoz veya dereotuyla yiyebilirsin....zeytinyagli kabak yemeğide güzel oluyo...veya yeşil kabak corbasi yaz netten tarifi cikar:KK66:
Aceleye yazarken yoğurdu rendele yazmişim...:-)..neyse..sen anlamisindir..kabagi rendele yazmaliydim....öyle yemeğimi yedim ..akşama bol salata yerim yanina ne yapacağimi daha bilmiyorum...

Canim sakin moralini bozma ben hafta sonu senden daha cok yedim ama kaptanin diyet listesiyle dengelemeye calişiyorum azda olsa cuma günü eksi göreyim diye..hepimizin zaman zaman stressli anlari oluyo..bende regl olmanin acizligine ugradim zaten ..hafta sonu ne yedigimi bilemedim..tatli krizi bendede oluyo regl öncesi ve regl zamaninda...bazen nefsime hakim oldugum günler oluyo ama buseferde başaģrisi yapiyo.....kabak tarifine gelince..yoğurtlu kabak yapabilirsin...yogurdu rendeleyip maydanoz veya dereotuyla yiyebilirsin....zeytinyagli kabak yemeğide güzel oluyo...veya yeşil kabak corbasi yaz netten tarifi cikar:KK66:

Ay inşallah bu haftamız cok guzel gecsinn yaa
Bakıcam dediğin tariflere

Olmaz mıı ben de pek tatlıcı değilimdir ama bazen çikolata için kuduruyorum sonra takvime bi bakıyorum bir kaç gün kalmış hastalığıma

Bu nasıl bir sey ya hiç alakasını da kuramıyorum tatlıyla hasta olmanın ama herkeste var

Aceleye yazarken yoğurdu rendele yazmişim...:-)..neyse..sen anlamisindir..kabagi rendele yazmaliydim....öyle yemeğimi yedim ..akşama bol salata yerim yanina ne yapacağimi daha bilmiyorum...

:D:D ay nasıl guldum
tamam rendeleyim yogurdu

Kizlar benden tavsiye olsun..olurya..hafta sonu fazla kacirip cuma gününden sonra arti görürseniz tartida .kaptanin diyet listrsini uygulayin...cok etkili...cuma gününden sonra ben hemen 1,3 kiloyu kapmişim ..bu sabah tartildim 700 grami gitmiş....şimdi 600 gramida telafi etmeliyim....gecen cuma 60,7 kiloydum...bu sabah tarti 61,3 gösterdi...ama halledeceğim inşallah ..listemizin yüzdesini kötü duruma getirmemeye calişacağim..:KK66:

Son düzenleme:
Siteye yeni girdim haftasonu sınavlarım var ders calısıyorum pek giremiyorum buraya da bir selam vereyim
2 gundur cok moralim bozuldu diyeti bozdugum için
Mesajlarınız destekleriniz için cok tesekkur ederim hepiniz yazmıssınız toparlarsın diye
Bugun toparlicam inşallah

Gecmiş 2 gunun menülerini yazayım

Pazar günü
Kahvaltı
Menemen
Sekersiz çay

Ara
Badem
Sekersiz sütlü kahve

Akşam
1 lahmacun:KK43:
1 bardak ayran
Salata

Pazartesi günü
Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
1 sosis
3 dilim ekmek:KK43:

Ara
Yok

Akşam
1 çokonat:KK43:

İşte böyleeeeee saçma sapannnnn
Durumlar ne diye bu sabah tartıldım ama goguslerim aşırı şiş sanırım regl yaklastı şişkinlik var
Oyuzden anlamadım kilo aldımmı verdimmi

Lahmacun sağlıklı ve dengeli bir seçim.
Ayran,salata ve 1 adet lahmacun :) ideal menü.
Karatay hoca haftada 1 tuketebilirsiniz diyor. ..

Önceki 3 gunum cok cook guzeldi. Bu lahmacun araya girince sanki emeklerim çöp olmus gibi geldi
Akşama kabak yicem :KK48:
Var mı guzel tarif bilen kabakla yapabileceğim
Yoksa tostta basıp yogurtlayıp yicem:KK42:

Ben kabaklari halka halka doğrayıp az zeytinyağı ve Tuzla harmanliyirum bazen kekik ekliyorum. fırınları sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ile şahane bir öğün oluyor. Evdekilerde seviyor...
Yazın Bu şekil karışık sebze yapiyorum..

Lahmacun sağlıklı ve dengeli bir seçim.
Ayran,salata ve 1 adet lahmacun :) ideal menü.
Karatay hoca haftada 1 tuketebilirsiniz diyor. ..

Ben kabaklari halka halka doğrayıp az zeytinyağı ve Tuzla harmanliyirum bazen kekik ekliyorum. fırınları sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ile şahane bir öğün oluyor. Evdekilerde seviyor...
Yazın Bu şekil karışık sebze yapiyorum..

Ben bosyere mi diyeti bozdum diye karalar bagladım ya:D
Ama buyuk bir lahmacundu diğer gunlere gore doydum baya sanırım o yuzden içim rahat etmedi

Kabağı bir dahakine de öyle denim kabak kızartmasını cok severim inşallah fırında da ona benzer tadı

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta(üzerine 1 kaşık tereyağ eritip gezdirdim)
1 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara
Sekersiz sütlü kahve

Akşam
1 kocaman kase kabak corbası ( Gulhan1 Gulhan1 tavsiyesiyle :D )
1 parca tavuk göğüs haşlama
Yeşillik

Su: 2 litreye yakın

Çorba cok guzel oldu ya yumusacık, cok içmeyim diye(unlu cünkü) tatlı kaşığıyla içtim:KK48:)

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara
Sekersiz sütlü kahve

Akşam
1 kocaman kase kabak corbası ( Gulhan1 Gulhan1 tavsiyesiyle :KK70: )
Yeşillik

Çorba cok guzel oldu ya yumusacık, cok içmeyim diye(unlu cünkü) tatlı kaşığıyla içtim:KK48:)

:-)...afiyet olsun canim...gününü güzel bitirmişin...:KK9:

Bugünkü menüm....

Kahvaltim...:kk77:
1 dilim tost makinasinda kizarmiş ekmek
Üzerine baharatli labne peynir
1 greyfurt

Öylen.....:kk77:
1 kaze yogurt icine
1 kaşik yulaf
1 yemek kaşiği kadar labne peynir

Akşam...:kk77:
1 tabak kapuska
1 büyük kaze karişik salata

Toplam kalori...710.....

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Gezenti kaptanınız geldiiiiiiiiiiii :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Sabah bebek görmeye diye bir çıktım hesapta arabayla gidecektim meret ben alınca bozulacak zamanı buldu :KK70:
Eşim sağ olsun hemen tamirci arkadaşımızı gönderdi de adam zorda olsa çalıştırdı ama arabayı benim dükkana getir de bakayım bu seni yolda bırakır dedi :KK53:
Neyse arabayı tamirhaneye bırakıp KVyi ve kızlarını daha fazla bekletmiyeyim diye hızlı hızlı buluşma noktasına yürüdüm :KK66:

doga3 doga3 o bahaneyle 30 dakika da olsa yürüyüş aradan çıktı :KK66:

Görümcemin görümcesine gittik kahve içmeye :KK66: bebişide gördük maşallah pek bir tatlı :KK66:
Sağ olsun bize kek ve bitter çikolata ikram etmeye kalkıştı kahvenin yanında ama ben yemedim :sampiyon:hatta sen bana kahveyi duble yap dedim :KK48:

Dönüşü kuşumu okuldan alıp Anneme uğradım öğleni orda yerim diye :KK48: ordan da bir kahve faslı daha yaptıktan sonra kuzuyu havuza götürdüm :KK66:
Bugün inanılmaz eğlendi hatta hocası devamlı bunu başa getirdi ilk sen başla ki millet görsün nasıl yapılacak hesabı :KK70: görende usta sanır daha yeni yeni yüzmeyi öğreniyorlar :KK70:
Birde Hoca Yüzme Akademisi için size mesaj geldimi diye sormuş kuzuya oda bilmiyorum diye bana bakınca hoca sorunca yok bize bir şey gelmedi dedim :KK66: Akademi seçmelerine onuda dahil etmek istiyorum onayınız olursa dedi tamam dedim
tabiki :KK48:
İkimizde ana kız sırıtmaya başladık tabi o andan sonra :KK70: kuzu bu sefer daha güzel yapmak için dahada fazla çaba göstermeye başladı :21: Bakalım bir iki güne mesaj gelince kaydını yapacağız ondan sonra inşallah lisanslı yüzücü olması için eğitim verecekler kuzuma :KK68:

Eve gelir gelmez de yemeğimi yedim ;) birazdan yediklerimi de yazarım ;)

Günaydın kızlar yirmi dakika önce uyandım grip olmuş kızım gece sık sık uyandık

Sabah altıda uyandı yedide de geri uyudu kahvaltı hazırlıyorum

Çok çok geçmiş olsun canım ;) sıcak suya limon sık, az karabiber ve bal ekle içir canım mikrobu çabuk atar ;)
Rabbim acil şifalar verir inşallah....Aminnnn

Ne güzel bir his dimi Banucum...

Sorma canım eskiden üzerime olmaz dar gelirdi hatta içine sığamazdım oturup ağlardım şimdi bol geldikçe resmen kahkahalar atacak hale geldim ;)
Bugün büyük kızın bir gömleğini giydim Annem görünce kız bu üstündeki Beyzanurun değilmi dedi :KK48: heee dedim sırıtarak ama o bile bana bol geliyordu :D
Onda da fazla gömlek yok ama olan 3 tane bile yeter nasılsa bir iki tanede benim var ;) yazın artık hedefe ulaşınca büyük bir alışveriş yaparım gerçi arada 1 tane de olsa alıyorum ;) insan içine çıkmaya kıyafetim olsun :D

2 ay evvel tayt pantalonlarından almıştım Gümrük mallarının satıldığı bir yerden 10 liraya :KK48: biri 42 biri 40 beden :21: eşim al işte hazır bulmuşsun nasılsa yakında onlarda olur sana dedi ( biri koyu kırmızı biri patlıycan moru :KK48: )
Koyu kırmızı olan 42 beden ve geçen denedim çok rahat oldu ;) tabi esneme payı olmasınında etkisi ;) gerçi şu anda giydiğim kot ( likralı değil :KK20: ) oluyor ;) Üzerine bir ara düz tunik tarzı beyaz gömleklerden almak istiyorum ;) hem ileride mor olana da kullanırım diye düşündüm ;) Tabi henüz gönlüme göre bulamadığım için onu giyemiyorum ama ilk fırsatta bulurum nasılsa :21::21::21:

Tşk ederim kızlar banyosunu yaptırıp kahvemi içtim öğlen yemeğimizi yedik tabiki kızım yememekte ısrar edince ona süt ısıtıp bal koyup icirdim

Canım tarhana çorbası içiyorsa hastalıkta bire bir yada tavuk çorbası yap ;) en azından hem sıvı yutmak pek sıkıntı olmaz hemde iyi gelir ;)

Siteye yeni girdim haftasonu sınavlarım var ders calısıyorum pek giremiyorum buraya da bir selam vereyim
2 gundur cok moralim bozuldu diyeti bozdugum için
Mesajlarınız destekleriniz için cok tesekkur ederim hepiniz yazmıssınız toparlarsın diye
Bugun toparlicam inşallah

Gecmiş 2 gunun menülerini yazayım

Pazar günü
Kahvaltı
Menemen
Sekersiz çay

Ara
Badem
Sekersiz sütlü kahve

Akşam
1 lahmacun:KK43:
1 bardak ayran
Salata

Pazartesi günü
Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
1 sosis
3 dilim ekmek:KK43:

Ara
Yok

Akşam
1 çokonat:KK43:

İşte böyleeeeee saçma sapannnnn
Durumlar ne diye bu sabah tartıldım ama goguslerim aşırı şiş sanırım regl yaklastı şişkinlik var
Oyuzden anlamadım kilo aldımmı verdimmi

Yenanın dediği gibi Karatay hoca için veriyor lahmacuna çok sık olmadığı sürece ;) hee akşam o çokonat olmamış ama en azından akşam yemeği yememişsin üstelik geçmişte kaldı bakmıyoruz arkamıza :KK20:

İyi günler herkesee benim kuzu hastalandı ondan hastanede geçti bir kaç saat şimdi uyudu ben de bu arada sporumu yapıcam
Bu hafta yemek olarak da güzel gidiyo valla inşallah cuma günü çok güzel sonuçlar alırız :)
Yeni gelen ve gidip geri gelen arkadaşlar hışgeldiniz :)
Bu yazdığımı çol yazdım ama tekrar yazıcam burdayken kilo bile alsanız burayı bırakmayın çünkü insan hesap vercek yeri olmayınca iradesi zayıfsa (yemek konusunda) hemen kilo alıyo valla

Hep derim sürüden ayrılanı kurt kapar diye :KK48: Kaçamak yapmamaya çalışıyoruz ama olaki yaptık hiç bir şey olmamış gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz ;)

Bu arada senin kuzuya da çok geçmiş olsun :KK68: Kıyamam ben ona ;) inşallah çabucak toparlar oda :KK15:

Ya bu regl öncesi sizde de tatlı yeme isteği oluyor mu cok?
Normalde çikolata hiç sevmem gofret mofret işim olmaz
Dün akşam ayy kokusu burnuma burnuma geliyor:KK70:
Hemen aldırdım kocaya yedim, akşam yemeğimden oldum onun yuzunden aç yattım

Maalesef nasıl birşeyse Regl zamanı herkesin içinden bir canavar çıkıyor nedense :KK53:
Tarçınlı süt içmeye çalış o zamanlar ;) en azından tarçın tatlı isteğini bastırıyor yada çokmu canın çekti o zaman bir adet medine hurması ye yada kuru kayısı ;) en zararsız şekilde atlatmış olursun ;)

Önceki 3 gunum cok cook guzeldi. Bu lahmacun araya girince sanki emeklerim çöp olmus gibi geldi
Akşama kabak yicem :KK48:
Var mı guzel tarif bilen kabakla yapabileceğim
Yoksa tostta basıp yogurtlayıp yicem:KK42:

Tam ben yazacaktım kabağı rendeleyi çiğden cacık yap diye Gülten vermiş tarifi :KK68: yoğurda az da sarımsak eklersen inan mükemmelllllllllllll oluyor veeeee en önemlisi Yağ yakımına çok güzel yardımcı oluyor ;) Bana yazın Diyetisyenim özellikle tembihliyor cacığını kabaktan yap diye ;) hatta ben fazla fazla yapıp dolapta bulunduruyorum ve dilediğin zaman yiyebiliyorsun ( serbest olan sınırsız yiyebilirsin dediği tek şey :D )

Dünkü menümü yazayım
Sabah : 1 yumurta
4 tane çubuk peynir
3 tane çeri domates
2 dilim t.b ekmeği
Öğlen : bi bardak süt
Bi küçük muz
Ara : bi kaç tane çubuk kraker
Akşam : 1 tabak kıymalı karnıbahar
4 kalık yoğurt
1 dilim t.b ekmeği

Bence menün harika canım ;) tebrik ederim ;)
Bol bol eksi olarak dönecek inşallahhhhhhh :21::21::21::21:

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara
Sekersiz sütlü kahve

Akşam
1 kocaman kase kabak corbası ( Gulhan1 Gulhan1 tavsiyesiyle :KK70: )
Yeşillik

Yansın yağlarrrrrrrrrrr :21: gelsin eksiler :21:
Harika bir menü olmuş canım tebrik ederim ;) yatana kadar da suyunu az daha çoğaltırsan yemede yanında yat :KK48:

Bugünkü menüm....

1 greyfurt

1 kaze yogurt icine
1 kaşik yulaf

1 tabak kapuska

Toplam kalori...710.....

Süpersin her zamanki gibi canım ;) Cumayı iple çeker oldum yine :21::21::21::21:

Aklımdayken bende yediklerimi paylaşayım;

Sabah uyanınca bol suyla güne başladım ;)

Kahvaltı; 08:45de
1 dilim tuzsuz etimek
1 dilim beyaz peynir
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara; 11:30 da
1 duble dibek kahvesi sade

Öğlen 14:30da
4 Yk kadar Ispanak yemeği
1 beyaz turp ( dilimlenmiş )
1 kase yoğurt

ara; 17:00de
1 sade filtre kahvesi

Akşam 18:30da
1 büyük kase Salata
1 kase chialı yoğurt

son ara olarak da 19:45de
1 adet greyfurt
1 fincan 5 i 1 yerde çay içerim

Toplam kalori 789 kcal :21::21::21::21::21:

Bugün yediklerim

Sabah,
El kadar belki daha büyük yufkanın icine tereyağ,peynir,zeytin, maydanoz dürüm..

Öğlen,
Balık
Salata

Ara,
1 dilim kabak tatlısı
3 ceviz

Akşam,
Kıymalı kuru bamya
2 kaşık yoğurt

Ara,
15,20 adet kuruüzüm
Kahve

Halk oyunu 60 dk.
Yürüyüş 50 dk.

Yanlişlikla salatayi yağsiz hesaplamişim..bugün salatama az zeytinyği ilave ettim...toplam kalori 710 deyil 756 kalori...

Yağı hesapladığın halde benden az olmuş :KK48:
Maşallah diyelim ;) malum çabucak nazara geliyoruz takımca ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla tşk ederim icse yaparim ıhlamur bile icmiyo geri püskürtüyor
Ne mutlu sana azimli kararlı devam ediyorsun

Menünde çok güzel sağlıklı:KK36:

Canım sahlep tarzı şeyleri severmi en azından sıcak birşeyler içsin ki boğazları yumuşasın ;) olmadı kakaolu sıcak süt yap sıcak çikolata hesabı ;) her çocuk bayılır hatta az şeker kat ki çocuk en azından o şekilde içsin ;)
Eskiden en sevdiğim şeydi ve neredeyse kışın iki günde bir yapardım evdeki herkeste bayılırdı ;)

Sağ olasın canım inşallah karşılığınıda görürüm cumaya :21:

Bugünkü menüm....

1 greyfurt

1 kaze yogurt icine
1 kaşik yulaf

1 tabak kapuska

Toplam kalori...710.....

Aklımdayken bende yediklerimi paylaşayım;

Sabah uyanınca bol suyla güne başladım :KK66:

Kahvaltı; 08:45de
1 dilim tuzsuz etimek
1 dilim beyaz peynir
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara; 11:30 da
1 duble dibek kahvesi sade

Öğlen 14:30da
4 Yk kadar Ispanak yemeği
1 beyaz turp ( dilimlenmiş )
1 kase yoğurt

ara; 17:00de
1 sade filtre kahvesi

Akşam 18:30da
1 büyük kase Salata
1 kase chialı yoğurt

son ara olarak da 19:45de
1 adet greyfurt
1 fincan 5 i 1 yerde çay içerim

Toplam kalori 789 kcal :21::21::21::21::21:

Bugün yediklerim

Sabah,
El kadar belki daha büyük yufkanın icine tereyağ,peynir,zeytin, maydanoz dürüm..

Öğlen,
Balık
Salata

Ara,
1 dilim kabak tatlısı
3 ceviz

Akşam,
Kıymalı kuru bamya
2 kaşık yoğurt

Ara,
15,20 adet kuruüzüm
Kahve

Halk oyunu 60 dk.
Yürüyüş 50 dk.

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Ay bugun herkesin menüsünü cok begendim iyi mi gidiyoruz ne

Bugün yediklerim

Sabah,

Öğlen,
Balık
Salata

Ara,
1 dilim kabak tatlısı
3 ceviz

Akşam,
Kıymalı kuru bamya
2 kaşık yoğurt

Ara,
15,20 adet kuruüzüm
Kahve