Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bizim gizli sırlarımızı öğrenmeye gelmiş :KK70: :KK70: :KK70:
Her zaman bekleriz sizleride :KK60:

Off yaaa canım kıyamam sana :KK60: Ne çektin bu dişten yahu :KK43:
Rabbim bir an önce şifalar verir inşallah....Aminnnn

Ağızdaki yaralara ada çayıyla gargara iyi geliyordu sanırım :KK66: biraz tadı kötü ama inşallah sanada iyi gelir :KK66:
Bi arkadaşa bakıp çıkcaktım ondan şeyoldu öyle:ıslık:
Ne demek her zaman kahveye geliriz, sizi de bekleriz bizim takıma:KK5:

Kızlar bu arada biraz evvel yaptığım içeceği yazayım ;)

Tarif aynen şu şekilde ( gerçi ben yarı ölçülerde yaptım )

2 adet Yeşil Elma
1 adet Limon
2 adet çubuk Tarçın
4 adet tane Karanfil
1 çay kaşığı Karabiber
3 Litre su

Bütün malzemeleri bir tenceredeye koyuyoruz ( elmaları 4 - 5 parçaya bölüyoruz, Limonuda bir kaç parçaya bölelim )
Elmalar yumuşayana kadar kaynatıyoruz ;)
Her gün 2 bardak içilebilir ve dolapta muhafaza edebiliriz ;)
İster soğuk ister sıcak içilebilir ;)
Emzirme sırasında da içilebilirmiş ;) ama hamilelikte önerilmiyor ;)

Kızlar bu arada biraz evvel yaptığım içeceği yazayım :KK66:

Tarif aynen şu şekilde ( gerçi ben yarı ölçülerde yaptım )

2 adet Yeşil Elma
1 adet Limon
2 adet çubuk Tarçın
4 adet tane Karanfil
1 çay kaşığı Karabiber
3 Litre su

Bütün malzemeleri bir tenceredeye koyuyoruz ( elmaları 4 - 5 parçaya bölüyoruz, Limonuda bir kaç parçaya bölelim )
Elmalar yumuşayana kadar kaynatıyoruz :KK66:
Her gün 2 bardak içilebilir ve dolapta muhafaza edebiliriz :KK66:
İster soğuk ister sıcak içilebilir :KK66:
Emzirme sırasında da içilebilirmiş :KK66: ama hamilelikte önerilmiyor :KK66:

Denemistim ben de bu içeceği.
Epey de oluyor yarı ölçü hazırlamakla iyi etmişsin..

Denemistim ben de bu içeceği.
Epey de oluyor yarı ölçü hazırlamakla iyi etmişsin..

Çok mu kötü yoksa :KK48:
Gerçi hedefe giden yolda herşey mubahtır hesabı artık şifa niyetine diyip besmele çekip zerdeçal bile yiyen ben için bu pek kötü gelmez gibime geliyor ( gerçi karanfili pek sevmem ama olsun ;) )
Aslında malzemelerim vardı da hadi denemek için yarısını yapayım dedim midem kaldırmazsa artık fazla malzeme ziyan olmasın diye ;)

Evettttt kızlar hazır hepimiz yine motive olduk ve toplandık hemen bir oylama yapalım :21:

Bu benim yaptığım tarza yakın detoks içeceklerinden her hafta değişik bir tarif denesek mi ;)
yani çok uğraştırmayacak metabolizmayı hızlandırabilecek tarzda olanlardan :KK68:Geceden yapılıp saklanabilecek ve çalışanların da yanlarında götürebilecekleri yada işe gitmeden hemen içebilecekleri tarzda ;)
Birde Perşembe günleri en azından akşam yemeği için Lahana, kabak yada ıspanak tercih edelim diyorum ;)
Ben kendi adıma çiğden kabaklı yoğurdumu yaparım diye düşünüyorum salatayla ;)

Evettttt kızlar hazır hepimiz yine motive olduk ve toplandık hemen bir oylama yapalım :21:

Bu benim yaptığım tarza yakın detoks içeceklerinden her hafta değişik bir tarif denesek mi :KK66:
yani çok uğraştırmayacak metabolizmayı hızlandırabilecek tarzda olanlardan :KK68:Geceden yapılıp saklanabilecek ve çalışanların da yanlarında götürebilecekleri yada işe gitmeden hemen içebilecekleri tarzda :KK66:
Birde Perşembe günleri en azından akşam yemeği için Lahana, kabak yada ıspanak tercih edelim diyorum :KK66:
Ben kendi adıma çiğden kabaklı yoğurdumu yaparım diye düşünüyorum salatayla :KK66:
cok güzel bir fikir ben evet diyorum...:KK5:

Çok mu kötü yoksa :KK48:
Gerçi hedefe giden yolda herşey mubahtır hesabı artık şifa niyetine diyip besmele çekip zerdeçal bile yiyen ben için bu pek kötü gelmez gibime geliyor ( gerçi karanfili pek sevmem ama olsun :KK66: )
Aslında malzemelerim vardı da hadi denemek için yarısını yapayım dedim midem kaldırmazsa artık fazla malzeme ziyan olmasın diye :KK66:

Yoo çok kötü değil. Fakat bekledikce acılasiyor. . Ben Yeşilcayda eklemiştim belki o tadını acı yapmıştı :)

Bu benim yaptığım tarza yakın detoks içeceklerinden her hafta değişik bir tarif denesek mi :KK66:
yani çok uğraştırmayacak metabolizmayı hızlandırabilecek tarzda olanlardan :KK68:Geceden yapılıp saklanabilecek ve çalışanların da yanlarında götürebilecekleri yada işe gitmeden hemen içebilecekleri tarzda :KK66:
Birde Perşembe günleri en azından akşam yemeği için Lahana, kabak yada ıspanak tercih edelim diyorum :KK66:
Ben kendi adıma çiğden kabaklı yoğurdumu yaparım diye düşünüyorum salatayla :KK66:

Olabilir tabii ki neden olmasın.

:super::super::super::super::super::super::super::super:

10 numara fikir:KK66:

Kızlar detoks sularını her hafta farklı yapalım dememim sebebi birazda bünyenin alışmaması ve daha etkili olması ;) malum bir şeyi çok uzun süre yapınca bünye onu normal olarak algılıyor ve tepki vermiyor bir süre sonra ;)

:KK52::KK52::KK52::KK52: Teşekkür ederim Onaylanmak daha da rahat ettirdi içimi ;)

Iyi geceler arkadaşlar. .
Allah rahatlik versin.:KK68::KK68:

Anaaa şimdi bende saatin farkına vardım :KK48:

İyi geceler canım ;) Sanada Allah rahatlık versin :KK60:
Bende birazdan yatayım bari ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Hele şükür eşimden sonunda Laptobu alabildim :KK70:
Maşallah takımımıza hepimiz bu hafta çok iyi gidiyoruz :nazar::nazar::nazar::nazar:
Sohbet de çok güzel gidiyor daha ne olsun :21::21::21::21:

Banada aynı şey oldu bir kaç kere :KK53: sanırım biraz sıkıntıdan çünkü ben 1 haftadır yumurta yemiyorum o_O
Şu doktor olaylarında dikkatimi çekti ne zaman stres yapsam özellikle bileklerim kaşınıyor :KK66:

:KK48::KK48::KK48::KK48: Ne mutlu bana o zaman :21:

Canım harika bir menü seninkide :KK60: Süpersin :KK66:

Kuzu seninde menün gayet güzel :KK66: bol bol eksi olarak dönecek inşallah yediklerimiz :21:

Bende senin gibi yapıyorum ama bulgur eklemiyorum :KK66: çok lezzetli oluyor sanki şeker koyulmuş gibi hatta geçen sefer tuz bile eklememiştim daha doğrusu unuttum :KK48:

Valla bende eşimde bayılıyoruz ama kızlar pek yemiyor daha doğrusu ailecek aslında et oburuz ama kızlar daha fazla sanırım :KK70:
Sebzenin her türlüsünü sevmezler özellikle büyük ağzına sürmez :KK53: ( Gerçi karnıyarık yaparsam patlıcanı da yer birde börek içinde patlıycan :KK66: yoksa asla ne desem yemiyor çatlak evlat :KK70:
ufaklık yine en azından ıspanak yer :KK48:

Kesinlikle Perşembe günleri için ortak karar alalım :KK66: bak 7.ci takım ne güzel birlik oluyor hep birinciliklerdeler :KK66:

Bende bu akşam için internette bulduğum bir tarif yapacaktım ama malzemelerim eksikmiş :KK48: Gültenin bana attığı tarifi yaptım bende :KK66: en azından biraz daha metabolizmam hızlanır belki :KK66:

Tarifi birazdan yazarım buraya da belki yapmak isteyen olur :KK66: mideyi rahatsız etmeyenlerden :KK66:

Harika bir menü olmuş canım :KK66: tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:

İyi yapmışsın canım inşallah o arkadaşda bir an önce aramıza katılır :KK66:

Bencede takılması normal :KK66: kız benim bu kilolarda takıldı :KK48: daha senin rakamlar hayal benim için ama imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır :KK70:
Eminim seninde direncin kafasını gözünü patlatacaksın ve sonra kalan bir kaç kilo patır patır gidecek :KK66:

Huuu menü süpermiş :KK60: Tebrikler :KK66: Sanırım Karatayımsı besleniyorsun ( ben herşeyin tam organiğini alıp yapmadığım için geçmişte Karatayımsı diyordum beslenmeme :KK48: )

Sıkıntı yok ne demek kusur :KK60:
Her zaman bekleriz :KK66:
Ne mutlu bize ki birinciler arada da olsa bizlere göz atıyormuş :KK48:
Aynen karatay beslenmesi coook saglam kilo verdiriyor benim gibi tiroid ve diyabeti olana.Zor biraz fazla aclik oluyor ama yinede tavsiye ederim.

Ben detoks suyu gibi seyler içemiyorum inşallah begenirim yenileri
Ispanak yerim ben de ama yemeğini

İyi akşam lar :KK54:hanımlar
Akşam tam girdim okudum menümü yazacaktım ki eşim geldi sofra çay meyve derken bu saate kaldım

Sabah 8de 4-5 ceviz 1bardak çay

Öglen 12 30 bir porsiyon melemen
2dilim kepek ekmek çay

Ara 15:30
1 kivi 1mandalin 1kase yogurt

Akşam karnıbahar salatası 2haşlanmış yumurtanın beyazı

Sonra 2bardak çay içtim
Menüm bu şekilde inşallah abartmamışımdır

İyi akşam lar :KK54:hanımlar
Akşam tam girdim okudum menümü yazacaktım ki eşim geldi sofra çay meyve derken bu saate kaldım

Sabah 8de 4-5 ceviz 1bardak çay

Öglen 12 30 bir porsiyon melemen
2dilim kepek ekmek çay

Ara 15:30
1 kivi 1mandalin 1kase yogurt

Akşam karnıbahar salatası 2haşlanmış yumurtanın beyazı

Sonra 2bardak çay içtim
Menüm bu şekilde inşallah abartmamışımdır
Canım ne abartmasi resmen aç gezmişsin sen bugün

Kız cuma günü tartilip rakip olalım birbirimize ne dersin canım ;)))

Kızlar detoks sularını her hafta farklı yapalım dememim sebebi birazda bünyenin alışmaması ve daha etkili olması :KK66: malum bir şeyi çok uzun süre yapınca bünye onu normal olarak algılıyor ve tepki vermiyor bir süre sonra :KK66:

Banu abla bende varım cuma günü başlayalım ozaman farkı görürüz bı haftada hem

Bende bi tarif vardı yapmayı düşünüyodum hemen yazayım bari
  • 1 adet salatalık
  • 1 adet yeşil elma
  • 1 adet limon
  • 15 dal maydanoz
  • 6-7 yaprak taze nane
  • 1 ceviz büyüklüğünde taze zencefil
  • 1 çubuk tarçın
  • 2 litre içme suyu

Hazırlanışı

Tüm malzemeleri ince ince doğrayıp hazırlıyoruz.
Oda sıcaklığındaki 2 litre suya bütün malzemeyi koyuyoruz akşamdan yapıp hazırlarsak ertesi gün gün boyunca rahatça yükleyebilirsiniz, su bittikçe üzerine su ekleyip o gün boyunca içebilirsiniz.
Diğer günler içinse yine her akşam hazırlayıp bir sonraki gün içerek devam edebilirsiniz, belirli bir günü yok aslında ama hiç ara vermeden 15 gün tüketildiğinde farkı görüyorsunuz çildinize bile bir parlaklık geliyor.
Kilo verme açısından da iştah kapattığı için yemek yeme isteğinizi gideriyor.

Nefis yemek tariflerinden bulmuştum

Back
X