Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sagolun kizlar.sizin menülerde cok güzel .:KK200:

YENA YENA altin süt..baharatli süt oluyo...1 bardak sütün icine 1 cay kaşiği toz zencefil
1 çay kaşiği zerdeçal...1 çay kaşiği tarcin kariştirip sicak olarak iciyorum..güzel bir tadi var bana göre..kilo vermeyede yardmci oluyormuş

Banu benim kız da öyle sabahlıyir resmen.
Hele finaller de bitti ya. Iyice cilkini çıkardı :)

Oğlan da sabah birlikte çıkıyoruz en gec 9.30 da hazırlanıyıp yatağa giriyor yoksa sabah uyanamiyor. .

Artık 15 tatilde ikiside yatmaz bizim kesin :D Ufaklık gün sayıyor okulu çok sevmesine rağmen çünkü 15 tatilde arkadaşım yeğeni memleketten geleceği için ikisini birlikte eğlence merkezine götürelim dedi ve duyduğundan beri çok heycanlıyım diye diye dolanıyor ev içinde :D

Jilliandan çok memnundum 30u tamamlamıştım her sette ilk 4 gün ağrı çektim. Ama istediğim elbiseye girmemi sağladı. Tartıda kas yaptığı için + görüyorsunuz diyetle gitse bile en incelemedigim üst kısmımda xs ye girmiştim

ASlında bende evde yapabilsem süper olacak ama hep diyorum 24 saat bana yetmiyor :D işleri bile zor yetiştiriyorum koşturmacadan :D

İyi sanırım yoldan çıkaran şeyler oldu ama sapitmadim. Akşam evin yolunu bulamadığım için bulduklarımdan yedim. Akşam tartildim düz 78 çıktı. Yarın eksi gibi

Kesinlikle yarın çok daha güzel bir rakam göreceğine eminim canım ;)

Sagolun kizlar.sizin menülerde cok güzel .:KK200:

YENA YENA altin süt..baharatli süt oluyo...1 bardak sütün icine 1 cay kaşiği toz zencefil
1 çay kaşiği zerdeçal...1 çay kaşiği tarcin kariştirip sicak olarak iciyorum..güzel bir tadi var bana göre..kilo vermeyede yardmci oluyormuş

Bir tek şu zerdeçalı bir türlü sevemedim gitti :KK53:

Oo rekabet çok iyi gelecek
Bir yandan biz, diğer yandan ablan..
Erisin yağlar. :)

Yiyormus gibi Yap canım.
Yahut çok az ye..
Hele diyet yaptığını söylediğin an herkes beslenme ve sağlık uzmanı kesiliyor ya nasıl sinir oluyorum. ..

Inşallah iyileşir canım ve gönlünce geçer partiniz. .

Bol cevizli kabak tatlinla giderdin artık :)

Sporu kesinlikle yaşam biçimi yapmalıyız. . Beslenme evet ama sıfır hareketle bir süre sonra takılıyor kilo ..
Jilliandsn memnun kalanlar epey fazla. .

Afiyet olsun pek başarılı.
Altın süt nasıl bişey. ?

Spor yapman metabolizmanı hızlandırır. .
Gofret turevini son ara öğün de tuketmen olmamış ..
Evde değildim canım baksana mantı turşu evde olsam sofraya gelir mi?
Bugün herkes anlastimi bir kabak tatlısı gidiyor. Şişti bir yanım artı çıkacağım

Jilliandan çok memnundum 30u tamamlamıştım her sette ilk 4 gün ağrı çektim. Ama istediğim elbiseye girmemi sağladı. Tartıda kas yaptığı için + görüyorsunuz diyetle gitse bile en incelemedigim üst kısmımda xs ye girmiştim
Çok zor ama sen anlatırken benim kaslarim ağrıdı. Maşallah sana

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Uyanınca ;
1 duble Türk kahvesi

Kahvaltı; 08:00de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
5 dal roka
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara;
1 büyük fincan detoks çayımdan

Öğlen; 12:30da
1 kase chialı yoğurt
1 büyük kase salata

ara;
1 fincan duble Türk kahvesi

Akşam; 17:00de
2 kepçe Kırmızı Mercimek çorbası
1 tabak Marul salatası
1 bardak çörek otlu ayran

ara;
1 adet greyfurt + 1 adet kivi

Şimdide son bir fincan Şekersiz Türk kahvesi içiyorum :kahve:
Eskiden her gün kaç tane 2si 1 arada içerdim sonraları en azından günde 1 tane içmezsem olmaz gibi oluyordu :D ama artık türk kahvesi hem daha uzun süre tok tutuyor hemde daha fazla keyif veriyor ;)

Benim gibi spor aşığı biri zorlandı yapabilen yapsın ama leslie plates daha uygun kilo veriminde sıkılaşmak için

Bende bir ara plastese niyetlendim ama sonra kendimi bir an o topun üzerinde hayal edince vazgeçtim :D yuvarlanır dururdum gerçi evde benimde var topum havasını söndürüp yatağın altına attık :D
İlk diyetisyene başladığımda sormuştum da zayıflama sürecinde gitme korumaya geçince daha uygun olur sıkılaşmak adına kas yapmak adına demişti ;)

aynen kas ta artı çıkıyo ama baya incelio insan o yüzden ben arada ölçü de alıyorum bırakınca ölçün nasıl değişiyor peki

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Uyanınca ;
1 duble Türk kahvesi

Kahvaltı; 08:00de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
5 dal roka
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara;
1 büyük fincan detoks çayımdan

Öğlen; 12:30da
1 kase chialı yoğurt
1 büyük kase salata

ara;
1 fincan duble Türk kahvesi

Akşam; 17:00de
2 kepçe Kırmızı Mercimek çorbası
1 tabak Marul salatası
1 bardak çörek otlu ayran

ara;
1 adet greyfurt + 1 adet kivi

Şimdide son bir fincan Şekersiz Türk kahvesi içiyorum :kahve:
Eskiden her gün kaç tane 2si 1 arada içerdim sonraları en azından günde 1 tane içmezsem olmaz gibi oluyordu :KK70: ama artık türk kahvesi hem daha uzun süre tok tutuyor hemde daha fazla keyif veriyor :KK66:
menü kaptana yakışır şekilde tam keşke ben de salatayı sevsem yaa anca bir avuş yerim o da öğün yanında tek öğün olması için içinde et türevleri olması lazım bana :D

Bende bir ara plastese niyetlendim ama sonra kendimi bir an o topun üzerinde hayal edince vazgeçtim :KK70: yuvarlanır dururdum gerçi evde benimde var topum havasını söndürüp yatağın altına attık :KK70:
İlk diyetisyene başladığımda sormuştum da zayıflama sürecinde gitme korumaya geçince daha uygun olur sıkılaşmak adına kas yapmak adına demişti :KK66:
ay o toplu hareketlere hiiç gerek yok kasları gayet tek başına yaptığın hareketlerle de çalışıştırıyosun onlar işin güzellik değişiklik kısmı bence

sıra geldi benim menüdee

kahvaltı : 1 tane sahanda yumurtA
2 dilim t.b. ekmeği
bir dilim peynir , çeyrek domates
yeşil çay

öğlen : kepek ekmeğine nugget sandviç

ara : 5 badem

akşam : kara lahana sarması 10 tane ince
3 kaşık chialı yoğurt

ara : yeşil çay

toplam kalori : 1027
su : 2 lt
spor : 55 dk yürüyüş

menü kaptana yakışır şekilde tam keşke ben de salatayı sevsem yaa anca bir avuş yerim o da öğün yanında tek öğün olması için içinde et türevleri olması lazım bana :KK70:

Aaa ben tam salata canavarıyım gerçi etde sınırsız tüketebilecek kapasitedeyim :D :D :D
Dışarda yemek yediğimizde genelde kızım pek salata sevmez diye onun tabağınıda ben bitiririm :D yazın domates salatalık soğan dayanmaz bana çoban salata yapacağım diye :D Allahtan bahçemiz var da bari domatese para vermiyorum :D
Kışında marul yada göbekle idare ediyorum gerçi bu sene maşallah fiyatlar bir hayli uçtu ama kendimede olsa mutlaka alıyorum ( gerçi mevsimi de değil ama diyetisyen salata diyorsa o salata yapılacak :D )

ay o toplu hareketlere hiiç gerek yok kasları gayet tek başına yaptığın hareketlerle de çalışıştırıyosun onlar işin güzellik değişiklik kısmı bence

Ay bu aralar nerden estiyse bir oryantal yapasım var spor niyetine :D gerçi ayıptır söylemesi güzel oynarım :D ama hani imkan olsa ders almak isterdim :D
Geçen eşime de dedim istiyorum diye de büyük kız dalga geçercesine birde dansöz elbisesi al da tam olsun dedi :D :D dedim sanane alırım kocama giyerim ne var yani :D

Aslında evde TVde açıp plates de oryantal de yapabilirimde evde oturabilsem :KK53:

sıra geldi benim menüdee

kahvaltı : 1 tane sahanda yumurtA
2 dilim t.b. ekmeği
bir dilim peynir , çeyrek domates
yeşil çay

öğlen : kepek ekmeğine nugget sandviç

ara : 5 badem

akşam : kara lahana sarması 10 tane ince
3 kaşık chialı yoğurt

ara : yeşil çay

toplam kalori : 1027
su : 2 lt