Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar birazdan ben ufaktan kaçar yatarım :KK48: sabah malum erken kalka gibi planlarım var :KK48:
Yarın yine çok yoğun bir gün beni bekliyor çünkü hem ütü yapacağım gidene kadar hemde kuzunun yüzmesi var ;)
Fırsat oldukça bakarım nasılsa yine :21: sabahta damlarım tekrar erkenden :KK3:

Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

7takima baktım biraz
Kaptan ban yemiş çok başarılı Bir üye takip ediyorum da

Hayır bı üye yazmış Yok diğer takım kaptanları çok kıskanıyormus falan filan

Kizlar uye olmadan oncede diyet takimlarini okuyordum kaptanimiz ve takim gercekten cok kiskaniliyor ozellikle diger takim kaptanlari tarafindan bir jac sayfada gormustum bu takim kazaninca insanlar malum takim kaptani gibi cirkef degilim gibi konusuyolardi amac takimi cokertmek kaptanimizaramiza donucektir cok uzgunum tam geldi diye sevinirken yine ayni durum bu hafta kazanarakcevabimizi verelim.

Bu nedir ya gerçekten

Kızlar Bizim altı kişiden oluşan kuzen grubumuz var watsapta bugün yazisiyoruz öyle

Gelinimiz hamile cumartesi akşamı öğrendik bizdelerdi:nazar:

Gelinimizde grubta Selin sende ikinciyi yaparsın yaşına girince oğlun dedi
Selinin laf sokmakta üstüne yoktur:işsiz:

Ayyy Yok ben formumu korumam lazım kiloyu hiç sevmiyorum giydigim yakışacak o ne öyle dedi :tokat:

İkinci hamilelik için formumu bozamam dedi direkt bizlere laf soktu çünkü bı o zayıf aramızda:KK67:

Ben biraz üzerine yazınca Yok ablacığım biz seni kilolarinla kabul ettik gözümüz alıştı artık demezmi:KK34::KK34:

Ben daha çok dellendim ayy canım benim kocis böyle seviyor beni dedim bıraktım yazmayı

Daha bi hırs geldi iyi oldu:KK11:

Neler yazmak için geldim morelim bozuktu daha bozuldu:işsiz::işsiz:
Bizim kaptanımı çekemiyorlar doğrumu anladım dedikodu yapıyorlar yaniii Amaaaannn öyleysede çekemesinler napalım biz işimize bakacağız tatlım sen yine takip et kaptan ilgilenir hepsiyle
Neyse bu gün yediklerim
Sabah 1 haş yumurta yarım domates 1 kk peynir 1 avuç içi zeytin bir dilim karışık tahıllı ekmek az ekmeği reçel sürdüm ama yarım çay kaşığı kadar 1 bardak çay
Öğlen
Az sakata az kabak yemeği 1 biber dolma az yoğurt

Ara 1 çukulatalı gofret
Akşam
2 küçük köfte 1 koca kase ezogelin çorba yarım kase çoban salata yarım kase yoğurt
Ayrıca 1 armut 2 mandalina

Ayrıca bu akşam 1 saat sporda idim

İyigeceler öptüm sizi
Şimdi tlf yazıyorum zor oluyor
Hatamız varsa affolaaaa

Menüm
Sabah: müsli süt 1 kayısı

Ara: sade turk kahve 5 fındık

Öğle: 1 baget but, yarim kase çorba,yogurt

Ara: 5 çilek, 1 ceviz

Aksam: 1 kase çorba, 4 kaşık yogurtlu ıspanak yemegi

Ara: yarim bardak salep

Su: 2.5 lt
Spor: 12bin adım

Kızlar Bizim altı kişiden oluşan kuzen grubumuz var watsapta bugün yazisiyoruz öyle

Ayyy Yok ben formumu korumam lazım kiloyu hiç sevmiyorum giydigim yakışacak o ne öyle dedi :tokat:

İkinci hamilelik için formumu bozamam dedi direkt bizlere laf soktu çünkü bı o zayıf aramızda:KK67:

Ben biraz üzerine yazınca Yok ablacığım biz seni kilolarinla kabul ettik gözümüz alıştı artık demezmi:KK34::KK34:

Ben daha çok dellendim ayy canım benim kocis böyle seviyor beni dedim bıraktım yazmayı

ay bak bende hırlandım ... kilılara elvwda diyeceğiz canımmm...

Telefondan yazamıyorum yarın bu konuda bi şeyler konuşuruz iyigeceler

Bizim kaptanımı çekemiyorlar doğrumu anladım dedikodu yapıyorlar yaniii Amaaaannn öyleysede çekemesinler napalım biz işimize bakacağız tatlım sen yine takip et kaptan ilgilenir hepsiyle
Neyse bu gün yediklerim
Sabah 1 haş yumurta yarım domates 1 kk peynir 1 avuç içi zeytin bir dilim karışık tahıllı ekmek az ekmeği reçel sürdüm ama yarım çay kaşığı kadar 1 bardak çay
Öğlen

Ara 1 çukulatalı gofret
Akşam
2 küçük köfte 1 koca kase ezogelin çorba yarım kase çoban salata yarım kase yoğurt

İyigeceler öptüm sizi
Hatamız varsa affolaaaa
Yok abla Banu ablayi değil milegu ban yemiş bı üye yedinci takım kaptanı için yazmış herkes o takımı kıskanıyormus

Kizlar uye olmadan oncede diyet takimlarini okuyordum kaptanimiz ve takim gercekten cok kiskaniliyor ozellikle diger takim kaptanlari tarafindan bir jac sayfada gormustum bu takim kazaninca insanlar malum takim kaptani gibi cirkef degilim gibi konusuyolardi amac takimi cokertmek kaptanimizaramiza donucektir cok uzgunum tam geldi diye sevinirken yine ayni durum bu hafta kazanarakcevabimizi verelim.

Bu nedir ya gerçekten
2 gundur orda olaylara bakiyorum ban yiyen yiyene biri menu paylasim alani diye asagilamis ortam karismis :KK48:

Sagolun kizlar.sizin menülerde cok güzel .:KK200:

YENA YENA altin süt..baharatli süt oluyo...1 bardak sütün icine 1 cay kaşiği toz zencefil
1 çay kaşiği zerdeçal...1 çay kaşiği tarcin kariştirip sicak olarak iciyorum..güzel bir tadi var bana göre..kilo vermeyede yardmci oluyormuş

Hımmm geçen yıl Yoğurtlu versiyonunu Denemistim ben.. midem mahfolmustu. .
Dokunmuyorsa iç tabii.

Evde değildim canım baksana mantı turşu evde olsam sofraya gelir mi?
Bugün herkes anlastimi bir kabak tatlısı gidiyor. Şişti bir yanım artı çıkacağım

Kabak tatlısı mavimliden sorulur :)

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Uyanınca ;
1 duble Türk kahvesi

Kahvaltı; 08:00de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
5 dal roka
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara;
1 büyük fincan detoks çayımdan

Öğlen; 12:30da
1 kase chialı yoğurt
1 büyük kase salata

ara;
1 fincan duble Türk kahvesi

Akşam; 17:00de
2 kepçe Kırmızı Mercimek çorbası
1 tabak Marul salatası
1 bardak çörek otlu ayran

ara;
1 adet greyfurt + 1 adet kivi

Şimdide son bir fincan Şekersiz Türk kahvesi içiyorum :kahve:
Eskiden her gün kaç tane 2si 1 arada içerdim sonraları en azından günde 1 tane içmezsem olmaz gibi oluyordu :KK70: ama artık türk kahvesi hem daha uzun süre tok tutuyor hemde daha fazla keyif veriyor :KK66:

Afiyet olsun canım.

acıkmıyorsan harika bir menü ben o kadar yapamıyorum :KK70:

Çok acikiyorum artık :)

sıra geldi benim menüdee

kahvaltı : 1 tane sahanda yumurtA
2 dilim t.b. ekmeği
bir dilim peynir , çeyrek domates
yeşil çay

öğlen : kepek ekmeğine nugget sandviç

ara : 5 badem

akşam : kara lahana sarması 10 tane ince
3 kaşık chialı yoğurt

ara : yeşil çay

toplam kalori : 1027
su : 2 lt
spor : 55 dk yürüyüş

Oh yürüyüşte yapılmış beslenmede başarılı daha noolsun. .

Kızlar birazdan ben ufaktan kaçar yatarım :KK48: sabah malum erken kalka gibi planlarım var :KK48:
Yarın yine çok yoğun bir gün beni bekliyor çünkü hem ütü yapacağım gidene kadar hemde kuzunun yüzmesi var :KK66:
Fırsat oldukça bakarım nasılsa yine :21: sabahta damlarım tekrar erkenden :KK3:

Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Iyi geceler canım.

Nbr kızlaaarrrrr

Iyi canım. Sen nasılsın. Kızın nasıl oldu..

Menüm

Çok güzel canım. Afiyet olsun. .

YENA YENA tşk ederim abla ben iyiyim kızım öksürük burun akıntısı devam ediyor yarın Dr gideceğiz vitamin ve kan sayiminida baktırmak istiyorum inş hayırlısıyla gider geliriz

YENA YENA tşk ederim abla ben iyiyim kızım öksürük burun akıntısı devam ediyor yarın Dr gideceğiz vitamin ve kan sayiminida baktırmak istiyorum inş hayırlısıyla gider geliriz

Aman kanmı alacaklar kuzudan.
Zor oluyordur dimi. ?

Öksürük zor geçiyor canım. . Soğuklar bitse de rahatlasak. .

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bu sabah 06:30da ayaktaydım :KK28:
Hemen önce bir duş alıp sonrada keyif kahvemi yaptım kendime gelmek için :21::21::21:

Dün malum tartılmayı unutmuştum onuda tabi bu sabah meraktan unutmadım :KK66: veee çok şükür cumaya göre az da olsa eksi görebilmişim :KK71::KK71::KK71:

85,6 kg çıktım :KK73::KK73::KK73::KK73:

Cumaya kadar inşallah çok daha aşağıları göreceğime inanıyorum tabi Allahın izniyle :KK68:

7takima baktım biraz
Kaptan ban yemiş çok başarılı Bir üye takip ediyorum da

Hayır bı üye yazmış Yok diğer takım kaptanları çok kıskanıyormus falan filan

Bu nedir ya gerçekten

Bunu yazan galatacocugu adlı uye

Canım bende zaten görmüşsündür ara ara oraya yazıyorum ve o muhabbetti bende alıntılardan fark edince bir göz atayım dedim :KK66: Biraz talihsiz bir açıklama olmuş bence :KK20: belki hatun takımı moral bozmayın hadi toparlanın anlamında yazmıştır çünkü paylaşım Alanını ben düzenli olarak takip ediyorum hatta bir keresinde bende makarasına anam bunlar ne yiyor ne içiyor bukadar güzel kilo veriyor gizlice sızıp izlesek mi falan demiştim ( gerçi gizli sızmak diye bir şey olamaz sonuçta Pro üyeler sayfada kimler var altta görebiliyorlar :KK48: Hani öyle bir makara döndü ve hatun sanırım biraz şaka olduğunu anlamadan öyle bir algıya kapılmışda olabilir :KK66:
7. takımın diğer hatunlarıda hatta o muhabbete deng geldi dahil oldular gülerek :KK66: zaten gerekeni Kaptan ve yardımcıları o hatunada söylediler :KK66:
Tabi takımı çökeltmek falan biraz ağır olmuş o ayrı sonuçta savaşta değiliz :KK70: hepimizin amacı önce sağlığımız için şu kilolardan kurtulmak :KK66:

İnan daha geçen gün o takımdan bir üyeyle özelden yazışırken dedim biz bir arkadaşla geçen sizin takımla ilgili konuşurken ben ha bire birinci oluyorsunuz diye uyuz oluyordum ( birincilikleri için değil tabi çok güzel kilolar verdikleri ve ben biraz daha onlara göre yavaş gittiğim için ) sonra gelip ortamı görünce birbirinizi ne güzel motive ettiğinizi fark edince helal olsun dedim diye :KK48: Bu asla kötü anlamda zaten olamaz hepiniz beni tanıyorsunuz sonuçta ve karşımdaki hatunda benim bunu art niyetle söylemediğimi biliyor yoksa niye her zaman gel kızlar enerjini sevdi desin :KK66:

Bence bu cümleyi belkide başka yerde daha abartılı bir muhabbet olduğu için söylemiştir ama o gün 7. takım üyelerinden de onu genelleme yapmasının hoş olmadığı konusunda uyardılar :KK66:
Hem bilmiyormusun bazı gelen üyelerden orası daha çok birinci oluyor hesabı gidenler olmadı mı hırslarından dolayı :KK66: var öyleleri ama boşver biz kendimize bakalım :KK66: boş hırslarla takımları karıştırmaya çalışanlardan bize ne :KK66:
İnan o takımdaki hatunların hepsi bir birinden şeker ve maalesef tahlihsizlikler yaşıyorlar :KK66:

Neler yazmak için geldim morelim bozuktu daha bozuldu:işsiz::işsiz:

Bir deli kuyuya taş attı diye bizde kuyuya atlamayalım :KK66: hani o kişiye hakaret anlamında demiyorum tabiri caizse derler ya o bakımdan :KK66:

Var öyle dengesizler maalesef :KK67: Seninde şansa bu gece hepsi üst üste gelmiş ama dediğin gibi hırs yapman için iyi oldu :KK66:
Bence tekrar öyle bir muhabbete gelirse laf tek bir cümle söyle; Kilo verilir ama beyin nakli henüz duymadım :KK70:
Valla Allah insanı kiloyla sınamasın derim hep :KK66: hee hamilelikle alınan kilolar her zaman baş tacıdır sonuçta dünyanın en güzel şeyine sahip oluyorsun ve bir şekilde doğumdan sonra geç de olsa hepimiz veriyoruz vermeye de devam edeceğiz :KK68: :KK68::KK68:Ama Rabbim esirgesin başka bir hastalıktan krotizon almak zorunda kalırsa sonra vermesi çok çok daha zor ve acılı olur :KK20:
Hep diyorum ya insanın yüreği güzel olsun kaç kiloda olduğunun önemi yok :KK66: o hatunun bedeniyle birlikte bence karakteri de zayıflamış ki kendinden büyüğüne 1 yaşda olsa 2 yaş da olsa fark etmez hadi yaşıda boşver aile bağı olan birini kırabileceğini düşünmeden konuşmuş :KK67:

Sen ona en güzel cevabı incecik olarak vereceksin sonrada bak ben kiloları verdim ama senin hala karakter aynı seviyede dersin :KK66:
Hem ne demiş Peygamber Efendimiz ( s.a.v. ) Hazretleri; Kınama , kınadığını yaşamadan ölmezsin diye :KK66:

Ulen ben bile uyuz oldum neredeyse oturup Allahım o şahsa çok kilo almayı nasip ette söylediğine

Neyse bu gün yediklerim
Öğlen

Ara 1 çukulatalı gofret
Akşam

İyigeceler öptüm sizi
Hatamız varsa affolaaaa

Canım bence menün gayet güzel olmuş ;) o çiklatlı gofreti görmemezlikten geliyorum çünkü güzel dengelemişsin ;)

Menüm

Süper bir menü olmuş canım cidden tebrik ederim :nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK9::KK9::KK9::KK9:
Ben yine başladım cumayı iple çekmeye :KK48:

Rabbim yardımcın olsun inşallah prensesin fazla canını yakmazlarda bir an önce şifa bulur kuzum :KK68::KK68::KK68: Aminnnnnnn

Back
X