Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sanada Günaydınlar canım :KK66:
Bomba hatun bugün nasılsın bakalım :KK66:

Iyiyim canım Sağol.
Eşimle hastanedeyiz. Arka baldır da büyük bir et beni vardı lokal müdahale yapilicak Onu bekliyorum ben de.. sonra duruma göre ise gideceğim ..

günaydınlar arkadaşlar:KK68:
dün uğrayamadım maalesef.
çok yoğundum.arkadaşın doğum günü vardı.geç geldim eve.
bugünde güzel bir başlangıç yaptım.
sabah namazından sonra uyumadım.
uzun zamandır hep istediğim şeydi.
umarim böyle devam eder.

Inşallah istediğin şekil de olur hersey..
Buraya daha sık ugrarsan hepimiz motive oluruz birbirimizden

Günaydın kızlar hayatımın en aç gecesini yaşadım sanki dün. Bugün de saat 11de kan vereceğim diye aç bekliyorum hala. Öğlen bir çorba içebilmek için can atıyorum.

Geçmiş olsun. Nedenn kan vereceksin canım.

günaydınlar arkadaşlar:KK68:
dün uğrayamadım maalesef.
çok yoğundum.arkadaşın doğum günü vardı.geç geldim eve.
bugünde güzel bir başlangıç yaptım.
sabah namazından sonra uyumadım.
uzun zamandır hep istediğim şeydi.
umarim böyle devam eder.

Ohhh sefan olsun canım inşallah bundan sonra çok daha güzel devam edeceksin :KK68::KK68::KK68:

Günaydın kızlar hayatımın en aç gecesini yaşadım sanki dün. Bugün de saat 11de kan vereceğim diye aç bekliyorum hala. Öğlen bir çorba içebilmek için can atıyorum.

Ha gayret canım ;) inşallah sonucunda güzel çıkar ;)
Su içmene de müsaade yokmu :KK64:

Iyiyim canım Sağol.
Eşimle hastanedeyiz. Arka baldır da büyük bir et beni vardı lokal müdahale yapilicak Onu bekliyorum ben de.. sonra duruma göre ise gideceğim ..

Çok geçmiş olsun Enişte beye :KK52: İnşallah ağrısı fazla olmaz da çabucak toparlanır ;)

Sanada Günaydın canım :KK60:

Günaydin kizlar...dün çok yorulmuşum..erken yatip uyudum..nerdeyse bütün gün temizlik yaptim yemek vs derken bayaği yorulmuşum...7.takimda tatsizlik olmuş ..performansi cok yüksek bir takim..bazen gicikta olsam kendi kendime bazi takimlara yinede hic bir takimda tatsizlik veya banlanma olsun istemem....

Iyiyim canım Sağol.

teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun buarada

Ohhh sefan olsun canım inşallah bundan sonra çok daha güzel devam edeceksin :KK68::KK68::KK68:

Ha gayret canım :KK66: inşallah sonucunda güzel çıkar :KK66:
Su içmene de müsaade yokmu :KK64:

Çok geçmiş olsun Enişte beye :KK52: İnşallah ağrısı fazla olmaz da çabucak toparlanır :KK66:

Sanada Günaydın canım :KK60:
ay inşallah banum.ilk defa bu kadar ümitliyım.
hem şu uykumu düzene soktum ya hayırlısıyla.
gerisi kolay

Günaydin kizlar...dün çok yorulmuşum..erken yatip uyudum..nerdeyse bütün gün temizlik yaptim yemek vs derken bayaği yorulmuşum...7.takimda tatsizlik olmuş ..performansi cok yüksek bir takim..bazen gicikta olsam kendi kendime bazi takimlara yinede hic bir takimda tatsizlik veya banlanma olsun istemem....
günaydın canım.
bende kudum ama konuya pek hakim olamaım.
inşallah toparlarlar durumu ne diyelim.

@serenalar önemli olan insanin kalbinin güzelligi...karekterin düzgün olmasi...bizdede öyle akraba icinde kendini bilmezler var...yüzlerini görmek bile yetiyo insana kötü enerji vermekte....bazi insanlar güneş gibi etrafina enerşi mutluluk verir o bir güler yüzü yeter...bazilarida. karabulut gibi insana öyle bir kötü enerji verirlerki uzun bir müddet onun etkisinde kalir insan...ama gecer...bazen insanin etrafinda böyle insanlarin olmasida iyi...insan daha güclü oluyo...:KK5:

Günaydın kızlar

Sanada Günaydın canım ;)
Bugün nasıl başladın bakalım güne :21: cumaya kadar kaçamaksız devam sonra gelsin eksiler :KK68:

Sanada Günaydın canım ;)
Sorma valla yaaa 7.Takım fena nazara geldi o_O
Hayır ortadada çok bir şey yoktu benim gördüğüm ( hee başka yerde olduysa bilemem bakmadım açıkçası )
Valla daha dün onların Üyelerinden birine de dedim eskiden uyuz oluyordum diye :D yalan yok ( onlar çatır çatır kiloları verirken ben yerimde sayıyorum diye :D :D :D )
Şu bir haftadır bakıyorum 7.Takımda inanılmaz bir motivasyon ve birlik var takımda ;) detokslar, gerekirse cezalar ve özellikle perşembe günleri çok sıkı tutuyor kızlar ;) yani cidden hayran kaldım ;) enerjileri çok güzel ve başta sağlıkları için ellerinden geleni yapıyorlar :KK68:
Kendi kendime ulen sende zamanında bukadar sıkı tutmuş olsaydın kesinlikle belkide 1 hatta 2 sene önce hedefine ulaşmış olurdun diye kızıyorum :KK67: hee onlarda kaçamak yapıyor ama benim gibi değil :D

ay inşallah banum.ilk defa bu kadar ümitliyım.
hem şu uykumu düzene soktum ya hayırlısıyla.
gerisi kolay

Kesinlikle yaza kadar süper fark yaratacağız Fatoşcuğum :KK15::KK15::KK15::KK15:

Sanada Günaydın canım :KK66:
Bugün nasıl başladın bakalım güne :21: cumaya kadar kaçamaksız devam sonra gelsin eksiler :KK68:

Sanada Günaydın canım :KK66:
Sorma valla yaaa 7.Takım fena nazara geldi o_O
Hayır ortadada çok bir şey yoktu benim gördüğüm ( hee başka yerde olduysa bilemem bakmadım açıkçası )
Valla daha dün onların Üyelerinden birine de dedim eskiden uyuz oluyordum diye :KK70: yalan yok ( onlar çatır çatır kiloları verirken ben yerimde sayıyorum diye :KK70: :KK70: :KK70: )
Şu bir haftadır bakıyorum 7.Takımda inanılmaz bir motivasyon ve birlik var takımda :KK66: detokslar, gerekirse cezalar ve özellikle perşembe günleri çok sıkı tutuyor kızlar :KK66: yani cidden hayran kaldım :KK66: enerjileri çok güzel ve başta sağlıkları için ellerinden geleni yapıyorlar :KK68:
Kendi kendime ulen sende zamanında bukadar sıkı tutmuş olsaydın kesinlikle belkide 1 hatta 2 sene önce hedefine ulaşmış olurdun diye kızıyorum :KK67: hee onlarda kaçamak yapıyor ama benim gibi değil :KK70:

Kesinlikle yaza kadar süper fark yaratacağız Fatoşcuğum :KK15::KK15::KK15::KK15:
inşallah:21::21:
banu bene baktım 7. takıma.maşallah full motivasyon.
birde eski dostları gördüm orda.
çok mutlu oldum.
6. takımdan arkadaşlarım.
aeben masumm:KK200:
şimdi baktım eski sayfalarda.
ne güzel dostluklar kurmuşuz burda.
bunu hiçbirşeye değişmem:KK36:

Kızlar 7. Takım haklı takımlar liste menü yeri deil yalnız hayatımızı eşimizi çocuğumuzu tüm özelimizi döküp dertleşiyoruz sağlam arkadaşlıklar kuruyoruz...buraya yaz başka yere yazmak yok ne demek yaa çocuk mu insanlar:) neyse bende eski bir 7. Takım üyesiyim @kırmızıgül06 kaptanimız dı 2011-2012 yıllarında oradaydım tekrar buraya gelmeden önce baktım tanıdık kimse yok oynakbasi34 oynakbasi34 nın niki farklıydı eskiden yazı stilinden tanıdım aaa YENA YENA mda var hop buraya geldim bu da beyle işte:KK52:

Back
X