Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
]Günaydın güzeller. .
![]()
Sanada Günaydınlar canım
Bomba hatun bugün nasılsın bakalım![]()
günaydınlar arkadaşlar
dün uğrayamadım maalesef.
çok yoğundum.arkadaşın doğum günü vardı.geç geldim eve.
bugünde güzel bir başlangıç yaptım.
sabah namazından sonra uyumadım.
uzun zamandır hep istediğim şeydi.
umarim böyle devam eder.
Günaydın kızlar hayatımın en aç gecesini yaşadım sanki dün. Bugün de saat 11de kan vereceğim diye aç bekliyorum hala. Öğlen bir çorba içebilmek için can atıyorum.
günaydınlar arkadaşlar
dün uğrayamadım maalesef.
çok yoğundum.arkadaşın doğum günü vardı.geç geldim eve.
bugünde güzel bir başlangıç yaptım.
sabah namazından sonra uyumadım.
uzun zamandır hep istediğim şeydi.
umarim böyle devam eder.
Günaydın kızlar hayatımın en aç gecesini yaşadım sanki dün. Bugün de saat 11de kan vereceğim diye aç bekliyorum hala. Öğlen bir çorba içebilmek için can atıyorum.
Iyiyim canım Sağol.
Eşimle hastanedeyiz. Arka baldır da büyük bir et beni vardı lokal müdahale yapilicak Onu bekliyorum ben de.. sonra duruma göre ise gideceğim ..
Inşallah istediğin şekil de olur hersey..
Buraya daha sık ugrarsan hepimiz motive oluruz birbirimizden
Geçmiş olsun. Nedenn kan vereceksin canım.
Günaydınlar
teşekkür ederim.Iyiyim canım Sağol.
Eşimle hastanedeyiz. Arka baldır da büyük bir et beni vardı lokal müdahale yapilicak Onu bekliyorum ben de.. sonra duruma göre ise gideceğim ..
Inşallah istediğin şekil de olur hersey..
Buraya daha sık ugrarsan hepimiz motive oluruz birbirimizden
Geçmiş olsun. Nedenn kan vereceksin canım.
ay inşallah banum.ilk defa bu kadar ümitliyım.Ohhh sefan olsun canım inşallah bundan sonra çok daha güzel devam edeceksin
Ha gayret canıminşallah sonucunda güzel çıkar
Su içmene de müsaade yokmu
Çok geçmiş olsun Enişte beyeİnşallah ağrısı fazla olmaz da çabucak toparlanır
Sanada Günaydın canım![]()
günaydın canım.Günaydin kizlar...dün çok yorulmuşum..erken yatip uyudum..nerdeyse bütün gün temizlik yaptim yemek vs derken bayaği yorulmuşum...7.takimda tatsizlik olmuş ..performansi cok yüksek bir takim..bazen gicikta olsam kendi kendime bazi takimlara yinede hic bir takimda tatsizlik veya banlanma olsun istemem....
Günaydın kızlar
Günaydin kizlar...dün çok yorulmuşum..erken yatip uyudum..nerdeyse bütün gün temizlik yaptim yemek vs derken bayaği yorulmuşum...7.takimda tatsizlik olmuş ..performansi cok yüksek bir takim..bazen gicikta olsam kendi kendime bazi takimlara yinede hic bir takimda tatsizlik veya banlanma olsun istemem....
ay inşallah banum.ilk defa bu kadar ümitliyım.
hem şu uykumu düzene soktum ya hayırlısıyla.
gerisi kolay
inşallahSanada Günaydın canım
Bugün nasıl başladın bakalım günecumaya kadar kaçamaksız devam sonra gelsin eksiler
Sanada Günaydın canım
Sorma valla yaaa 7.Takım fena nazara geldi
Hayır ortadada çok bir şey yoktu benim gördüğüm ( hee başka yerde olduysa bilemem bakmadım açıkçası )
Valla daha dün onların Üyelerinden birine de dedim eskiden uyuz oluyordum diyeyalan yok ( onlar çatır çatır kiloları verirken ben yerimde sayıyorum diye
![]()
![]()
)
Şu bir haftadır bakıyorum 7.Takımda inanılmaz bir motivasyon ve birlik var takımdadetokslar, gerekirse cezalar ve özellikle perşembe günleri çok sıkı tutuyor kızlar
yani cidden hayran kaldım
enerjileri çok güzel ve başta sağlıkları için ellerinden geleni yapıyorlar
Kendi kendime ulen sende zamanında bukadar sıkı tutmuş olsaydın kesinlikle belkide 1 hatta 2 sene önce hedefine ulaşmış olurdun diye kızıyorumhee onlarda kaçamak yapıyor ama benim gibi değil
Kesinlikle yaza kadar süper fark yaratacağız Fatoşcuğum![]()
anam kız bende ütüye niyetlendim ya bugünAyyy kkya laf yetiştirmekten ütüye başlayamadım![]()
![]()
neyse kesin bu sefer başlıyorum
![]()
Hayırdır ne için kan vericen?Günaydın kızlar hayatımın en aç gecesini yaşadım sanki dün. Bugün de saat 11de kan vereceğim diye aç bekliyorum hala. Öğlen bir çorba içebilmek için can atıyorum.