Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

inşallah:21::21:
banu bene baktım 7. takıma.maşallah full motivasyon.
birde eski dostları gördüm orda.
çok mutlu oldum.
6. takımdan arkadaşlarım.
aeben masumm:KK200:
şimdi baktım eski sayfalarda.
ne güzel dostluklar kurmuşuz burda.
bunu hiçbirşeye değişmem:KK36:
Aeben i bir ara monti neymiş hele bakayım dediğimde bir iki konuştuk masum da 60-69 topigi süperdi o yollarda okurdum orayıda darkolive darkolive diye biri vardı onu takip ederdim...bu arada hoş geldin:)

Sanada Günaydın canım :KK66:
Bugün nasıl başladın bakalım güne :21: cumaya kadar kaçamaksız devam sonra gelsin eksiler :KK68:

Sanada Günaydın canım :KK66:
Sorma valla yaaa 7.Takım fena nazara geldi o_O
Hayır ortadada çok bir şey yoktu benim gördüğüm ( hee başka yerde olduysa bilemem bakmadım açıkçası )
Valla daha dün onların Üyelerinden birine de dedim eskiden uyuz oluyordum diye :KK70: yalan yok ( onlar çatır çatır kiloları verirken ben yerimde sayıyorum diye :KK70: :KK70: :KK70: )
Şu bir haftadır bakıyorum 7.Takımda inanılmaz bir motivasyon ve birlik var takımda :KK66: detokslar, gerekirse cezalar ve özellikle perşembe günleri çok sıkı tutuyor kızlar :KK66: yani cidden hayran kaldım :KK66: enerjileri çok güzel ve başta sağlıkları için ellerinden geleni yapıyorlar :KK68:
Kendi kendime ulen sende zamanında bukadar sıkı tutmuş olsaydın kesinlikle belkide 1 hatta 2 sene önce hedefine ulaşmış olurdun diye kızıyorum :KK67: hee onlarda kaçamak yapıyor ama benim gibi değil :KK70:

Kesinlikle yaza kadar süper fark yaratacağız Fatoşcuğum :KK15::KK15::KK15::KK15:
Sabah erken eşimi gönderirken
1yeşil çay
Sonra saat 9.da
Güzelce kahvaltımı yaptım kaptancım
2yumurtalı omlet.
1domates
Minnak bi sürme peynir
1dilim kepekli kıtır ekmek
Çay
Öğleden sonra 1saat koşuya gideceğiz inşallah

20180116_093553.webp

Kızlarrrrr ben bu adamı öldürsem sizce kaç sene yerim :D :D :D
Şöyle nefsi müdafa uydursam psikolojik baskı uyguluyor gibilerinden :D :D :D
Biraz evvel tam ütü masaına elimi uzattım paşamız aradı kombi için tesisatçı geliyor yarım saatte kadar dedi :kızgın::kızgın::kızgın:

Neyseki elim çabuk büyük kızda yardım etti de anında banyo mutfak salon derken yer yeri o bahaneyle anında ip gibi yaptık :D :D :D
Ütüler yine kaldı akşama :KK53:

Kendime yorgunluk kahvesi yaptım bekliyorum :KK48:

anam kız bende ütüye niyetlendim ya bugün:-)
tabi sıra gelirse.
yemek evsüpürmece:KK34:

Benim biraz zor sıra gelecek bu gidişle :D

Kızlar 7. Takım haklı takımlar liste menü yeri deil yalnız hayatımızı eşimizi çocuğumuzu tüm özelimizi döküp dertleşiyoruz sağlam arkadaşlıklar kuruyoruz...buraya yaz başka yere yazmak yok ne demek yaa çocuk mu insanlar:) neyse bende eski bir 7. Takım üyesiyim @kırmızıgül06 kaptanimız dı 2011-2012 yıllarında oradaydım tekrar buraya gelmeden önce baktım tanıdık kimse yok oynakbasi34 oynakbasi34 nın niki farklıydı eskiden yazı stilinden tanıdım aaa YENA YENA mda var hop buraya geldim bu da beyle işte:KK52:

:KK48::KK48::KK48: Ne kadar nik değiştirirsem değiştireyim her yerde ele veririm demekki kendimi :D
Şaka bir yana ama cidden burası bizim ikinci hayatımız oldu :KK68:
Burada tanıştıp reelde görüştüğüm yüreği güzel insanlarda oldu görüşemesekte gönüllerimizin bir olduğu insanlarda var :KK68::KK68::KK68::KK68:

İyiki yollarımız kesişmiş diyorum her zaman :21:
İlk zamanlar eşim kızardı ne anlıyorsun şu KKdan diye ( ki yazdıklarımıda hiç bir zaman bakıp okumamıştır :D gerçi geçmişte anasının çok kullaklarını çınlattım :D :D :D )
Şimdi bazen laptobun başındayken bile hadi gel KKya bak bende oyun konsolunu açayım diyor ve yer veriyor :D oda alıştı hatta bir ara soruyordu kız pıtır pıtır ne yazıyorsun paso diye bende resmen diyordum seni ve Ananı çekiştiriyorum diye :D :D :D gülerek aman dikkat et Görümcemler girmesin KKya diyordu :D
Çokta lü lü gerçi :D

Günaydın kızlar yeni bir gün yine yollardayim. Dünden bugüne -1.7 kg. 74 u görene kadar sevinemiyecegim.
Ara öğününü yanıma almayı unutmuşum. Acıktım. Soğukta sayfa icilmiyor.

Sana kolay gelsin canım ;) Ayran demek istedin sanırım :KK64: Olmadı bir yerden kahve falan alma şansın yok mu yol üzerinden yada ne bileyim en kötü ihtimalle bir yerden girişini tarzı bir şey al ağzına atarsın bir kaç tane ;)

Ya kızlar tesisatçı gelecek hala :KK53: inşallah yarım saatte gelir de bir an önce işini bitirir yada yarın yapacaksada fazla masraflı olmadığını söyler de beni rahatlatır :KK48:
Tabi bir an önce gelip gitsin de benim öğle yemeği zaman geçmesin ;) şimdiden yemiyeyim daha erken ;)

Hazır yakalamışken sorayım bakalım benim şu banyonun havlu panını da iptal ettirme şansım varmı ( yani var da o yapabilirmi yaparsada kaça patlar ;) hazır gelmişken onuda araya kaktırıvereyim kocama kalsa sallar durur diğer adam gelip yapsın hatasını diye )

Malum cumartesi bebekli misafirim var petekleri yakmam şart ;) gerçi yapılmazsa alt komşuya söyleyeceğim idare etsin beni ( Allahtan öyle şıpır şıpır damlamıyor sadece tavanı az daha nemlenir onlar gidene kadar ) nasılsa yaza karşı havalar ısınınca tekrar boyacı tutacağız onlar için o_O bari misafirler gidene kadar yakarız petekleri ;)

:KK53:
Kızlarrrrr ben bu adamı öldürsem sizce kaç sene yerim :KK70: :KK70: :KK70:
Şöyle nefsi müdafa uydursam psikolojik baskı uyguluyor gibilerinden :KK70: :KK70: :KK70:
Biraz evvel tam ütü masaına elimi uzattım paşamız aradı kombi için tesisatçı geliyor yarım saatte kadar dedi :kızgın::kızgın::kızgın:

Neyseki elim çabuk büyük kızda yardım etti de anında banyo mutfak salon derken yer yeri o bahaneyle anında ip gibi yaptık :KK70: :KK70: :KK70:
Ütüler yine kaldı akşama :KK53:

Kendime yorgunluk kahvesi yaptım bekliyorum :KK48:

Benim biraz zor sıra gelecek bu gidişle :KK70:

:KK48::KK48::KK48: Ne kadar nik değiştirirsem değiştireyim her yerde ele veririm demekki kendimi :KK70:
Şaka bir yana ama cidden burası bizim ikinci hayatımız oldu :KK68:
Burada tanıştıp reelde görüştüğüm yüreği güzel insanlarda oldu görüşemesekte gönüllerimizin bir olduğu insanlarda var :KK68::KK68::KK68::KK68:

İyiki yollarımız kesişmiş diyorum her zaman :21:
İlk zamanlar eşim kızardı ne anlıyorsun şu KKdan diye ( ki yazdıklarımıda hiç bir zaman bakıp okumamıştır :KK70: gerçi geçmişte anasının çok kullaklarını çınlattım :KK70: :KK70: :KK70: )
Şimdi bazen laptobun başındayken bile hadi gel KKya bak bende oyun konsolunu açayım diyor ve yer veriyor :KK70: oda alıştı hatta bir ara soruyordu kız pıtır pıtır ne yazıyorsun paso diye bende resmen diyordum seni ve Ananı çekiştiriyorum diye :KK70: :KK70: :KK70: gülerek aman dikkat et Görümcemler girmesin KKya diyordu :KK70:
Çokta lü lü gerçi :KK70:

Sana kolay gelsin canım :KK66: Ayran demek istedin sanırım :KK64: Olmadı bir yerden kahve falan alma şansın yok mu yol üzerinden yada ne bileyim en kötü ihtimalle bir yerden girişini tarzı bir şey al ağzına atarsın bir kaç tane :KK66:
:KK53: Aman onlar o hareketleri yaparken utanmıyorlarda biz yazıncamı utanacaklar boş ver:halay:

Ya kızlar tesisatçı gelecek hala :KK53: inşallah yarım saatte gelir de bir an önce işini bitirir yada yarın yapacaksada fazla masraflı olmadığını söyler de beni rahatlatır :KK48:
Tabi bir an önce gelip gitsin de benim öğle yemeği zaman geçmesin :KK66: şimdiden yemiyeyim daha erken :KK66:

Hazır yakalamışken sorayım bakalım benim şu banyonun havlu panını da iptal ettirme şansım varmı ( yani var da o yapabilirmi yaparsada kaça patlar :KK66: hazır gelmişken onuda araya kaktırıvereyim kocama kalsa sallar durur diğer adam gelip yapsın hatasını diye )

Malum cumartesi bebekli misafirim var petekleri yakmam şart :KK66: gerçi yapılmazsa alt komşuya söyleyeceğim idare etsin beni ( Allahtan öyle şıpır şıpır damlamıyor sadece tavanı az daha nemlenir onlar gidene kadar ) nasılsa yaza karşı havalar ısınınca tekrar boyacı tutacağız onlar için o_O bari misafirler gidene kadar yakarız petekleri :KK66:
İnşallah kısa zamanda gelir tesisatcı kaptanım
misafirlerin menüsü belli oldumu beye karar verdin

Ohhh sefan olsun canım inşallah bundan sonra çok daha güzel devam edeceksin :KK68::KK68::KK68:

Ha gayret canım :KK66: inşallah sonucunda güzel çıkar :KK66:
Su içmene de müsaade yokmu :KK64:

Çok geçmiş olsun Enişte beye :KK52: İnşallah ağrısı fazla olmaz da çabucak toparlanır :KK66:

Sanada Günaydın canım :KK60:

teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun buarada

inşallah:21::21:
banu bene baktım 7. takıma.maşallah full motivasyon.
birde eski dostları gördüm orda.
çok mutlu oldum.
6. takımdan arkadaşlarım.
aeben masumm:KK200:
şimdi baktım eski sayfalarda.
ne güzel dostluklar kurmuşuz burda.
bunu hiçbirşeye değişmem:KK36:

Teşekkür ederim arkadaşlar

Nolmuş ki 7. Takıma

Doğa olayı özetlemiş zaten ;)
Maalesef kaptanları ufak bir şey yüzünden banlanmış oldu ama yarın dönecek sahalara ;)

İnşallah kısa zamanda gelir tesisatcı kaptanım
misafirlerin menüsü belli oldumu beye karar verdin

Geldi çok şükür ;) bakıyor şimdi sağ olsun ( eşimin arkadaşı zaten )
Hazır yakalamışken banyodan akan suyuda söyledim tesisatçı arkadaşını aradı oda yarın sabah gelip bakacak ;) olmadı parasını diğer adamdan aldırmak için elimden geleni yapacağım :sinirli: aracı olan bizim komşuya söyleyeceğim nasılsa onla iş yapıyor o ödesin diğerinden kessin parayı banane :63: gerçi kabul etmezse mecbur ben ödeyeceğim :kızgın: böyle sonuçta olmaz:KK20:

Banu hani tesisatciya gerek yoktu yeni biseymi çıktı

Maalesef yine akmaya başladı ve kombi kendine kendine su basmaya başladı o_O
İki ufak parçasını değiştirdi bakalım inşallah bir daha sıkıntı olmaz yoksa kombinin komple değişmesi gerekiyormuş :KK53: 18 - 19 senelik kombi olduğu için artık yedek parçalarıda piyasada yokmuş o_O tabi artık bacalı kombilerde yasak olduğu için komple tesisat değişmesi gerekecek oda aşağı yukarı 3000 - 3500 lira arasında tutabilirmiş :oha:
Tek bir parça kalmış değişmeyen oda artık oksitlenmiş sonuçta senelerin kombisi :KK53: tekrar sıkıntı olursa o parçadan olmuş olacak buda vedalaşma zamanı demek olacak kombiyle :KK48:

Dua ediyorum artık en azından bu kışıda atlatalım da yapılacaksa yaza doğru yaptırırız ;)

Bu arada Banyodaki sıkıntıyı da danışayım dedim sağ olsun su tesisatçısı arkadaşını arayıp durumu izah etti oda yarın sabah gelip bakacak inşallah ;) bakalım o ne kadar fiyat çıkaracak o_O
Banyomun tadilatını yapan kişi 1 senedir sallıyor artık ondan fayda olmayacağı belli oldu artık yaptırmak şart oldu yoksa bu şekilde idare edilmez valla donuyor totoşum özellikle gece :KK48:
Dün gece kızın pufuduklarını giyip yattım ayaklarım donduğu için :KK48:

Maalesef yine akmaya başladı ve kombi kendine kendine su basmaya başladı o_O
İki ufak parçasını değiştirdi bakalım inşallah bir daha sıkıntı olmaz yoksa kombinin komple değişmesi gerekiyormuş :KK53: 18 - 19 senelik kombi olduğu için artık yedek parçalarıda piyasada yokmuş o_O tabi artık bacalı kombilerde yasak olduğu için komple tesisat değişmesi gerekecek oda aşağı yukarı 3000 - 3500 lira arasında tutabilirmiş :oha:
Tek bir parça kalmış değişmeyen oda artık oksitlenmiş sonuçta senelerin kombisi :KK53: tekrar sıkıntı olursa o parçadan olmuş olacak buda vedalaşma zamanı demek olacak kombiyle :KK48:

Dua ediyorum artık en azından bu kışıda atlatalım da yapılacaksa yaza doğru yaptırırız :KK66:
Kaptanım galiba senin kombi gecen senede arıza çıkarmıştı değilmi yanliş hatırlamıyosam

Back
X