Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar uye olmadan oncede diyet takimlarini okuyordum kaptanimiz ve takim gercekten cok kiskaniliyor ozellikle diger takim kaptanlari tarafindan bir jac sayfada gormustum bu takim kazaninca insanlar malum takim kaptani gibi cirkef degilim gibi konusuyolardi amac takimi cokertmek kaptanimizaramiza donucektir cok uzgunum tam geldi diye sevinirken yine ayni durum bu hafta kazanarakcevabimizi verelim.

Bu nedir ya gerçekten
ben tam anlamadım canım ama açar mısın

Kizlar uye olmadan oncede diyet takimlarini okuyordum kaptanimiz ve takim gercekten cok kiskaniliyor ozellikle diger takim kaptanlari tarafindan bir jac sayfada gormustum bu takim kazaninca insanlar malum takim kaptani gibi cirkef degilim gibi konusuyolardi amac takimi cokertmek kaptanimizaramiza donucektir cok uzgunum tam geldi diye sevinirken yine ayni durum bu hafta kazanarakcevabimizi verelim.

Bu nedir ya gerçekten
he şimdi anladım bunu başkası yazmış sen değil

Kızlar Bizim altı kişiden oluşan kuzen grubumuz var watsapta bugün yazisiyoruz öyle

Gelinimiz hamile cumartesi akşamı öğrendik bizdelerdi:nazar:

Gelinimizde grubta Selin sende ikinciyi yaparsın yaşına girince oğlun dedi
Selinin laf sokmakta üstüne yoktur:işsiz:

Ayyy Yok ben formumu korumam lazım kiloyu hiç sevmiyorum giydigim yakışacak o ne öyle dedi :tokat:

İkinci hamilelik için formumu bozamam dedi direkt bizlere laf soktu çünkü bı o zayıf aramızda:KK67:

Ben biraz üzerine yazınca Yok ablacığım biz seni kilolarinla kabul ettik gözümüz alıştı artık demezmi:KK34::KK34:

Ben daha çok dellendim ayy canım benim kocis böyle seviyor beni dedim bıraktım yazmayı

Daha bi hırs geldi iyi oldu:KK11:
töbe sanki kilo ile çocuk bir... zaten kilolu olmak kötü bişeymiş gibi biz senin bu halinle sevdik demek çok çirkin , olmak istediğimiz kilo için kilo veriyoruz biz kilolu olunca tüh kaka sevilmez olmuyoruz zaten töbe töbe

Menüm
Sabah: müsli süt 1 kayısı

Ara: sade turk kahve 5 fındık

Öğle: 1 baget but, yarim kase çorba,yogurt

Ara: 5 çilek, 1 ceviz

Aksam: 1 kase çorba, 4 kaşık yogurtlu ıspanak yemegi

Ara: yarim bardak salep

Su: 2.5 lt
Spor: 12bin adım
sporuyla yemeklerle çok güzel bir gün olmuş

merhaba kızlar dün yediklerimin kalorisi 1795 kalori.Fazla yiyaorum.Kendimi dizginlemem lazım.enfazla kaloriyi atıştormalıkta almışım.Neyse dikkat edeceğim artık.Aralarda çukulata kaçıyorum bazen onu ortadan kaldırmam lazım.

Bu arada bu gün diyetisyene gitiim 72,60 geldi kilom 2 hafta sonra tekrar görüşeceğiz.1,5 ayda 1,5 kilo vermişim Ama dikkat etmedim.Ekmeği ve şekeri kısmam kilo vermemi sağladı.
Diyetisyen sen dedi bşr sıksan 1 ayda 60 kiloya inersin dedi sen çabuk verirsin dedi sporu bırakmmaı söyledi.

KIZLA BEN ÇOK ZAYIFLAMAK İSTİYORUM.

hepimizi birbirimizin yalnışlarını söyleyelim.Özellikle menü paylaşımşarına dikkat edelim.Bildiğimiz şeyleri aktaralım birbirimize.
Diyet konuşması bu kadar.Şimdi gelelim biraz sohbete.

Maalesef yine akmaya başladı ve kombi kendine kendine su basmaya başladı o_O
İki ufak parçasını değiştirdi bakalım inşallah bir daha sıkıntı olmaz yoksa kombinin komple değişmesi gerekiyormuş :KK53: 18 - 19 senelik kombi olduğu için artık yedek parçalarıda piyasada yokmuş o_O tabi artık bacalı kombilerde yasak olduğu için komple tesisat değişmesi gerekecek oda aşağı yukarı 3000 - 3500 lira arasında tutabilirmiş :oha:
Tek bir parça kalmış değişmeyen oda artık oksitlenmiş sonuçta senelerin kombisi :KK53: tekrar sıkıntı olursa o parçadan olmuş olacak buda vedalaşma zamanı demek olacak kombiyle :KK48:

Dua ediyorum artık en azından bu kışıda atlatalım da yapılacaksa yaza doğru yaptırırız :KK66:

Ins sorunsuz atlatirsiniz bu sezonu canım. .
Sağlık olsun da kış ayları masraf ayı valla :)

kızlar benim bir eltim var.severim kendisini.ben 41 yaşındayım küçük hanım daha 26 yirmi altı yaşında.Anammmm ben biraz kilo verdim ya kafayı yiyor şimdi.Geçende kaynım benim yanımda azarladı otur otur şiştin diye...Aslında pek ev işi yapmasını sevmiyor daha doğrusu iş yapmayı sevmiyor vereceksin eline parayı gezecek...Ahhh bu devirde o nerede...Tabi bizim hatun evlenmeyi saraylarda yaşamak gibi algıladığı için damdan düşmüş gibi oldu...Neymiş efendim 3 senede bir eşya değişecek...neymiş efendim her yıl tatile gidilecek...parası nasıl olacak bunların...2000 tl maaşla mı...Tabi bunları düşünürken bizimki evde hareketsizlikten şişti.Ha birde köyde yaşıyor...ve öyle güzel bir yerdeki evleri şehre çok yakın yürüme mesafesi...Biz olsak bu fırsatı kaçırmayız doğru yürüyüş yaparız.Bahçede var mis gibi Dubleks ev.Sadece temizliği biraz zor... amaann sonuçta bizimde başımızda.

Tabiki kayınvalidem falan da var birlikte oturuyorlar.Galiba sıkıntı bastıkça yiyor.Bir de poğaça börek gelen giden derken alıyor kiloları.Benim kızdığım nokta benimle doğum yapmadan önce dalga geçiyordu kiloluyum diye amaaa şimdi hiç sesi çıkmıyor zayıflamısşın bile demiyor.

Neyse Allah Kimseyi başkasının kusuru ile sınamasın.

Bu konuda daha çoookkk konuşuruz.Öptüm Sizleri.Bu gün yediklerimi akşam yazarım.Kaloriyide...öptüm sizi bayyyy

Geç geldim bugun takima ablam bebek bekliyordu kalbi durmuş onla ilgilendim aldırdık mecburi. :KK42:

Sizde ne var yok okuyayim bi geçmişi

Aeben i bir ara monti neymiş hele bakayım dediğimde bir iki konuştuk masum da 60-69 topigi süperdi o yollarda okurdum orayıda @darkolive diye biri vardı onu takip ederdim...bu arada hoş geldin:)
a evet süperdi o dönem.
darkolivede çok aktif bi arkadaştı.
baya yksek kilolar vermişti.
ve blogger olmuştu sonra.
hoşbulduk canım sende hoşgeldin:KK36:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bu sabah 06:30da ayaktaydım :KK28:
Hemen önce bir duş alıp sonrada keyif kahvemi yaptım kendime gelmek için :21::21::21:

Dün malum tartılmayı unutmuştum onuda tabi bu sabah meraktan unutmadım :KK66: veee çok şükür cumaya göre az da olsa eksi görebilmişim :KK71::KK71::KK71:

85,6 kg çıktım :KK73::KK73::KK73::KK73:

Cumaya kadar inşallah çok daha aşağıları göreceğime inanıyorum tabi Allahın izniyle :KK68:

Canım bende zaten görmüşsündür ara ara oraya yazıyorum ve o muhabbetti bende alıntılardan fark edince bir göz atayım dedim :KK66: Biraz talihsiz bir açıklama olmuş bence :KK20: belki hatun takımı moral bozmayın hadi toparlanın anlamında yazmıştır çünkü paylaşım Alanını ben düzenli olarak takip ediyorum hatta bir keresinde bende makarasına anam bunlar ne yiyor ne içiyor bukadar güzel kilo veriyor gizlice sızıp izlesek mi falan demiştim ( gerçi gizli sızmak diye bir şey olamaz sonuçta Pro üyeler sayfada kimler var altta görebiliyorlar :KK48: Hani öyle bir makara döndü ve hatun sanırım biraz şaka olduğunu anlamadan öyle bir algıya kapılmışda olabilir :KK66:
7. takımın diğer hatunlarıda hatta o muhabbete deng geldi dahil oldular gülerek :KK66: zaten gerekeni Kaptan ve yardımcıları o hatunada söylediler :KK66:
Tabi takımı çökeltmek falan biraz ağır olmuş o ayrı sonuçta savaşta değiliz :KK70: hepimizin amacı önce sağlığımız için şu kilolardan kurtulmak :KK66:

İnan daha geçen gün o takımdan bir üyeyle özelden yazışırken dedim biz bir arkadaşla geçen sizin takımla ilgili konuşurken ben ha bire birinci oluyorsunuz diye uyuz oluyordum ( birincilikleri için değil tabi çok güzel kilolar verdikleri ve ben biraz daha onlara göre yavaş gittiğim için ) sonra gelip ortamı görünce birbirinizi ne güzel motive ettiğinizi fark edince helal olsun dedim diye :KK48: Bu asla kötü anlamda zaten olamaz hepiniz beni tanıyorsunuz sonuçta ve karşımdaki hatunda benim bunu art niyetle söylemediğimi biliyor yoksa niye her zaman gel kızlar enerjini sevdi desin :KK66:

Bence bu cümleyi belkide başka yerde daha abartılı bir muhabbet olduğu için söylemiştir ama o gün 7. takım üyelerinden de onu genelleme yapmasının hoş olmadığı konusunda uyardılar :KK66:
Hem bilmiyormusun bazı gelen üyelerden orası daha çok birinci oluyor hesabı gidenler olmadı mı hırslarından dolayı :KK66: var öyleleri ama boşver biz kendimize bakalım :KK66: boş hırslarla takımları karıştırmaya çalışanlardan bize ne :KK66:
İnan o takımdaki hatunların hepsi bir birinden şeker ve maalesef tahlihsizlikler yaşıyorlar :KK66:

Bir deli kuyuya taş attı diye bizde kuyuya atlamayalım :KK66: hani o kişiye hakaret anlamında demiyorum tabiri caizse derler ya o bakımdan :KK66:

Var öyle dengesizler maalesef :KK67: Seninde şansa bu gece hepsi üst üste gelmiş ama dediğin gibi hırs yapman için iyi oldu :KK66:
Bence tekrar öyle bir muhabbete gelirse laf tek bir cümle söyle; Kilo verilir ama beyin nakli henüz duymadım :KK70:
Valla Allah insanı kiloyla sınamasın derim hep :KK66: hee hamilelikle alınan kilolar her zaman baş tacıdır sonuçta dünyanın en güzel şeyine sahip oluyorsun ve bir şekilde doğumdan sonra geç de olsa hepimiz veriyoruz vermeye de devam edeceğiz :KK68: :KK68::KK68:Ama Rabbim esirgesin başka bir hastalıktan krotizon almak zorunda kalırsa sonra vermesi çok çok daha zor ve acılı olur :KK20:
Hep diyorum ya insanın yüreği güzel olsun kaç kiloda olduğunun önemi yok :KK66: o hatunun bedeniyle birlikte bence karakteri de zayıflamış ki kendinden büyüğüne 1 yaşda olsa 2 yaş da olsa fark etmez hadi yaşıda boşver aile bağı olan birini kırabileceğini düşünmeden konuşmuş :KK67:

Sen ona en güzel cevabı incecik olarak vereceksin sonrada bak ben kiloları verdim ama senin hala karakter aynı seviyede dersin :KK66:
Hem ne demiş Peygamber Efendimiz ( s.a.v. ) Hazretleri; Kınama , kınadığını yaşamadan ölmezsin diye :KK66:

Ulen ben bile uyuz oldum neredeyse oturup Allahım o şahsa çok kilo almayı nasip ette söylediğine

Canım bence menün gayet güzel olmuş :KK66: o çiklatlı gofreti görmemezlikten geliyorum çünkü güzel dengelemişsin :KK66:

Süper bir menü olmuş canım cidden tebrik ederim :nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK9::KK9::KK9::KK9:
Ben yine başladım cumayı iple çekmeye :KK48:

Rabbim yardımcın olsun inşallah prensesin fazla canını yakmazlarda bir an önce şifa bulur kuzum :KK68::KK68::KK68: Aminnnnnnn
Tebrik ederim Banu abla eksi görmüşsün tartıda

7gruba gelince arada bakarım neler yapıyorlar diye maşallah çok güzel kilolar veriyorlar takdir ediyorum

Üzücü birşeyler yaşamışlar ceza almış çoğu

Benim kuzene gelince bilmiyorum neyin kafasını yaşıyor gına geldi ondan zaten ama bu sefer herşey çok farklı olacak inanıyorum

kızlar benim bir eltim var.severim kendisini.ben 41 yaşındayım küçük hanım daha 26 yirmi altı yaşında.Anammmm ben biraz kilo verdim ya kafayı yiyor şimdi.Geçende kaynım benim yanımda azarladı otur otur şiştin diye...Aslında pek ev işi yapmasını sevmiyor daha doğrusu iş yapmayı sevmiyor vereceksin eline parayı gezecek...Ahhh bu devirde o nerede...Tabi bizim hatun evlenmeyi saraylarda yaşamak gibi algıladığı için damdan düşmüş gibi oldu...Neymiş efendim 3 senede bir eşya değişecek...neymiş efendim her yıl tatile gidilecek...parası nasıl olacak bunların...2000 tl maaşla mı...Tabi bunları düşünürken bizimki evde hareketsizlikten şişti.Ha birde köyde yaşıyor...ve öyle güzel bir yerdeki evleri şehre çok yakın yürüme mesafesi...Biz olsak bu fırsatı kaçırmayız doğru yürüyüş yaparız.Bahçede var mis gibi Dubleks ev.Sadece temizliği biraz zor... amaann sonuçta bizimde başımızda.

Tabiki kayınvalidem falan da var birlikte oturuyorlar.Galiba sıkıntı bastıkça yiyor.Bir de poğaça börek gelen giden derken alıyor kiloları.Benim kızdığım nokta benimle doğum yapmadan önce dalga geçiyordu kiloluyum diye amaaa şimdi hiç sesi çıkmıyor zayıflamısşın bile demiyor.

Neyse Allah Kimseyi başkasının kusuru ile sınamasın.

Bu konuda daha çoookkk konuşuruz.Öptüm Sizleri.Bu gün yediklerimi akşam yazarım.Kaloriyide...öptüm sizi bayyyy
Seninle aşık atıcak durumda deilmişki bizim yaşlarda kilo vermek daha zor ....para kazanmayınca kıymetini bilmez böyleleri tabi getirsin koca aman cahilmiş boş ver o senin kulvarında olamaz:KK49:

Back
X