Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar benim bir eltim var.severim kendisini.ben 41 yaşındayım küçük hanım daha 26 yirmi altı yaşında.Anammmm ben biraz kilo verdim ya kafayı yiyor şimdi.Geçende kaynım benim yanımda azarladı otur otur şiştin diye...Aslında pek ev işi yapmasını sevmiyor daha doğrusu iş yapmayı sevmiyor vereceksin eline parayı gezecek...Ahhh bu devirde o nerede...Tabi bizim hatun evlenmeyi saraylarda yaşamak gibi algıladığı için damdan düşmüş gibi oldu...Neymiş efendim 3 senede bir eşya değişecek...neymiş efendim her yıl tatile gidilecek...parası nasıl olacak bunların...2000 tl maaşla mı...Tabi bunları düşünürken bizimki evde hareketsizlikten şişti.Ha birde köyde yaşıyor...ve öyle güzel bir yerdeki evleri şehre çok yakın yürüme mesafesi...Biz olsak bu fırsatı kaçırmayız doğru yürüyüş yaparız.Bahçede var mis gibi Dubleks ev.Sadece temizliği biraz zor... amaann sonuçta bizimde başımızda.

Tabiki kayınvalidem falan da var birlikte oturuyorlar.Galiba sıkıntı bastıkça yiyor.Bir de poğaça börek gelen giden derken alıyor kiloları.Benim kızdığım nokta benimle doğum yapmadan önce dalga geçiyordu kiloluyum diye amaaa şimdi hiç sesi çıkmıyor zayıflamısşın bile demiyor.

Neyse Allah Kimseyi başkasının kusuru ile sınamasın.

Bu konuda daha çoookkk konuşuruz.Öptüm Sizleri.Bu gün yediklerimi akşam yazarım.Kaloriyide...öptüm sizi bayyyy
Ayyy çok üzücü onun adına çok üzüldüm. Kiloyla laf sokanlar buluyor cezasını. Yaşlar emekler yaşanilanlar bir değil hadsizlik yapmiş. Herşeyi bilebilir once haddini bilmeli insan:KK66:

Hadi hırs yap sen daha iyi olur burdayız gondeririz kiloları :21:

Seninle aşık atıcak durumda deilmişki bizim yaşlarda kilo vermek daha zor ....para kazanmayınca kıymetini bilmez böyleleri tabi getirsin koca aman cahilmiş boş ver o senin kulvarında olamaz:KK49:
anam kız sorma ben bi başlasam eltimi anlatmaya kaçarsınız hepiniz:-)
biz kendimizi bzmayalım dimi.değmez:p

Tebrik ederim Banu abla eksi görmüşsün tartıda

7gruba gelince arada bakarım neler yapıyorlar diye maşallah çok güzel kilolar veriyorlar takdir ediyorum

Üzücü birşeyler yaşamışlar ceza almış çoğu

Benim kuzene gelince bilmiyorum neyin kafasını yaşıyor gına geldi ondan zaten ama bu sefer herşey çok farklı olacak inanıyorum
Canım takma boş ver bebeği canım istediğinde yaparım sen şaapma de mi da derse :)

Doğa olayı özetlemiş zaten :KK66:
Maalesef kaptanları ufak bir şey yüzünden banlanmış oldu ama yarın dönecek sahalara :KK66:

Geldi çok şükür :KK66: bakıyor şimdi sağ olsun ( eşimin arkadaşı zaten )
Hazır yakalamışken banyodan akan suyuda söyledim tesisatçı arkadaşını aradı oda yarın sabah gelip bakacak :KK66: olmadı parasını diğer adamdan aldırmak için elimden geleni yapacağım :sinirli: aracı olan bizim komşuya söyleyeceğim nasılsa onla iş yapıyor o ödesin diğerinden kessin parayı banane :63: gerçi kabul etmezse mecbur ben ödeyeceğim :kızgın: böyle sonuçta olmaz:KK20:
ay çok sabırlısın valla banum.kış kıyamet nedir bu.
hallolsa bir an önce

Hee :KK19: ooh biri hariç konuşmuyorum koca tarafıyla kafam rahat:21:
yalancı sahtekar iki yüzlü insanlarla bi duvar örerim arama.
yardıma ihtiyaçları varsa giderim hastalık v.s
tek başıma gitmem kocamla gider ziyaret eder dönrim evime.
oh kafam rahat.
25 sene sonra eltimde bu guruba dahil oldu.
maalesef:110:

Okuya okuya geldim kızlar:KK54:

Kızımı uyuttum hastane dönüşü görumceye ugradik kendileri kahvaltiyi öğlen yapar akşam yazarım yediklerimi:süslü:

Dr muayene etti kızımı boğaz enfeksiyonu dedi tahlil yapmadı yanlış sonuç çıkar dedi antibiyotik fln verdi

Haftaya tekrar gideceğiz

YENA YENA abla geçmiş olsun benim de kol altında büyük bir et beni vardı genel cerrahi Dr lokal anestezi ile aldı dikiş attılar patoloji gitti alınan parça çok şükür temiz çıkmıştı

İki sene önceydi

YENA YENA abla geçmiş olsun benim de kol altında büyük bir et beni vardı genel cerrahi Dr lokal anestezi ile aldı dikiş attılar patoloji gitti alınan parça çok şükür temiz çıkmıştı

İki sene önceydi

Sağolasın canım. . Siz de bir an önce iyileşir inş.

Esiminde öyle bayagi büyüktü .
Büyüdükçe şekli semalide değişti :)
Zar zor ikna ettim.. gerek yok ben mutluyum et benimle deyip sinir ediyordu beni..

Back
X