Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

C711570D-74F3-4DD2-84DE-C7FE8586BE49.webp Ben buranın yalancısıyım
sadece 1 bisküvi o kadar çok muuuuu:kızgın::kızgın::kızgın:

Kuzum bir paketten çokmu çiıkıyo ben bilmediğimden tüm pakete baktım
Bu paketin kalorisi 1tane heralde okdar değildir

Merhaba bu arada ..ben hic iyi deyilim kizlar ..su an yatakta uzandim biraz ..mide bulanti ve baş dönmesi var kac gündür .dün beslenmemde yine kötü gecti...son zsmanlardir ne oluyor bana bende bilmiyorum..kizin dügün günü yaklaştikca stressmi yapiyorum bilmiyorumki..:KK43:
CANım gecmıs olsun yedigin bisey mi dokundu acaba stresten de olabilir dikkat et kendine..

Bence cok güzel..ama akşam etin yanina ekmek yerine bol salata olsa daha iyi bence...birde tavuk pirsola yagsiz olursada iyi olur
Pirzolayı tencere yemegi gibi 1 yk zeytinyagı ile buharıyla pisirdim ekmegim cok tahıllı 1 dilim65-70 cal arası salata da yiyebilirşm evet daha iyi olcak sanki dogru diyorsun

Kızlar aktif olamayacağım malûm pazar günü doğum günü kutlaması var kızımın yarında eşimle birlikte önce yemek sonrası sinema düşünüyoruz

Yemek olarak büyük bir ihtimalle ızgara köfte salata fln yerim

Yarın mutlaka bakarım buraya arada pazartesiye bomba gibi aranızdayim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün akşam arkadaşa Allahın emri Peygamberin kavliyle Kombilerini isteyemeye gittik :KK70: :KK70: :KK70:
Eşim muzur resmen makarasına o şekilde Kombiyi almaya geldiğimizi duyurdu :KK70:
Arkadaşımızda çok geç saatte kadar oturunca dönüşte direk kendimi yatağa attım ve buraya bakamadım doğal olarak :KK66:

Bir saat sonra inşallah su tesisatı için bir usta gelecek :KK66: öğlene doğru da kombi için eşimin arkadaşı gelecek kombi servisinda çalışan :KK66: İnşallah bir aksilik olmazda bugün hepsi biter bende kurtulurum :KK66: malum cumartesi yemeğe misafirim var ve tekrar temizlik yapmam gerekecek :KK66: gerçi bir yandan diğer tarafları elden geçirmiştim ama daha koltuklarımı sileceğim birde tüllerimi yıkamam lazım :KK66:

Yemek olarak da ayıptır söylemesi eşim Mantı yapsana dedi hem daha uyguna gelir ( sonuçta 1 paket kıymayla dünya kadar mantı çıkar ) hemde herkes bayıla bayıla yer dedi :KK66: Tatlı olarak da Triliçe yapacağım bir aksilik olmazsa :KK66:

Bu arada malum bugün Perşembe ve tartıya 1 gün var :KK20: O yüzden herkesten özellikle bugün çok daha dikkatli olmasını rica ediyorum :KK68::KK68::KK68:
Ben kendi adıma dün az saçma beslendiğim için bugün sadece bitkisel çaylar, yoğurt yada ayranla günü kapatacağım inşallah :KK66: Hee biraz zor olacak ama yapmak zorundayım :KK66: birde tabi suyumuzu ihmal etmeyelim :KK66:

Canım senin adına çok sevindim eksiler gördüğün için :KK66: İnşallah hep bol bol eksiler görürsün :KK66:
Dediğin gibi insan eksileri gördükçe daha fazla aynaya bakıyor :KK48:
Bağırsakların çalışması çok güzel ama dediğin gibi insan zamanla sıkılıyordur :KK66: ASlında ufak ufak sebzede yiyebilirsin bence :KK66: mesela ıspanak zaten çok yumuşak çiğnerken sıkıntı olmaz :KK66: hatta ikide yumurta kırabilirsin daha tok tutar yada yoğurtluda olur :KK66:
Umarım çabucak dikişlerinde alınırda sende daha rahat olursun :KK66:

Takımın azimli sportifi tebrik ederim canım :KK66: inşallah yarında harika rakamlar görürsün tartıda :KK66:
Menün de çok güzel tebrikler :KK66:
Bugünde dikkatli gidip çok daha güzel rakamlar göreceğine eminim :KK60:

Kıyamam yaaa kurtulamadın şu hastalıktan ben güzelim :KK60: İnşallah çok çabuk toparlanırsın da çok daha azimle ve güzel eksiler görerek devam edersin :KK66:

Aminnnn inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır sonradan gelenlere destek oluruz :KK68:

Üzme tatlı canını canım nasılsa misafirler gidince çok daha rahat olursun sporunuda yaparsın :KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Çok güzel bir menü canım tebrik ederim :KK60:

:21::21::21::21::21: Oyyyy kimler gelmiş :KK60:
Hoş geldin canım :KK68: İnşallah sende bundan sonra düzenli gelirsin de artık benimde mezun olduğumu görürüz ( sen nasılsa olmuştun :KK48: sıra bende )
O geri gelen minnak fazlalığıda birlikte el birliği ile göndeririz nasılsa :KK66:

Menün çok güzel canım :KK66: tebrik ederim misafirliğe rağmen gayet güzel bence :KK60:Hoppa
Sağol banum dünyanın en zor şeyi emzirirken diyet yapmakmış:)şimdi ben napıcsm geri dönüş için koşul var mıydı☺️

hoşgeldin Canim...tekrar gelmene sevindim..bende 2 sene sonra tekrar döndüm buraya...malesef verdigim kilolar geri geldi ..sorunlarim vardi..neyseki yavaş yavaş düzene giriyo bazi sorunlar....seninde bebeyin olmuş Allah anali babali büyütsün yavvrunu..Allah bahtini kaderkni güzel yazsin hayirli insanlarlan karşilaştirsin geleceği güzel olsun bebişinin:KK68:
Canımmmm hoşbulduk ne güzel oldu toplanmışız böyle bir araya kiloları yakın zamanda veririz hiç merak etme☺️ben bebiş büyütürken bi çılgınlık yapıp zayıflıyım dedim

glsbrs glsbrs hoş geldin canım evet bizde döndük yuvaya ve şunu daha iyi anladım ki burası çok etkili....
Ayrıca bebeğin olmuş Allah analı babalı mutlu ve huzurlu bir hayat nasip etsin ona

zannedersem resimdeki bebeğin.Maşallahhh çok tatlı değilsede bile maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:

Ayrıldığında kaç kilo idin kilo aldın mı...
Hoşbulduk kuzum☺️Resimdeki bebeğim melisa☺️Burası çok etkili kesinlikle haklısın canım ben ayrıldığımda kaç kiloydum hiç hatırlamıyorum şuanda en son 63.4 kiloydum bir hafta falan oluyo tartılmayalı :anne::KK19:

glsbrs glsbrs hoş geldin canım evet bizde döndük yuvaya ve şunu daha iyi anladım ki burası çok etkili....
Ayrıca bebeğin olmuş Allah analı babalı mutlu ve huzurlu bir hayat nasip etsin ona

zannedersem resimdeki bebeğin.Maşallahhh çok tatlı değilsede bile maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:

Ayrıldığında kaç kilo idin kilo aldın mı...

glsbrs glsbrs canım yukarıda altını çizdiğim yer okuyunca yalnış anlaşılıyor gibi demek istediğim resimdeki bebek senin mi

eğer senin bebeğin olmasa da yine de çok tatlı maşallah...Herhalükarda masallah resimdeki olsun yada olmasın anlamında...Ama seninmiş canım yazmışssın 41 kere maşallah...Allah karşına çıkacak güçlüklerde kolaylık versin Allah güzel insanlarla karşılaştırsın güzel bir hayatı olsun inşallahhh

Back
X