Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada kızlar eşimin halaları resmen döktürmüşler dünden beri :KK57:
İkramlarda neler vardı neler ;
Börek, mini pizza, un kurabiyesi, yoğurtlu cevizli havuç salatası, patatesli yumurtalı kek gibi bir şey bol baharatlı birde ev yapımı Profiterol :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Benim yediklerim sadece bana uygundu ve kesinlikle hiç birinin tadına dahi bakmadım :sampiyon: Valla kendimle gurur duydum :D ki normalde hepside bayıldığım şeyler ama asla canım çekmedi :KK20:
Hedefime ulaşabilmek adına bunlara ihtiyacım yok ve yaza kesinlikle iyiki hiç birini yememişim diyeceğim Allahın izniyle
:21::21::21::21::21::21::21:

Bu arada güne katılan Eşimin küçük amca gelini beni görünce şok oldu :KK48: en son 3 ay evvel görmüştü sanırım ve Banuuuuu kızzzzzzzzz inanılmaz fark var dedi :KK48: Ay nasıl hoşuma gitti anlatamam size :21: ki daha verilecek en azından bir 15 kilo daha var ;) hatta onada aynısını söyleyince kız 10 kg versen yeter dedi ;)
Artık ondan daha zayıf olayım diye fesatlığından mı öyle dedi emin olamadım :D :D :D

Artık inşallah bu gazla çok daha güzel devam eder hep daha aşağısını görürüm rakam olarak :21::21::21::21:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana :KK48:
Yine ayağı yanmış kedi modundaydım ama kendimle gurur duyuyorum çünkü Akraba gününde okadar çıslara rağmen ben kaçamaksız geri dönebildim :KK71::KK71::KK71::KK71:

Hatta hemen aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca 06:30 gibi
Şekersiz Duble Türk kahvesi :KK68:

Kahvaltı; 07:15de
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
4 - 5 dal kadar Maydanoz
1 dilim yarım yağlı Beyaz Peynir
1 Fincan Zencefilli Limonlu Yeşil çay

ara; 11:00de
1 fincan Yeşil çay
2 adet hurma

Öğlen; 12:45dde
2 kepçe Tarhana Çorba ( güne aç gitmemek adına yedim hem listemde öğlenlik yazıyor diye )

Akraba gününde 15:00 gibi
3 Yk kadar yoğurtlu kırmızı lahana salatası
3 Yk kadar Yeşil mercimek Salatası ( listemde öğlenlik sebze yemeği vardı onun yerine salatalardan yedim )
2 bardak şekersiz Çay

Ara 16:00da
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi :KK68:

Akşam; 19:45de
2 Kepçe Tarhana Çorbası
1 büyük kase Marul salatası ( bol limonlu çok çok az hakiki zeytinyağ ekledim her zamanki gibi )

son ara; 20:45de
1 adet greyfurt
1 adet kivi
1 fincan zencefilli limonlu yeşil çay :rapci:

Gün içinde 1.5 litre ancak su içtim koşturmacadan ( malum gündekiler benden yaşça büyük olunca yine her zamanki gibi mutfaktan çıkamadım :KK48: en son ev sahibine mutfağı bir nevi sıfır olarak teslim ettim çıkmadan :KK70: )
Yatana kadar 1.5 litre daha rahat içerim hatta şişelerimi de gözümün önüne aldım ki unutmayayım :KK66:

Bu arada eve dönerken de eşim belli bir noktadan seni alayım diye telefon açınca yok biz kuzuyla yürürüz dedim ve 20 dakikacık da olsa yürüdüm Mthn83 Mthn83 :21::21::21::21::21:

Çok çok geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi :KK60:

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çalışmak çok zor :KK43:
Bazen Bayanlar bile birbirlerini iş yerinde çekemedikleri için insana hayatı zorlaştırıyorlar :KK20: İnşallah durumlar düzelir de sende daha huzurlu bir ortamda çalışırsın :KK60:

Yarın sabah itibaren çok daha dikkatli devam edersin canım :KK66: olan olmuş sonuçta üzülüp motivasyonunu düşürme :KK60:
Senin hedefini de yazıyorum hemen aklımdayken :KK66:
Ooo maşallah kaptanın peşine takilin kizlar lesli sonuçlarını alayım

Bu arada güne katılan Eşimin küçük amca gelini beni görünce şok oldu :KK48: en son 3 ay evvel görmüştü sanırım ve Banuuuuu kızzzzzzzzz inanılmaz fark var dedi :KK48: Ay nasıl hoşuma gitti anlatamam size :21: ki daha verilecek en azından bir 15 kilo daha var :KK66: hatta onada aynısını söyleyince kız 10 kg versen yeter dedi :KK66:
Artık ondan daha zayıf olayım diye fesatlığından mı öyle dedi emin olamadım :KK70: :KK70: :KK70:

Artık inşallah bu gazla çok daha güzel devam eder hep daha aşağısını görürüm rakam olarak :21::21::21::21:
Totoyu kasidin mi? Sonra yamuluyon

Bu arada güne katılan Eşimin küçük amca gelini beni görünce şok oldu :KK48: en son 3 ay evvel görmüştü sanırım ve Banuuuuu kızzzzzzzzz inanılmaz fark var dedi :KK48: Ay nasıl hoşuma gitti anlatamam size :21: ki daha verilecek en azından bir 15 kilo daha var :KK66: hatta onada aynısını söyleyince kız 10 kg versen yeter dedi :KK66:
Artık ondan daha zayıf olayım diye fesatlığından mı öyle dedi emin olamadım :KK70: :KK70: :KK70:

Maşallah banucum sana.:KK9:..eminim bundan sonra tam gaz ilerleyeceksin...bazen kücük yikilimlardan sonra büyük kazanclar elde ediyor insan....bende kac hafta takildim ayni kiloda bi ileri bi geri...ama busefer bende başaracsgima inaniyorum ..Bir sonraki hedef günümüzde tutturacağim hedef kilomu inşallah...:rolleyes:

Totoyu kasidin mi? Sonra yamuluyon

Ay totoyu kaşımadım da içimden maşallah suphanallah diyip durdum :D dur aklıma gelmişken birde bildiğim bütün dualarıda bir okuyayım ;) ne olur ne olmaz ;)

Maşallah banucum sana.:KK9:..eminim bundan sonra tam gaz ilerleyeceksin...bazen kücük yikilimlardan sonra büyük kazanclar elde ediyor insan....bende kac hafta takildim ayni kiloda bi ileri bi geri...ama busefer bende başaracsgima inaniyorum ..Bir sonraki hedef günümüzde tutturacağim hedef kilomu inşallah...:rolleyes:

:21::21::21::21: Kesinlikle canım inşallah hepimiz tam gaz hedeflerimize doğru ilerleriz de mezun olup buradaki yeni gelen arkadaşlara yoldaşlık yaparız :21::21::21::21:
Aminnnnnnn

Kızlar iyi geceler
Menümü yazayım.
Kahvaltıda ıspanaklı yumurta yedim biraz örgü peynir ile.
Bugün dışarıda olduğumdan öğlen saç tava akşam da evde misafir olduğundan bir dilim kek yedim.

İyi akşamlar kızlar bugün yolun tüm yorgunluğuyla akşama kadar uyudum diyebilirim.
Akşam üstü bir gözleme ve ayran yiyebildim. Biraz önce de bir elma yedim çok uyumaktan başım ağrıyor ama yorgunluğu atamadım.

Canım çok geçmiş olsun ;) inşallah Rabbim acil şifalar verir ..Aminnn
Bugün benimde başım ağrıyordu akşam üzere hatta bir arkadaşım daha dedi başım ağrıyor diye ;) Lodos varmış ondan diyor olabilir diye ;) benimde o söyleyince aklıma yattı çünkü Lodos olunca cidden baş ağrısı oluyor çoğunlukta ;)

Kızlar iyi geceler
Menümü yazayım.
Kahvaltıda ıspanaklı yumurta yedim biraz örgü peynir ile.
Bugün dışarıda olduğumdan öğlen saç tava akşam da evde misafir olduğundan bir dilim kek yedim.

Canım yine çokda abartılı bir durum yok ama yarın sabah itibaren daha dikkatli devam et ;)

Neyse kızlar ben kaçtım sabah erken kalkacağım malum ;)
Yine havuza gitmeden damlarım büyük ihtimalle ;) en kötü ihtimalle havuz dönüşü damlarım ;)

Herkese hayırlı geceler diliyorum
Allaha emanet olun ;)

cilgin-kedi_o_4735.webp

selamlar efendimmmmmmmm

kalbi güzel oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanımın güzel takımı

haftaya derece geliyor muuuuuuuuuuuuuu

size çooooook yakışır beeeeeeeeeeee

hadi bi hunharca diyet yapıp yüzdenizi patlatın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Pazarlar :KK68:

Çok şükür bugünde erkenden uyandım ama sanırım biraz fazla zorladım dün kendimi yine ağrıyla uyandım :KK53:
Neyse o ağrıda benle yaşamayı öğrenecek :KK48: ben onla yaşamayı öğrendim kabullendim sonuçta :D

Hemen keyif kahvemi içtim ve şimdi de kahvaltımı yapmadan sizlere bakayım dedim ;)
Bİrazdan küçük kuzuyuda uyandıracağım ki hatunda birşeyler atıştırsında öyle gidelim havuza :KK68:

Hadi kızlar göreyim sizi bugünde kaçamaksız atlatalım da Pazartesi tartısında güzel sonuçlar alalım ;)
Yeni gelen arkadaşlara söylemedik sanırım :KK48:
Kızlar pazartesi günleri de kendi aramızda tartı günü ilan ettik ki haftasonları nasılsa cumaya çok var diye gevşetmeyelim beslenmemizi ;) Hani zorunlu değil yarışma gereği ama çoğu takım yapıyor ve çok faydasını görüyor herkes o yüzden bizde Pazartesi günleri tartılıyoruz tekrardan ;)

Birde şu ölçülerimizi almayı unutmayalım ;) Bende hala mezureyi bulamadım havuz dönüşü iki dakikada alacağım yenisini ;)
En geç yarın ölçülerimizi de yazalim ki 1 ay sonra bakalım santim olarak nekadar fark görebileceğiz ;)

Eki Görüntüle 2105924

selamlar efendimmmmmmmm

kalbi güzel oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanımın güzel takımı

haftaya derece geliyor muuuuuuuuuuuuuu

size çooooook yakışır beeeeeeeeeeee

hadi bi hunharca diyet yapıp yüzdenizi patlatın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Cansın kız sen Cannnnn :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Maşallah kendi takımını bomba gibi motive ediyorsun sonrada her yere uzanıp güzel enerjinden bir parça bırakıp yüzümüzde kocaman bir gülümsemeyle günü kaçamaksız tamamlamamıza sebep oluyorsun :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

İyiki varsın canım yaa :KK39:

İnşallah bu hafta takım olarak çok daha güzel bir ortalama göreceğiz geçen haftaya nazaran ( gerçi bu cumada güzeldi sizinkiler kadar olmasada ortalamamız :D )

Kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum gelince damlarım yine nasılsa :KK3:

Sizlerde güne sağlıklı bir kahvaltıyla başlayın devamı nasılsa geliyor o zaman :KK68:
Hadi ben kaçtım
Allaha emanet olun :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Hayirli günler kizlar...burda su an saat 07.50....birazdan bende kahvaltimi yapip günümü en kücük hasarla bitirmeye calisacagim...malum yarin tartilma günümüz...artik haftasonlari daha dikkat etmeye calisiyorum.. :KK19:

Günaydın kızlar,
Hala sersemliği atamadığımdan mı bilmem hiç iştahım yok sabah 6.30dan beri uyanığım iki fincan kahve ve iki üç tane kumkat yedim. Sanki dün yediğim gözleme hala midemde duruyor. Bu hafta vejetaryen beslenmeye karar verdim. İki yıl öncesine kadar pesko vejetaryendim. Ayda bir falan balık yerdim İzmir’de güzel balık bulmak kolaydı. Şimdi de birer hafta aralıklarla yine denemeye karar verdim. Sivas’a taşınınca etçil oldum bünyeyi şaşırtmak istiyorum bakalım nasıl olacak.

Ölçülerimi de kaydediyorum hemen eğer spor kartımı da bulursam orada da ölçüm yaptırmıştım bir ay önce onunla da karşılaştıracağım.
Güncel kilo: 66.5, boy:1.72
Göğüs: 92(sütyenin üstünden ölçtüm dolgulu sayılmaz, en fazla 1 cm oynar çıplak ölçsem)
Bel: 75( göbek deliğinin bir iki santim üstğnden ölçtüm)
Basen: 102
Bu durumda 40 beden oluyorum ama arada 38 beden de giyebiliyorum.
Bir ay sporla bakalım ne olacak durum.

Back
X