Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar
Annemin tabiriyle üşengeç gelin temizliği yaptım bugün:KK70: Yalnız yaşayınca misafir gelecek ev toplu olsun derdi de olmuyor bende. Temizlik dediğin sabah uyanınca yapılırmış ben akşam üstü 4 te başladım temizliğe 7 gibi bitirdim ev küçük zaten o sırada yemeğimi de hazırlamıştım. En son mutfağı temizledim camları açtım yarım saat geçmeden bir koku sardı evi sormayın. Komşulardan biri balık kızartıyormuş tüm koku eve doldu temizlik ve çamaşır suyu kokusu da yalan oldu:KK70: camı açık unutursan böyle olur daha dinlenmeye fırsat bulamadan yeniden kirlenmiş gibi hissettim.

Bugünkü menümü de paylaşayım hemen;
Sabah: 2 fincan kahve + bir avuç kumkat
Öğle: bir kruvasan ve bir kahve
Akşam: dereotlu maydonozlu mantar sote ve iki dilim ekmek+ bir bardak ayran.

Şimdi bir kahve daha içiyorum yarın öğle yemeğim de hazır onları paketleyip dolaba kaldıracağım.
İyi geceler hepinize tatlı rüyalar :)

Önemli olan niyet ve evin temizlenmesi :)
Ben de haftaiçi yapacaksam.ki genel de öyle yapıyorum haftasonu bana kalsın deyu :)
Daha geç saatte bile yapıyorum temizliği. .
Yemeğin de hazır oh miss.

Bidenem nasılsın bittimi yoğunluğun.
Gözün aydın oğlan artık Yamacın da okuluna gidecekmis. . Sevindim çok. .

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

İnşallah çok güzel bir hafta olur hepimiz için ve cumaya çok çok güzel rakamlar görürüz :21::21::21::21:
Ben yine bu sabah erkenden uyandım ve kahveyle güne başladım :KK68: Kuzuyu okula gönderip o arada birde kahvaltı edince ancak buraya girmeye fırsatım oldu ;)
Büyük kızda birazdan çıkacak sonra hemen ev temizliğine girişip birde çamaşır atarım makineye ;)
Şimdi kız gidene kadar biraz salonu toparlıyayım malum sabah herkes üzerindekileri çıkartıp ortaya bırakıyor :D

Vay vay vay vay menüye gel heleeeee
Banu kaptanım senin menüyü bulmaya geldim amaaaaa

Ne yorum yapayım ki maşallah be

Dur iki şey söyleyim ay :)

Kahvaltıyı daha da çeşitlendirsen mi? Bol peynir zeytin yeşillik eklesen

Bir de şu akşamki meyveleri 15:30 arasına mı ekleyiverseydin:)

Gece yenen meyveyi sevmiyorum şeker sonuçta:bicak:

:KK15::KK15::KK15::KK15: Çok tatlısın canım sen yaaa :KK68:
Haticenin dediği gibi Diyetisyenimin listesi doğrultusunda ilerliyorum hatta bende ilk gittiğimde gece meyveyı görünce itiraz etmiştim çünkü benimde bildiğim gece meyve iyi değil diye ama baştan beri öyle yapıyor ve şükür güzel devam ediyor ;)

İyi akşamlar kızlar
Annemin tabiriyle üşengeç gelin temizliği yaptım bugün:KK70: Yalnız yaşayınca misafir gelecek ev toplu olsun derdi de olmuyor bende. Temizlik dediğin sabah uyanınca yapılırmış ben akşam üstü 4 te başladım temizliğe 7 gibi bitirdim ev küçük zaten o sırada yemeğimi de hazırlamıştım. En son mutfağı temizledim camları açtım yarım saat geçmeden bir koku sardı evi sormayın. Komşulardan biri balık kızartıyormuş tüm koku eve doldu temizlik ve çamaşır suyu kokusu da yalan oldu:KK70: camı açık unutursan böyle olur daha dinlenmeye fırsat bulamadan yeniden kirlenmiş gibi hissettim.

Bugünkü menümü de paylaşayım hemen;
Sabah: 2 fincan kahve + bir avuç kumkat
Öğle: bir kruvasan ve bir kahve
Akşam: dereotlu maydonozlu mantar sote ve iki dilim ekmek+ bir bardak ayran.

Şimdi bir kahve daha içiyorum yarın öğle yemeğim de hazır onları paketleyip dolaba kaldıracağım.
İyi geceler hepinize tatlı rüyalar :)

Çok sinir bozucu bir durum olmuş ama en azından yinede temizliğini yaptığını sen biliyorsun ;) sabahtan havalandırınca evi kokuda kalmamıştır ;)
Bu arada menü aslında güzel ama akşamları pek ekmek yememeye çalış daha etkili olur ;)

Sanada Günaydın canım :KK60:

:KK200:Günaydın. hayırlı haftalar..:KK200:

Günaydın :KK60:

Hayirli sabahlar :kahve:
Bugün pazartesi bildirimizi yapma günü...
Malesef 300 gr artidayim ama hallederim onu cumaya kadar. ..gecen cuma 59.4 kiloydum.....bugün 59.7 ...

Sanada hayırlı sabahlar :KK60:
Eminim cumaya kadar bol bol eksiler olur o rakam :KK68:

Bu arada bende bende sabah tartıldım ve 3 farklı sonuç gördüm :D
İlk çıktığımda 89.2 çıktım tabi kendi kendime ohhaaaa mümkün değil diye düşünürken tekrar çıktım bu seferde 88.2 çıktım :KK48::KK48::KK48::KK48: ulen eksi göreceğime artı çıkıyor diye sinir olurken dur bir daha tartılayım dedim ve 87.1 çıktım :KK48::KK48::KK48::KK48:

Şimdi A mı diyim B mi diyim C mi diyim :D :D :D
Ben ortasını baz alayım şimdilik ama eminim cumaya çok daha aşağısını göreceğim :21::21::21::21:
Kaçamaksız devam inşallah :KK68:

Ben tartılamadim telaştan.
Unuttum bile.

Hedef belirleyelim de yeniden hazırlayalim. .
66 idi benim hedefim yakalayamadim.
Ins bu sefer belirledigimiz hedefe varırız. .
Bu sefer 64 diyorum bakalım olacakmı...

Ben tartılamadim telaştan.
Unuttum bile.

Hedef belirleyelim de yeniden hazırlayalim. .
66 idi benim hedefim yakalayamadim.
Ins bu sefer belirledigimiz hedefe varırız. .
Bu sefer 64 diyorum bakalım olacakmı...

Bende not ediyorum canım bir yandan ;) hani olurda birimiz kayıp eder yada unutursak ;)
Hedefi tutturamayanlardan biride benim :KK48: Ben hedefi bu sefer ufak tuttum ( 83 KG )
İnşallah bu sefer hedeflerimizi tutturacağız ;)

Bu arada dün eşin seni etiketleyerek resim koymuştu ya :KK68: anammm hakikaten genç kız gibi çıkmışsın ( gerçi bizler her daim çıtırız :D )

Bende not ediyorum canım bir yandan :KK66: hani olurda birimiz kayıp eder yada unutursak :KK66:
Hedefi tutturamayanlardan biride benim :KK48: Ben hedefi bu sefer ufak tuttum ( 83 KG )
İnşallah bu sefer hedeflerimizi tutturacağız :KK66:

Bu arada dün eşin seni etiketleyerek resim koymuştu ya :KK68: anammm hakikaten genç kız gibi çıkmışsın ( gerçi bizler her daim çıtırız :KK70: )

Canim benim Sağol.
Saçlarda kısalinca iyice minnak gorunuyorum. :)

:KK15::KK15::KK15::KK15: Çok tatlısın canım sen yaaa :KK68:
Haticenin dediği gibi Diyetisyenimin listesi doğrultusunda ilerliyorum hatta bende ilk gittiğimde gece meyveyı görünce itiraz etmiştim çünkü benimde bildiğim gece meyve iyi değil diye ama baştan beri öyle yapıyor ve şükür güzel devam ediyor :KK66:

:oops:

diyetisyen diyorsa var bir bildipi dimi banu.. zayıflatıyor da seni:KK59:

@MiuLego kalp kalp... uğramışsın canım ben yokken..
Geçen hafta işlerden dolayı psiklojik savaş verdim bakalım bu hafta nasıl olacak...
Bir nevi mobbing uygulanıyor Allah dayanma gücü versin...
yenacığım bunu yeni gördüm ben ..

dertleri nedir canım benim :(
üzüldüm şimdi..

yenacığım bunu yeni gördüm ben ..

dertleri nedir canım benim :KK43:
üzüldüm şimdi..

Ego savaşı, başka açıklaması yok kanımca ..
Fekat ben güçlü bünyeyim,üzülürüm ağlarım ama pes etmem. :)

Sen nasılsın .? :KK60:
Yolun Ege'ye düşerse beklerim...
Is gereğimi Ankaradasin. ?

Selam kizlar herkese iyi haftalar diliyorum benim mart hedefim 67.8 diyorum simdi 69.7 ciktim ne olur ne olmaz :) asagisi olursa super olur ne olur olmaz hedefi cok abartmayayim uzulurum sonra
Bugun bir aksilik olmazsa jillian la sporumu yapicam ... sabah maydanozlu limonlu suyumu ictim sonra da 200ml yarim yagli sutle muz ve 3yk musli karistirip ictim.arada meyve yemeyi planliyorum yesil cay icicem aksam ne yicegimi bilmiyorum bakalim bu hafta cuma yine 69 larda mi olucam bakalim yoksa 68 i gorcekmiyim???68 hamile kalmadan onceki kilomdu boy 175 doguma 90kg ile girmistim 6 ayda bu kadar oldu :)

Selam kizlar herkese iyi haftalar diliyorum benim mart hedefim 67.8 diyorum simdi 69.7 ciktim ne olur ne olmaz :) asagisi olursa super olur ne olur olmaz hedefi cok abartmayayim uzulurum sonra
Bugun bir aksilik olmazsa jillian la sporumu yapicam ... sabah maydanozlu limonlu suyumu ictim sonra da 200ml yarim yagli sutle muz ve 3yk musli karistirip ictim.arada meyve yemeyi planliyorum yesil cay icicem aksam ne yicegimi bilmiyorum bakalim bu hafta cuma yine 69 larda mi olucam bakalim yoksa 68 i gorcekmiyim???68 hamile kalmadan onceki kilomdu boy 175 doguma 90kg ile girmistim 6 ayda bu kadar oldu :)

Iyi haftalar. ..

Iki öğünmü besleniyorsun. ?

Ego savaşı, başka açıklaması yok kanımca ..
Fekat ben güçlü bünyeyim,üzülürüm ağlarım ama pes etmem. :)

Sen nasılsın .? :KK60:
Yolun Ege'ye düşerse beklerim...
Is gereğimi Ankaradasin. ?
hep aynı şeyler neyi paylaşamıyoruz bu kadar anlamıyorum kuzucum ben :(

iş ankarada evet
keşke gelebilsem oralara
belki yolum düşer bir gün :KK200:

Back
X