- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
geçmiş olsun canımcımYine başım ağrıyor.
Bu günler de sık yaşıyorum
Kahve içiyorum,gözlerimi açabilsem ne iyi olacak...

geçen hafta ben öyleydim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canımcımYine başım ağrıyor.
geç yatıyorum maalesef.Sağol canım. Sana da geçmiş olsun.
Ekrana bakmak eziyet oluyor böyle durum da..
Çokmu geç yatıyorsun. ?
Kilo verimini etkiliyormuş geç uyanmak geç uyumak..
Ben hiç yaşamadım.
Yada unuttum çocuklar büyüyünce. ..
süper menü yine gültenciğim.Bugünkü menüm...
Kahvalti...
1 saat önce 1 incir 7 zeytin 1 hurma yedim
3 çatal cikolatali pasta
1/2 alabaş
1 haslanmiş yumurta
Ara..1 kiwi...1 çay bardaği süt
Öylen...
2 kepce patates çorbasi
4 kaşik karnabahar yemeği
Ara...1 incir 7 zeytin 1 hurma
Akşam...
2 kepce patates çorbasi
2 kaşik karnabahar yemeği
3 kaşik zerdecalli yogurt
Toplam kalori.....897..
Bugün incir zeytin kürüne basladim kilo vermede ve bagirsaklari calistirmada etkisi varmiş...umarim faydasini görürüm...1 inciri 7 zeytini 1 hurmayi dogradim..1 tatli kaşiğida zeytingaği ilave edip yedim...tadida ayrica cok hoş..ben beyendim...![]()
Haftaya pazartesi araba ile önce kv gideceğiz 5 gün orda kalıp Istanbula geçeceğiz. Eşim daha sonra nakliye için dönüp eşyaları verecek. Çok işimiz var ama sonunda bitecek değil mi :) belki koşuşturmacadan bir iki kilo da veririm :))
Yine başım ağrıyor.
Benim hedef 57 kiloydu canim 56 deyil ..zaten ayda 2-3 kilo arasi ancak veriyorum. 57 kiloyu tutturursam ne ala...
İyi akşamlar kızlar,
Dün akşam kombi arızalanmıştı iki saattir onun tamiri yapılıyordu mutfak bugün yemek hazırlanacak halde değil. Bulaşık makinesi falan söküldü altından çekilmesi için küçücük yer zaten iyice sinir oldum. Bu yaz kesin taşınacağım
Bugün okulda sabah bir elma yedim,
Öğlen bir kivi, 4-5 tane kumkat yedim. Akşama kadar acıkmadım bu sayede.
Şimdi ne yemek yiyeceğim diye düşünüp duruyorum. Zaten geç kaldı bu saatten sonra ne yesem?
Bugünkü menüm...
Kahvalti...
1 saat önce 1 incir 7 zeytin 1 hurma yedim
3 çatal cikolatali pasta
1/2 alabaş
1 haslanmiş yumurta
Ara..1 kiwi...1 çay bardaği süt
Öylen...
2 kepce patates çorbasi
4 kaşik karnabahar yemeği
Ara...1 incir 7 zeytin 1 hurma
Akşam...
2 kepce patates çorbasi
2 kaşik karnabahar yemeği
3 kaşik zerdecalli yogurt
Toplam kalori.....897..
Bugün incir zeytin kürüne basladim kilo vermede ve bagirsaklari calistirmada etkisi varmiş...umarim faydasini görürüm...1 inciri 7 zeytini 1 hurmayi dogradim..1 tatli kaşiğida zeytingaği ilave edip yedim...tadida ayrica cok hoş..ben beyendim..sabah ve akşam yemekten 1 saat önce yenilecek.![]()
Kızlar Merhaba! 3 gündür çok yoğundum hem iş hem misafir hem grip hastalıklar diyet hak getirenasıl tekrar oturtucam bilmiyorummmmm yardım edinnnnnnnn
Cok üzüldüm cocuga banu...Allah yardim etsin o kiza.malesef her kadindan anne olamiyor.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturana
Sabah biraz kuran okuduktan sonra hazırlanıp Anneme gittimöğleden sonra da ordan havuza attık kendimizi kızımla
Havuz çıkışı birde canım fena sıkan bir olay oldu
Uzun zamandır dikkatimi çeken bir kızcağız vardı herkes Annesiyle hazırlanırken o hep tek kalıyor
Bugün giyinmek için kabinlere gidince baktık kız ağlıyor
Annesiyle havuza gelirken kızcağız mayosunu içine giymiş havlusu ve çamaşırlarının olduğu çantayıda otobüsde unutmuşAnnesi kızı bir güzel azarlamış anlaşılan çünkü ne yapacağım diye yine tek başına kabinde ağladı kızcağız
Meğer o sırada Annesi dışarda birileriyle sohbet ediyormuş umursamadan
Ders çıkışı tabi herkes duşunu alıp giyinirken bu kız yine yalnız ve ağlıyortabi havlusu falanda olmadığından tireyerek kabine kapandı ne yapacağını bilmediği için
Tabi bir bayanla birlikte hemen müdahale ettik ve kendi çocuklarımızdan havluları alıp kızı sardık durumu öğrenincede Annen nerde dedik çocuk o tribünlerde oturuyordu en son dediTabi doğal olarak bana geldiler ulen girsene içeri çocuğa bir çözüm üret ama yokkk kadının umuru değil
Havuzda benle birlikte müdahale eden arkadaş gidip dışarda hatunu arayıp bulmuş kadında giyinsin gelsin demiş sanırımyine umursamamış sonuçta çocuğun çamaşırları yok üstelik havuz çıkışı tekrar otobüsle dönecekler
Kızıma temiz çamaşır almıştım yedek hemen onları giydirdim kıza birde benim kızın üzerindeki uzun kolluyu giydirdimSonuçta biz arabayla dönecektik ve ceketi daha kalındı
Okadar sinirlendim ki kızı teselli ettikten sonra o Annene söyle dışarda beni beklesin dedim çünkü ciddi ciddi kadının af edersiniz ağzınaaaaa......... düşünüyordum
Diğer arkadaş benden önce çıktı ve kadına neden gelmedin çocuğunla ilgilenmeye diye sorduğunda da ufak kızımı çişe götürdüm diye uydurmuş sonuçta çocukların çıkacağı saat belliTam ayakkabılarımı giyip kadınla konuşacaktım o arkadaş dur boşver perşembe günü çocuklar dersteyken biz birlikte konuşuruz dedi
Birde kız bir ara çeketini almaya geldiğinde giydirdiğimiz halde yinede ağlıyordu sanırım Annesi bu seferde milletin şeylerini niye aldın diye fırça atmışkuzum ağlama bak giyindin üşümezsin yoksa Annen mi kızdı dediğimde hiç cevap bile vermedi bana
Okadar içim parçalandı ki o an kızcağızabelliki kadın kızın kursunu sadece evden çıkmak için bahane etmiş ve hiç ilgilenmiyor çocukla
Eşime de anlattım arabaya biner binmez işte bizim kızın üzerini verdim bizimki atletle kaldı diye oda iyi yapmışsın o çocukcağız yolda üşümesin dedi
Kuzumda diyor ki Anneciğim sen yedek koy her zaman yine lazım olursa veririz birilerine diye
Eşim biraz gözlemleyin olmadı hocaları uyarın kızın Annesini kenara çekip konuşsunlar dedikızımın demesi havuzda bile hep çok titriyor vücudu mor mor oluyor dedi ( geçenlerde bir fenalaşmıştı hatta hemşire hemen müdahale etti ve Annesi yine yoktu meydanda çok sonra buldular kadını hemşirede hatta dedi bu çocuğun vucundaki kızarıklıklar ne diye kadın kortizonlu ilaç kullanıyor diyince o zaman doktora götürün belki bir alerjisi vardır dedi hemşire hatta
Heee dayak yemiş gibi değildi ama psikolojik olarak çocuk pek sağlıklı gelmedi bana açıkçası )
Geldiğimizden beri kıza kafam takıldı acaba kızdılarmı kıyafetleri giydi diye ama iç çamaşırı ve üst olmadan giymesine içim el vermedi
Allah yardımcınız olsun canıminşallah tez zamanda biterde sende rahatlarsın
Çok geçmiş olsun canım inşallah şu anda çok daha iyisindir
Aaaa aramızda 1 kilonun lafı mı olurverirsin sen onuda
Gerçi sağ olsun Nilüfer halletmiş listedeki eksikleri
Allah yardımcın olsun canıminşallah çabuk biter
Seni ne kadar iyi anladığımı tahmin bile edemezsinmalum bende çektim kombiden
Her zamanki gibi süpersin canımTebrikler
Canım hazır çozuttum diye aman diyeyim sakın çok fazla boşlayıpta kaçamaklara dalmabir kere bile direnirsen devamı geliyor ( aynı şey kaçamaklardada geçerli
maalesef bir kere yiyince nasılsa battım diye devam ediyoruz maalesef o yüzden en güzeli hiç yapmamak
)
Eminim bir iki güne toparlarsın sende canım ama buradan uzak kalma![]()
geçmiş olsun canımcım
geçen hafta ben öyleydim![]()
İyi akşamlar kızlar,
Dün akşam kombi arızalanmıştı iki saattir onun tamiri yapılıyordu mutfak bugün yemek hazırlanacak halde değil. Bulaşık makinesi falan söküldü altından çekilmesi için küçücük yer zaten iyice sinir oldum. Bu yaz kesin taşınacağım
Bugün okulda sabah bir elma yedim,
Öğlen bir kivi, 4-5 tane kumkat yedim. Akşama kadar acıkmadım bu sayede.
Şimdi ne yemek yiyeceğim diye düşünüp duruyorum. Zaten geç kaldı bu saatten sonra ne yesem?
geç yatıyorum maalesef.
birde çocuklarım üniversitede.yarıyıl tatili onların.
geç saate kadar tv film derken geç oluyo baya
Kızlar Merhaba! 3 gündür çok yoğundum hem iş hem misafir hem grip hastalıklar diyet hak getirenasıl tekrar oturtucam bilmiyorummmmm yardım edinnnnnnnn
Hemen basladım bugün öğlen okudum msjlarınızı ama aksam yemedim dengelicem sayenizde umudum kırılmak izereydi bana yeniden umut oldunuz tşk ederimmmmSağolasın monicim
Canim cok aç kalıyorsun .
Boylede iyi değil..hem de sağlıksız. .
Kendine iyi davran..
Bir gün önceden hazırla yiyeceklerini .
Benim kızın okulu başladı da daha makul saatlerde uyuyor artık. :)
Resmen sabahliyordu.
Ben mecburen uyuyorum çalıştığım için ama çok hafif uykum var. her kapı sesine falan uyanıyorum ..
Hemen yeniden başla canım.
Insaniz bir şekil de bozuluyor duzenimiz.
Fakat kaldığımız yerden yeniden devam edelim.
Hadi yarın yeni bir başlangıç bol paylasimla burda ol..
canım hepimiz dönem dönem yaşyoruz bunları.hiç takılma.bolca paylaşımda bulun.Kızlar Merhaba! 3 gündür çok yoğundum hem iş hem misafir hem grip hastalıklar diyet hak getirenasıl tekrar oturtucam bilmiyorummmmm yardım edinnnnnnnn
ya ne sorumsuz insanlar var.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturana
Sabah biraz kuran okuduktan sonra hazırlanıp Anneme gittimöğleden sonra da ordan havuza attık kendimizi kızımla
Havuz çıkışı birde canım fena sıkan bir olay oldu
Uzun zamandır dikkatimi çeken bir kızcağız vardı herkes Annesiyle hazırlanırken o hep tek kalıyor
Bugün giyinmek için kabinlere gidince baktık kız ağlıyor
Annesiyle havuza gelirken kızcağız mayosunu içine giymiş havlusu ve çamaşırlarının olduğu çantayıda otobüsde unutmuşAnnesi kızı bir güzel azarlamış anlaşılan çünkü ne yapacağım diye yine tek başına kabinde ağladı kızcağız
Meğer o sırada Annesi dışarda birileriyle sohbet ediyormuş umursamadan
Ders çıkışı tabi herkes duşunu alıp giyinirken bu kız yine yalnız ve ağlıyortabi havlusu falanda olmadığından tireyerek kabine kapandı ne yapacağını bilmediği için
Tabi bir bayanla birlikte hemen müdahale ettik ve kendi çocuklarımızdan havluları alıp kızı sardık durumu öğrenincede Annen nerde dedik çocuk o tribünlerde oturuyordu en son dediTabi doğal olarak bana geldiler ulen girsene içeri çocuğa bir çözüm üret ama yokkk kadının umuru değil
Havuzda benle birlikte müdahale eden arkadaş gidip dışarda hatunu arayıp bulmuş kadında giyinsin gelsin demiş sanırımyine umursamamış sonuçta çocuğun çamaşırları yok üstelik havuz çıkışı tekrar otobüsle dönecekler
Kızıma temiz çamaşır almıştım yedek hemen onları giydirdim kıza birde benim kızın üzerindeki uzun kolluyu giydirdimSonuçta biz arabayla dönecektik ve ceketi daha kalındı
Okadar sinirlendim ki kızı teselli ettikten sonra o Annene söyle dışarda beni beklesin dedim çünkü ciddi ciddi kadının af edersiniz ağzınaaaaa......... düşünüyordum
Diğer arkadaş benden önce çıktı ve kadına neden gelmedin çocuğunla ilgilenmeye diye sorduğunda da ufak kızımı çişe götürdüm diye uydurmuş sonuçta çocukların çıkacağı saat belliTam ayakkabılarımı giyip kadınla konuşacaktım o arkadaş dur boşver perşembe günü çocuklar dersteyken biz birlikte konuşuruz dedi
Birde kız bir ara çeketini almaya geldiğinde giydirdiğimiz halde yinede ağlıyordu sanırım Annesi bu seferde milletin şeylerini niye aldın diye fırça atmışkuzum ağlama bak giyindin üşümezsin yoksa Annen mi kızdı dediğimde hiç cevap bile vermedi bana
Okadar içim parçalandı ki o an kızcağızabelliki kadın kızın kursunu sadece evden çıkmak için bahane etmiş ve hiç ilgilenmiyor çocukla
Eşime de anlattım arabaya biner binmez işte bizim kızın üzerini verdim bizimki atletle kaldı diye oda iyi yapmışsın o çocukcağız yolda üşümesin dedi
Kuzumda diyor ki Anneciğim sen yedek koy her zaman yine lazım olursa veririz birilerine diye
Eşim biraz gözlemleyin olmadı hocaları uyarın kızın Annesini kenara çekip konuşsunlar dedikızımın demesi havuzda bile hep çok titriyor vücudu mor mor oluyor dedi ( geçenlerde bir fenalaşmıştı hatta hemşire hemen müdahale etti ve Annesi yine yoktu meydanda çok sonra buldular kadını hemşirede hatta dedi bu çocuğun vucundaki kızarıklıklar ne diye kadın kortizonlu ilaç kullanıyor diyince o zaman doktora götürün belki bir alerjisi vardır dedi hemşire hatta
Heee dayak yemiş gibi değildi ama psikolojik olarak çocuk pek sağlıklı gelmedi bana açıkçası )
Geldiğimizden beri kıza kafam takıldı acaba kızdılarmı kıyafetleri giydi diye ama iç çamaşırı ve üst olmadan giymesine içim el vermedi
Allah yardımcınız olsun canıminşallah tez zamanda biterde sende rahatlarsın
Çok geçmiş olsun canım inşallah şu anda çok daha iyisindir
Aaaa aramızda 1 kilonun lafı mı olurverirsin sen onuda
Gerçi sağ olsun Nilüfer halletmiş listedeki eksikleri
Allah yardımcın olsun canıminşallah çabuk biter
Seni ne kadar iyi anladığımı tahmin bile edemezsinmalum bende çektim kombiden
Her zamanki gibi süpersin canımTebrikler
Canım hazır çozuttum diye aman diyeyim sakın çok fazla boşlayıpta kaçamaklara dalmabir kere bile direnirsen devamı geliyor ( aynı şey kaçamaklardada geçerli
maalesef bir kere yiyince nasılsa battım diye devam ediyoruz maalesef o yüzden en güzeli hiç yapmamak
)
Eminim bir iki güne toparlarsın sende canım ama buradan uzak kalma![]()
Hemen basladım bugün öğlen okudum msjlarınızı ama aksam yemedim dengelicem sayenizde umudum kırılmak izereydi bana yeniden umut oldunuz tşk ederimmmm
süpersin canımmHemen basladım bugün öğlen okudum msjlarınızı ama aksam yemedim dengelicem sayenizde umudum kırılmak izereydi bana yeniden umut oldunuz tşk ederimmmm
Cok üzüldüm cocuga banu...Allah yardim etsin o kiza.malesef her kadindan anne olamiyor..
oynakbasi34 Banucum. Bi söz var ya anne var annecik var diye. Çok doğru. .
Kendi keyfini yapacağına çocuğuna baksın lak lak yapmaya gelmiş demek..
Bak ben bile çok sinir oldum..
Hayır laf söyleyince de benim çocuğum anneligimi elestiremezsin diyor bazıları. .
Başıma geldi durakta kucucuk çocuğu yürümüyor diye pataklayıp duruyordu gerizekalı kadının biri. Baya ciddi ciddi kavga etmiştik. En son duranlar da laf söyleyince uzaklaşmıştı. .. giderken de bana bakarak benim çocuğum deyip itip duruyordu aptal..
Polisi arıyorum bak şimdi dedim,aradım da hemen gelen dolmuş binip gitti..
oynakbasi34 Canım benim çok teşekkür ederim sizin gibi değerli arkadaslarım olduğu sürece sırtım yere gelmez benimmm. Çok teşekkr ederimmm Bugün gene kaldığım yerden devam o zaman
canım hepimiz dönem dönem yaşyoruz bunları.hiç takılma.bolca paylaşımda bulun.
ayrılma buralardan
ya ne sorumsuz insanlar var.
herkes annelik vasfına haiz değil maalesef.
banum çocuk şiddet gorüyosa müdahele etmek lzm.