Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Eve döndüm ama fena yoruldum

Bana çok güzel spor oldu

8 000 adım atmışım eve gelene kadar

rahat 2 saat yürüdüm

En son bir ara Annem hadi eve dönmeden yemek ısmarlıyayım size dedi ( kadıncağız kötü oldu biraz sabah kahvaltısını az yaptığı için

) bende şimdi ekmek arası döner yada lahmacun falan yemektense hadi 1 tane simit alıp 3e bölelim dedim
Kızın okul çıkışına daha 1 saat var diye yemeği Annemlerde yedik

kahvemizi de içtikten sonra gittim kuzuyu alıp hemen eve döndüm

Az dinlenip akşamlık eşime ve çocuk lara yemek yapacağım

benim çorbam ve salatalık malzemem var nasılsa
Şansıma Pazarda pek fazla bir şey yoktu daha doğrusu uygun fiyatlı bir şey bulamadım

Kızlara sadece iç çamaşırı, küçük kuzuya bir kilotlu çorap birde eşime 1 tane gömlek alıp döndüm
Anneme diyorum parasız çıksaydım kesin karşıma bir sürü şey çıkardı ama para harcama niyeti olunca hiç bir şey bulamıyor insan diye

nasıl gülüyor boşver daha iyi harcama işte diye
Artık ancak yaza giderim o pazara

kışın pek bir şey olmuyor pazarlarda
Kızlar günaydın herkesler nasıllar? Bugün dışarıda yemek olayı var. Arkadaşlar ben gidiyorum diye düzenlemiş. En hafif kazayla atlatmayı düşünüyorum
Şimdiden afiyet olsun canım

Eminim en hafif şekilde atlatırsın sen o yemeği de
Hadi bakalım walk walk :)
Ins güzel ciciler bulursun.
Walk walk tamamda ciciler bulamadım

adam parayı verirken içinden inşallah bir şey bulamaz diye mi geçirdi nedir
Günaydın kızlar. Bu hafta bir hasta sebebiyle kötü başladım. Şikayetçi oldum bakalım ne olacak.
Rabbim inşallah hayırlara çıkartır da senin canını sıkan kişi de gereken uyarıyı yada cezayı alır
Selam kizlar nasilsiniz
Umay1907
gecmis olsun
Bugun ekmek olmadigi icin 1 tahil patlaginin ustune suzme peynir surdum, digerine de tahin pekmez ve muz.2 tanede yumurta yedim
Dun sporumu yaptim hem de boynum tutuk olmasina ragmen
Bu arada kizlar ozel sebeplerden dolayi bu ara inanilmaz moralim bozuk(maddiyatla alakali) yarin bir haber bekliyoruz

her kim bunu okuyorsa benim icin hayirlisiyla herseyin yoluna girmessi icin dua eder mi?
Çok çok geçmiş olsun canım

Rabbim inşallah şifa verir ve maddi acıdan bolluk bereket nasip eder sana ve tüm ihtiyacı olanlara ... Aminnnnnnnnn
Bizimde ayin 18inde 7 ayimiz olcak insallah
Ben ilk 3 ay cok kotuydum simdilerde o ilk zmaanlarki dusuncelerin cogu gecti ama kendimi eskisi kadar begenmeme, esimle biraz uzaklastik vs gibi dusunceler kaldi ama onlarda cok cok az ilk zamanlar gibi degil.
Canım çok normal çünkü kuzunun haricinde sanki hiç bir işin yokmuş gibi gelir

Tabiki Anne olarak evlatlarımızla dört dörtlük ilgilenmeye çalışacağız ama hiç bir zaman Kadın olduğumuzu da unutmamamız lazım

Bazen kendimizi bazende eşimizi şımartacağız ki evladımızla ilgilenecek enerjiyi bulabilelim
Merhaba kızlar,
Şu an filtre kahvemi yudumluyorum açık havada mis gibi bir hava var:) bugün yine meyveye doydum sabah bir ayva yedim tokluk hissinden ziyade mideme oturdu sanki:)
Bu akşam güzel bir çorba yapayım ekmek de almayacağım zaten artık eve.
Atıştırmalık niyetine de havuç getirdim yanıma. Çikolata canım çekiyor ama ağzıma sürmeyeceğim cumaya kadar.
Afiyet olsun canım bende şimdi yeşil çay içiyorum ama 1 saat sonrada kahve keyfi yaparım kesin

Akşam yemeğine kadar inşallah bol su içerim ( dışarda tuvalet sorunu olur diye hiç içmedim )
Ne güzel her şeyi planlamışsın kilo vermek adına

atıştırmalık olarak istersen gün kurusu bulundur yanında minik bir poşette

hem tatlı ihtiyacını gideriri hemde bağırsaklara destek
Benim bir ara her dışarı çıktığımda çantama atardım ve inan çok hayat kurtarıyordu