Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm...

Kahvalti...:kk77:
1 saat önce 1 incir 7 zeytin 1 hurma
1 haşlanmiş yumutta
1 kirmizi paprika

Öylen....:kk77:
1 tabak şehriyeli yeşil mercimek çorbasi
1 porsiyon karnabahar kizartmasi
1 kücük kaze yogurt

Ara....
1 avuc içi kadar receli krep
4 kaşik meyveli yogurt
1 fincan sade Türk kahvesi

Akşam....:kk77:
1 tabak şehriyeli mercimek çorbasi
1 kücük kaze yogurt

Toplam kalori....1120

Bugün yine tatli krizim tuttu...yine zor gecti günüm.bende regl sonrasida devam ediyo tatli krizi malesef.:mad:

Meyveli yoğurda tarçın eklesen nispeten faydası olur canım.

Kizlar bugunku menum
Kahvalti tahil patlagina suzme peynir
Tahil patlagina 1yk pekmez muz
2 yumurta
Ogle 1 kadinbudu kofte
Aksam 3 tane izgara kemiksiz pirzola
Ve tabiki sporumu yine yaptim yarin dinlenme gunum tarti oncesi spor odem yaptigi icin fazla cikmak istemiyorum

Öğlen koftenin yanına yoğurt salata eklseydin keşke. Az olmuş ..
Afiyet olsun canım.

Menüüüü:kahve:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim süzme light peynir
Öğle
Közlenmiş patlıcan
6 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
1 muz
1 bisküvi:KK11:
Akşam
Ispanaklı yumurta
Light yoğurttan ayran
2 dilim tahıllı ekmek
Akşama kayınvalideme gidicez ya kahve içerim yada süt arttırıcı
Su şimdilik 1 litre daha 1 litre içmem lazım:eğlence:

Gayet güzel canım.
Light ürün yerine normal kullansan hatta yoğurdu kendin mayalasan daha iyi olur..
Daha sağlıklı olur.. Light ürünler bana pek sağlıklı gelmiyor..
Hatta peynir süt yoğurt yağı faydali ve zararsız diyor Karatay hoca..

Bugün yediklerim

Sabah sahanda yumurta iki dilim ekmek

Öğlen et sote salata iki dilim ekmek

Ara şekersiz Türk kahvesi iki kare Bitter çikolata

İki saat sonra 10cig fındık

19:00 bir tabak çorba salata

30dk leslie

Çok güzel canım. Afiyet olsun.

İyi akşamlar
15.000 adımı tamamlayamadım 14.;192 adım atmışım bugün. Çok koşuşturmacalı geçti ve işler yine de bitmedi yarın da aynı tempo olacak gibi.
Menüm:
Sabah: 1 ayva+ kahve
Öğle: 1havuç+1 elma
2 gibi bir çay ve sade soda içtim
Akşam: 1 kase pirinç çorbası ve 1 tane büyük haşlanmış patates.
Yarının menüsü de belli şimdiden öğlene hem çorbam hem de patatesim var.
Susuz kaldım bugün hep unuttum nerdeyse hiç su içmedim sayılır şimdi elimde bir şişe var 750 ml onu bitirirsem bugünü de böyle tamamlayacağım.
Canım tatlı istiyor ama evde tatlı namına bir şey olmadığı için kendimi tutuyorum:KK70: cuma günü bir kaçamak hakkım olacak

Hiç olmamış kuzum.
Sebze yok protein yok.
Akşam sadece karbonhidrat tüketmissin.
Normal yemeğe geçtiğin de hızlı kilo alımı olur..

Yürüyüş bir numero olmuş.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Eve geldikten sonra bir sürü iş yaptım hatta en son evde ne kadar fındık ve ceviz varsa hepsini ayıkladım :KK48: Ben yemiyorum tabiki ama evdekilere hazır olsun dedim ;) arada atıştırmalık diye tutturuyorlar ;)

Beslenme olarak gayet güzel geçti günüm hatta aklımdayken hemen yediklerimide yazayım ;

Uyanınca 06.15de
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 08.00de
1 adet haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
4 - 5 dal maydanoz
1 fincan zencefilli limonlu yeşil çay

ara;
1 parmak kadar simit ( Annem kızkardeşim ve ben bölüştük bir tanesini oda etrafta bakkal bulamadım yoksa ayran içecektim )

Öğlen; 13.00
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
4 yk kadar ıspanak

ara;
1 fincan Nescafe ( şekersiz tabiki )

Akşam 18.00de
2 kepçe Tavuk suyuna çorba
1 koca kase marul salatası

ara; 19.45da
1 adet greyfurt
1 adet kivi

O saatten sonra da kesinlikle katı bir şey tüketmeyeceğim sadece çay ve su yada kahve ;)

Gün içinde zaten yazmıştım 8 000 adım attım oda 2 saatte yakındı ;)

giphy.gif

kalbim size gelsin

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Alemsin kız valla sen çok yaşa emi :KK68::KK68::KK68::KK68:

Bugünkü menüm...

Kahvalti...:kk77:
1 saat önce 1 incir 7 zeytin 1 hurma
1 haşlanmiş yumutta
1 kirmizi paprika

Öylen....:kk77:
1 tabak şehriyeli yeşil mercimek çorbasi
1 porsiyon karnabahar kizartmasi
1 kücük kaze yogurt

Ara....
1 avuc içi kadar receli krep
4 kaşik meyveli yogurt
1 fincan sade Türk kahvesi

Akşam....:kk77:
1 tabak şehriyeli mercimek çorbasi
1 kücük kaze yogurt

Toplam kalori....1120

Bugün yine tatli krizim tuttu...yine zor gecti günüm.bende regl sonrasida devam ediyo tatli krizi malesef.:mad:

Her zamanki gibi harika bir menü canım ;)
Ya şimdi Hatice söyleyince cepten aklıma geldi sende evde varsa sahlep yapıp içsene yada en azından süt ısıtıp içine bol tarçın dök ;) tatlı iştahını keser inşallah :21:

Kizlar bugunku menum
Kahvalti tahil patlagina suzme peynir
Tahil patlagina 1yk pekmez muz
2 yumurta
Ogle 1 kadinbudu kofte
Aksam 3 tane izgara kemiksiz pirzola
Ve tabiki sporumu yine yaptim yarin dinlenme gunum tarti oncesi spor odem yaptigi icin fazla cikmak istemiyorum

Süpersin canım ;) gayet güzel bir menü ve sporda var daha ne olsun :KK60:

Menüüüü:kahve:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim süzme light peynir
Öğle
Közlenmiş patlıcan
6 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
1 muz
1 bisküvi:KK11:
Akşam
Ispanaklı yumurta
Light yoğurttan ayran
2 dilim tahıllı ekmek
Akşama kayınvalideme gidicez ya kahve içerim yada süt arttırıcı
Su şimdilik 1 litre daha 1 litre içmem lazım:eğlence:

Kuzum niye bir bisküvi için kendini dövüyorsun :KK20: hee olmasaydı daha iyidi ama minicik bir şey sonuçta ;) üstelik kuzu zaten seni fazlasıyla yoruyordur yakmışsındır kesin ;)

Meyveli yoğurda tarçın eklesen nispeten faydası olur canım.

Öğlen koftenin yanına yoğurt salata eklseydin keşke. Az olmuş ..
Afiyet olsun canım.

Gayet güzel canım.
Light ürün yerine normal kullansan hatta yoğurdu kendin mayalasan daha iyi olur..
Daha sağlıklı olur.. Light ürünler bana pek sağlıklı gelmiyor..
Hatta peynir süt yoğurt yağı faydali ve zararsız diyor Karatay hoca..

Çok güzel canım. Afiyet olsun.
Tamam canim birdahakisefere tarcinla yiycem ..sagol bilgi icin...àma umarim bu tatli krizini kisa zamanda atlatirim....ayrica light ürünleri bende pek tercih etmiyorum...light ürünler ilerde saglik sorunlarina sebep olabilirmiş kemik erimesi gibi....bende yogurdumu kendim mayaliyorum..daha güzel oluyor tad olarak..hem daha saglikli oldugunu düsünüyorum .:KK66:

Bugün yediklerim

Sabah sahanda yumurta iki dilim ekmek

Öğlen et sote salata iki dilim ekmek

Ara şekersiz Türk kahvesi iki kare Bitter çikolata

İki saat sonra 10cig fındık

19:00 bir tabak çorba salata

30dk leslie

Canım harika bir menü tebrikler :KK60:
Eminim eksileri göreceksin ;)

Bu arada hastalar ne alemde canım varmı hayır haber :KK68:

Bugün yediklerim.

Sabah,
Çeyrek dilim ekmek
Yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz

Ara,
Filtre kahve
Hurma

Öğle,
Tavuk
Salata

Ara,
Ceviz
Dut kurusu

Akşam,
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 kasik bulgur pilavı
2 kasik yoğurt

60 dk. Aerobik+plates

Harikasın Nilüferciğim :KK9::KK9::KK9::KK9: sporda var ;) eminim çok güzel bir sonuç alacaksın sende ;)

İyi akşamlar
15.000 adımı tamamlayamadım 14.;192 adım atmışım bugün. Çok koşuşturmacalı geçti ve işler yine de bitmedi yarın da aynı tempo olacak gibi.
Menüm:
Sabah: 1 ayva+ kahve
Öğle: 1havuç+1 elma
2 gibi bir çay ve sade soda içtim
Akşam: 1 kase pirinç çorbası ve 1 tane büyük haşlanmış patates.
Yarının menüsü de belli şimdiden öğlene hem çorbam hem de patatesim var.
Susuz kaldım bugün hep unuttum nerdeyse hiç su içmedim sayılır şimdi elimde bir şişe var 750 ml onu bitirirsem bugünü de böyle tamamlayacağım.
Canım tatlı istiyor ama evde tatlı namına bir şey olmadığı için kendimi tutuyorum:KK70: cuma günü bir kaçamak hakkım olacak

İyiki evde bir şey yokmuş ohhh canıma deysin :KK48: ben yiyemiyorsam kimse yemesin :D
Şaka bir yana ama cidden evde dayanamıyorsan bulundurma ;) Şu anda eşim dibimde fındık ve cevizleri götürüyor :D eskiden olsa kaseleri önüme alır tıka basa doyana kadar hatta cevizden dilim uyuşana kadar yerdim :D şimdi bir tane ayıklarken bile yemedim :21::21::21:

Bu arada Menün harika olmuş canım tebrik ederim ;) yalnız aklında bulunsun zayıflama sürecinde soda ve maden suyu vucudn yağ depolamasına ödem tutmasına sebep oluyormuş :KK20: Banada Diyetisyenim söyledi hatta ben şok oldum o an nasıl olur bağırsakları biraz yumuşatsın diye içtim bu hafta diye ( o hafta yağdan kilo almış görünüyordum :KK48: ) hatta şansa aynı şeyi benimle diyetisyene giden Moni de yapmış ve oda yağdan almıştı :KK48:
İçindeki mineral ve tuz oranı bizlere bu süreçte zararmış ;) korumaya geçincede çok nadiren ancak yarım şişeye izin veriyormuş ;) bak Cola Zeroya bile okadar kısıtlama getirmemişti :KK48: dışarda yemek yerken çok sık olmamak kaydıyla nadiren içebilirsiniz demişti Zero için ama soda ve madensuyunu kesinlikle tüketmeyin demişti ;)

Banucum senin boynun nasıl. ?
Epeydir aklım da unutuyorum sormayı.

Şükür bu günüme ne diyeyim ;) ben ağrıyla yaşamaya alıştımda ağrı henüz bana tam alışamadı sanırım :D bu ara yine ufak ufak yokluyor ama dayanılmayacak gibi değil ;) gerçi bende fıtık olsaydım isyan ederdim az otur yerinde diye :D :D :D

Banu iyi fikir hic düsünmedim...bugün yeterince kacamak yaptimda yarin sahlep yaparim...hem saf salep var ..daha kalorisi az olur

oynakbasi34 oynakbasi34 tesekkurler canim
YENA YENA aslinda ogle yemicektim ama hazirladiktan sonra canim cekti ayakustu attim agzima :)
Aksamda tavugun yanina ispanak hasladim ama hic icimden gelmedi yarina biraktim onu dolayisiyla bugun sebze tuketmemis oldum :KK43:

Ev hali dört dörtlük olamıyor sürekli maalesef...
elimizden geldiğince destek olmaya çalışalım birbirimize nacizane..:KK68:

s.a kızlar:KK68:
geçkalktım yine bugün ama verimli bir gün oldu benim için
hemen menümü yazayım
sabah
lor peyniri beyaz peymir şkş yumurta tavada yaptım
zeytin yarım dilim ekemek
öğle
4 minik mandalina
akşam
kuru fasulye
az pilav
az tyrşu soğan
ıkı kaiık yoğurt
1 dilim ekmek
toplam-1091 kalori
vee spor 3 mil leslie:KK6:

İyi geceler kızlar gecenin bir yarısı gene bebiş sallıyorum.
Menümü paylaşayım ben de.
Kahvaltı bir adet rafadan yumurta, bir yk yoğurt kaymağı ve az pide
Öğlen yemeği brunch dışarıda arkadaşlar ile. Kavurmalı yumurta, dil peyniri, yeşil zeytin, petek balı, yoğurt kaymağı, pide.
Akşam bir porsiyon tahinli kabak tatlısı az çekirdek.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugünde şükür güne dinç ve erkenden uyandım ;) kahvemi yapıp kendimi buraya attım :21:
Yine yoğun bir gün beni bekliyor :KK48:
Görümcemin görümcesinde bebek mevlüdü var öğlende ;) Eşimin halasıyla belli bir yerde buluşup birlikte gideceğiz ( onlar yeni taşındığı evi bilmiyor ) Kuran okunduyktan sonra hemen çıkıp küçük kuzuyu Annemden almaya gideceğim sonrada direk havuza koşturacağız ;)
Bir ara gitmesem mi diye düşündüm ama ayıp olur çünkü Görümcemin KVsi ve Görümcesi benim her şeyime gelirler sağ olsunlar ;)

Bu arada dün çooook hoşuma giden bir şey oldu :KK48:
Geçen sene ben elde kurdele nakışı kursuna gitmiştim ;) bu sene daha yoğun olurum diye yazılmadım yeni döneme ama kız kardeşim devam etti aynı kadroyla :KK48: Tabi her fırsatta benim muhabbetim geçiyormuş ve daha o zamanlar kursun son bir kaç ayında diyetisyene başladığımı biliyorlardı ;) ama bir türlü görüşmek nasip olmamıştı ;)
Dün tam Pazardan dönerken kurstan bir ablayla karşılaştık ve hatun beni görünce resmen böyle oldu :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Kızzzzzzzzzzzzzzzz sen resmen yok olmuşsun demezmi :D :D :D :D
Okadar hoşuma gitti ki anlatamam size :KK68:
Baya sohbet ettik ve inanılmaz fark var valla helal olsun sana dedi :21::21::21::21:
Kız kardeşide ( ki o bile benden baya büyük ) o dönem başka bir diyetisyene başlamıştı ama vazgeçmiş :KK53: o dayanamıyor çok seviyor yemek yemeyi dedi :D dedim Ablacığım inan bende aynıydım ama cidden motivasyon çok önemli :21::21::21::21:
Bakalım onada dedim daha dün kızkardeşime pazartesi kursa gidince tembihle sonraki hafta geliceğim öğlen yemeğimizi birlikte yiyelim siz kursta yemek molası verdiğinizde dedim :KK48: hani tam kadro bir arada olsun diye bir hafta önceden tembihledim kızkardeşimede dedim çok sevindi :KK48:
Şu önümdeki 10 günü de sıkı tutup o zamana kadar az daha fark yaratırsam Kursa ziyaretim muhteşem olacak :D

Gerçi kurs hocasıyla çok frekansımız uyuşmamıştı :D daha doğrusu hatunu diğerleri gibi pohpohlamadığım için çok fazla benle ilgilenme gereği duymuyordu ama ben nasılsa her işimi kendim gördüğümden pekte tınlamamıştım :D

İyi geceler kızlar gecenin bir yarısı gene bebiş sallıyorum.
Menümü paylaşayım ben de.
Kahvaltı bir adet rafadan yumurta, bir yk yoğurt kaymağı ve az pide
Öğlen yemeği brunch dışarıda arkadaşlar ile. Kavurmalı yumurta, dil peyniri, yeşil zeytin, petek balı, yoğurt kaymağı, pide.
Akşam bir porsiyon tahinli kabak tatlısı az çekirdek.

Canım menün aslında gayet güzel ;) Kabak tatlısı da miktar olarak çok fazla değildi eminim :KK68: hem kabakta faydalı ;)

Günaydın kızlar

Dun yazamadım amcamın cok Şükür ilaç tedavisi ile devam edecek emar sonucu iyi

Korktuğumuz başımıza gelmedi Bin sukur

Gelinimizde yarın gidecek dr inş kalp atışı duyarlar cok stresliler bu konuda haklı olarak

Bugunu güzel gecirmeye caliscam gecmis olsuna gidiyoruz teyze kızına uyardık diyetteyiz diye kardeşimle

Akşama yazarım anca çorbamı yapıyorum kızımda bende çıkmadan içeriz öyle gideriz

Günaydın
Mutlu persembeler

Günaydın canımm :KK68::KK68::KK68::KK68:

Günaydın kızlar

Dun yazamadım amcamın cok Şükür ilaç tedavisi ile devam edecek emar sonucu iyi

Korktuğumuz başımıza gelmedi Bin sukur

Gelinimizde yarın gidecek dr inş kalp atışı duyarlar cok stresliler bu konuda haklı olarak

Bugunu güzel gecirmeye caliscam gecmis olsuna gidiyoruz teyze kızına uyardık diyetteyiz diye kardeşimle

Akşama yazarım anca çorbamı yapıyorum kızımda bende çıkmadan içeriz öyle gideriz

Günaydın canım :KK68:
Hadi gözünüz aydın ;) Rabbim inşallah şifa verir herkese ;) Bu arada inşallah yarın yengenizden de güzel haberler alırsınız :KK68:
Bugün malum Perşembe o yüzden mümkün olduğu kadar hafif atlatalım ;)

Kızlar bana şimdiden müsaade ;) cepten çıkana kadar bakarım tabi yine ara ara ama hem biraz iş yapayım hemde büyük kız yine cizim yapacakmış bilgisayarı istiyor ;)

Öpüyorum sizi kocaman :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Unutmayın bugün perşembe :KK20: yani mümkün olduğu kadar hafif ve kaçamaksız geçiriyoruz ve suyumuzu ihmal etmiyoruz :KK68:

Bugün evde kahvaltı yapamadım.
Barışı uyandırıncaya kadar bi 10 dakikamiz gitti..
Bi mutfağa koşup kahvaltı hazırlıyorum sonra dönüp uyandırmaya çalışıyorum ..
Sonra koca kişisine sesleniyorum onlar kahvaltı yaparken oğlanın beslenmesini hazırla kendimi hazırla :)
Hasılı evden çıktık oğlan okulun kapısından girdi benim minibüs geldi. Çok severim böyle tesadufleri :)
Yumurtamı maydanozumu yanıma aldım demin yedim..
Kızımı arayip uyandirdim.. sesi pek uykulu idi emin olmak için bi 5 dk sonra tekrar arayacağım geç kalmasın okula..

Şimdi de duble Turkish coffee içiyorum.

Back
X