Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

538c7acf4883c260789a62f2d7ea3417.webp

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dünden beri evin internetinde sıkıntı var :( cebimdeki pakette benim ufak eşşek sipasi yüzünden bitmiş :( deli oldum dünden beri şimdide akıl ettim de eşimin internetin ortak oldum 10 dakika da olsa ;)
En azindan sizlere haber vereyim dedim ;)

Birazdan kuzu okula gönderip sonrada müşteri hizmetlerini bir arayayım ;) belki bir sıkıntı varsa duzeltirler

Şoklardayım..bu gün yüzmeye başlıyacaktım her şey tamam tek rapor kaldı alır ordan havuza geçerim diye mayoyu altıma giydim asm ye gittim kalbine baktır falan dedi dr bi sorunum yok dedim o zaman bi tansiyon bakalım dedi hemşire ölçtü 20/10 dedi hayır
Olamaz dedim tekrar ölçtü aynı hemen dil altı ver dedi doktor bir kaç saat sonra gel tekrar evde de yarım saatte bir bak dediler ....biraz çarpıyordu kalbim kaygı diye çok dikkate almıyordum akşam üstü tekrar gittim 15/10 olmuş hemen tansiyon ilacı başlıyoruz bir hafta takip ondan sonra bakalım dedi ilacı alıp geldim...bakalım ne olacak..:/
Canım geçmiş olsun. Neden hemen ilaç başlamış. Belki stres belki hareket belki yediğinden. Birde evdeki tansiyon aleti nasıl. Saglik ocağında bir baktır canım. Çok geçmis olsun

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dünden beri evin internetinde sıkıntı var :KK43: cebimdeki pakette benim ufak eşşek sipasi yüzünden bitmiş :KK43: deli oldum dünden beri şimdide akıl ettim de eşimin internetin ortak oldum 10 dakika da olsa :KK66:
En azindan sizlere haber vereyim dedim :KK66:

Birazdan kuzu okula gönderip sonrada müşteri hizmetlerini bir arayayım :KK66: belki bir sıkıntı varsa duzeltirler

Aleyküm selam canım
Ben de merak ettim seni..
Sonra gezmelerdedir diye düşünmustum :)

Şoklardayım..bu gün yüzmeye başlıyacaktım her şey tamam tek rapor kaldı alır ordan havuza geçerim diye mayoyu altıma giydim asm ye gittim kalbine baktır falan dedi dr bi sorunum yok dedim o zaman bi tansiyon bakalım dedi hemşire ölçtü 20/10 dedi hayır
Olamaz dedim tekrar ölçtü aynı hemen dil altı ver dedi doktor bir kaç saat sonra gel tekrar evde de yarım saatte bir bak dediler ....biraz çarpıyordu kalbim kaygı diye çok dikkate almıyordum akşam üstü tekrar gittim 15/10 olmuş hemen tansiyon ilacı başlıyoruz bir hafta takip ondan sonra bakalım dedi ilacı alıp geldim...bakalım ne olacak..:/
Geçmiş olsun umarım anlık bir sıkıntıdır

Kızlar dün cepten yazmışım ama göndermemişim mesajımı cepten baktım şimdi bulamadım.
Dün çok kötüydüm adet olmak ve hala devam eden ateş bir kere daha serum yedim bugün. Sarı humma aşısı beni bu hale düşürdü.
Akşam yemek yaptım altını kıstım uyuyakalmışım kedim gelip başımda miyavlamasa asla uyanmazdım. Duman altı olmuştu ev. Tencereme ayrı üzüldüm bir saat yanan gaza ayrı üzüldüm:( sinirimden dün akşam da yemek yemedim. Dün tüm günüm boş geçti sayılır. Bugün tabi açlık başıma vurdu hastane bahçesinde beklerken şimdi bir tost yedim ayranla. Dünyalar benim oldu sanki karnım doyunca. Bugün öğleden sonra yine test yaptırcam duruma göre diğer aşılarımı yapacaklar.

Selammmmmm çok özür dilerim diyeti bıraktım ben o yüzden yüzüm yoktu gelmeye ama dedim geleyim benim arkadaslarım bana yardım eder belki... Benden adam olurmu bilmiyorummmmmmmm :KK1:

Selammmmmm çok özür dilerim diyeti bıraktım ben o yüzden yüzüm yoktu gelmeye ama dedim geleyim benim arkadaslarım bana yardım eder belki... Benden adam olurmu bilmiyorummmmmmmm :KK1:

Pes etmeden devam edersen olur.
Ama önce kendini hazırlamalisın sartlanmalisin..
Ve daha sık ugramalisin buraya. ..
Hadk yarın yeniden başla ...

bugün ywdiklerim bir menü sayılmaz aslında ama yazayım

Sabah öğle boş geçti test yaptırmak için aç kaldım ama sonra kahve içince açlık kalmadı.

Öğleden sonra bir elma yedim.

Akşama doğru aşıları yaptırıp eve geçerken bir simit aldım ve bir kase yoğurtla beraber yedim.

Midem aşırı bulanıyor ve ateşim var 4 aşıyı birden yaptılar bugün bir de çocuk felci damlası damlattılar ağızdan sanırım o midemi bulandırdı.

Bir saat kadar önce de bir çay ve bir küçük kruvasan yedim.
Bugün düzgün şeyler yiyemedim ama açlık da hissetmedim. İki gün dinlenip diğer aşılarımı da yaptıracağım.
Slm canım niye gidiyorsun Etiyopyaya bahsi geçti mi ben mi kaçırdım merak ettim.

Yüksek tansiyon çok ciddi. Geçmiş olsun. İlaçlarını ihmal etme canım.

Kızlar günaydın. Biz eşimle kv ye geldik. Burda rejim yapamadım pek. Cuma gününe kadar burdayız. Tartısı da yok kiloyu hiç dert etmemiş kendisi :kk77: Cuma günü kaça kadar bildirim yapmak gerekiyor kaptanım? Bir eczanede tartılırım artık sorumluluk büyük :cool:

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dünden beri sinirden kuduruyorum :( internet var görünüyor ama Modem port almiyormus artık ne demekse :(
Müşteri hizmetlerine yarım saat sabah yarım saatte akşam ugrastirdik durduk yönlendirmeleri ile ama yok duzelmedi :(

Benimde tepe atınca erkenden yattım ;)
Eşimde kızın çizim odevine yardim ederken kendi internetin kullanınca ben babayı aldım :D
Hazır karga kahvaltısını etmeden uyanınca bari bakayım dedim ;)

Bugün sabah 8de büyük kızın endokrin bölümüne Randevusu var :KK66: o yüzden 7 çeyrek gibi zaten evden çıkmam lazım :KK66:
Ufakliğin da okul gezisi var onunda gitmeden kahvaltısını ve kiyafetlerini hazirlayacagim ki biz gidince eşim ugrasmak zorunda kalmasın :KK66:
Dönüşü de artık kuzunun havuz çantasını evden alıp 11.30da kızı okuldan alacağım erken çıkacaklarmış gezinen dolayı :KK66:
Dün eşşek sipasina da dedim artık benim telefonu biziklamak yok bak kkya bile bakamıyorum senin yüzünden diye gülüyor Anneciğim ben bilek yapmadim ki diye :KK70:

Back
X