Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar dün cepten yazmışım ama göndermemişim mesajımı cepten baktım şimdi bulamadım.
Dün çok kötüydüm adet olmak ve hala devam eden ateş bir kere daha serum yedim bugün. Sarı humma aşısı beni bu hale düşürdü.
Akşam yemek yaptım altını kıstım uyuyakalmışım kedim gelip başımda miyavlamasa asla uyanmazdım. Duman altı olmuştu ev. Tencereme ayrı üzüldüm bir saat yanan gaza ayrı üzüldüm:KK43: sinirimden dün akşam da yemek yemedim. Dün tüm günüm boş geçti sayılır. Bugün tabi açlık başıma vurdu hastane bahçesinde beklerken şimdi bir tost yedim ayranla. Dünyalar benim oldu sanki karnım doyunca. Bugün öğleden sonra yine test yaptırcam duruma göre diğer aşılarımı yapacaklar.

Ay Allah korusun canım verilmiş sadakan varmış :( Rabbim esirgesin...Aminnnn

oynakbasi34 oynakbasi34 nooldu senin netin hallolmadımı canım

Sinirden kuduruyorum ama ne fayda :( en Son dün akşam isyanı bastım adamlar belki modem bozuktur biz sistemden düzeltmeye çalışacağız olmadı en kisa zamanda yeni bir Modem ulastiririz dediler ama oda yine iki günü bulur bence :( bugün tekrar arayacağım bir ara eve gelince; )

Selammmmmm çok özür dilerim diyeti bıraktım ben o yüzden yüzüm yoktu gelmeye ama dedim geleyim benim arkadaslarım bana yardım eder belki... Benden adam olurmu bilmiyorummmmmmmm :KK1:

Canım pes etmek yok ;) emin ol burada her gün bulunan bile.motivasyon sağlayacak sana; ) bir iki Kilo gidince de daha bir istekli olacaksın ;)

13c022e0cce6bb8b20f78a589e8eac3d.webp
gunaydin kizlar

66 mb internetim kalmış :D
Kullanmiyayim da yarın bildirim için kullanırım ;)

Akşam eşimden bağlanır listeye ayarlarım hazır olsun ;)

Kaptan ben unutmusum burda paylaşim yapmayi henuz tam alışamadım:) tarti gunü yarin degil mi?
Menumu simdiden paylasim
Kahvaltimi 11 de yaptim
Kiymali yumurta ve 3 dilim kepekli ekmek
Biriki catal peynir
salatalık domates ve ıhlamur

Ara ogun yok akşam da
Corba ve salata

Spor 30 dakika eliptik
2 lt su

Kaptan ben unutmusum burda paylaşim yapmayi henuz tam alışamadım:) tarti gunü yarin degil mi?
Menumu simdiden paylasim
Kahvaltimi 11 de yaptim
Kiymali yumurta ve 3 dilim kepekli ekmek
Biriki catal peynir
salatalık domates ve ıhlamur

Ara ogun yok akşam da
Corba ve salata

Spor 30 dakika eliptik
2 lt su

Aksam icin az gibi sanki dayanabilcek misin? Evet tarti gunu yarin

Selamın aleyküm kızlar şükür kavusturana ♡♡♡♡♡

Eşimin netine bağlandım ama ancak girebilir deminden beri sayfa acmiyordu :(

Tekrar başlattım kendine geldi ;)

Yine müşteri hizmetleriyle kanka bağladım bugün ve en sonunda en yakın bayiye modemi götürün eğer arizaliysa anında yenisiyle degistirecekler dediler ;)

Eşim yarın hallederim ben dedi ♡

Nasıl alistiysam felaket canım sıkıldı iki gündür ;) inşallah halledilir de bende kavusurum sizlere ;)

***8. Takım 557.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % )
Yena ( 66 / / / % )
üye mezun olmak istiyor
doga3 ( 88.4 / / / % )
perihan00 ( 59 / / / % )
mavimli ( 79,8 / / / % )
bildirimde bulunmadığından yuzdesi 2'ye bölündü, üye izne ayrılmak istiyor
helopini ( 66,2 / / / % )
catterflym ( 69,6 / / / % )
Umay1907 ( 59,7 / / / % )
siyamun adlı üye isim degikligi yaptı
MRTMUHASEBE ( 72 / / / % )
glsbrs ( 61,7 / / / %)
Eddoras ( 77.7 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Kızlar listeyi yarına hazır ettim ;) başka eklenecek biri var mıydı ;) Sanki var gibi hatırlıyorum bir bilgisayara bakayım ;)

Bilgisayardan baktım NOT etmemisim ama sanki bir arkadaşımızın daha listeye girme durumu vardı ;) en iyisi ben bir geçmişe bakayım arada kaynamasin

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar ;)

Hazır eşim evden çıkmadan sizlere de bakayım dedim ;)
İnşallah bugün Modem işini eşim halledecek bir aksilik olmazsa ;)

Sabah evde sabit çıktım ama bakalım Sibelde ne çıkacağım merak ediyorum ;)

3 gündür stresten midir yoksa suyu eksik ictigimden mi bilmiyorum ama hemoroidim kendini hatırlatmaya başladı :D :D :D
Ne boynum duruyor ne mİçim :D :D Eşim bile diyor Aşkım nedir bu başına gelenler diye :D Nazar Nazar diyorum gülüyor :D

***8. Takım 557.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % ) sabit
Yena ( 66 / / / % )
üye mezun olmak istiyor
doga3 ( 88.4 / / / % )
perihan00 ( 59 / / / % )
mavimli ( 79,8 / / / % )
bildirimde bulunmadığından yuzdesi 2'ye bölündü, üye izne ayrılmak istiyor
helopini ( 66,2 / / / % )
catterflym ( 69,6 / / / % )
Umay1907 ( 59,7 / / / % )
siyamun adlı üye isim degikligi yaptı
MRTMUHASEBE ( 72 / / / % )
glsbrs ( 61,7 / / / %)
Eddoras ( 77.7 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Kızlar Liste bu hafta sizlere emanet ben girebilirmiyim akşamdan önce bilmiyorum ama giremezsem YENA YENA yada moni moni yetisirler inşallah ;)

Kuzuyu okula hazirlamam lazım sonrada az ev işi yapıp Sibele gitmek için hazirlanirim ;)

İnşallah herkes bol eksileri görür ♡♡♡♡
Allaha emanet olun

Kızlar Liste bu hafta sizlere emanet ben girebilirmiyim akşamdan önce bilmiyorum ama giremezsem YENA YENA yada moni moni yetisirler inşallah :KK66:

Kuzuyu okula hazirlamam lazım sonrada az ev işi yapıp Sibele gitmek için hazirlanirim :KK66:

İnşallah herkes bol eksileri görür ♡♡♡♡
Allaha emanet olun
tamam banuşum ben evdeyim nasıl olsa bakarım canım:KK19:
seninle sibele de gelemiyorum bugün :110:çok fena tutuldum hareket edemiyorum doğru düzgün:KK51:

Back
X