Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok banum bende kendimden beklemiyorum doğrusu
Bugün uyandığımdan beri boğazım agriyor gibi giciklaniyor. 2 gündür ortalikta uyukluyorum hastalık belirtisi sanırım. Simdiden geçmiş olsun bana
Ya evet çok şükür bu hafta iyi oldu. Spor ile de olunca baya farketti ama bir hafta oluyor diğer hafta duruyor gibi. Umarım öyle olmazMAşallah ne güzel kilo vermişsin...
Haftaya sanırım listede olacaksın...
Çok mutsuzum çünkü yapamıyorum Nasıl motive olacağım bilmiyorum...Pes etmeden devam edersen olur.
Ama önce kendini hazırlamalisın sartlanmalisin..
Ve daha sık ugramalisin buraya. ..
Hadk yarın yeniden başla ...
Tamam hergün gelicem ama şuan çok isteksizim napıcam bilmiyorummmmAy Allah korusun canım verilmiş sadakan varmışRabbim esirgesin...Aminnnn
Sinirden kuduruyorum ama ne faydaen Son dün akşam isyanı bastım adamlar belki modem bozuktur biz sistemden düzeltmeye çalışacağız olmadı en kisa zamanda yeni bir Modem ulastiririz dediler ama oda yine iki günü bulur bence
bugün tekrar arayacağım bir ara eve gelince; )
Canım pes etmek yokemin ol burada her gün bulunan bile.motivasyon sağlayacak sana; ) bir iki Kilo gidince de daha bir istekli olacaksın
![]()
Umarımİlk hedefim 88 di ulaştım ikinci hedef 78 ilkinden daha çabuk ulaşırım umarım
Ay evet yaa. İnanın hepte aklımda ama anlamadığım bir yoğunluk . Başımı kasiyacak zamanım yok. Ama bu hafta burdayımEstamel003
G gunes-86 kızlar bu hafta ikiniz sadece 2ser mesaj atmissiniz
Bu hafta sizden ricam bol paylaşım yapın ki sizlerde listeye alabileyim![]()
Bi de hergün artık yeter diyip yeniden başlamak var. O da iyi oluyorEki Görüntüle 2111547 gunaydin kizlar
Şimdi derin bir nefes al. Kocaman bir bardak su iç. Göbeğini cekebildigin kadar içine çek ve yapabileceğine inan. Kimler kimler yaptı, sen de yaparsın. Inanki belki onların inancı seninkinden de azdıGecen haftaki kilomu unuttum belki unutasım gelmiştirrrrofff napcam ben hiç diyet içimden gelmiyoooo
bugünkü kilom 103.5
![]()
Simdiden geçmiş olsun, o zaman şimdiden önlem almak lazım. İçilsin bitki çayları yesin meyvelerBugün uyandığımdan beri boğazım agriyor gibi giciklaniyor. 2 gündür ortalikta uyukluyorum hastalık belirtisi sanırım. Simdiden geçmiş olsun bana
İnşallah ya, ama birazda bebekten dolayi benim olmuyor. Ama şartları zorlayip burda olmaya çalışacağım .Kesinlikle Hatice haklı kızlar hepimiz başta ben olmak üzere toplanmamiz lazım
Yarın da biraz yogunlugum var ama pazar itibaren hepimiz her gün 5 mesaj kuralını başta olmak üzere tüm kurallara uyacagiz; )
Menüler bildirilecek
Yapılıyorsa sporlar bildirilecek ve cumaya kadar herkes suyunu yeterli içip kacamaksiz devam edecek
Devamsızlık istemiyorum artık acil bir durum olmadığı sürece![]()
Evet canım aynen öyle gun içinde Bir msj hop bide yatarken iyi geceler menüyle birlikte bittiHaklisiniz kizlar iyice dagildik burdan.. şikayet ediliyo ama kimsede elini taşin altina koyduğu yok..şikayet var faliyet yok..iyice motivasyonumuz düştü...![]()
Hepimizin bir ev is düzeni olabilir ama lütfen menülere herkes yorum yapsın
Spor yok mu diye birbirimizi ikaz edelim
Kızlar yaza az kaldı en önemlisi sağlığımız için verelim
Kilolarimiz bizi olduğumuzdan yaşlı gostermisin
Ben yarindan itibaren herkesin pesindeyim ona göre)
Iyi geceler canim....İyi uykular kızlaaarrrrr
Benim cimcime uyumadi beşiğinde salliyorum
Haliyle sabah 10- 11 arasında uyaniriz