Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kesinlikle Hatice haklı kızlar hepimiz başta ben olmak üzere toplanmamiz lazım ;)
Yarın da biraz yogunlugum var ama pazar itibaren hepimiz her gün 5 mesaj kuralını başta olmak üzere tüm kurallara uyacagiz; )

Menüler bildirilecek
Yapılıyorsa sporlar bildirilecek ve cumaya kadar herkes suyunu yeterli içip kacamaksiz devam edecek ;)

Devamsızlık istemiyorum artık acil bir durum olmadığı sürece ;)

Yok banum bende kendimden beklemiyorum doğrusu

Ben inanıyorum harfiyen uyarsan eminim görürsün ;) Senin şu işinin yoğunluğu birazda engel oluyor sağlıklı ve düzenli beslenmeye ;)

Bugün uyandığımdan beri boğazım agriyor gibi giciklaniyor. 2 gündür ortalikta uyukluyorum hastalık belirtisi sanırım. Simdiden geçmiş olsun bana

Çok geçmiş olsun canım bol bol limonlu Zencefilli çay iç belki daha hafif atlatirsin ;)

2 kalem tarcın 2 yemek kaşığı bal yarım limon kabuklu şekilde dogranacak 1 parmak kadar zencefil kabuklu dogranacak 2 litre suya bunlar atılacak 1 gün bekleterek iicilecek ve 2 gün tekrar 2 kaşık bal ve şu konularak bekletilip 1 gün icilecek 3 gün bu saydıklarım tekrar aynı şekilde yapicak tazelenerek bu şekilde:)
Şu Şu icmekte zorlanan varsa bu yardımcı oluyormuş. Beslenmeye dikkat ederek 17 günde 1.7 kg vermiş. Tatlı ihtiyacınızı engelliyormus

Pes etmeden devam edersen olur.
Ama önce kendini hazırlamalisın sartlanmalisin..
Ve daha sık ugramalisin buraya. ..
Hadk yarın yeniden başla ...
Çok mutsuzum çünkü yapamıyorum Nasıl motive olacağım bilmiyorum...
Ay Allah korusun canım verilmiş sadakan varmış :KK43: Rabbim esirgesin...Aminnnn

Sinirden kuduruyorum ama ne fayda :KK43: en Son dün akşam isyanı bastım adamlar belki modem bozuktur biz sistemden düzeltmeye çalışacağız olmadı en kisa zamanda yeni bir Modem ulastiririz dediler ama oda yine iki günü bulur bence :KK43: bugün tekrar arayacağım bir ara eve gelince; )

Canım pes etmek yok :KK66: emin ol burada her gün bulunan bile.motivasyon sağlayacak sana; ) bir iki Kilo gidince de daha bir istekli olacaksın :KK66:
Tamam hergün gelicem ama şuan çok isteksizim napıcam bilmiyorummmm

Gecen haftaki kilomu unuttum belki unutasım gelmiştirrrr :kk77: offf napcam ben hiç diyet içimden gelmiyoooo :bicak: bugünkü kilom 103.5 :hasta:
Şimdi derin bir nefes al. Kocaman bir bardak su iç. Göbeğini cekebildigin kadar içine çek ve yapabileceğine inan. Kimler kimler yaptı, sen de yaparsın. Inanki belki onların inancı seninkinden de azdı

Kesinlikle Hatice haklı kızlar hepimiz başta ben olmak üzere toplanmamiz lazım :KK66:
Yarın da biraz yogunlugum var ama pazar itibaren hepimiz her gün 5 mesaj kuralını başta olmak üzere tüm kurallara uyacagiz; )

Menüler bildirilecek
Yapılıyorsa sporlar bildirilecek ve cumaya kadar herkes suyunu yeterli içip kacamaksiz devam edecek :KK66:

Devamsızlık istemiyorum artık acil bir durum olmadığı sürece :KK66:
İnşallah ya, ama birazda bebekten dolayi benim olmuyor. Ama şartları zorlayip burda olmaya çalışacağım .

Haklisiniz kizlar iyice dagildik burdan.. şikayet ediliyo ama kimsede elini taşin altina koyduğu yok..şikayet var faliyet yok..iyice motivasyonumuz düştü...:KK34:
Evet canım aynen öyle gun içinde Bir msj hop bide yatarken iyi geceler menüyle birlikte bitti

Yenilikler gelsin herkes kurallara uysun

Gerekirse yeni üye alımı olsun

Defalarca yazdım liste yapilsin kilosu yakin olanlar yarissin takım içinde

Hirs mücadele ile birbirimizi motive edelim

Hepimizin bir ev is düzeni olabilir ama lütfen menülere herkes yorum yapsın

Spor yok mu diye birbirimizi ikaz edelim

Kızlar yaza az kaldı en önemlisi sağlığımız için verelim

Kilolarimiz bizi olduğumuzdan yaşlı gostermisin

Ben yarindan itibaren herkesin pesindeyim ona göre ;))

...
Hepimizin bir ev is düzeni olabilir ama lütfen menülere herkes yorum yapsın

Spor yok mu diye birbirimizi ikaz edelim

Kızlar yaza az kaldı en önemlisi sağlığımız için verelim

Kilolarimiz bizi olduğumuzdan yaşlı gostermisin

Ben yarindan itibaren herkesin pesindeyim ona göre :KK66:)
İyi uykular kızlaaarrrrr

Benim cimcime uyumadi beşiğinde salliyorum

Haliyle sabah 10- 11 arasında uyaniriz
Iyi geceler canim....

Back
X