- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinn sen neler yapıyorsun listeye döndün mü?Limonlu ilik Bir bardak suyumu içeyim kahvaltimi yapayım![]()
yok bırakmam
165 im ben
ayy teşekkür ederimm , yan taraflar dedikleri yerler var ya onlar girmek bilmiyor bir . bir de eskiden çok spor yapardım o fit vücuddan istiyorum aslında tekrarInşallah canım. .
Sen de asıl artık bitir bu işi . Birlikte koruyalım.
Ooo iyi, benden uzunsun. . 60 kiloyla şahane gorunuyorsundur. .
ayy teşekkür ederimm , yan taraflar dedikleri yerler var ya onlar girmek bilmiyor bir . bir de eskiden çok spor yapardım o fit vücuddan istiyorum aslında tekrar
herkese günaydııın nasılsınız kızlar diyetler nasıl gidiyor . iznimin resmi olarak ilk haftasıydı bu cuma . izne ayrılmakta akıllık etmişim bu iki hafta o kadar yorucu yoğun stresli ve kötüydü ki eve gelip ağladığım akşamlar oldu bıkkınlıktanneyse ki bu haftayı da atlataym inşallah daha az yoğun olucam diye umut ediyorum . bu tatil sürecindeki amacım da sabit kalmaktı o yüzden diyet yapmadım her şeyden yedim extraya kaçmadan tabi artı olmamak için . eğer yoğunluğum çok olmazsa izin de bile olsam paylaşım yapmaya çalışıcam ;diyet spor .ben zaten paylaşım yapamıcağımı bildiğim için izine ayrılmıştım.
Biz kahvaltıdan sonra yüzmeye gideceğiz geçen hafta gitmedik ateşten dolayi ..
Aslında oksuruge çevirdi dünden beri fena öksürüyor.. naapsam bilemedim...
Selamınaleyküm kızlar ♡♡♡♡
Yine ben geldim
Kızlar ne alemdesinizben yuzmeden döndüm ara öğün olarak ayranimi içtim ♡
Bir saat sonra hazırlanıp gorumceme gideceğimgitmeden 1 kase chiali yoğurt yerim ki kuran bitene kadar acikmayayim
ordada sadece varsa salata yerim olmadı bol su ve çayla idare ederim
Listeme göre 1 kase cacik 1 kepçe çorba ve 4 kaşık sebze yemeğivar oglenlik bende sebze yemeği yerine salata yerim corbayida yemeyip 1 kaşık chia eklerim yoğurdu diye düşündüm
Allah yardımcın olsun canım ♡ inşallah rahatlarsin da seni daha sık görürüz dediğin gibi
Çivi civiyi söker derlerbenimkiler geçen öksürüğü halde götürdüm klorlu su iyi geldi sanırım hastalık hortlamadan gitti
![]()
aynen ailemleyim çok şükür ev-yemek derdim olmuyo :)Vakit buldukça yapsan. .
Spor öyle tuhafki yaptıkça daha enerjik olunuyor..
Örneğin ben öyleyim artık. Hele yürüyüşe bayılıyorum. .
Canım sen istanbuldamisin ailenin yanindasin dimi.?
Bende senin gibi dusunuyorum degişik bir diyet uygulayipda vucudumu şasirtsam mi diye dusunuyorum bu hafta bende iyi bir sonuc elde etmek istiyorum artik:/Toparlanalim artik elele verip şu fazla kilolardan kurtulalim.....ben bu hafta değişik bir diyet yapmayi düşünüyorum...haftaya cumaya güzel bir bildirim yapmak istiyorum...
Aslinda şok diyetlere karşiyim ama dedigin gibi bünyeyi şaşirtmak iyi gelir belki.....yogurt hurma diyeti düsünüyorum mesela...veya 5 te 5 de olabilir...Bende senin gibi dusunuyorum degişik bir diyet uygulayipda vucudumu şasirtsam mi diye dusunuyorum bu hafta bende iyi bir sonuc elde etmek istiyorum artik:/
Tesekkur ederimSimdiden geçmiş olsun, o zaman şimdiden önlem almak lazım. İçilsin bitki çayları yesin meyveler
Bende takipteyim az çok hadi bakalım. Takım ruhuHepimizin bir ev is düzeni olabilir ama lütfen menülere herkes yorum yapsın
Spor yok mu diye birbirimizi ikaz edelim
Kızlar yaza az kaldı en önemlisi sağlığımız için verelim
Kilolarimiz bizi olduğumuzdan yaşlı gostermisin
Ben yarindan itibaren herkesin pesindeyim ona göre)
Heyecanla bekliyoruzKaptanım ve sevgili grup arkadaşlarım iki haftalık bir taşınma süreci geçirdim ve şimdi annemdeyim belki bir ay kadar. Kendi adıma çok yorucu yıpratıcı zamanlardı iki bebiş ve onca kolileme. Ben stresli olunca yiyen grubundanım malesef kilo aldım. Biraz toparlanmam gerekiyor. Eşim de yurtdışında bana yardımcı olamıyor. Grubumuzda da şu sıralar motivasyon düşük sanki. Ben bir türlü motive olamadım son zamanlar anlayacağınız. Kaptanım dinlenip, motive ruhumu bezenip döneceğim.
TünaydınVeee Günaydınnnnnnn
Ameliyat olduğum hastanenin diyetisyeni bu saatten sonra bende normal biri olarak degerlendiriliyorumMthn83 geçmiş olsun canım. Önlemini al ilerlemeden. .
Gideceğin diyetisyen bariatrik diyetisyen dimi durumumu biliyordur.?
oynakbasi34 canım yeni listen sana bu hafta eksi ikii getirir inş ...
Gulhan1 başağrın nasıl oldu .?
@mavimli kolaylıklar diliyorum...
Ve diğer arkadaşlar sevgiler saygilar daha bir çok şey :))
Denemekte fayda varEki Görüntüle 2112341 böyle bir kür var denemeyi dusunuydüşü aslinda
Maşallah sana canim tebrikler..inşallah bi 20 kilo daha verirsin..Kızlar benim toplam 20 kilo oldu verdiğim 20 kilo taşı deseler taşıyamam bedene ne eziyet etmişim ya :/