- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım maksat diyetisyen değil. Burda ameliyat sonrası takip edecek diyetisyen yok. Ben halledicem kendi basima
Yine bir dene 1 ay da ona göre karar verirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım maksat diyetisyen değil. Burda ameliyat sonrası takip edecek diyetisyen yok. Ben halledicem kendi basima
Yena sana liste verdi mi hiç bana atsana varsa
Çok şükür iyi geçti patlamis misir kacamagim oldu bir avuc kadar 21:00 daSu perisi86 nasıl geçti akşamın canım...
Çok şükür iyi geçti patlamis misir kacamagim oldu bir avuc kadar 21:00 da
22:00da yeşil elma yedim kalan böreği paket yapıp kv verdim giderken
Beni yoran aksam regl olmamdi bacaklarim belim ağrıyor
Sağol tatlımCanım, listem şöyle en başta protein sonra süt ürünleri ( yoğurt ayran kefir süt )sonra sebze meyve,kuru yemiş,ve en son tahıl grubu...
Buna göre beslenmemi söyledi..9.ay kontrolüm de hazır liste vermedi gerek yok dedi kafama takılan birşey olduğun da arayıp konuşuyorum yahut watsaptan soruyorum ama iyice oturttum artık...
Örneğin sabahları yumurta peynir zeytin muhakak oluyor bunun yanına yeşillik söğüş ekle dedi. istersen her öğün yarım dilim veya 1 dilim ekmek yiyebilirsin dedi..ama ben yemiyorum gerek kalmıyor çünkü...
Öğlen ve akşamları protein ağırlıklı .. et tavuk balık olmadığı zaman peynir yumurta bakliyatla dengeleyeceğiz...
3 ana 3 ara öğün şeklin de beslenilecek
her gün 45 dk.en az yürüyüş yahut farklı aktivite yapılıcak..
kaşıkla yenilen her gıda katı grubuna giriyor.örneğin çorba cacık gibi
GuGünayd banusSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah da çok dinç uyandım çok şükürnasıl bol su içtiysem ( önceki günlere nazaran
) gece hayatımda ilk kez sabah oldu sanıp sabahın 3ünde tuvalete kalktım
sonra tek göz kapalı direk kendimi yatağa attım tabiki
Hala tartıda az fazla çıkıyorum ama hiç dert değil bol suyla hallederim ben onuregl olacağım bir iki güne kadar o yüzden çok normal
Çok geçmiş olsun canım reglnin ilk günü bende de çok sıkıntı oluyor
Bu arada tebrik ederim geceyi de hasarsız atlatmışsın![]()
İyi gezmeler keyifli sohbetler banu ablaBugün hesapta evde oturacaktım ama gece son anda yine bir gezme çıktı
Arkadaşlar toplanacakmış ev sahibi ille Banuya da haber ver demiş arkadaşahatun ne zamandır davet ediyor hadi bu sefer bende geleyim dedim
Geçen sene doğum günümde arkadaşın vasıtasıyla tanışmıştık o günden beri ne zaman toplansalar benide çağırmak istiyorlar ama malum ben hep ayağı yanmış kedi modunda olunca hep çakıştı günlerhazır boştayken bende gelirim dedim
Gerçi küçük kızı yine Anneme bırakmış olacağım ama artık bir gün daha idare etsin beni hatuneşim işe gidermi bilmiyorum ama gitmezse ona kalır o zaman çok daha rahat olurum
İnşallah bu günü de bol su ve kaçamaksız atlatırım
Tabi hepimiz için geçerlicumaya umarım herkes güzel rakamlar görürüz
![]()
Çok şükür iyi geçti patlamis misir kacamagim oldu bir avuc kadar 21:00 da
22:00da yeşil elma yedim kalan böreği paket yapıp kv verdim giderken
Beni yoran aksam regl olmamdi bacaklarim belim ağrıyor
GuGünayd banus
İyi gezmeler keyifli sohbetler banu abla))
Günaydın
Mutlu çarşambalar![]()
Eşim bugünde evdeGerçi işime geldi en azından ben gönül rahatlığı ile gidebilirim arkadaşa
Kuzu babasına emanet
iyi oldu çünkü iki gün peş peşe Annemi engellemek istemiyordum
Tabi Okula kızı bırakma işi yine bana kaldıiyi oldu hem sabah sabah az da olsa yürümüş oldum hemde Öğretmeniyle ayak üstü bir konu hakkında görüştük
çıkışta da diğer velilerle ayak üstü iki sohbet
Hatta hepsi beni sabah sabah görünce hayırdır görünmüyorsun dedilerdedim ne yapayım ayağı yanmış kedi modundayım
Tam eve doğru inerken de geç kalan velilerden biriyle selamlaşırken hatun aaa abla baya zayıflamışsın dedieee dedim okadar emek veriyorum karşılığını artık biraz daha almaya başlıyorum
Gerçi hatun biraz saftirik daha yeni fark ediyor zayıfladığımı ama sabah sabah iyi moral oldu bana kalan yolu yaylana yaylana yürüdüm
![]()
![]()
Kocayla karşılıklı sağlıklı kahvaltı da yapıldıakşam toptan yazarım tabiki menümü
Sanada Günaydın canım
İnşallah hasarsız atlatarak dönerimkendi kendime ben bunların tadını biliyorum ihtiyacım yok diye kendimi telkin edeceğim inşallah
Sanada Günaydın canım![]()
Iyi gezmeler bol iradeler Banucum. .