Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Kaptanınız geldiiiiiiiiiiiii

Herkese hayırlı akşamlar
Kuzunun Yüzme kursu biter bitmez eve attım kendimi

Bu arada bugün tam bir şımarık Liseli kız modundaydım

Normalde pek makyaj yapmam ama bugün az yaptım
Yüzme kursu için beklerken hatta devamlı sohbet ettiğim bir abla bana kız Banu bugün pek bir güzelsin dedi
Hani duyan bu hatun 36 beden sanır
Eşimde şansa erken çıkmış tam tribüne çıkmıştım bir baktım adam benden önce çıkmış tabi beni görünce böyle oldu

Ay bir hoşuma gitti anlatamam size
Eve gelir gelmez de hemen akşamlık yemeğimi de yedim hatta birazdan menümü de paylaşırım

Bu arada yeni Fıstık adayları gelmiş hoşgelmiş

merhabalar
ben 28 yaşındayım 6aylık bir bebe annesiyim

doğum öncesi zayıflama sürecine girdim ve dukan diyeti+lesslieyle 68 kilodan 52 kiloya kadar düştüm (sanırım üç ayda falan

)
ancak hamile kalma düşüncesiyle beraber fındık fıstık ceviz yemelerle başlayan

, hamilelik süreciyle beraber ve sonrasında aman yiyeyim de süt olsun

mottosuyla kilo alımı durdurulamaz oldu ve en nihayetinde 72 kilo olan kendimden sıkılmaya başladım

beni bu halimle kabul eder misiniz, hızlı kilo vermeye müsait bir yapım var, beni de motivasyon halkanıza ekleyin lütfen :)
Bu halimle kabul edermisiniz ne demek

Sen azimli ol düzenli paylaşım yap bize yeter

Bu arada Rabbim kuzunu da Analı babalı büyütsün....Aminnn
72 kilo aslında aşırı bir kilo değil ( herhalde ben o kiloda olsam diyet yapmazdım derdim eskiden ama artık benimde daha aşağılarda bile gözüm var

)
Emin ol burada sağlıklı beslenirsen çok güzel motive olur hedefine çok çabuk ulaşırsın

Bugün senin ve yeni gelen diğer arkadaşında son miladı olur inşallah

hoşbuldum :)

evet şartları ve kuralları okudum kabul ettim :)
boyum 1.52, güncel kilomu yarın sabah tartılıp yazmayı düşündüm ama en son 72ydi, hedefim 55 :)
sanırım iki hafta sonra dahil olacağım değil mi listeye, işleyişi zaman geçtikçe çözerim inşallah :)
sayfaların tamamını okumam mümkün değil ama fotoğraflı paylaşım da yapıyor musunuz acaba
Yok canım tamamını okumanı beklersek sen bitirene kadar biz hedeflere ulaşmış oluruz

hiç uğraşma ama istersen bizleri biraz daha tanımak için önceki 10 sayfaya bir göz gezdir

tabi mecbur da değilsiniz önemli olan şu andan itibaren geçmiş biriktirmemek
Merhaba ben de kurallari okudum kabul ediyorum. Beni de araniza alirsaniz cok cok cok mutlu olurum. Guncel kilom 124.400 gram boyum 1.65. yasim 31 iki cocuk annesi 12 yillik evliyim.Bugun diyetisyene gittim ve onun verdigi listeyle basliyorum zayiflama maratonuna. Insallah hepimiz icin iyi olur. Hesaplama olayini tam olarak anlayamasam da zamanla ogrenirim sanirim. Gunluk her ogunde fotografli olarak mi menu paylasimi yapicaz yoksa aksam yazarak mi olucak onu da aciklarsaniz cok sevinirim
Sende aramıza hoş geldin canım

İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Diyetisyeninin enerjisini de tuttuysan emin ol buranın motivasyonuda eklenince dadından yinmez

Benimde rekor kilom 124.5 kgdu

hatta bir ara ciddi ciddi tüp mide ameliyatı da düşündüm de yemedi

çünkü hep diyorum çok büyük cesaret ve ne olursa olsun ameliyatı basite indirmemek lazım sonuçta onda da irade lazım hatta bana göre çok daha büyük bir iradeye sahip olmak lazım

cesaret edebilene çok büyük saygım var hatta önüne eğilirim

İnan bir kadın isterse başaramayacağı şey yok ve eğer diyetisyenine mümkün olduğu kadar harfiyen uyarsan çok yakında sende 2li rakamlara düşeceksin emin ol

tecrübeyle sabit
Cok tesekkur ederim hosgeldin mesajlariniz icin :) o halde yarin sabah tartilip menulerimi yazmaya basliyorum :) insallah ben de hedefime ulasabilirim :)
Ilk sayfalarda bi diyet okudum onu uygulayan var mi acaba :)
Canım herkes kendi dilediği beslenmeyi uyguluyor

ama çok fazla şok diyetlerine girilmesini istemiyoruz sonuçta evet gidiyor ama bir kaç gün sapıtınca anında fazlası geri geliyor

Heee ödem olduğunda arada bir kaç gün tabiki biraz daha sıkı şeyler yapılabilir onla ilgili kimseye karışmıyoruz
Ben şahsen Diyetisyen eşliğinde devam ediyorum