• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlarrr sozumu tuttum tam 12saatir agzima tek lokma koymadim :)

Acikirim acikirsam yogurt yerim fln diye dusunuyordum ama midede tık yok ben de hiiic ellemedim oylece zaman geciverdi :)

Hatta bu aksam misafir agirladim, superfreshin ispanakli boreginden yaptim, milfoylu elmali turta yaptim, rulokat ve cerez koydum masalarina :)
Bana dusen ise bir bardak humana stilltea :D

Mutluyum huzurluyum midemin rahatligiyla uyuyorum :)

Herkesi optum iyiki varsiniz :)

Kizlarrr sozumu tuttum tam 12saatir agzima tek lokma koymadim :)

Acikirim acikirsam yogurt yerim fln diye dusunuyordum ama midede tık yok ben de hiiic ellemedim oylece zaman geciverdi :)

Hatta bu aksam misafir agirladim, superfreshin ispanakli boreginden yaptim, milfoylu elmali turta yaptim, rulokat ve cerez koydum masalarina :)
Bana dusen ise bir bardak humana stilltea :KK70:

Mutluyum huzurluyum midemin rahatligiyla uyuyorum :)

Herkesi optum iyiki varsiniz :)
Ooo süpersin canım:KK74::KK74: düşün hedefine odaklan:sampiyon:

Onlardan yeseydin mutsuz pişman olup keske yemeseydim diyecektin:KK39:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün buraya son mesajımı yazdıktan sonra bir arkadaşımın kedisinin öldüğünü öğrendim :KK61: Kaç senedir ailenin bir bireyi gibiydi ve arkadaşımın onu ne kadar sevdiğini bildiğim için hemen aradım ;)
Kuzum nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyordu Banu gitti kurtaramadım kuzumu diye :(
Teselli etmeye çalıştım ama ben bile telefonda o ağlayınca dayanamayıp ağladım :(
Bir kaç ay evvel sokakta bir yaralı yavru bulmuştu dedim Allahtan o var bak sebepsiz değilmiş onun gelişi sana bir nevi teselli gerçi diğerinin yerini tutamaz ama onunda sana ihtiyacı var ;)

Öğlende de kızın yüzmesinden sonra eve geldim ama hep koşturmaca vardı ;) sonra büyük kız eve gelir gelmez dayanamadım arkadaşıma gittim ;) sağ olsun diğer arkadaşlarda gündüz yalnız bırakmadılar onu ve biraz daha toparlanmıştı ;)

Tabi onun derdine düşünce buraya yazamadım hiç ;) ama genel olarak fena değildi beslenmem sadece hiç su içemedim dışarda sıkıntı oluyor diye :( bugün yarın telafi etmem şart ;)

Eki Görüntüle 2116791
Benim bugünkü kaçamağim bunlar:KK56:..1-2 güne regl olcam canim ekmek cekti..biraz Zeytinyaği ile zahterlen 1 wasa yedim diyer siyah ekmeğide sade yedim...cok özlemişim ekmek yemeği..kac hafta oldu bilmiyorum ekmek yemeyeli..ama pişmanlik hissi yok..mutluyum iyi geldi..:KK51:

Anammm en sevdiğim siyah ekmek :KK68: Burda da var ama maşallah bir fiyatı var kol gibi :D :D :D
Afiyet olsun canım ;) arada zaten bir iki de olsa yeniyor ekmek okadar da kasmaya gerek yok ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla bugün yoktun buralarda kaçamaksiz atlattin günü dimi ablam :KK66:)

Kaçamak yok ama suda yok :KK48: bugün damacanaya sarılasım var :D

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün buraya son mesajımı yazdıktan sonra bir arkadaşımın kedisinin öldüğünü öğrendim :KK61: Kaç senedir ailenin bir bireyi gibiydi ve arkadaşımın onu ne kadar sevdiğini bildiğim için hemen aradım :KK66:
Kuzum nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyordu Banu gitti kurtaramadım kuzumu diye :KK43:
Teselli etmeye çalıştım ama ben bile telefonda o ağlayınca dayanamayıp ağladım :KK43:
Bir kaç ay evvel sokakta bir yaralı yavru bulmuştu dedim Allahtan o var bak sebepsiz değilmiş onun gelişi sana bir nevi teselli gerçi diğerinin yerini tutamaz ama onunda sana ihtiyacı var :KK66:

Öğlende de kızın yüzmesinden sonra eve geldim ama hep koşturmaca vardı :KK66: sonra büyük kız eve gelir gelmez dayanamadım arkadaşıma gittim :KK66: sağ olsun diğer arkadaşlarda gündüz yalnız bırakmadılar onu ve biraz daha toparlanmıştı :KK66:

Tabi onun derdine düşünce buraya yazamadım hiç :KK66: ama genel olarak fena değildi beslenmem sadece hiç su içemedim dışarda sıkıntı oluyor diye :KK43: bugün yarın telafi etmem şart :KK66:

Anammm en sevdiğim siyah ekmek :KK68: Burda da var ama maşallah bir fiyatı var kol gibi :KK70: :KK70: :KK70:
Afiyet olsun canım :KK66: arada zaten bir iki de olsa yeniyor ekmek okadar da kasmaya gerek yok :KK66:

Kaçamak yok ama suda yok :KK48: bugün damacanaya sarılasım var :KK70:
Birini uyanık buldummmmm, hellööö:KK3:

Burada hava fena, benimde ruh halim hava durumundan etkileniyor :KK53::KK53:
Ooooo bu saate kahvaltı mı kalır :KK72:

Benim de hava durumundan mutevellit hemen etkilenir hassas ruhum :KK53:
Bodoslama dalarim bunalıma.

Iyi ki diyorum kuzey de yaşamıyorum yoksa avuç avuç antidepresan kullanırımdım. o_O
:confused:

Burada hava fena, benimde ruh halim hava durumundan etkileniyor :KK53::KK53:
Ooooo bu saate kahvaltı mı kalır

Valla yaa felaket soğuk var :(
Bugün hesapta arkadaslarla kahvaltıya bulusacaktik arkadaşın kedışı ölünce canı sıkkın diye iptal ettik ;) böyle havaya uyanınca iyiki dedim sonuçta hem hava kapalı hemde gitseydi arkadaşın canı sıkkın olduğu için eglenemiyecektik ;)

Back
X