• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:-) haklisin canim misafir olunca beslenme alt üst oluyo...günü sağlikli ve kacamaksiz bitirmek çok zor...
Haklısın ya . Sabah kaçamak yaptım öğlen yürüyüş yaptım . Dedim gitti kalori zil çaldı misafir saat 8 gitti . Mecburen ne indirsem bende yedin :)

İyi akşamlar kızlar
Bir hastalık musallat oldu bir türlü geçmek bilmiyor ilaç da alıyorum nafile. :KK43: kötüsü anneme de geçti :KK43: gırtlağım yanıyor resmen.

Geçmiş olsun canım.
Faranjitmi oldun.?
Dikkat edin bebeklere geçmesini. .

Hele şükür küçük kuzunun ödevleri bitti de yattırabildim ;)
Elektrikler kesilince yapamadı doğal olarak geçe kaldı yoksa normalde okuldan gelir gelmez yapar da bugün az çizgi film izleyince havuz öncesi bitirmeyi geçtim çıkarmadı bile ;)

Bakalım yarın ne göreceğiz hepimiz tartılarda :21::21::21::21:

Bugün inanılmaz yoruldum ama bakalım şimdilik direniyorum :D

Çok Teşekkür ederim canim...:KK60:
Sende cenazeye gidecekmişsin..Allah rahmet eylesin vefat eden teyzeye..geride kalanlarada sabir versin...

Allah razı olsun canım ;) Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin ...Aminnn

Abla süpersin ya verdin mi okadar valla bravo :KK9:

Bende 74 kilo oldum herkes moralimi bozmaya başladı hedeftim 69 kilo kizlar nasil vercem bilmiyorim :KK43:

Heee valla yaa :KK48: gerçi sen en son mezun olurken sanırım 100lerdeydim :KK48:
Bu ara ödemlerle boğuşuyordum ama bakalım yarın ki kontrolde ödem durumu yağım tuzum ne durumda olacak :D
Kendimi bazen her hafta bakıma giren araba gibi hissediyorum :D eşime bile diyorum yağıma tuzuma baktırıp geleceğim diye :D

Abla şimdi ben listeye nezmaan gireceğim 3 hafta bekleme sürem olmasin ya eski katılımcı olduğum icin direk giremezmiyim oynakbasi34 oynakbasi34

Canım 6 ayı geçtiğine göre girebiliyorsun diye biliyorum ama yinede birde bir iki kaptana danışayım ;) Sisteme ceza puanı da eklendi :KK48: kaptanların baştan savma iş yapmasını önlemek amaçlı :D

İyi akşamlar kızlar
Bir hastalık musallat oldu bir türlü geçmek bilmiyor ilaç da alıyorum nafile. :KK43: kötüsü anneme de geçti :KK43: gırtlağım yanıyor resmen.

Çok çok geçmiş olsun canım ;) bol bol zencefilli yeşil çay içmeye çalış ;) varsa adacayıda iyi gelir boğaza ;) gargara yapman bile iyi gelir ;)
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnn

Kaptanım el açması börek yedim dayanamadım . Şu benim misafirlere söylesene 1 ay gelmesinler vereyim azıcıkta olsa kilolarımı . 2 bardak gece Kızı cayı içiyorum şimdi 1 bardak nar çiçeği cayı içicem. Bu hafta kendimi frenliycem . Misafirlerede söyle kaptanım bu hafta gelmesinler :KK66:

:KK20: kız sen dua et listede değilsin :KK48:
Canım istesekde istemesekte misafiri engelleyemeyiz ;) elbet gidilecek yada gelen olacak ;) ben gideceksem gitmeden karnımı doyuruyorum sonrada yemeğimi yedim çok tokum sağ olasın sırf çay kahve yeterli diyorum ;) zaten tok olunca insanın canı hiç bir şey istemiyor :21:
Bana misafir gelecekse de kesinlikle kendime uygun şeyler hazırlıyorum :KK48: mesela yoğurtlu bir salata yada atıyorum lahana salatası ;) börek olarak yağlı el açması yiyeceğime ( oda pek güzel oluyor ama çaktırma :D ) gözleme olabilir yada atıyorum fırında sigara böreği gibi bir şey ;) içinde doğru düzgün yağ olmayanlardan ;) en azından ucundan yesende vicdanen rahat olursun ;)
Mesela onlara tatlı yapıyorsan kendine hurma içine ceviz hazır bulundur her daim ondan bir iki tane ye ;) hem tatlı ihtiyacını giderir hemde baya bir tok tutar ;)

İnan bir iki hayır diyince bünye alışıyor ;) kendi kendine benim buna ihtiyacım yok zaten tadını biliyorum ve istediğim zaman yiyebilirim ama şu anda canım istemiyor diye söyle ve kendini telkin et inan çok işe yarıyor ;)
Bizim 15 günde bir akraba günümüz var ve herkes yerken ben sırf çay içiyorum ( evde yemeğimi listeye uygun yiyip gidiyorum ) hepside helal olsun kız sana diyor :21::21::21: motivasyonda aradan çıkıyor yani :D

Başınız sagolsun kaptanım fazla özletme kendini gidersen arada da olsa git kaptanım sana ihtiyacımız var o güzel yorumlarına

Canım kalmayacağız orda ;) sadece sabah gidip cenaze kalktıktan sonra döneriz ;) şimdi arkadaşımın kötü gününde yanında olmasam olmaz ;) kızlarda nasılsa evde onlarıda bahane eder çok geçe kalmadan dönerim oda kusura bakmaz zaten sonuçta bir iki saatliğine de olsa okadar yol gideceğiz ;) sırf yanında olabilmek adına ;)

Ya Ben cok takip edemıyorum kusura bakmayin kacirdigim birsey varsa.
Benim menum;
Sabah :kahve, 2 cay 6 zeytin yumurta vr 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay ve yesil 1 yk mercimek salatasi
Öğlen ;sadece cacik ve 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara :2 galeta
Aksam : sadece limonlu haslanmis brokoli
Yarin tarti gunu diye az yedim toplam 650 kalori
15 bardak su

Ya Ben cok takip edemıyorum kusura bakmayin kacirdigim birsey varsa.
Benim menum;
Sabah :kahve, 2 cay 6 zeytin yumurta vr 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay ve yesil 1 yk mercimek salatasi
Öğlen ;sadece cacik ve 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara :2 galeta
Aksam : sadece limonlu haslanmis brokoli
Yarin tarti gunu diye az yedim toplam 650 kalori
15 bardak su

Gayet güzel bir menü canım ;) tebrikler eminim yarın daha az çıkacaksın tartıda ;)

Annem farenjit diyor. Bence bildiğin bir tür grip. Ama bence bebekten bana geçti.

İnşallah çabucak toparlanırsın canım ;)

Hele şükür küçük kuzunun ödevleri bitti de yattırabildim :KK66:
Elektrikler kesilince yapamadı doğal olarak geçe kaldı yoksa normalde okuldan gelir gelmez yapar da bugün az çizgi film izleyince havuz öncesi bitirmeyi geçtim çıkarmadı bile :KK66:

Bugün inanılmaz yoruldum ama bakalım şimdilik direniyorum :KK70:

Allah razı olsun canım :KK66: Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin ...Aminnn

Heee valla yaa :KK48: gerçi sen en son mezun olurken sanırım 100lerdeydim :KK48:
Bu ara ödemlerle boğuşuyordum ama bakalım yarın ki kontrolde ödem durumu yağım tuzum ne durumda olacak :KK70:
Kendimi bazen her hafta bakıma giren araba gibi hissediyorum :KK70: eşime bile diyorum yağıma tuzuma baktırıp geleceğim diye :KK70:

Canım 6 ayı geçtiğine göre girebiliyorsun diye biliyorum ama yinede birde bir iki kaptana danışayım :KK66: Sisteme ceza puanı da eklendi :KK48: kaptanların baştan savma iş yapmasını önlemek amaçlı :KK70:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: bol bol zencefilli yeşil çay içmeye çalış :KK66: varsa adacayıda iyi gelir boğaza :KK66: gargara yapman bile iyi gelir :KK66:

Canım istesekde istemesekte misafiri engelleyemeyiz :KK66: elbet gidilecek yada gelen olacak :KK66: ben gideceksem gitmeden karnımı doyuruyorum sonrada yemeğimi yedim çok tokum sağ olasın sırf çay kahve yeterli diyorum :KK66: zaten tok olunca insanın canı hiç bir şey istemiyor :21:
Bana misafir gelecekse de kesinlikle kendime uygun şeyler hazırlıyorum :KK48: mesela yoğurtlu bir salata yada atıyorum lahana salatası :KK66: börek olarak yağlı el açması yiyeceğime ( oda pek güzel oluyor ama çaktırma :KK70: ) gözleme olabilir yada atıyorum fırında sigara böreği gibi bir şey :KK66: içinde doğru düzgün yağ olmayanlardan :KK66: en azından ucundan yesende vicdanen rahat olursun :KK66:
Mesela onlara tatlı yapıyorsan kendine hurma içine ceviz hazır bulundur her daim ondan bir iki tane ye :KK66: hem tatlı ihtiyacını giderir hemde baya bir tok tutar :KK66:

İnan bir iki hayır diyince bünye alışıyor :KK66: kendi kendine benim buna ihtiyacım yok zaten tadını biliyorum ve istediğim zaman yiyebilirim ama şu anda canım istemiyor diye söyle ve kendini telkin et inan çok işe yarıyor :KK66:
Bizim 15 günde bir akraba günümüz var ve herkes yerken ben sırf çay içiyorum ( evde yemeğimi listeye uygun yiyip gidiyorum ) hepside helal olsun kız sana diyor :21::21::21: motivasyonda aradan çıkıyor yani :KK70:

Canım kalmayacağız orda :KK66: sadece sabah gidip cenaze kalktıktan sonra döneriz :KK66: şimdi arkadaşımın kötü gününde yanında olmasam olmaz :KK66: kızlarda nasılsa evde onlarıda bahane eder çok geçe kalmadan dönerim oda kusura bakmaz zaten sonuçta bir iki saatliğine de olsa okadar yol gideceğiz :KK66: sırf yanında olabilmek adına :KK66:
Cnm gittiğim ev sahibi bir sürü hazırlık yapmış ve ben yemesem olur mu ? Ve zayıfladığımı kimseye söylemiyorum gizli zayıflıyorum:) eşim bile bilmiyor . Herkes diyor bu aralar zayıflamışsın . Bende farkında değilim öylemi diyorum :) halbuki 68 düştüm 59.6 cnm . Hedefime ulaşsaydım yediklerime dikkat ederdim İnan sanki yoruldum artık :)

Cnm gittiğim ev sahibi bir sürü hazırlık yapmış ve ben yemesem olur mu ? Ve zayıfladığımı kimseye söylemiyorum gizli zayıflıyorum:) eşim bile bilmiyor . Herkes diyor bu aralar zayıflamışsın . Bende farkında değilim öylemi diyorum :) halbuki 68 düştüm 59.6 cnm . Hedefime ulaşsaydım yediklerime dikkat ederdim İnan sanki yoruldum artık :)

Bak öyle durumlarda da hemen bahane hazır; Ay sorma Ablacığım iki gündür midemi fena üşütmüşüm yada atıyorum mide bulantısı çekiyorum yersem daha kötü olurum diyeceksin :D anam benim yüzümden daha beter olmasın diye kimse ısrar etmez :D :D :D

Valla ben sülaleye ilan ettim :D baştan da dedim ısrar etmeyin hayatta yemem diye ;) sağ olsun eşimin halaları da o konuda bana çok desteklerler hatta ısrar eden olunca hemen kızıyorlar kızcağız ( o ben oluyorum :D ) ne güzel kilo veriyor bozmayın düzenini diye ;)

Hee bazen bende aman bugün yiyeceğim dediğim de oluyor ;) ama o zaman yine börekleri yemem tatlıyı yemem sadece salata tarzı olanlardan yerim ;) çok nadir börekten de yediğim olmuştur o zamanda eve gelince akşamlık sadece yeşil çay ve bir adet meyve yiyorum dengelemek adına ;)

Menu bildirimi menu bildirimi :kk77:

Sabah 10.30 :bir adet kasarli tost

Ara: kocca bir bardak rezene cayi

Oglen 12.30: bir kase sebze corbasi, tavuk kavurma, 3yemek kasigi bulgur pilavi, ayran

Ara 15.00: bir tanecik kremali biskuvi

Aksam 16.00: kayinvalide boregi minicik bir dilim :duduk:

Yatgeberlik 20.00: bir minik dilim bim pastasi:oha:

Bakalim sabaha nasil yansiyacak, en son kac kiloydum unuttum:KK49:

Liste oncesi son cıkıs, haftaya sifir kacamak insallah, ben de istiyorum şu kelebek gibi seylerden:halay::halay:

Abla ben mexun olurken sen 120 lerdeydin son halini gormek istiyorum ozelden atsana
Hele şükür küçük kuzunun ödevleri bitti de yattırabildim :KK66:
Elektrikler kesilince yapamadı doğal olarak geçe kaldı yoksa normalde okuldan gelir gelmez yapar da bugün az çizgi film izleyince havuz öncesi bitirmeyi geçtim çıkarmadı bile :KK66:

Bugün inanılmaz yoruldum ama bakalım şimdilik direniyorum :KK70:

Allah razı olsun canım :KK66: Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin ...Aminnn

Bu ara ödemlerle boğuşuyordum ama bakalım yarın ki kontrolde ödem durumu yağım tuzum ne durumda olacak :KK70:
Kendimi bazen her hafta bakıma giren araba gibi hissediyorum :KK70: eşime bile diyorum yağıma tuzuma baktırıp geleceğim diye :KK70:

Canım 6 ayı geçtiğine göre girebiliyorsun diye biliyorum ama yinede birde bir iki kaptana danışayım :KK66: Sisteme ceza puanı da eklendi :KK48: kaptanların baştan savma iş yapmasını önlemek amaçlı :KK70:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: bol bol zencefilli yeşil çay içmeye çalış :KK66: varsa adacayıda iyi gelir boğaza :KK66: gargara yapman bile iyi gelir :KK66:

Canım istesekde istemesekte misafiri engelleyemeyiz :KK66: elbet gidilecek yada gelen olacak :KK66: ben gideceksem gitmeden karnımı doyuruyorum sonrada yemeğimi yedim çok tokum sağ olasın sırf çay kahve yeterli diyorum :KK66: zaten tok olunca insanın canı hiç bir şey istemiyor :21:
Bana misafir gelecekse de kesinlikle kendime uygun şeyler hazırlıyorum :KK48: mesela yoğurtlu bir salata yada atıyorum lahana salatası :KK66: börek olarak yağlı el açması yiyeceğime ( oda pek güzel oluyor ama çaktırma :KK70: ) gözleme olabilir yada atıyorum fırında sigara böreği gibi bir şey :KK66: içinde doğru düzgün yağ olmayanlardan :KK66: en azından ucundan yesende vicdanen rahat olursun :KK66:
Mesela onlara tatlı yapıyorsan kendine hurma içine ceviz hazır bulundur her daim ondan bir iki tane ye :KK66: hem tatlı ihtiyacını giderir hemde baya bir tok tutar :KK66:

İnan bir iki hayır diyince bünye alışıyor :KK66: kendi kendine benim buna ihtiyacım yok zaten tadını biliyorum ve istediğim zaman yiyebilirim ama şu anda canım istemiyor diye söyle ve kendini telkin et inan çok işe yarıyor :KK66:
Bizim 15 günde bir akraba günümüz var ve herkes yerken ben sırf çay içiyorum ( evde yemeğimi listeye uygun yiyip gidiyorum ) hepside helal olsun kız sana diyor :21::21::21: motivasyonda aradan çıkıyor yani :KK70:

Canım kalmayacağız orda :KK66: sadece sabah gidip cenaze kalktıktan sonra döneriz :KK66: şimdi arkadaşımın kötü gününde yanında olmasam olmaz :KK66: kızlarda nasılsa evde onlarıda bahane eder çok geçe kalmadan dönerim oda kusura bakmaz zaten sonuçta bir iki saatliğine de olsa okadar yol gideceğiz :KK66: sırf yanında olabilmek adına :KK66:

Menu bildirimi menu bildirimi :kk77:

Sabah 10.30 :bir adet kasarli tost

Ara: kocca bir bardak rezene cayi

Oglen 12.30: bir kase sebze corbasi, tavuk kavurma, 3yemek kasigi bulgur pilavi, ayran

Ara 15.00: bir tanecik kremali biskuvi

Aksam 16.00: kayinvalide boregi minicik bir dilim :duduk:

Yatgeberlik 20.00: bir minik dilim bim pastasi:oha:

Bakalim sabaha nasil yansiyacak, en son kac kiloydum unuttum:KK49:

Liste oncesi son cıkıs, haftaya sifir kacamak insallah, ben de istiyorum şu kelebek gibi seylerden:halay::halay:

Bencede köprüden önce son çıkış gibi olmuş listen :D
Hadi bugün vedalaştın farz et ;) önümüzdeki hafta kesinlikle kaçamaksız devam etmeni istiyorum canım ;)
Emin ol farkı görünce kendin kıyamayacaksın emeğine ;)

Abla ben mexun olurken sen 120 lerdeydin son halini gormek istiyorum ozelden atsana

Canım İG yoktu dimi senin ;) Bakayım albümüme son eklediğim resmi de eklemeyi deneyeyim ;) öncesi sonrası yaptım :D

IG ne oluyo buralardan uzaklasali cahal kaldım :KK70:
Bencede köprüden önce son çıkış gibi olmuş listen :KK70:
Hadi bugün vedalaştın farz et :KK66: önümüzdeki hafta kesinlikle kaçamaksız devam etmeni istiyorum canım :KK66:
Emin ol farkı görünce kendin kıyamayacaksın emeğine :KK66:

Canım İG yoktu dimi senin :KK66: Bakayım albümüme son eklediğim resmi de eklemeyi deneyeyim :KK66: öncesi sonrası yaptım :KK70:

Bak öyle durumlarda da hemen bahane hazır; Ay sorma Ablacığım iki gündür midemi fena üşütmüşüm yada atıyorum mide bulantısı çekiyorum yersem daha kötü olurum diyeceksin :KK70: anam benim yüzümden daha beter olmasın diye kimse ısrar etmez :KK70: :KK70: :KK70:

Valla ben sülaleye ilan ettim :KK70: baştan da dedim ısrar etmeyin hayatta yemem diye :KK66: sağ olsun eşimin halaları da o konuda bana çok desteklerler hatta ısrar eden olunca hemen kızıyorlar kızcağız ( o ben oluyorum :KK70: ) ne güzel kilo veriyor bozmayın düzenini diye :KK66:

Hee bazen bende aman bugün yiyeceğim dediğim de oluyor :KK66: ama o zaman yine börekleri yemem tatlıyı yemem sadece salata tarzı olanlardan yerim :KK66: çok nadir börekten de yediğim olmuştur o zamanda eve gelince akşamlık sadece yeşil çay ve bir adet meyve yiyorum dengelemek adına :KK66:
Cnm güzel fikir bu haftada senin fikrini deniycem bakalım :)

IG ne oluyo buralardan uzaklasali cahal kaldım :KK70:

Kız İG - İnstagram oluyor :D valla benimde bilmediğim bir tek 5 vakit namaz oda işime gelmiyor diyeceğim ama günah :D
Bak bakalım profilime ;) ekleyebildim albüme

Cnm güzel fikir bu haftada senin fikrini deniycem bakalım :)

İnşallah faydasını görürsün valla ilk zamanlar çok fazla yapıyordum bunu ama artık gerek yok ;)

Abla senin hesabın ismi ne benim inst var kizlar sizlerinki varmi isminizi deyin istek atim
Kız İG - İnstagram oluyor :KK70: valla benimde bilmediğim bir tek 5 vakit namaz oda işime gelmiyor diyeceğim ama günah :KK70:
Bak bakalım profilime :KK66: ekleyebildim albüme

İnşallah faydasını görürsün valla ilk zamanlar çok fazla yapıyordum bunu ama artık gerek yok :KK66:

Kızlarrrrrrr diğer takımlardan bazılarının uyguladığı bir şeyi sizlere de önermek istiyorum ;)

Diyetle alakalı değil ama bizler için güzel bir şey olduğundan sizlere de söyliyeyim dedim ;)

Kitap okuma etkinliği :21::21::21:

Fırsatı olan kitap okuyup günlük menüsüne hangi kitabı o gün kaç sayfa okuduğunu da yazar :KK68:
Hem birbirimize kitap önerisinde bulunmuş oluruz hemde normalde iş güçten fırsat bulup okuyamadığımız kitaplarıda o bahaneyle okumuş oluruz :KK28:

Ne dersiniz :KK64:
Ben kendi adıma bunu yapmak istiyorum ama tabi kimseyi mecbur tutmuyoruz ;) isteyen katılabilir ;) ben yarın başlıyorum ;) sağ olsun kızım kitap kurdu ve bir sürü kitap aldığımız halde ben bayadır kitap okumadım :(

Back
X